Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Nisam ni ja pretjerano zadovoljan Carlom. Najvise bode u oci taj omjer sa Tatom i dosta istrosenom Barcom. Kako bi prosao s njima da im je dosao na noge kad su bili u prajmu!?
Ali eto ima kredita.
Sad bi trebalo ici ono ' druga je sezona, u prvoj su se uigravali' ali naravno da toga u Realu nikad nema. Dosla su 2 nova i vjerovatno 3 igraca i sta sad opet treba cekati mjesece i mjesece uigravanja?
Povraca mi se kad se sjetim kako smo izgledali prosle godine u ovo doba.
Ali eto ima kredita.
Sad bi trebalo ici ono ' druga je sezona, u prvoj su se uigravali' ali naravno da toga u Realu nikad nema. Dosla su 2 nova i vjerovatno 3 igraca i sta sad opet treba cekati mjesece i mjesece uigravanja?
Povraca mi se kad se sjetim kako smo izgledali prosle godine u ovo doba.
niko ne moze osporiti da je carlo vrhunski trener al da je real veci dio sezone imao jako losi utakmica to je cinjenica kad se sjetim prvom el clasica i njegov poteza da mu ramos igra zadnjeg veznog
jeste ral osvojio i kup i lp al kako o tome sad pricamo sjetimo se one stative nejmara u zadnjoj minute i gola ramosa u zadnjoj sekundi u lp nije tu real nista specijalno odigrao vise nas je sreca pogledala
Hallo madridsti BvBje otkupio ugovor za Sahin tih 7. milioncica!!
Sto znaci da je isti igrac Borussie.. a Reus_a mozete samo sanjati..on produzava ugovor sa Borussiom..plata ce mu se udvostruciti..tako da vam Reus moze ostati samo zelja!!
A o tekmi u Dortmundu...u ligi prvaka..mozete se samo zahvaliti...sreci..vilama koje su vas provukle i naravno Mickey...kod 2:0 za nas..on suta na prazan gol..i pohadja stativu.
Good luck madridsti..
.
Sto znaci da je isti igrac Borussie.. a Reus_a mozete samo sanjati..on produzava ugovor sa Borussiom..plata ce mu se udvostruciti..tako da vam Reus moze ostati samo zelja!!
A o tekmi u Dortmundu...u ligi prvaka..mozete se samo zahvaliti...sreci..vilama koje su vas provukle i naravno Mickey...kod 2:0 za nas..on suta na prazan gol..i pohadja stativu.
Good luck madridsti..
.
Real je na panju Sahinu cak i zaradio 
Ajde rope ucini nesto pametno do veceras,ispravi ovih par greskica
- tyler durden
- Kontakt:
edobvb je napisao/la:Hallo madridsti BvBje otkupio ugovor za Sahin tih 7. milioncica!!
Good luck madridsti..
.
- AlfredBorden
- Kontakt:
Policeman je napisao/la:Real Madrid want to sign Chicharito according DiMarzio.
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Ispodprosjecan napadac koji nebi donio nista novo.AlfredBorden je napisao/la:Policeman je napisao/la:Real Madrid want to sign Chicharito according DiMarzio.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Takvi napadaca ima u Real Madrid Canteri.
- AlfredBorden
- Kontakt:
Dobro ce doc Javier, svakako igrac s klupe back up Benzemi. Udje kad zagusti il Benz lose odigra sto je cesto u zadnje vrijeme.
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Bacanje para , on Peralti grije klupu.
Uvjeren sam da i sam zeli igrati , tako da trasnfer u Madrid djeluje nelogicno.
Uvjeren sam da i sam zeli igrati , tako da trasnfer u Madrid djeluje nelogicno.
ovaj lik je definicija padobranstva.edobvb je napisao/la:Hallo madridsti BvBje otkupio ugovor za Sahin tih 7. milioncica!!
Good luck madridsti..
.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
naprijed rejal
Prije bih Chicharita nego Falcao-a.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
meni se cini da od falcaa nema nista nazalost a on je klasa koja nam treba doce nama neko sigurno al to ce biti samo da se popuni kadar i sad citam real nikad nije imao manje igraca svega 18 plus 3 golmana i to je razlog mog pesimizma za ovu sezonu kako pero misli da igra 60 utakmica real a ovim kadrom to ne znam al da ce dobro zavrsit to sigurno nece zato treba smanjiti ocekivanje da se ne bi previse razocarali

- AlfredBorden
- Kontakt:
normalaba je napisao/la:Prije bih Chicharita nego Falcao-a.
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Chicharito ce garant dodje. Vidite da ga nece niko. Manchester ga se odreko cim je van gaal doso. Nece ga manchester, eno nije ga htio ni meksicki selektor, igro koliko i tino sven susic i uvale ga realu. ne mogu vjerovat.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
To je Carlova krivica, on stopira transfer Tigra i hoce nekakve panjeve tipa Destro, Chicharito ili Negredo.
Kao da nije dosta sto imamo jednog panja u napadu, sad ce mu po svoj prilici prikljucit jos jednog.
Kao da nije dosta sto imamo jednog panja u napadu, sad ce mu po svoj prilici prikljucit jos jednog.
- AlfredBorden
- Kontakt:
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Real Madrid C.F.
Neda Carlo da mu izbace benzemu iz prve hahaha
Po meni zadnji vezni i napadač su vam potrebni još, sad ko ce to doći vidjet ćemo, sa falcaom bi bas imali dream team u napadu, bez njeg sa benzemom manje ste opasni

Po meni zadnji vezni i napadač su vam potrebni još, sad ko ce to doći vidjet ćemo, sa falcaom bi bas imali dream team u napadu, bez njeg sa benzemom manje ste opasni
negredo ode u valenciju znaci tigar mozda ode i u city sto znaci da ga mozemo zaboravit za sva vremena. Ko sto neko rece, fakat je bolje da je real i dzeku doveo, lik bi i sa klupom bio zadovoljan kad ulazi a bolji je od chicharita a mozda bi se cak i od benzeme snaso bolje, tesko je ne iskoristit 100 sansi.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.