[youtube][/youtube]
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: $: Arsenal
Vodi ga ti?Consigliere je napisao/la:Ne mogu vjerovati da niste Songa vratili
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Arsenal
Dovodimo Carvalha, šta će nam ovaj, ionako se posvađao s Bouldom i Wengerom pred odlazak.Consigliere je napisao/la:Ne mogu vjerovati da niste Songa vratili
Koga li će Wenger izvući iz rukava u narednih 47h..Ostaje nam da se zavalimo u fotelje i uzivamo u najboljem dijelu ljeta..
Iako je haman sve bilo završeno sa Jozom,mi smo se uključili u posljednji trenutak za Loica!Arsenal have joined Chelsea in triggering Loic Remy's release clause, according to some Sky s.ources
A.F.C. Bournemouth!
- Marsal
- Kontakt:
Ne znam zašto bi vraćali igrača koji je bukvalno otjeran i koji pri tome nije bolji ni od yebenog Artete.Consigliere je napisao/la:Ne mogu vjerovati da niste Songa vratili
Nego imamo 2 štopera u klubu, planira li se kojim slučajem dovesti treći da eto možemo se uzdat u nekoga da će makar zaigrat kad se Kos ili Mert povrijede, budu umorni ili pod suspenzijom?
Dva dana do kraja prijelaznog roka, nama fale 3 igrača. Strašno. Opet qurac od prijelaznog roka. 3-4 mjesto plafon.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Consigliere
- Kontakt:
Vidjecemo sta cete napraviti do veceras. Ako ne dovedete neko kvalitetno ime na tu poziciju, ispustanje Songa je greska. Pusti ti posvadjo se ovo, ono... ako ti treba kvalitetan igrac na nekoj poziciji, prelazi se preko tih gluposti.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Marsal
- Kontakt:
Da, Song je toliko kvalitetan igrač da je uz dužno poštovanje West Hamu otišao u trećerazredni klub, dakle nije mogao čak ni da ode u ekipu poput Tottenhama, Šalkea, Milana i slične. Od Artete nije ni mrvicu kvalitetnije, štaviše pozadi je dosta neodgovorniji. Prosječan igrač, imao dvije dobre sezone u Arsenalu dok nije umislio da je neko ime, sada nek uživa u borbi za opstanak gdje mu i jeste mjesto.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Earlier news of Loic Remy signing for #CFC were fake. Player still to decide between #AFC and #CFC.
može Remy i Carvalho
možda bi Remy bio pun pogodak, strašan igrač za male pare.. fali nam samo taj **** DMF a Arteta se vratio treningu
-
BigBigBang
- Kontakt:
Song je veci panj i od Artete ne znam kako bi neko mogao i pomisliti da cemo da vratimo tog kloca kojeg smo silom i otjerali iz Arsenala...Consigliere je napisao/la:Vidjecemo sta cete napraviti do veceras. Ako ne dovedete neko kvalitetno ime na tu poziciju, ispustanje Songa je greska. Pusti ti posvadjo se ovo, ono... ako ti treba kvalitetan igrac na nekoj poziciji, prelazi se preko tih gluposti.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Consigliere
- Kontakt:
O cemu ti lupas? U zadnjoj sezoni vam je bio jedan od najboljih igraca. U ovom trenutku nemate boljeg igraca od njega na njegovoj pozicijiBigBigBang je napisao/la:Song je veci panj i od Artete ne znam kako bi neko mogao i pomisliti da cemo da vratimo tog kloca kojeg smo silom i otjerali iz Arsenala...Consigliere je napisao/la:Vidjecemo sta cete napraviti do veceras. Ako ne dovedete neko kvalitetno ime na tu poziciju, ispustanje Songa je greska. Pusti ti posvadjo se ovo, ono... ako ti treba kvalitetan igrac na nekoj poziciji, prelazi se preko tih gluposti.
Fit Tony: I keep my friends close...
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ma ko je bio jedan od najboljih igraca panjina koja je skupila par asistencija na racun nestvarne forme RVP-a pa se tako stekao dojam da je naka igracina svaki drugi pas je pogresan, sklon kiksevima u odbrani gdje gradi loptu na svojoj polovici pa mu je otmu, spor i sporo se vraca u odbranu kad je protivnicka kontra gdje on kao holding midfielder ostavi odbranu na vjetrometini. Lik je teski polovnjak kojeg smo jedva otjerali i sad da ga vracama pa radije cu spanskog tratora gledati nego ovu igracku spodobu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Citam na sportsport.ba da je danas zadnji dan prelaznog roka,to tj da zavrsava veceras u 00:00 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kakav crni Song, on je oličenje taktički nedisciplinovanog igrača. Ne bih znao odakle da počnem nabrajati sve njegove samovoljne poteze koji su direkno i indirektno uticali na rezultat. Činjenica da je završio gdje je završio, govori kakvo mišljenje o njemu vlada u fudbalskim krugovima. Da je imao talenat, imao ga je. Da ga je iskoristio, i nije baš.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Sa oficijalne stranice premier ligetopnik1 je napisao/la:Citam na sportsport.ba da je danas zadnji dan prelaznog roka,to tj da zavrsava veceras u 00:00
The transfer window for the Premier League clubs closes at 11pm BST on 1 September 2014.
Znaci sutra u ponoc po nasem vremenu je kraj..
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nije večeras kraj prelaznog roka, sutra u 11pm po britanskom vremenu, a po našem u 00:00hConsigliere je napisao/la:Vidjecemo sta cete napraviti do veceras. Ako ne dovedete neko kvalitetno ime na tu poziciju, ispustanje Songa je greska. Pusti ti posvadjo se ovo, ono... ako ti treba kvalitetan igrac na nekoj poziciji, prelazi se preko tih gluposti.
Onda ovi nasi portali pojma nemajuQUARTERBACK je napisao/la:nije večeras kraj prelaznog roka, sutra u 11pm po britanskom vremenu, a po našem u 00:00hConsigliere je napisao/la:Vidjecemo sta cete napraviti do veceras. Ako ne dovedete neko kvalitetno ime na tu poziciju, ispustanje Songa je greska. Pusti ti posvadjo se ovo, ono... ako ti treba kvalitetan igrac na nekoj poziciji, prelazi se preko tih gluposti.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
U ostatku Evrope je veceras kraj prelaznog roka,u Engleskoj kraj sutra
SLOBODA NAVIJAČIMA
Samo da dobijemo, kako i kojim rezultatom me nije briga. 3 boda su 3 boda. 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Jel danas konacno dosao red da ekipa proradi i da se odigra dobra tekma,i uymu lagano 3 bobe 
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Prestali smo ganjati Remya kažu BBC i SSN..
Daj Carvalha Voajeru al sve mi više smrdi da nikog nećemo uzet
Daj Carvalha Voajeru al sve mi više smrdi da nikog nećemo uzet
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.