FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
neroazzuro
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jel 'no Nedo obje asistencije juce napravio?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
aha.
Jel neko moze postavit slike novih majica? Hvala !
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Je li Nedo oboren u situaciji kad nam Paradžik nije svirao penal u drugom poluvremenu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- sanlituncay
- Kontakt:
Kakva crna Europa! Sarajevo,Široki,Zrinjski,Velež su ovom trenutku kvalitetniji klubovi! Samo na sreću se može do Europe i to kroz kup!Virtu4l je napisao/la:Sve je bilo na nivou, samo se nadam da ćemo napokon uhvatiti neki ritam i da ćemo ovako igrati na neki duži period. Ado uklapa kockice, ali što je najbitnije svi ginu za sveti dres, s tim da Memija gine malo previše. Ne treba mu zamjeriti, redovno smo dobijali batine, iživljavali su se na našim klincima, tako da nam treba neko ko će pokazati zube. Ja mu nikad neću zamjeriti.
Propusta imamo i uvijek će ih biti, ali neka se to nadoknadi trkom i borbenošću i niko neće biti nezadovoljan. Cilj je Evropa i to mora biti jasno svakome od nas, ne trebaju nam kule i gradovi, imaju oni koji si godinama zaduženi za snove koje još nisu dosanjani, a mi smo Željo...
Što se igračkog kadra tiče, sve je jasno, čeka se Nuspahić, čeka se Varea da pokaže koliko zna i umije, a mislim da može mnogo i nadam se da će Baša pokazati da je ipak pojačanje za naš klub, čini mi se da momak zna igrati lopte.
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
jeste, dobro se vidjelo na ponovljenom, udarac u cjevanicu i to žestok, za karton.Virtu4l je napisao/la:Je li Nedo oboren u situaciji kad nam Paradžik nije svirao penal u drugom poluvremenu?
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
neko je pitao za kolicica, on je dobio papire 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Gravče na tavče veliki ekspert za fudbal općenito, nešto kao Mara u kriv qrac.sanlituncay je napisao/la:Kakva crna Europa! Sarajevo,Široki,Zrinjski,Velež su ovom trenutku kvalitetniji klubovi! Samo na sreću se može do Europe i to kroz kup!Virtu4l je napisao/la:Sve je bilo na nivou, samo se nadam da ćemo napokon uhvatiti neki ritam i da ćemo ovako igrati na neki duži period. Ado uklapa kockice, ali što je najbitnije svi ginu za sveti dres, s tim da Memija gine malo previše. Ne treba mu zamjeriti, redovno smo dobijali batine, iživljavali su se na našim klincima, tako da nam treba neko ko će pokazati zube. Ja mu nikad neću zamjeriti.
Propusta imamo i uvijek će ih biti, ali neka se to nadoknadi trkom i borbenošću i niko neće biti nezadovoljan. Cilj je Evropa i to mora biti jasno svakome od nas, ne trebaju nam kule i gradovi, imaju oni koji si godinama zaduženi za snove koje još nisu dosanjani, a mi smo Željo...
Što se igračkog kadra tiče, sve je jasno, čeka se Nuspahić, čeka se Varea da pokaže koliko zna i umije, a mislim da može mnogo i nadam se da će Baša pokazati da je ipak pojačanje za naš klub, čini mi se da momak zna igrati lopte.
DRUG NEBI TI PUNCA
- sanlituncay
- Kontakt:
Prvo ne razumi sta rece,a drugo o qurcu mi se ne pise! Ti ako to volis,tvoj problem,nisam zainteresovan na tu temu,a mislim i da će te čaršija osudit,to na balkanu ne prolazi,a nadam se da ćeš naći dečka,uskoro!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Buraz Nedo je tip igraca koji nikad nece biti dovoljno dobar za navijace Zelje pa Adilovic je za njega izmislio fudbal a nema kako ga niste nazivali sto se tice jucerasnje utakmice ja nisam zadovoljan CAK SAM RAZOCARANAsharaK je napisao/la:Nedo jučer ubjedljivo najjači igrač na terenu.![]()
Jedna informacije od mene Amar je isao u Sloveniju moguce je da i mi kao klub stanemo na noge
Velež?sanlituncay je napisao/la: Kakva crna Europa! Sarajevo,Široki,Zrinjski,Velež su ovom trenutku kvalitetniji klubovi! Samo na sreću se može do Europe i to kroz kup!
Ja te volim, volim Željo..
Nazalost ovo je 100 % tacno mi smo po kvaliteti trenutno iza ovih ekipa jedina sreca sto ce nam ekipa biti bolja za nuspahica i vareusanlituncay je napisao/la:Kakva crna Europa! Sarajevo,Široki,Zrinjski,Velež su ovom trenutku kvalitetniji klubovi! Samo na sreću se može do Europe i to kroz kup!Virtu4l je napisao/la:Sve je bilo na nivou, samo se nadam da ćemo napokon uhvatiti neki ritam i da ćemo ovako igrati na neki duži period. Ado uklapa kockice, ali što je najbitnije svi ginu za sveti dres, s tim da Memija gine malo previše. Ne treba mu zamjeriti, redovno smo dobijali batine, iživljavali su se na našim klincima, tako da nam treba neko ko će pokazati zube. Ja mu nikad neću zamjeriti.
Ja bi volio samo da objasnite po čemu je to velež kvalitetnija ekipa od nas???
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Nazalost i Velezgio10 je napisao/la:Velež?sanlituncay je napisao/la: Kakva crna Europa! Sarajevo,Široki,Zrinjski,Velež su ovom trenutku kvalitetniji klubovi! Samo na sreću se može do Europe i to kroz kup!![]()
![]()
![]()
pasa moj kasnis 2 dana vec izaslo u avazovom sportuCARSON je napisao/la:Buraz Nedo je tip igraca koji nikad nece biti dovoljno dobar za navijace Zelje pa Adilovic je za njega izmislio fudbal a nema kako ga niste nazivali sto se tice jucerasnje utakmice ja nisam zadovoljan CAK SAM RAZOCARANAsharaK je napisao/la:Nedo jučer ubjedljivo najjači igrač na terenu.![]()
Jedna informacije od mene Amar je isao u Sloveniju moguce je da i mi kao klub stanemo na noge![]()
molim boga samo da se nesto ne izjalovi
MrRiccoli je napisao/la:Ja bi volio samo da objasnite po čemu je to velež kvalitetnija ekipa od nas???
Mozda se ja ne razumijem ali mi nemamo igru odbrana nam je izgubljena ma katasrttofa.,
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Uredu pitari, siroki i Zrinjski(iako ponovo postoji neka mogućnost da ispred neki od njih završimo), al po čemu Velež?? Ako nismo jaci bar smo bara bara sa njima, oni jaci od nas nisu nema šanse 
- champions1921
Cudna smo mi sorta.. Bas me interesuje bili bilo hvalospjeva da ga Tomic ne zabi pred kraj tekme, te da je zavrsilo remijem? Mi izgleda ne znamo biti realni.. Ili pretjerano hvalimo ili kudimo.. Po meni mozemo izvuci dvije pozitivne stvari iz ove dvije tekme.. Prva je 6 bodova a druga Nedo Turkovic na koga cemo izleda moci ozbiljno racunati.. Svojom jucasnjom igrom je zacepio usta kriticarima, medju kojima sam i ja bio, i dokazao da moze biti izuzetno koristan za nas klub.. Drago mi je zbog njega i nadam se da ce iz tekme u tekmu biti sve bolji.. Sto se igre tice ni juce to nije bilo nesto posebno ali je djelovalo dosta bolje nego protiv Radnika.. Sada slijedi, po meni, korisna pauza u kojoj bi se trebali sto bolje pripremiti i posle koji bi trebali moci ozbiljno racunati na Vareu i Nuspahica..
Jeli Jamak 100% ide??
Jeli Jamak 100% ide??
BUDI ŽELJO !!!
Ipak je to ekipa sa igracima koji se kod nas nisu mogli izboriti za mjesto u timuCARSON je napisao/la:Nazalost i Velezgio10 je napisao/la:Velež?sanlituncay je napisao/la: Kakva crna Europa! Sarajevo,Široki,Zrinjski,Velež su ovom trenutku kvalitetniji klubovi! Samo na sreću se može do Europe i to kroz kup!![]()
![]()
![]()
Jesmo losi u otvaranju sezone,rezultati su nam cak i super kako igramo,ali ova ekipa ima itekako potencijala i bice sve bolja i bolja,kako sezona bude odmicala moci cemo sve vise parirati ,Sir,Zri,Sar...
SLOBODA NAVIJAČIMA
Biće da se ti ne razumiješ
Smatraš da je kvalitetnija ekipa Veleža koja je igrala sa raspalim Čelikom, Travnikom, Mladošću i Drinom(kući) i osvojila opet bod manje od nas, koji smo igrali sa Slavijom, Olimpicom, Širokim i Zrinjskim ( vrh tabele ) te bili na neugodnim gostovanjima u Bijeljini gdje je domaćin morao ići na pobjedu, te igrali protiv rasterećene Drine.. Tebi je poslije ovog ekipa Veleža kvalitetnija?
Smatraš da je kvalitetnija ekipa Veleža koja je igrala sa raspalim Čelikom, Travnikom, Mladošću i Drinom(kući) i osvojila opet bod manje od nas, koji smo igrali sa Slavijom, Olimpicom, Širokim i Zrinjskim ( vrh tabele ) te bili na neugodnim gostovanjima u Bijeljini gdje je domaćin morao ići na pobjedu, te igrali protiv rasterećene Drine.. Tebi je poslije ovog ekipa Veleža kvalitetnija?
Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, haris004, Levin, MisterBlue, NerminFatic, Taree i 79 gostiju.