NK Široki Brijeg
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
I KO ZNA GDJE I KO ZNA KAD
dabogda nas svaki put ovako oderali
dabogda nas svaki put ovako oderali
Veliki pozdrav za listica boyse iz glavnog grada 

ljutinar je napisao/la:trežnjenje i "odpaljenje" ce biti nezgodnoTed Mosby je napisao/la:Napalili se nešto ovi iz glavnog grada, bura je osusila teren, tepih ce biti ne gine im 5 komada
hahaahahahaha

ovaj ti je dobar
Ljudi ovako nam i treba. Moram priznati da više ne navijam za ovaj naš klub zbog poteza uprave.
1. Zlatan Mijo Jelić je osnovni razlog toga. On je doveo neke polu - igrače dok je prave igrače, naše domaće zatrao. To znam zbog toga što je zatrao i moga rođaka. On je sve naše domaće igrače pozvao i rekao im je da se na njih više ne računa, nek traže drugi klub ( a bio je završio prelazni rok ) ili da treniraju dnevno 30 minuta i to individualno, sami bez ičije pomoći što su oni i prihvatili, jer bolje i to nego ostat bez kluba a samim time i bez plaća. Pa naši igrači kao što su Brekalo, Zovko, oba Pinjuha, Soldo pa i ljetos Šakić sve je to prekriženo. Zbog Mije je otišao i Mario Bazina koji je rekao Ko će s Mijom radit, s njim se ne može. On dovodi strance samo da na njima zaradi, jer ko će na našem igraču zaraditi. Pa u toj upravi je sve trulo, vidite da s njima niko ne može izdržati.
I zato neka nas je Željo razbio, nek nas pobijede i svi ostali, naši nisu zaslužili ništa bolje
1. Zlatan Mijo Jelić je osnovni razlog toga. On je doveo neke polu - igrače dok je prave igrače, naše domaće zatrao. To znam zbog toga što je zatrao i moga rođaka. On je sve naše domaće igrače pozvao i rekao im je da se na njih više ne računa, nek traže drugi klub ( a bio je završio prelazni rok ) ili da treniraju dnevno 30 minuta i to individualno, sami bez ičije pomoći što su oni i prihvatili, jer bolje i to nego ostat bez kluba a samim time i bez plaća. Pa naši igrači kao što su Brekalo, Zovko, oba Pinjuha, Soldo pa i ljetos Šakić sve je to prekriženo. Zbog Mije je otišao i Mario Bazina koji je rekao Ko će s Mijom radit, s njim se ne može. On dovodi strance samo da na njima zaradi, jer ko će na našem igraču zaraditi. Pa u toj upravi je sve trulo, vidite da s njima niko ne može izdržati.
I zato neka nas je Željo razbio, nek nas pobijede i svi ostali, naši nisu zaslužili ništa bolje
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Nije da se nasladjujem,niti provociram,ali me iznenadjuje tvoja izjava.Do prije nekoliko sati ste svi pricali da imate najjacu ekipu u ligi (i vjerovatno imate) i da osvajate prvenstvo bez problema...a sad odjednom nagla promjena?!Izgubili ste,pa sta...Ni prvi ni poslednji put.I mi smo od Sarajeva zadnje kolo.Ted Mosby je napisao/la:Ljudi ovako nam i treba. Moram priznati da više ne navijam za ovaj naš klub zbog poteza uprave.
Treci put castimo
Nisam ja podcjenjivao Želju, nego samo iznosim činjenicetatamata je napisao/la:Nije da se nasladjujem,niti provociram,ali me iznenadjuje tvoja izjava.Do prije nekoliko sati ste svi pricali da imate najjacu ekipu u ligi (i vjerovatno imate) i da osvajate prvenstvo bez problema...a sad odjednom nagla promjena?!Izgubili ste,pa sta...Ni prvi ni poslednji put.I mi smo od Sarajeva zadnje kolo.Ted Mosby je napisao/la:Ljudi ovako nam i treba. Moram priznati da više ne navijam za ovaj naš klub zbog poteza uprave.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
-
- Kontakt:
to vam je kazna sto vam bosnjaci i srbi ne igraju
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
-
- Kontakt:
bgm phile ti nisi sasvim svoj nešto,sve ti otišlo na to koliko srba igra ovde,koliko onde
bio je to loš dan širokog, čestitke željeznicaru, popravni protiv rudara koji se mora dobit! dobra posjeta na pecari, dobra atmosfera..
od ovih sto si nabrojao..jedino Brekalo vrijedi.a i on je pao u zadnje vrijeme.a Soldo će se vratiti..vidjet ces..ostali ne mogu u GOŠK-u igrat...jer ne vrijede...oba Pinjuha su dobivala prilike, pogotovo Ante, izgleda na terenu ko da je prvi put na njemu..Zovko vječni talent, Mario Pinjuh nema ništa osim brzine,a na terenu se nemože sa Tomićem(koji je vjerojatno tvoj rođak) koji je opet osrednji igračić..dok je Šakić i te kak odobivao prilike,a zna se zašto je on otišao, raspitaj se malo koji su zahtjevi bili od "zvjezdice" te i njegova menadžera..Ted Mosby je napisao/la:Ljudi ovako nam i treba. Moram priznati da više ne navijam za ovaj naš klub zbog poteza uprave.
mišljenja sam da naši mladi moraju dobru školu proć, i te kako dobru po prvoj ligi i slabijim ekipama po Hrvatskoj da bi igrali u Širokom...primjer je Jure..i dobro se iskaliti pa tek onda tu doć gdje se svake godine ide na prvo mjesto i u Europu...
mene uopće ne zanima Mijo ni ekipa, ja navijam za Široki Brijeg, a Mijo nije Široki Brijeg...i nemogu da vjerujem da tako pričaš sada nakon ovog poraza a do Zrinjskog ste ih svi dizali u nebesa pa i ti, i najavljivao si dobru utakmicu i nasu pobjedu ako se dobro sjecam...najorganiziraniji klub na kojem mnogi zavide,a ti tako...
očito jedan od navijača samo onda kada klubu ide dobro..
a ne znam zasto mu ne ide dobro..do Zrinjskog ostvarili 10 ili koliko vec tekmi bez poraza, u gostima u Mostaru poraz, u Slaviji i danas od Želje..i sad propast svijeta??
SAMO ŠIROKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
sta bi jadan nebio....Steve Urkel je napisao/la:sutra lagano želju dobit,šta će napale se nakon jedne pobjede,i zasijesti na zasluženo 1. mjesto,koje se nadam nećemo do kraja ispuštati,a čujemo se nakon utakmice vidit ćemo čije su prognoze točne
ubili smo vas ko malu djecu..bilo je dodaha Junuze

1921-2011
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
C.Ronaldo_9 je napisao/la:vjeruj mi 0-2york je napisao/la:u nedjelju bar 2-0![]()
Ssamo da podsjetim da sam prognozirao 0-2
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
Česititam svim pravim navijačima Želje koji navijaju na stadionu a ne na forumima na odličnoj igri i pobjedi, isto tako i navijačima Širokog..
A za ove virtualni ili cyber navijači počmite pratiti utakmice ili stavite prst u guzicu. Za voljeni se klub prelaze stotine i stotine kilometara a ne sere se po forumu.
Izadjite malo na sunce, baš je bio lijep dan...
pozdrav
A za ove virtualni ili cyber navijači počmite pratiti utakmice ili stavite prst u guzicu. Za voljeni se klub prelaze stotine i stotine kilometara a ne sere se po forumu.
Izadjite malo na sunce, baš je bio lijep dan...
pozdrav

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Slazem se. Nema se sta tu posebno dodavati ili analizirati nanovo.Kevin je napisao/la:od ovih sto si nabrojao..jedino Brekalo vrijedi.a i on je pao u zadnje vrijeme.a Soldo će se vratiti..vidjet ces..ostali ne mogu u GOŠK-u igrat...jer ne vrijede...oba Pinjuha su dobivala prilike, pogotovo Ante, izgleda na terenu ko da je prvi put na njemu..Zovko vječni talent, Mario Pinjuh nema ništa osim brzine,a na terenu se nemože sa Tomićem(koji je vjerojatno tvoj rođak) koji je opet osrednji igračić..dok je Šakić i te kak odobivao prilike,a zna se zašto je on otišao, raspitaj se malo koji su zahtjevi bili od "zvjezdice" te i njegova menadžera..Ted Mosby je napisao/la:Ljudi ovako nam i treba. Moram priznati da više ne navijam za ovaj naš klub zbog poteza uprave.
mišljenja sam da naši mladi moraju dobru školu proć, i te kako dobru po prvoj ligi i slabijim ekipama po Hrvatskoj da bi igrali u Širokom...primjer je Jure..i dobro se iskaliti pa tek onda tu doć gdje se svake godine ide na prvo mjesto i u Europu...
mene uopće ne zanima Mijo ni ekipa, ja navijam za Široki Brijeg, a Mijo nije Široki Brijeg...i nemogu da vjerujem da tako pričaš sada nakon ovog poraza a do Zrinjskog ste ih svi dizali u nebesa pa i ti, i najavljivao si dobru utakmicu i nasu pobjedu ako se dobro sjecam...najorganiziraniji klub na kojem mnogi zavide,a ti tako...
očito jedan od navijača samo onda kada klubu ide dobro..
a ne znam zasto mu ne ide dobro..do Zrinjskog ostvarili 10 ili koliko vec tekmi bez poraza, u gostima u Mostaru poraz, u Slaviji i danas od Želje..i sad propast svijeta??
SAMO ŠIROKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja jesam razocaran rezultatom i igrom, ali boze moj, desava se i stoput boljim ekipama od Širokog pa nije bio kraj svijeta, tako da nece ni ovaj put. Bolji su bili od nas, svaka cast, draze mi je da su imali uvjete i sudjenje kvalitetno da dokazu da su bolji taj dan, nego da se nama nesto navlaci jer se borimo za titulu.
Ja sam stoput tupio da nam je obrana najveci problem, pa samim time i pozicija defanzivnog veznjaka, i kad se uz to potrefi da napad ''nista ne ide'', onda poraz ne gine. No neka je, ako treba i to da spusti ekipu, ako ih treba iskritizirati, u redu, ali i to treba po zaslugama, a trenutacno jesu zasluzili, ali ne na ovaj gore nacin.
Ne mogu se ne sloziti s ovom analizom mladih igraca gdje svi vide samo neke svoje rodjake i ultimativne zvijezde, a realno nisu klasa Širokog Brijega. Uopce ne vidim razlog zasto bi bili gurani od nekoga samo zato sto su iz Širokog. Ovo je momcad koja je osvojila jesensku titulu, pa vi gledajte sad. Ako je nekome malo sto igraju mali Coric, Jure i vrlo vjerojatno i Dane kad bude u optimalnoj formi (a tu je jos nekoliko njih kao prve opcije s klupe poput Glavine ili Brekala), onda ste debelo u zabludi i pojma nemate o cemu pricate, al dobro, na to se covjek navikne od sirokobrijezana cim nesto ne ide kako treba ili cim se desi nesto neocekivano. Nezahvalna publika, a uzivljena u svoj neki svijet da u sredini od 30 000 ima bas 11 igraca koji bi izborili europsko natjecanje, a naravno kad bi igrali za opstanak nasli bi neku desetu pricu koja bi vam smetala i tjerala vas sa stadiona. De dodjite sebi, svega vam, ovo sto Široki ima u svom kadru necete naci u cijeloj ligi. Al nek ne bude da sam ja tako rekao - izvolite provjeriti.
J.ebo vas Mijo, a i vi njega. Sto rece kevin, nit je on Široki Brijeg, nit navijam za njega, tako da me prosto zaboli sta radi ukoliko moj Široki ima rezultate i ukoliko je na stabilnim nogama, a i jedno i drugo je apsolutna cinjenica na kojoj zavidi 95 posto klubova ove lige, a vi to niste u stanju ni cijeniti.
...Život za Široki...
Jesi ti ikada navijao za klub, jesi išao na gostujuće utakmice? Ti si klasični primjer "ojađenog lištičanina". Klasično čaršijkso razmišljanje. A prvi ćeš opet navijati kada zaredaju par pobjeda, biti glavni na proslavi neke titule, gurati se u prvi red da se uslikaš sa Wagnerom i Vareom, Jurom i Mijom. Jel de?Ted Mosby je napisao/la:Ljudi ovako nam i treba. Moram priznati da više ne navijam za ovaj naš klub zbog poteza uprave.
Čestitke Želji, uzeli su ponuđeno!!
Mislim da je protiv Rudara poslednja sansa,i da se moraju uzeti tri boda.U suprotmom cekati da Zeljo ili Borac neispune licencu za Evropske uslove,a posebno Zeljo,jer mi prijatej igra u Zelji i vise je gladan nego sit.Ha,ha sta bi vam uradili da smo igrali punog stomaka hehe!
Samo se ti uzdaj u igre iza kulisa.cena je napisao/la:Mislim da je protiv Rudara poslednja sansa,i da se moraju uzeti tri boda.U suprotmom cekati da Zeljo ili Borac neispune licencu za Evropske uslove,a posebno Zeljo,jer mi prijatej igra u Zelji i vise je gladan nego sit.Ha,ha sta bi vam uradili da smo igrali punog stomaka hehe!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
i nama je moze se reci odlucujuca ovu moramo pobijediti ako mislimo i sledece godine igrati PL...cena je napisao/la:Mislim da je protiv Rudara poslednja sansa,i da se moraju uzeti tri boda.U suprotmom cekati da Zeljo ili Borac neispune licencu za Evropske uslove,a posebno Zeljo,jer mi prijatej igra u Zelji i vise je gladan nego sit.Ha,ha sta bi vam uradili da smo igrali punog stomaka hehe!
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
A majketi koji ti je taj drug sto igra u Zelji sto je gladan?Da mu odnesemo sta da jede ?Ama pusi te **** svi odreda vuna vam,a vi iz Sirokog se nadajte da nemamo licencu hahahah vi ste tako i prosle godine Slobodu istjerali ?Pitaj tog druga ,iako mislim da lazes da ti drug igra imajuli mu ista duzni?cena je napisao/la:Mislim da je protiv Rudara poslednja sansa,i da se moraju uzeti tri boda.U suprotmom cekati da Zeljo ili Borac neispune licencu za Evropske uslove,a posebno Zeljo,jer mi prijatej igra u Zelji i vise je gladan nego sit.Ha,ha sta bi vam uradili da smo igrali punog stomaka hehe!
Poklopi se molim te.cena je napisao/la:Mislim da je protiv Rudara poslednja sansa,i da se moraju uzeti tri boda.U suprotmom cekati da Zeljo ili Borac neispune licencu za Evropske uslove,a posebno Zeljo,jer mi prijatej igra u Zelji i vise je gladan nego sit.Ha,ha sta bi vam uradili da smo igrali punog stomaka hehe!

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda i 29 gostiju.