HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
wienultras
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Vama je ili igrat ovu ligu il ugasiti klub..sve drugo su samo mokri snovi...jaki ultrasi pravo po pizdi u tz.tu sam ucestvovao.pa zapalise bus pa u po mostara po pizdi.haman danas opet crveni se pizda..znate li ista osim baciti koktel..kada prestanete praviti pizdarije mozda vas ko pusti na stadion..ps.zaboravida ste popili i u rodocu.10 na 50 i opet nula...e ultrasi ultrasi
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Dobro ce te i vi doci ali ova liga i drzava nemaju smisla kad se radi na ovaj nacin...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A objasni mi koji je to nacin? Drzava nema smisla jer su se navijaci umalo pofajtali i murija vratila jedne nazad kuci? Zbog toga? Pa ja sam prvi uglavnom na strani navijaca ali i sam znam kakvi znamo biti, mamimo da nas vrate a fol idemo podrzati klub. Pusti se suplje buraz, tebi drzava nece valjati da svaku tekmu na strani gledas na miru uz besplatan prevoz + kokice, sigurno znas sta zelim reci, to je tvoj problem vec.ZrinjskiMostar je napisao/la:Dobro ce te i vi doci ali ova liga i drzava nemaju smisla kad se radi na ovaj nacin...
Sviju vracaju, svi prave probleme, murija nekad ima pravo kada vrati, nekad nema... zacarani krug. Nisi bio danas u TZ, nisam ni ja, tako da necemo o tome ko je sta uradio i zasto ste vraceni. Bez ljutnje, komentar napisan u najnormalnijoj namjeri, nikoga da izrevoltiram.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Pa ako vam ne valja ova država što igrate u njoj
Bujrum brate na Metkoviće i kraj priče.Ima nas dovoljno koji ju vole
Uostalom država nema nikakve veze sa neorganizovanom policijom

Pobjeda je bolja od orgazma!
Bolje što su vas i vratili nego da bude opet Vedran. Nije da time nešto prijetim ili slično.
Na stadionu vas imamo gdje smjestit, uslovno je sve, i bilo je spremno obezbjeđenje a sad druge okolnosti su uticale na vraćanje navijača a ne klupska organizacija.
Na stadionu vas imamo gdje smjestit, uslovno je sve, i bilo je spremno obezbjeđenje a sad druge okolnosti su uticale na vraćanje navijača a ne klupska organizacija.
pustit njih do mostara na proljeće i onda ih samo okrenut nazad, ništa lakše
goveđigulašmajka
rigotina je napisao/la:pustit njih do mostara na proljeće i onda ih samo okrenut nazad, ništa lakše
Kakvo vraćanje,idemo mi do Makarske
Pobjeda je bolja od orgazma!
samo da niste na utakmiciGorki je napisao/la:rigotina je napisao/la:pustit njih do mostara na proljeće i onda ih samo okrenut nazad, ništa lakše
Kakvo vraćanje,idemo mi do Makarske![]()
goveđigulašmajka
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Moja konzervo draga....Fukare su vec vracane iz nase drage hercegovine....da si ti meni ziv,zdrav i da malo po tekmama pocnes hodat....makar domace...pozzzrigotina je napisao/la:pustit njih do mostara na proljeće i onda ih samo okrenut nazad, ništa lakše
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sto o utakmici napisati,nakon nesretne dvije grede protiv Slavije i 0:0 danas dvije grede i stativa i glupost Dujkovica za prvi poraz nakon 6. kola!
Malo nas sreca napusta ali i bodovni saldo nije los samo neka se vrtimo tu na mjestu do br. 4!
Iduce kolo dolazi Zvijezda i tu nebi trebalo biti problema da odrzimo priklkucak za Sirokim i vjerovatno Sarajevom!
Malo nas sreca napusta ali i bodovni saldo nije los samo neka se vrtimo tu na mjestu do br. 4!
Iduce kolo dolazi Zvijezda i tu nebi trebalo biti problema da odrzimo priklkucak za Sirokim i vjerovatno Sarajevom!
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
ne toliko puta ko nasistaragarda je napisao/la:Moja konzervo draga....Fukare su vec vracane iz nase drage hercegovine....da si ti meni ziv,zdrav i da malo po tekmama pocnes hodat....makar domace...pozzzrigotina je napisao/la:pustit njih do mostara na proljeće i onda ih samo okrenut nazad, ništa lakše
i hodam ja, ne brini ti za mene. jbg sjecanje mi je slabije, ipak ste 2 godine u drugoj ligi proveli
goveđigulašmajka
-
fukara1919
- Kontakt:
Ajd pročitat će čojk sutra, šta ga imaš banovataleksandar_veliki je napisao/la:Sedam dana na odmoru zbog krsenja pravila foruma. Molim sviju da dobro procitaju pravila foruma. Hvala...HercUSrcu je napisao/la:Unatoč ovom porazu, mali rezime -
6 utakmica , 4 gostovanja i 2 domaće utakmice.
Od tih 4 gostovanja - Željezničar i Tuzla gdje nitko ne može bodove unaprijed upisati.
Od tih 4 gostovanja - 2 utakmice bez navijača zbog šugave organizacije u šugavoj državi.
13 bodova od 18.
Najmanje primljenih golova imamo.
S obzirom na sve navedeno - zadovoljan!
Šta treba popraviti -
Stvaramo prilike ali možda pre malo zabijamo, po meni treba razmisliti o promjeni sustava protiv nekih protivnika
u 4-4-2.
Uza sve to, dvojica nam najboljih -
Crnov - ozlijeđen, odigrao tek utakmicu i pol i pokazao nam koliko nam znači i koliko nam fali
Simeunović - pre promjenjivo, odigro odlično protiv Želje i Viteza, danas opet loš.
Dobro će nam doći 2 tjedna stanke jer smo ipak jako rano krenuli u pripreme.
Osvježiti se i krenuti u novi super niz nakon stanke.
Samo je jedan Zrinjski iz Mostara!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa nismo 20 godina gazili federalnurigotina je napisao/la:ne toliko puta ko nasistaragarda je napisao/la:Moja konzervo draga....Fukare su vec vracane iz nase drage hercegovine....da si ti meni ziv,zdrav i da malo po tekmama pocnes hodat....makar domace...pozzzrigotina je napisao/la:pustit njih do mostara na proljeće i onda ih samo okrenut nazad, ništa lakše![]()
i hodam ja, ne brini ti za mene. jbg sjecanje mi je slabije, ipak ste 2 godine u drugoj ligi proveli
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
staragarda je napisao/la:Pa nismo 20 godina gazili federalnurigotina je napisao/la:i hodam ja, ne brini ti za mene. jbg sjecanje mi je slabije, ipak ste 2 godine u drugoj ligi proveli....cuj,sjecanje mu slabije....pocni onda rodzace ginkocel pit
više neretvanske pastrmke, omega 3 i to
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
odlican je MUP TK nazalost u tome, kao i u izivljavanju na navijacima..mada gostujuce paze uglavnom, domace oni vole tuc dal u Gradaccu, dal u Tuzli ili bilo gdje...to sto ih vi niste ni vidjeli u nekom broju znaci da su posao odradili kako treba..i jesu, jucer je moglo svasta biti i jedina logicna odluka je bila vracanje navijaca, isto kao sto su i nas xy puta vracali iz Hercegovine...
a mozete vi laprdati o drzavi koliko hocete, ovakva onakva, ugrozeni , svako normalan zna da je to cisto navijacko rivalstvo..boli ljude qrac jeste li vi hrvati, srbi, marsovci , jucer su krenuli da vrate za paljenje busa ali policija je reagirala za razliku od hercegovacke koja onda nije bila ni prisutna..nikakve tu politike nema, ne volimo mi vas, ne volite vi nas...
povoda ima milion i sad da gledas iz nekog neutralnog navijackog ugla to je jedino pravo navijacko rivalstvo u BiH..je.es ba ona politicka kamenjanja u Vrapcicima, Banjaluci, Sarajevu..izrezirano ulijetanje par "junaka" koji bace 2-3 kamena ili baklje jedni na druge i onda ih policija sve pusti...dok ovdje si imao demoliranje kolone automobila , paljenje busa , sukob na Rodocu prosle godine, sukob tamo kod Modrice, sukob u Jablanicu, situaciju od jucer itd itd...
uz situaciju da se i pojedini sudski procesi vode za pojedine od tih slucajeve, dakle nije dopusteno od strane policije ko oni politicki iscenirani incidenti po Banjaluci ili Sarajevu....
kako ce to zavrsiti, i do koje granice ce ta mrznja ici- ko zna...ali brate ne glumite mi tu neku nacionalnu ugrozenost i nacionalno potenciranje ovog sra.nja...prvi pravi Ultrasi znaju o cemu je rijec i da je ono sto je policija uradila jucer jedini logican potez..javljaju se pojedinci koji tekme nisu vidjeli i pricaju kako je..druze moj pitaj momka kojem koktel ili kamen leti prema busu kakva god on muda imao i kojoj god grupi pripadao jel mu svejedno, jest q osim ako nije drogiran pa ne zna ni gdje je...nego pricaju balavci koji tekme nisu vidjeli, a da mu jednom razbijes staklo viz glave plakat bi poceo...
nazalost i ja imam ruzan osjecaj za sve ovo sto se desava izmedju Fukara i Ultrasa i cemu to vodi..o svemu tome i na forumu ima najmanje piskaranja i prepucavanja, da se nesto slicno desilo izmedju manijaka, hordi i lesinara ili ultrasa i ra, ovdje bi 5 dana morao brisat postove o tome ciji je veci..dok u ovoj situaciji nikavog prepucavanja osim ovih par balavaca, nego "ok mi vas prosli put, vi nas sad, vidimo se slijedeci put" i to je ono sto cini ovu situaciju posebno opasnim i zasto su ovi okrsaji fukara i ultrasa ubjedljivo najopasniji navijacki okrsaji u BIH..ono u Sirokom nije bio navijacki okrsaj
a mozete vi laprdati o drzavi koliko hocete, ovakva onakva, ugrozeni , svako normalan zna da je to cisto navijacko rivalstvo..boli ljude qrac jeste li vi hrvati, srbi, marsovci , jucer su krenuli da vrate za paljenje busa ali policija je reagirala za razliku od hercegovacke koja onda nije bila ni prisutna..nikakve tu politike nema, ne volimo mi vas, ne volite vi nas...
povoda ima milion i sad da gledas iz nekog neutralnog navijackog ugla to je jedino pravo navijacko rivalstvo u BiH..je.es ba ona politicka kamenjanja u Vrapcicima, Banjaluci, Sarajevu..izrezirano ulijetanje par "junaka" koji bace 2-3 kamena ili baklje jedni na druge i onda ih policija sve pusti...dok ovdje si imao demoliranje kolone automobila , paljenje busa , sukob na Rodocu prosle godine, sukob tamo kod Modrice, sukob u Jablanicu, situaciju od jucer itd itd...
uz situaciju da se i pojedini sudski procesi vode za pojedine od tih slucajeve, dakle nije dopusteno od strane policije ko oni politicki iscenirani incidenti po Banjaluci ili Sarajevu....
kako ce to zavrsiti, i do koje granice ce ta mrznja ici- ko zna...ali brate ne glumite mi tu neku nacionalnu ugrozenost i nacionalno potenciranje ovog sra.nja...prvi pravi Ultrasi znaju o cemu je rijec i da je ono sto je policija uradila jucer jedini logican potez..javljaju se pojedinci koji tekme nisu vidjeli i pricaju kako je..druze moj pitaj momka kojem koktel ili kamen leti prema busu kakva god on muda imao i kojoj god grupi pripadao jel mu svejedno, jest q osim ako nije drogiran pa ne zna ni gdje je...nego pricaju balavci koji tekme nisu vidjeli, a da mu jednom razbijes staklo viz glave plakat bi poceo...
nazalost i ja imam ruzan osjecaj za sve ovo sto se desava izmedju Fukara i Ultrasa i cemu to vodi..o svemu tome i na forumu ima najmanje piskaranja i prepucavanja, da se nesto slicno desilo izmedju manijaka, hordi i lesinara ili ultrasa i ra, ovdje bi 5 dana morao brisat postove o tome ciji je veci..dok u ovoj situaciji nikavog prepucavanja osim ovih par balavaca, nego "ok mi vas prosli put, vi nas sad, vidimo se slijedeci put" i to je ono sto cini ovu situaciju posebno opasnim i zasto su ovi okrsaji fukara i ultrasa ubjedljivo najopasniji navijacki okrsaji u BIH..ono u Sirokom nije bio navijacki okrsaj
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- primasquadra
- Kontakt:
Pa evo ja prvi kazem dosta se toga gleda siroko . Sto se tice ove same situacije Ultrasi su zapalili bus fukarama pa nekako zdrav razum je da ce se u njih naci par vrelih glava ili momaka koji su bili napadnuti pa ce pokusati vratiti.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Ultrastyle sta ti znas sta su najveci navijacki okrsaji. Kad najuris torcidu u sred splita i bacis 30 auta s rive u more ,ili ostavis na podu 100 purgera ko mi 86-te ili mozda srusis tuzlu ko mi 87-me onda dodji pricat. Jedan zapaljen autobus i jedna sutka i ti odmah o nekim najvecim okrsajima. Pa u nas se u mostaru djeca svaki dan marisu kao i u sarajevu izmedju tm i hz. Daj bola okle vas. Bacili koktel na autobus i odma najvece navijacko rivalstvo
daj bola
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
On vise prati Zrinjski, navijac Veleza. Smrce belo u Makarskoj, on i da ne radi na bausteli, baustelac u mjazgu, prsti pa ga baca! Docent somnologije.ultrasstyle_tz je napisao/la:
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Ne kolutaj ocima. Ispali ste šabani. Ljudi vam bakljom zapale bus a vi ih koktelima gađate. Mentalitet žešci i kakvi najveci navijacki okrsaji s vama u ulozi. Smijesno. Idem Caoultrasstyle_tz je napisao/la:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.