HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Gorki
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Gorki » 30 avg 2014, 22:43

rigotina je napisao/la:pustit njih do mostara na proljeće i onda ih samo okrenut nazad, ništa lakše

Kakvo vraćanje,idemo mi do Makarske :mrgreen: :cool:
Pobjeda je bolja od orgazma!

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 30 avg 2014, 22:47

Gorki je napisao/la:
rigotina je napisao/la:pustit njih do mostara na proljeće i onda ih samo okrenut nazad, ništa lakše

Kakvo vraćanje,idemo mi do Makarske :mrgreen: :cool:
samo da niste na utakmici
goveđigulašmajka

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 avg 2014, 00:02

Moja konzervo draga....Fukare su vec vracane iz nase drage hercegovine....da si ti meni ziv,zdrav i da malo po tekmama pocnes hodat....makar domace...pozzz
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 31 avg 2014, 00:15

Sto o utakmici napisati,nakon nesretne dvije grede protiv Slavije i 0:0 danas dvije grede i stativa i glupost Dujkovica za prvi poraz nakon 6. kola!
Malo nas sreca napusta ali i bodovni saldo nije los samo neka se vrtimo tu na mjestu do br. 4!
Iduce kolo dolazi Zvijezda i tu nebi trebalo biti problema da odrzimo priklkucak za Sirokim i vjerovatno Sarajevom!
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 31 avg 2014, 00:30

staragarda je napisao/la:
Moja konzervo draga....Fukare su vec vracane iz nase drage hercegovine....da si ti meni ziv,zdrav i da malo po tekmama pocnes hodat....makar domace...pozzz
ne toliko puta ko nasi ;)
i hodam ja, ne brini ti za mene. jbg sjecanje mi je slabije, ipak ste 2 godine u drugoj ligi proveli
goveđigulašmajka

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 31 avg 2014, 00:38

aleksandar_veliki je napisao/la:
HercUSrcu je napisao/la:Unatoč ovom porazu, mali rezime -
6 utakmica , 4 gostovanja i 2 domaće utakmice.
Od tih 4 gostovanja - Željezničar i Tuzla gdje nitko ne može bodove unaprijed upisati.
Od tih 4 gostovanja - 2 utakmice bez navijača zbog šugave organizacije u šugavoj državi.
13 bodova od 18.
Najmanje primljenih golova imamo.

S obzirom na sve navedeno - zadovoljan!

Šta treba popraviti -
Stvaramo prilike ali možda pre malo zabijamo, po meni treba razmisliti o promjeni sustava protiv nekih protivnika
u 4-4-2.
Uza sve to, dvojica nam najboljih -
Crnov - ozlijeđen, odigrao tek utakmicu i pol i pokazao nam koliko nam znači i koliko nam fali
Simeunović - pre promjenjivo, odigro odlično protiv Želje i Viteza, danas opet loš.

Dobro će nam doći 2 tjedna stanke jer smo ipak jako rano krenuli u pripreme.
Osvježiti se i krenuti u novi super niz nakon stanke.

Samo je jedan Zrinjski iz Mostara!
Sedam dana na odmoru zbog krsenja pravila foruma. Molim sviju da dobro procitaju pravila foruma. Hvala...
Ajd pročitat će čojk sutra, šta ga imaš banovat :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 avg 2014, 00:50

rigotina je napisao/la:
ne toliko puta ko nasi ;)
i hodam ja, ne brini ti za mene. jbg sjecanje mi je slabije, ipak ste 2 godine u drugoj ligi proveli
Pa nismo 20 godina gazili federalnu :urnebes: ....cuj,sjecanje mu slabije....pocni onda rodzace ginkocel pit :urnebes:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 31 avg 2014, 00:56

rigotina je napisao/la:i hodam ja, ne brini ti za mene. jbg sjecanje mi je slabije, ipak ste 2 godine u drugoj ligi proveli
Pa nismo 20 godina gazili federalnu :urnebes: ....cuj,sjecanje mu slabije....pocni onda rodzace ginkocel pit :urnebes:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
više neretvanske pastrmke, omega 3 i to :urnebes:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 avg 2014, 15:53

odlican je MUP TK nazalost u tome, kao i u izivljavanju na navijacima..mada gostujuce paze uglavnom, domace oni vole tuc dal u Gradaccu, dal u Tuzli ili bilo gdje...to sto ih vi niste ni vidjeli u nekom broju znaci da su posao odradili kako treba..i jesu, jucer je moglo svasta biti i jedina logicna odluka je bila vracanje navijaca, isto kao sto su i nas xy puta vracali iz Hercegovine...

a mozete vi laprdati o drzavi koliko hocete, ovakva onakva, ugrozeni , svako normalan zna da je to cisto navijacko rivalstvo..boli ljude qrac jeste li vi hrvati, srbi, marsovci , jucer su krenuli da vrate za paljenje busa ali policija je reagirala za razliku od hercegovacke koja onda nije bila ni prisutna..nikakve tu politike nema, ne volimo mi vas, ne volite vi nas...

povoda ima milion i sad da gledas iz nekog neutralnog navijackog ugla to je jedino pravo navijacko rivalstvo u BiH..je.es ba ona politicka kamenjanja u Vrapcicima, Banjaluci, Sarajevu..izrezirano ulijetanje par "junaka" koji bace 2-3 kamena ili baklje jedni na druge i onda ih policija sve pusti...dok ovdje si imao demoliranje kolone automobila , paljenje busa , sukob na Rodocu prosle godine, sukob tamo kod Modrice, sukob u Jablanicu, situaciju od jucer itd itd...

uz situaciju da se i pojedini sudski procesi vode za pojedine od tih slucajeve, dakle nije dopusteno od strane policije ko oni politicki iscenirani incidenti po Banjaluci ili Sarajevu....

kako ce to zavrsiti, i do koje granice ce ta mrznja ici- ko zna...ali brate ne glumite mi tu neku nacionalnu ugrozenost i nacionalno potenciranje ovog sra.nja...prvi pravi Ultrasi znaju o cemu je rijec i da je ono sto je policija uradila jucer jedini logican potez..javljaju se pojedinci koji tekme nisu vidjeli i pricaju kako je..druze moj pitaj momka kojem koktel ili kamen leti prema busu kakva god on muda imao i kojoj god grupi pripadao jel mu svejedno, jest q osim ako nije drogiran pa ne zna ni gdje je...nego pricaju balavci koji tekme nisu vidjeli, a da mu jednom razbijes staklo viz glave plakat bi poceo...

nazalost i ja imam ruzan osjecaj za sve ovo sto se desava izmedju Fukara i Ultrasa i cemu to vodi..o svemu tome i na forumu ima najmanje piskaranja i prepucavanja, da se nesto slicno desilo izmedju manijaka, hordi i lesinara ili ultrasa i ra, ovdje bi 5 dana morao brisat postove o tome ciji je veci..dok u ovoj situaciji nikavog prepucavanja osim ovih par balavaca, nego "ok mi vas prosli put, vi nas sad, vidimo se slijedeci put" i to je ono sto cini ovu situaciju posebno opasnim i zasto su ovi okrsaji fukara i ultrasa ubjedljivo najopasniji navijacki okrsaji u BIH..ono u Sirokom nije bio navijacki okrsaj
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 31 avg 2014, 15:59

Pa evo ja prvi kazem dosta se toga gleda siroko . Sto se tice ove same situacije Ultrasi su zapalili bus fukarama pa nekako zdrav razum je da ce se u njih naci par vrelih glava ili momaka koji su bili napadnuti pa ce pokusati vratiti.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 31 avg 2014, 16:02

Ultrastyle sta ti znas sta su najveci navijacki okrsaji. Kad najuris torcidu u sred splita i bacis 30 auta s rive u more ,ili ostavis na podu 100 purgera ko mi 86-te ili mozda srusis tuzlu ko mi 87-me onda dodji pricat. Jedan zapaljen autobus i jedna sutka i ti odmah o nekim najvecim okrsajima. Pa u nas se u mostaru djeca svaki dan marisu kao i u sarajevu izmedju tm i hz. Daj bola okle vas. Bacili koktel na autobus i odma najvece navijacko rivalstvo :urnebes: :urnebes: daj bola
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 avg 2014, 16:02

:roll:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 31 avg 2014, 16:05

ultrasstyle_tz je napisao/la::roll:
On vise prati Zrinjski, navijac Veleza. Smrce belo u Makarskoj, on i da ne radi na bausteli, baustelac u mjazgu, prsti pa ga baca! Docent somnologije.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 31 avg 2014, 16:05

Ne kolutaj ocima. Ispali ste šabani. Ljudi vam bakljom zapale bus a vi ih koktelima gađate. Mentalitet žešci i kakvi najveci navijacki okrsaji s vama u ulozi. Smijesno. Idem Cao
KLUB SVIH NAS.

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 31 avg 2014, 16:06

Prezent sine prezent nema vas na tribini nema vas nigdje godinama.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 31 avg 2014, 16:07

RezervniGolman je napisao/la:Ultrastyle sta ti znas sta su najveci navijacki okrsaji. Kad najuris torcidu u sred splita i bacis 30 auta s rive u more ,ili ostavis na podu 100 purgera ko mi 86-te ili mozda srusis tuzlu ko mi 87-me onda dodji pricat. Jedan zapaljen autobus i jedna sutka i ti odmah o nekim najvecim okrsajima. Pa u nas se u mostaru djeca svaki dan marisu kao i u sarajevu izmedju tm i hz. Daj bola okle vas. Bacili koktel na autobus i odma najvece navijacko rivalstvo :urnebes: :urnebes: daj bola
87-me ste dobili takvih batina u Tuzli da niste znali gdje ste ;) o kakvom rusenju si ti slusao price pojma nemam :!: i kad vas se skupi 100 na tribini iz gola pricaj nesto do tad dudlaj i Ultrasima i Fukarama :kafa:
Sloboda Tuzla

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 31 avg 2014, 16:08

England je napisao/la:
On vise prati Zrinjski, navijac Veleza. Smrce belo u Makarskoj, on i da ne radi na bausteli, baustelac u mjazgu, prsti pa ga baca! Docent somnologije.
Kad sam ti odgovarao citav ti se forum pišao od smijeha. Pokemone postedit cu te ovaj put
KLUB SVIH NAS.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 avg 2014, 16:09

de ne odgovarajte ovom jazavcu ko boga vas molim....frajer se hrani ovim forumom i nekim bolesnim pricama..upalit ce se i onda smo svi j.e.ba.n.i....i mi i vi i torcida i 100 mrtvih purgera :facepalm: :facepalm:

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 31 avg 2014, 16:11

Dozvoliti da se dvije navijacke skupine sretnu ispred stadiona 30 metara jedna od druge i onda je normalno opravdano vratiti navijace bilo o kome se radilo. Zamisli da pod bijelj brijeg stane autobus red army ispref kafics zrinjski 20 metara od glavnog ulaza?to bi samo budala napravio!nego jednostavno nije bilo u intetesu da se odigura utakmica i gotovo.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 31 avg 2014, 16:11

staragarda je napisao/la:de ne odgovarajte ovom jazavcu ko boga vas molim....frajer se hrani ovim forumom i nekim bolesnim pricama..upalit ce se i onda smo svi j.e.ba.n.i....i mi i vi i torcida i 100 mrtvih purgera :facepalm: :facepalm:
Bolje bi bilo da ste dresirali jarca da im rogovima gume probusi na autobusu :urnebes: :urnebes:
KLUB SVIH NAS.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.