FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Zar ne bi trebao doci i neki veznjak? Otisao je Ricky i po danasnjim naslovima Guaro u Valenciju. Da se necemo zeznuti ako za dvojicu solidnih veznjaka kupimo SS?! Nemamo igrace za rotacije na sredini.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Sutra bi trebao doci i Bonaventura po zadnjim informacijama...
Eto mogli bi sjebati odlican mercato sa ovim prodajama. Onako smo imali odlicnu rotaciju i dubinu, ovako samo Kuzmanovic i eventualno Medel sa klupe.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Sta bi sjebali? Umjesto Rickya i Guarina uskacu Bonaventura? i Lavezzi? Igraci kakvi trebaju Walteru.. Od borbe za EL sada ocekujem minimalno 3. mjesto ako dodju ova 2 igraca.
Ma to su krilni napadaci, ja govorim o centralnim veznim igracima. Jeste da je i Ricky igrao ofanzinog veznog/krilo ali mogao je korektno pokriti u sredini.
Bonaventura je dobar, za Lavezzija i nisam nesto.
Bonaventura je dobar, za Lavezzija i nisam nesto.
Call the coroner!
Ja kolko znam i Bonaventura moze isto ko i Ricky odigrat na CMF
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Bonaventura je 10-ka kako je i sam rekao samo ga Colantuano koristi lijevo u nedostatku opcija.. Moze odlicno odigrati kao CM..
I ja sam bio za Cercija ali Lavezzi ce odraditi posao jer poznaje sta Wlter traazi. Da ne govorimo koliko ce marketinski biti isplativ..
I ja sam bio za Cercija ali Lavezzi ce odraditi posao jer poznaje sta Wlter traazi. Da ne govorimo koliko ce marketinski biti isplativ..
Ja mislim da ce nam doc Bonaventura i Borini jos, nevirujem da imamo para za Lavezzia.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Jack i Borini bi bili fantastičan dodatak ovoj ekipi. Ajde Ausilio
Samo nemoj Lavezzia

Samo nemoj Lavezzia

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Tohire citash mi misli.Beppe je napisao/la:Ovog Bonaventuru treba kaparisati.Ne samo sto je dao go dijete fkt. odlicno igra.
Malac bi sam bio dovoljan, kao sto Thorin rece moze igrati na vishe pozicija u timu.Nemam nista ni protiv Borinija, ali ako je u pitanju posudba.
Nego za koliko ode Guarin?
Amar Osim selektor BiH
Cuj Borini bolji od Lavecija.

Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Di Marzio veli da ga hoce posudit, a nasi traze veliki otkup pa se tu jos natezu..tako da ce najvjerovatnije i on ko i Alvarez otic na posudbu sa obavezom otkupa
U tom slucaju ne ocekujem veliko pojacanje, vjerovatno Bonaventura i Borini na posudbe
U tom slucaju ne ocekujem veliko pojacanje, vjerovatno Bonaventura i Borini na posudbe
Ma samo da se rijese Guarina, nesto mi se smucio skroz..pokvario bi mi pracenje intera ako ostane, a bas se veselim sezoni
Jeste vala vrijeme je da mijenjam avatar.
A i lik se pati, nek ide negdje gdje ce igrati.

Amar Osim selektor BiH
-
- Kontakt:
Ja se nadam Lavezziju i Bonaventuri, ali mislim da do sutra navecer necemo znati koji ce igraci jos doci. Sto se tice ponude za Guarina navodno druga ponuda je 1 milion posuda + 19 miliona otkup slijedece ljeto. Sad koliko je to istina vidjet cemo.
Ako bi to bilo uz obavezan otkup to bi bio transfer samo takav
Bonaventura?Bolje da su Alvareza zadržali ako ovog misle dovodit
Ricky je za njega svemirski brod kad je potpuno spreman.A tu i je mali problem sto je staklen,ali eto.Najbolje nikog ne dovodit nego brljavit sad pred kraj.25 godina,a nije niti prismrdio reprezentaciji...
Facts & figures: Torino vs Inter
Dajte nam Lavezzija 

Bonaventura?Bolje da su Alvareza zadržali ako ovog misle dovodit

Facts & figures: Torino vs Inter

Torino (3-5-2): Padelli; Bovo, Glik, Moretti; Darmian, Nocerino, Benassi, El Kaddouri, Molinaro; Quagliarella, Larrondo.
Inter (3-4-2-1): Handanovic; Ranocchia, Vidic, Juan Jesus; Jonathan, Medel, M’Vila, Dodò; Kovacic, Hernanes; Icardi.
Odličan test da vidimo koliko je Inter ove sezone sposoban probiti ekipu koja se organizirano brani sa 9,10 igrača.Ne očekujem nikakvu spektakularnu igru,treba strpljiv bit u posjedu i pazit na kontre.Jednu će valjda već nekako ugurat.0-1,0-2 maksimalno.
Inter (3-4-2-1): Handanovic; Ranocchia, Vidic, Juan Jesus; Jonathan, Medel, M’Vila, Dodò; Kovacic, Hernanes; Icardi.
Odličan test da vidimo koliko je Inter ove sezone sposoban probiti ekipu koja se organizirano brani sa 9,10 igrača.Ne očekujem nikakvu spektakularnu igru,treba strpljiv bit u posjedu i pazit na kontre.Jednu će valjda već nekako ugurat.0-1,0-2 maksimalno.
Samo da je Yuto umjesto Johnnya i bila bi super postava al i ovako to izgleda dobro.
Forza Inter !!!
Forza Inter !!!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Ikakav HD link ili link Arene ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.