Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Koji je debil ovaj Sasa Vugdalic. Gledam snimak Schalke Real.M. i trenutno 0:5 i govori on : "Adise znas sta kaze golman kad uhvati loptu nakon 5 komada.....Dođi da ostarimo zajedno " hahaha
- Consigliere
- Kontakt:
Poljaci

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Evo Godina dana kako nisam alkohola prob'o.
I ljepše je.
I ljepše je.
kako znaš kad nisi proboBelminM23 je napisao/la:Evo Godina dana kako nisam alkohola prob'o.
I ljepše je.
Pustiću sunce da topi ljubav!
HAHAH, a dobro. Poželi se nekad ono vratiti pijan kući, ali radije ću da idem sa pijanima kući, a ja fino trijezan.hoshafka je napisao/la:kako znaš kad nisi proboBelminM23 je napisao/la:Evo Godina dana kako nisam alkohola prob'o.
I ljepše je.![]()
Jel to Pirlo il Kusturica? 
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Re: Odg: Chat
Izbjegavam pivu u zadnje vrijemeSarajlijc@ je napisao/la:Nekad si obecavo i na pive zvatKawhi je napisao/la:Otkad se znamo jbtSarajlijc@ je napisao/la:Hebo te zivot kako vrijeme leti, Kawhi sjecam se ko da si juce upisivao prvi razred, a sad ces u 4. ja u 3.![]()
Sa zavrsenim faxom cemo postati i modovi foruma.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
dubrava je napisao/la:Jel to Pirlo il Kusturica?
Taj prvi.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- JackTheStripper
- Kontakt:
Nerminovic je napisao/la:da li neko zna jel ovo haram?
hvala
http://blog.northerner.com/wp-content/u ... G_8979.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Snus? Sve što čovjeku šteti je haram.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
nocas bih te ljubio
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Donnie Darko
- Kontakt:
Naložio se sutra na ispit u 8:30, reko neću nikako spavat vježbat ću cijelu noć, kupio sebi svega grickalica, energetskih pića da me drže. I onda kad dođem kući zavalit se i prespavat buru il koji su već **** najavili. Kad tek sad vidim u 12:30
Da mi je neko pričao da će mi biti krivo što mi je ispit 4 sata kasnije nego sam mislio, ono, ne bih mu vjerovao
Da mi je neko pričao da će mi biti krivo što mi je ispit 4 sata kasnije nego sam mislio, ono, ne bih mu vjerovao
- StephanEl92
- Kontakt:
Laku nocDonnie Darko je napisao/la:Naložio se sutra na ispit u 8:30, reko neću nikako spavat vježbat ću cijelu noć, kupio sebi svega grickalica, energetskih pića da me drže. I onda kad dođem kući zavalit se i prespavat buru il koji su već **** najavili. Kad tek sad vidim u 12:30![]()
Sent from my GT-I5800 using Tapatalk 2
Forza Milan
Boli glava. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jesmo li spremni za školu? 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.