FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

FKZ1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FKZ1921 » 31 avg 2014, 18:47

Juniori završili 4:0

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 31 avg 2014, 18:50

neroazzuro je napisao/la:Al najveca sega mi je bilo kad trener Drine posle utakmice govori kako njemu nije jednak kriterij,da je crveni bio prestrog :crazy:
Vidi se da u nekim glavama i dalje vlada onaj sabanluk od prije 10-ak god i vise.
Nije to prijatelju sabanluk,taj covjek Dragan Micic je dobar kao hljeb ,bivsi centarfor C.Zvezde iz Beograda.
Covjek kaze svasta u afektu poslije utakmice ,moguce da nije najbolje vidio situaciju kod crvenog kartona.
Evo ja sam iz Zvornika,bio sam na utakmici i priznajem crveni karton je cist kao i penal.
Ali isto tako vas igrac mislim da se preziva Memija,inac ekoliko sam primjetio dobar i mlad igrac je zasluzio bar 5 zutih kartona.Vidi se da je dobar igrac ,ali jako neiskusan vjeruj mi daje trebao 2 puta dobiti crveni karton.
Ne kazem da Zeljo ne bi dobio,ali to bi uticalo na dalji tok utakmice.Isto tako Stanic i Turkovic su imali mnogo ostrih startova koji su mogli biti sankcionisani.Vjerovatno je na to mislio kad je rekao da kriteij nije bio jednak.
Inace ne sporim da je pobjeda Zelje zasluzena,sve najbolje u nastavku prvenstva ali realno sudija je ostetio i jedne i druge.
Nema ovdje vjeruj mi sabanluka,slobodno nek se javi na forumu navijac bilo koje ekipe koja je u Zvorniku dozivjela neke neugodnosti,grubu i pogibeljnu igru ili nesto slicno.
I po cijenu da ispadnemo,a vjerujem da necemo jer realno ima slabijih ekipa,nama ne trebaju bodovi na "silu" i otimanje,svi su u Zvorniku docekani kao sportski prijatelji pa i Zeljo!Izvinjavam se na eventualnim greskama u kucanju ,u zurbi sam!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 31 avg 2014, 18:55

Ma u zvorniku bilo super divic ,brana prelijepo a u gradu nikakvih problema. malo policija J**+ mater al nigdje nije ni bolje. A drina ce ostati bar po prikazanoj igri u ovom dijelu sezone.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 avg 2014, 18:57

suspendovati idiota, pa nek' na miru razmišlja i analizira gdje je sve pogriješio. a u moru grešaka jeste bilo i nekih na štetu drine.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 31 avg 2014, 19:04

ChWilla je napisao/la:suspendovati idiota, pa nek' na miru razmišlja i analizira gdje je sve pogriješio. a u moru grešaka jeste bilo i nekih na štetu drine.
Taj sudija je trebao biti suspendovan još prošle sezone,kako nas je oštetio u zadnjem kolu,ono je bilo mucno za gledati.Sudije su rak rana našeg fudbala,da protivniku crveni karton i onda žmiri kad te protivnik udara,je.bo to suđenje,budi pošten i sviraj po svom ubjeđenju sve što vidiš a ne neke glu.pe kompenzacije,sudije kod nas ne shvataju da oni uopšte ne bi trebali da su važni na terenu,zbog toga sudije iz Srbije, sude ligu šampiona i evropsku ligu a naši jedino ovu našu ligu..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 31 avg 2014, 19:06

Sudije su rak rana sporta uopšte, nigdje nije bolje, u NFL-u i NHL-u, gdje se vrte milijarde, uz dozvoljenu upotrebu tehnologije upropaste na desetine mečeva svojim glupostima. Ljudi su jednostavno nepsosobni da donose odluke u modernom sportu i u principu treba ići na to da ih mašine zamijene što prije.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 31 avg 2014, 19:11

PlaviSaJUGA je napisao/la:
PlaviSaJUGA je napisao/la:Evo rijesenja sto se tice kondicije!
Da bi se moglo deteljnije pricati o tome,treba malo opsirnije poznavati Medicinu.
Krv? Za sta nam sluzi,za transport Vitamina,Kisika itd. Krv je sastavljena od Blutzellen(44%) I Blutplasme(56%) .U Blutzellen se nalaze Thrombozyti,Erythrozyti Leukozyti itd. Nama su u ovome slucaju bitni Erythrozyti (crvena krvna zrnca) koji prenose Kisik u organizmu,sto organizam ima vise Erythrozyta to vise ima Kisika u organizmu koji nam treba, u nasem slucaju, da bi se igraci Zeljeznicara mogli vise zalagati na terenu (tj . Trcati vise od 88,9km po utakmici).Znaci cilj je povecati broj Erythrozyta u svakom igracu koji nosi dres Zeljeznicara !!! Ali na legalan nacin,znaci ne Dopingom!
Za to je najbolje PLANINA,zasto ici na pripreme u planine? Iz tog razloga sto na velikoj nadmorskoj visi nema puno kisika ,onda organizam automatski proizvodi vise Erythrozyta u Organizmu,jedan vid Immunsistema! A prije vec sto se ode na pripreme u planine treba svakome igracu izvaditi minimum 0,5 L. Krvi I tu krv cuvati u bolnici (gdje sta kako I na koji nacin cuvati krv da ostane “normalna” je tema za sebe) . Igraci bi trebali provesti neke 3 do 4 sedmice na planini gdje bi “proizvodili” Erythrozyte I uz to se pripremali za pocetak nove Sezone. Pred sami pocetak sezone ,krv ( recimo dali su svi po 0,5L. Pred odlazak na pripreme) koju su dali,dat in opet tj. “vratiti”. Samim tim pripremama I vracanjem stare krvi igraci bi imali 50% vise Erythrozyta u organizmu koji sluze najvise za prijenos Kisika,sto znaci da bi mogli vise trcati I bez kasnjenja stizati na pasove itd. Sto znaci da bi u tom slucaju imali I vise od 110 pretrcanih km po utakmici,sto znaci da bi razvaljivali na snagu I kondiciju sto nam je ocito potrebno I VELIKI problem! A samim time bi igraci ojacali i kosti jer se najvise Erythrozyti i Leukozyti (bijela ktvna zrnca) proizvode u koštanoj srži!
Ako ima neku blizak klubu nek preporuci ovu metodu jer sigurno dokazana sto se tice kondicije! :idea: :idea: :idea:

već sam jednom prilikom pisao o kondiciji ako nam je stvarno zapelo a jeste eto rješenja
Pa nije ti bas sve ovo tacno druze. Kad odes i doniras krv uzmu ti otprilike 0,4 do 0.5 litara krvi i ono sto ti kazu je da se nakon doniranja krvi pripazis tezih napora, znaci odmah ici na pripreme i nije bas dobro. Ne razumijem zasto bi im se tih "uskladistenih" pola litre vratilo?? Kad doniras pola litre krvi da bi tijelo to ponovo proizvelo treba otprilike par sedmica sto znaci nakon nekih 4 sedmice tijelo je povratilo tih izgubljenih pola litre. A to sto spominjes da se ide na planinu u potpunosti se slazem jer cim se smanji kolicina kisika u plucima bubrezi pocinju da proizvode vise erytropoetina sto daje signal i kostanoj srzi da poveca proizvodnju crvenih krvnih zrna.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 31 avg 2014, 19:15

DukeOfWellington je napisao/la:Sudije su rak rana sporta uopšte, nigdje nije bolje, u NFL-u i NHL-u, gdje se vrte milijarde, uz dozvoljenu upotrebu tehnologije upropaste na desetine mečeva svojim glupostima. Ljudi su jednostavno nepsosobni da donose odluke u modernom sportu i u principu treba ići na to da ih mašine zamijene što prije.
Kad se sjetim one utakmice protiv Borca u kupu,vodimo mi 0:1 i nasi igraci od naseg gola prave akciju, vuce nas loptu i prelazi centar, onaj celavi pomocni svira ofsajd :lol:
Pored glavnih sudija, pomocne sudije u nasoj ligi su katastrofa, cast izuzecima ali mnogima treba pas vodic.. i ja sam isto za tu tehnologiju,dosta je više ljudskih odluka kojima se uništava sport..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 31 avg 2014, 19:32

Ko god ima Tomica nek pogleda klip sto je objavio :tokralju: :tokralju:
to je prava ekipa,ovo je pravo zajednistvo,svi za jednog jedan za sve :tokralju: :tokralju:
timska zajebancija :rol: :rol:

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 31 avg 2014, 19:32

Ko.ima od vas Tomića u prijateljima na Facebook nek pogleda video koji je objavio. Extra

Ide vlak ide vlak ide vlakkk
Ma vi stvarno niste normalni !!!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 31 avg 2014, 19:45

Flagrantus druze, pod sabanlukom sam mislio na trazenje alibija u sucima koje je bilo uobicajeno posle utakmice do prije nekih 6-7 godina, bez obzira bilo opravdano ili ne. To je prije bilo dio folklora, kao ritual kod porazenih.
Juce je bilo na terenu svasta, od onog klizeceg djonom Turkovica gdje nije ni zuti dobio,a u Engleskoj bi dobio crveni, preko vec spomenutog Memije do onog penala pred kraj na istom tom Turkovicu.
Nisam mislio na odgoj trenera ili zvornicke publike (doduse ono "Izrael" je bilo malo komicno). Tu je sve ok.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 avg 2014, 19:57

" onclick="window.open(this.href);return false;

Mi smo Željini, Željo je naš!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 31 avg 2014, 20:15

Virtu4l je napisao/la:

Mi smo Željini, Željo je naš!

O čemu se radi , ne može da mi otvori :(
1921 !
05.06.1998

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 avg 2014, 20:40

Nidje veze prica je izmisljena i to bas da bi se odbio dio ljudi koji simpatise zelju covjek nam je u upravio bio ne tako davno
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 31 avg 2014, 20:45

Nakon što su kadeti Željezničara sa sedam golova u mreži ispratili svoje rivale iz zvorničke Drine, i juniori su slavili protiv odgovarajuće selekcije Zvorničana ubjedljivu pobjedu. Rezultat je na kraju glasio 4-0 za Željezničar.

Pitanje pobjede Željezničar je na pomoćnom terenu stadiona Grbavica riješio već u prvom poluvremenu. U 3. minuti domaći su poveli golom Murisa Midžića, a Midžić je u 29. minuti udvostručio prednost Željezničara. Do poluvremena su Plavi postigli još jedan gol, a strijelac je ovaj put bio Ajdin Mujagić. Igrala se 42. minuta, a najboljem strijelcu Željezničara ovo je bio 5. gol u ovoj dobnoj kategoriji.

U drugom poluvremenu tempo igre je malo opao. Željezničar je imao sigurnu prednost pa se nije trošio, a svoje su uradile i izmjene. Ipak, u 54. minuti Željezničar je došao do još jednog gola, a strijelac je za konačnih 4-0 bio Dženis Beganović.

Željezničar: Ćutahija, Alihodžić (od 75. Ejubović), Duraković, Osmanković, Palić, Hasanović, Beganović (C), Zeba (od 73. Trnka), Mujagić (od 78. Mašić), Šehić (od 55. Handžić), Midžić (od 61. Omerdić)
Kadeti Željezničara su danas na pomoćnom stadionu na Grbavici odigrali susret 6. kola Premijer Omladinske lige BiH za kadete protiv Drine, te je savladali sa visokih 7:0.

Željini kadeti su i danas nastavili sa serijom dobrih igara, te upisali petu pobjedu u nizu. Plavi su poveli već u 6. minuti golom kapitena Žerića. U 15. minuti Žerić postiže i svoj drugi gol, a samo tri minute nakon toga Behram povećava na 3:0. Do kraja prvog poluvremena još jedan gol Žerića u 33. minuti.

U drugom poluvremenu još četiri gola u mreži gostiju. U 58. minuti se u listu strijelaca upisao rezervista Memić za rezultat od 5:0. Na 6:0 je u 69. miunti povisio Šubo, a tri minute nakon njegovog gola Šehić postavlja konačan rezultat od 7:0.

Željezničar: Abdulahović (od 50′ Karavdić), Kurtović, Islami (od 50′ Maslo), Tukić (od 56′ Memić), Beširević, Behram (od 62′ Šubo), Žerić, Bijedić, Babić (od 62′ Mulahusejnović), Hasanović i Šehić.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 avg 2014, 20:47

hoće li se potpisivati sa žerićem, ima li išta od toga?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 avg 2014, 20:50

Ljiljani87 je napisao/la:O čemu se radi , ne može da mi otvori :(
Sjajna atmosfera :cool:

[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 avg 2014, 20:56

ovo mora izdobriti.

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 31 avg 2014, 21:31

Virtu4l je napisao/la:
Ljiljani87 je napisao/la:O čemu se radi , ne može da mi otvori :(
Sjajna atmosfera :cool:

[youtube][/youtube]
:clap: :clap:
1921 !
05.06.1998

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 31 avg 2014, 21:35

:rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :kralj:
Ja te volim, volim Željo..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bonton, Emindoks20, Google Adsense [Bot], KrajinaTm87, ManIng, Miki82, Proximic i 115 gostiju.