invincible1921 je napisao/la:eo sad ce cekaj da im poniste ova dva golaemir18 je napisao/la:4-0 Bilbija 1 Velokosi 1, Hare 2![]()
![]()
![]()
VTŽ
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
invincible1921 je napisao/la:eo sad ce cekaj da im poniste ova dva golaemir18 je napisao/la:4-0 Bilbija 1 Velokosi 1, Hare 2![]()
![]()
![]()
Drazi mi je Ljoze...Consigliere je napisao/la:Premalo je to... Trebala bi biti pa barem 5-6. Tri gola treba dati, niste nikog dobili ima mjesec danaAmarkony je napisao/la:3.60 live kvota na pobjedu Sarajeva odigrana
Hahahahahahaah, najjači su nene miBLU SKY je napisao/la:Danas u kladionici lik uplati iz 2 u 1
Nisu ti samo hilmo i head takvi, ima još njih dosta takvih, al ne možeš ih sve upratit od ovih ostalih spamera.barbarez je napisao/la:Okrenuce sarajevo sigurno,ali drago mi samo zbog onih delegata danas sto su hladno najavljivali 5-6 razlike,I sto znaju ko vidovite dzemile,sta nas sve ceka od ove atomske ekipe.
Svaka cast hilmi I headu,na realnoscu ali ovi ostali razmisljaju ko balavci zadnji.
Ugledah ti Papeta, pa...Amarkony je napisao/la:Drazi mi je Ljoze...Consigliere je napisao/la:Premalo je to... Trebala bi biti pa barem 5-6. Tri gola treba dati, niste nikog dobili ima mjesec danaAmarkony je napisao/la:3.60 live kvota na pobjedu Sarajeva odigrana
2:2Amarkony je napisao/la:3.60 live kvota na pobjedu Sarajeva odigrana
Javi mu da je pao.BLU SKY je napisao/la:Danas u kladionici lik uplati iz 2 u 1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.