FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- invincible1921
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta imam usiti najvaljujete setanje ligom pobjede sa 6 7 razlike i uz duzno postovanje mrtvi Travnik koji je dva gola u gostima dao ..NIKAD vam na sred koseva utrpa 2 komada za 20 min 

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Jbg stari i bilo je smješnoonako je napisao/la:I, sto to usutise svi, haha kako su se ponadali

Nadam se da vam je sada jasno, nakon Borussije i ovog večeras da prijatelja u ovoj državi nemamo, i zato #pišajposirotinji
, a napisao sam već ranije da se svaku, ali baš svaku tekmu moraš pobiti s protivnikom da bi ga dobio,PSodbrana nam je katastrofa ...

FKS 1946 !
Pusti te ih "setaju" se ligom a na kraju ce neko drugi biti kriv, pazi da ne budu sampioni.
Citirajte me na polusezoni a pogtovo zadnja 3 kola.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Vi ste divovi

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
- Ljiljani87
- Kontakt:
Lutvo će im na kraju bit krivElegant je napisao/la:Pusti te ih "setaju" se ligom a na kraju ce neko drugi biti kriv, pazi da ne budu sampioni.

1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Hajd prvi ti pusti nas, imaš temu kluba za koji navijaš, učini nam uslugu odlepršaj pa tamo razglabajte o wunderkidovima Jamaku i Svraki ...Elegant je napisao/la:Pusti te ih "setaju" se ligom a na kraju ce neko drugi biti kriv, pazi da ne budu sampioni.
FKS 1946 !
Kako se ušutiše znači bože 

opet će te biti mirniinvincible1921 je napisao/la:Sta imam usiti najvaljujete setanje ligom pobjede sa 6 7 razlike i uz duzno postovanje mrtvi Travnik koji je dva gola u gostima dao ..NIKAD vam na sred koseva utrpa 2 komada za 20 min
Ja glupe ti konstatacije, ono je bilo smiješno, kao nije jel? pa normalno da će se smijat ljudi na ono, čuj ušutiše se...begipasha je napisao/la:Kako se ušutiše znači bože

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
normalnoado899 je napisao/la:Vi ste divovi![]()
Premalo je to... Trebala bi biti pa barem 5-6. Tri gola treba dati, niste nikog dobili ima mjesec dana
[/quote]
Drazi mi je Ljoze...[/quote]
Ugledah ti Papeta, pa...
[/quote]
Haha mojne predrasuda i generalizacije
Zeljo je Zeljo, al' i Pape je Pape
:DD

Drazi mi je Ljoze...[/quote]
Ugledah ti Papeta, pa...

Haha mojne predrasuda i generalizacije

- diplomatija
- Kontakt:
Malezijci i singapurci trljaju brkove haah
-
- Kontakt:
Zamisli 2-3 na kraju 

Sve fol neki navijači a svi kući pored računara...
Smješni ste...Vi se ne možete od stida ni Baščaršijom prošetati a ne ligom...
hehehe seDamalejkum

hehehe seDamalejkum

Izbrisi se...Velahalve je napisao/la:Sve fol neki navijači a svi kući pored računara...
hehehe seDamalejkum![]()
Ja igro X/2slobodnjak je napisao/la:Zamisli 2-3 na kraju

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
-
- Kontakt:
Sad su sa obe strane ušutile 

Vazduh trepti kao da nebo gori...slobodnjak je napisao/la:Sad su sa obe strane ušutile
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, rimljanin90 i 29 gostiju.