najbolji evropski trener
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna
gdje ti je ovdje Mensur Bajramovic 

neven spahija ima moj glas...
doe78 je napisao/la:neven spahija ima moj glas...
da nije smijesno ..........................
СРЕЋАН ТИ РОЂЕНДАН...
-
- Kontakt:
ma najbolji je Mensur Bajramović

haahahahahh

Zeljko sa Panatinaikosom osvaja titulu prvaka evrope u ovoj(novoij )sezoni eurolige
СРЕЋАН ТИ РОЂЕНДАН...
nedzad je napisao/la:gdje ti je ovdje Mensur Bajramovic
i ja se to pitam

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- alan_kardec
- Kontakt:
Melo15 je napisao/la:nedzad je napisao/la:gdje ti je ovdje Mensur Bajramovic
i ja se to pitam![]()
![]()
![]()
Pa dobro I Menso je tu negdje sa gore navedenim trenerima,samo mu hvali nekih 5-6 osvojenih Evroliga.Znači nijanse.
Čuj ovog gospodina

RIP Adis Selmanović
'Моја љубав према Звезди, као и све највеће љубави, потиче из куће'!
klod berzo 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
A sta je sa Bogdanom Tanjevicem, mislim ne pratim nesto specijalno kosarku al cujem stalno dobro o njemu, kakav je on ??
Zadnja izmjena: Lovac, dana/u 06 nov 2008, 04:17, ukupno mijenjano 1 put.
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
CSH postovanje ali izbor je
sijedi i placi 

Ne kontam te ako mislis na izbor trenera nisam ih ja postavio,postavio je obanon .Pozdrav
AMAR OSIM!!!
Lovac je napisao/la:A sta je sa Bogdanom Tanjevicem, mislim ne pratim nesto specijalno kosarku al cujem stalno dobro o njemu, kakav je on ??
Dobro ima tu sad njih dosta zato ih i napisite u komentarima. Ja sam postavio samo neke a naravno da tu ima mjesta iza mnoge duge poput Svetislava Pesica profesora Aleksandra Nikolica,Duska Ivanovica..........
Sve u svemu najbolji kosarkaski treneri su sa prostora bivse Jugoslavije, tj.najvise iz Srbije
СРЕЋАН ТИ РОЂЕНДАН...
koliko je tebi godina?obannon je napisao/la:Lovac je napisao/la:A sta je sa Bogdanom Tanjevicem, mislim ne pratim nesto specijalno kosarku al cujem stalno dobro o njemu, kakav je on ??
Dobro ima tu sad njih dosta zato ih i napisite u komentarima. Ja sam postavio samo neke a naravno da tu ima mjesta iza mnoge duge poput Svetislava Pesica profesora Aleksandra Nikolica,Duska Ivanovica..........
Sve u svemu najbolji kosarkaski treneri su sa prostora bivse Jugoslavije, tj.najvise iz Srbije
znaci li ti sta ime aleksandar gomeljski?
je li on (najveci od najvecih) iz srbije?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
KK_Bosna je napisao/la:koliko je tebi godina?obannon je napisao/la:Lovac je napisao/la:A sta je sa Bogdanom Tanjevicem, mislim ne pratim nesto specijalno kosarku al cujem stalno dobro o njemu, kakav je on ??
Ja sam rekao da je najveci broj iz Srbije hteo ti to peihvati ili ne
СРЕЋАН ТИ РОЂЕНДАН...
- alan_kardec
- Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:koliko je tebi godina?obannon je napisao/la:Lovac je napisao/la:A sta je sa Bogdanom Tanjevicem, mislim ne pratim nesto specijalno kosarku al cujem stalno dobro o njemu, kakav je on ??
Rus Aleksandar Gomeljski je svojevremeno kao selektor SSSR-a,namjerno pustio Amere da ga pobijede kako bi u finalu SP-a izbjegao Yugu.Toliko o tom "najvećem od najvećih"

Najbolji evropski trener svih vremena je prof. Aleksandar Nikolić.U tome se slažu najjači evropski treneri danas,Ivković,Obradović i Mesina.
RIP Adis Selmanović
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.
- Srbin iz RS
- Kontakt:
definitivno Zeljko Obradovic
U današnjoj košarci ko ne kaže da je Obradović najbolji trener njemu sigurno nešta fali.
Rezultati, titule sve govore
Rezultati, titule sve govore
СРЕЋАН ТИ РОЂЕНДАН...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.