Genius06 je napisao/la:Halo bola! Kakvo otpisivanje Evrope, sta vam je?! Pa da Sarajevo i pobjedi obe utakmice, opet nam fali 4 boda do prvog mjesta. Naredno kolo (nadam se da ce se svi oporaviti, a zna li neko je li i Nikolic dobio 2 ili 1 utakmice suspenzije?) se vracaju svi i svi igraci su na raspolaganju.
Ljudi nisu izgubili 5 mjeseci i sad bi mi trebali govoriti kako nesto ne valja. Naredno kolo Siroki, pa Slavija, pa komsije. Znaci 3 kola i 3 utakmice sa direktnim protivnicima na tabeli i za Evropu (za sada). Ja vjerujem da mozemo ostati neporazeni i poslije 9. kola. A to bi bilo odlicno. Onda dolaze slabe ekipe kuci, a u gostima sta se uzme. Uprava ako je imala gresaka, ne mozete reci to odmah sada, nego ako ne ostvare bolji plasman od prosle sezone. De malo, znam da ste nervozni (k'o i ja), jer nam treba pobjeda, a idemo u Lišticu, ali ako smo bili optimisti ovih 20 godina po ledinama, u nikakvim uslovima, sa lopovima, u 2. ligama, pa opet govorili bice udure, necemo valjda sad, kad smo stali na noge i fali nam koji bod da odemo u Evropu, sve pokvariti. Ma daaaj! Ohladite sad uz repku, pa idemo SVI U ŠIROKI!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
samo jako Rodjeni