FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Eto i rezultati nam se poklopiše 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
treba odmah i Fadila poslati sa njimChWilla je napisao/la:jah. nisam znao da mu je fadil otac.
polako, vidjećemo, i za amira je bilo guravo pa je na kraju potpisao.
treba odmah i Fadila poslati sa njimChWilla je napisao/la:jah. nisam znao da mu je fadil otac.
Pauza je sve do 13.tog kada igramo u Dolini sa Vitezom.
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Pauza je sve do 13.tog kada igramo u Dolini sa Vitezom.
19TM87
- themaniaks
- Kontakt:
FKZ1921 je napisao/la:Ljudi,
Nemojte ići na temu fks. Pustite ih,njihov klub,njihova stvar.
Imamo nas klub,naše probleme i hajmo se time.baviti.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Halo necemo ih mezit valja se navic igrat pred 45 milja bundes liga pa onda 3 milje pa Travnik mislim jeni to lako.Pa tereni bundes liga i Obarska ma ima tu svega.ja mislim da su na psiholoskom planu pali.
Sta ti pricas, treba tebe deportovati. Necemo momku nista reci ni njegovom ocu. Situacija je takva da bih ja prvi svoje dijete poslao negdje vani da igra nego ovdje da potpise za neki klub. Sve dok je ovakva situacija i u drzavi i u samom Zelji ne mozemo nikome zamjeriti sto nece da igra. Koliko god mi voljeli Zelju ne smijemo zaboraviti da se od ljubavi ne ziviextra je napisao/la:treba odmah i Fadila poslati sa njimChWilla je napisao/la:jah. nisam znao da mu je fadil otac.
Vratiće se on brzo podvijenog repa ako ode kad mu nije vrijeme. 
DRUG NEBI TI PUNCA
-
dimitrijevic
- Kontakt:
Zvornik apsolviran ! Meni onako prijatno mjesto i izuzev sknadiranja za izrael sve je korektno.Fino je vidjeti hiljadu ljudi na suprotnoj tribini i da se negdje neko zanima za nasu ligu. Nasa najbolja utakmica dosad i o igracima necu puno jer sve vec receno.Bajina majstorija i nevjerovatni Nedo obiljezili utakmicu.Varea simpatican
a Kvesa je onaj stari to sad odgovorno tvrdim i Stana dobar ipak ne treba se dizati jer odlaskom Jamaka ova ekipa je slabija od one na koju smo bacali drvlje i kamenje do prije par dana tako da tekmu po tekmu....
I ostali rezultati su se poklopili.Gledam ove pitare i stvarno je nevjerovatno kakav je to mahalski klub. Senad Pecanin u onom intervju u Danima(ako ima neko nek okaci taj intervju) iz 2003 spominje Amara kao razliku izmedju Zelje i Sarajeva odnosno njegovo gradjansko maslo naspram mahalaskog i carsijskog sarajeva..ne mogu sad napamet citirati,ali tako je nesto receno.Ovo govorim zbog toga sto bi Amar napravio Maribor od silnog novca koji oni imaju i sad od evrope i opet rasulo.Definitvno je Siroki nambr van za to prvo mjesto,ovi cirkusanti to nisu.Zrinjski je tu negdje.dobro ce nam doci pauza,pa onda Vitez i eto nas u vrhu.ko bi rek'o
I ostali rezultati su se poklopili.Gledam ove pitare i stvarno je nevjerovatno kakav je to mahalski klub. Senad Pecanin u onom intervju u Danima(ako ima neko nek okaci taj intervju) iz 2003 spominje Amara kao razliku izmedju Zelje i Sarajeva odnosno njegovo gradjansko maslo naspram mahalaskog i carsijskog sarajeva..ne mogu sad napamet citirati,ali tako je nesto receno.Ovo govorim zbog toga sto bi Amar napravio Maribor od silnog novca koji oni imaju i sad od evrope i opet rasulo.Definitvno je Siroki nambr van za to prvo mjesto,ovi cirkusanti to nisu.Zrinjski je tu negdje.dobro ce nam doci pauza,pa onda Vitez i eto nas u vrhu.ko bi rek'o
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
E vala da je toliko lose u Zelji i u drzavi nije...
- mentalitet87
- Kontakt:
ma pustimo njih, evo jos jedne sedmice
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-is ... ezi/139305" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-is ... ezi/139305" onclick="window.open(this.href);return false;
jednom pitar-uvijek supak
- champions1921
Fadil sto se tiče Zelje i Amara Osima ima priču kao da je kakav pitar.. Pljuje ko kočijaš po svemu.. Lično sam ga par puta slušao i ogadio mi se lik.. Sto se tiče malog Zerica ako ima šansu da ide u kakav kvalitetan kamp treba je i iskoristiti jer tamo bi brze napredovao.. Naravno da bi za nas bilo bolje da potpise al biće sta ce biti jer je na takve stvari teško uticati..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 31 avg 2014, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
- themaniaks
- Kontakt:
Kako glupo razmisljanje.Svakom junioru,kadetu koji napusti nas,zelim karijeru Semira Dzipa i Belmina viletplink je napisao/la:Sta ti pricas, treba tebe deportovati. Necemo momku nista reci ni njegovom ocu. Situacija je takva da bih ja prvi svoje dijete poslao negdje vani da igra nego ovdje da potpise za neki klub. Sve dok je ovakva situacija i u drzavi i u samom Zelji ne mozemo nikome zamjeriti sto nece da igra. Koliko god mi voljeli Zelju ne smijemo zaboraviti da se od ljubavi ne ziviextra je napisao/la:treba odmah i Fadila poslati sa njimChWilla je napisao/la:jah. nisam znao da mu je fadil otac.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
-
samoposmatram
- Kontakt:
Plavisajuga i zeljocity u vezi planinskog treninga. Da bi imao efekta do 10% vise crvenih krvnih zrnca, sto je maksimalni dokazan dobitak od visinskog treninga. Treba trenirati po principu Live high - train low. U praksi je dokazano da zivljenjem na visini od 2500 metara, znaci provodjenje najvise sati u danu i treniranjem na visini od 1250 metara, za cetri sedmice moze pojacati crvena zrnca za 10%. A kad to na kraju saberes i oduzmes. Visinski trening je prodavanje muda pod bubrege, za dopingovane bicikliste. U praksi je vas predlog neizvodiv na teritoriji BiH i rezultat tog truda bi bio nevidljiv. Jer fudbal nije fizicki ekstreman sport kao biciklizam, iron man i tako dalje. Pohvale na pokusaju svakako.
.[/quote]
treba odmah i Fadila poslati sa njim[/quote]
Sta ti pricas, treba tebe deportovati. Necemo momku nista reci ni njegovom ocu. Situacija je takva da bih ja prvi svoje dijete poslao negdje vani da igra nego ovdje da potpise za neki klub. Sve dok je ovakva situacija i u drzavi i u samom Zelji ne mozemo nikome zamjeriti sto nece da igra. Koliko god mi voljeli Zelju ne smijemo zaboraviti da se od ljubavi ne zivi
[/quote]
Kako glupo razmisljanje.Svakom junioru kadetu koji napusti nas zelim karijeru Semira Dzipa i Belmina vile[/quote]
Daj Boze onda da tvoj sin bude novi Ronaldo i igra za Zelju za 1000 KM, niko sretniji od mene ne bi bio, cak sta ise vodio bih te na pecenje po tvom izboru, je li posteno od mene?
treba odmah i Fadila poslati sa njim[/quote]
Sta ti pricas, treba tebe deportovati. Necemo momku nista reci ni njegovom ocu. Situacija je takva da bih ja prvi svoje dijete poslao negdje vani da igra nego ovdje da potpise za neki klub. Sve dok je ovakva situacija i u drzavi i u samom Zelji ne mozemo nikome zamjeriti sto nece da igra. Koliko god mi voljeli Zelju ne smijemo zaboraviti da se od ljubavi ne zivi
Kako glupo razmisljanje.Svakom junioru kadetu koji napusti nas zelim karijeru Semira Dzipa i Belmina vile[/quote]
Daj Boze onda da tvoj sin bude novi Ronaldo i igra za Zelju za 1000 KM, niko sretniji od mene ne bi bio, cak sta ise vodio bih te na pecenje po tvom izboru, je li posteno od mene?
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Eto daj mi jednog kadeta ili juniora koji su otisli vani u toj zivotnoj dobi i da su adekvatno nesto napravili od svoje karijere.
Ne kontam zasto poredis stanje u drzavi.
Moze Zelju neki privatnik finansirati pa da ti daje koliko trazis koliko hoces ako si dobar igrac i opet nema nikakve poveznice sa tim stanjem u drzavi.
Ako misli vani, neka nade nekog menaderima sa dobrim vezama koji ce ga moci gurniti, a za ostalo ce lako...
Sto se tice poboljsanje fizicke spreme, evo jedan primjer od mene.
Jedan Maribor trosi na godisnjem nivou koliko Zelju za plate igrace takdoder na godisnjem nivou za preparete koji poboljsavaju fizicku spremu.
U prevodu, da stavis igraca Zelje i Maribora da treniraju jedan pored drugog, opet ce ovaj iz Maribora trcati duze i biti spremniji bolje radi tih preparata ili kako ih ja zovem, dozvoljeni doping.
Tako da, opet se svede prica na isto, koliko para ulozis, toliko ocekujes da ti se vrati.
Evo realno gledajuci, svi timovi iz bivse Yuge koji su ulozili u nogomet, upravo im se to u vratilo, (Maribor CL, Partizan, Rijeka i Dinamo El)a ovi koji su isli da od 1 € naprave 1 mil € im se odbije od glavu svake godine.
Ne kontam zasto poredis stanje u drzavi.
Moze Zelju neki privatnik finansirati pa da ti daje koliko trazis koliko hoces ako si dobar igrac i opet nema nikakve poveznice sa tim stanjem u drzavi.
Ako misli vani, neka nade nekog menaderima sa dobrim vezama koji ce ga moci gurniti, a za ostalo ce lako...
Sto se tice poboljsanje fizicke spreme, evo jedan primjer od mene.
Jedan Maribor trosi na godisnjem nivou koliko Zelju za plate igrace takdoder na godisnjem nivou za preparete koji poboljsavaju fizicku spremu.
U prevodu, da stavis igraca Zelje i Maribora da treniraju jedan pored drugog, opet ce ovaj iz Maribora trcati duze i biti spremniji bolje radi tih preparata ili kako ih ja zovem, dozvoljeni doping.
Tako da, opet se svede prica na isto, koliko para ulozis, toliko ocekujes da ti se vrati.
Evo realno gledajuci, svi timovi iz bivse Yuge koji su ulozili u nogomet, upravo im se to u vratilo, (Maribor CL, Partizan, Rijeka i Dinamo El)a ovi koji su isli da od 1 € naprave 1 mil € im se odbije od glavu svake godine.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 31 avg 2014, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Treba se riješiti ti mahalaša pod hitno tipa Žerić,dino,dželo,bukichampions1921 je napisao/la:Fadil sto se tiče Zelje i Amara Osima ima priču kao da je kakav pitar.. Pljuje ko kočijaš po svemu.. Lično sam ga par puta slušao i ogadio mi se lik.. Sto se tiče malog Zerica ako ima šansu da ide u kakav kvalitetan kamp treba je i iskoristiti jer tamo bi brze napredovao.. Naravno da bi za nas bilo bolje da potpise al biće sta ce biti jer je na takve stvari teško uticati..
pretjerujete i jedni i drugi. svako ima pravo da ide gdje misli da će mu biti bolje, a to što je neko u ovom ili onom omladinskom pogonu uopšte ne mora značiti da je i navijač tog kluba (srećom izgleda da većina ove djece što nadolaze jesu pravi željovci). ali dosad, ovi što su vrlo mladi otišli od nas su se uglavnom zeznuli, a ovi što su nešto pokazali u seniorskom timu su uglavnom na dobrim mjestima. jer nije isto otići negdje iz bilo kakve akademije i omladinskog pogona spram seniorskog tima, kakva je liga da jeste.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.