Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ima se 24h da se kupi zadnji vezni koji zna dodat,Khediru poklonit nekome,a nekome platit da odvede Marcela,
Benzemu nikad ne uvodit u prvi tim ako ne igra Ronaldo, zasluzeno ce biti sve sto se napiše..
I da Keylora na gol do kraja sezone..
Benzemu nikad ne uvodit u prvi tim ako ne igra Ronaldo, zasluzeno ce biti sve sto se napiše..
I da Keylora na gol do kraja sezone..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Perez direktor svemira, najjaca ekipa u historiji fudbalaAlfredBorden je napisao/la:sve ide prema planuAlfredBorden je napisao/la:x/2
bale daje gol
11,5+ kornera
A ja konto da ce Bejl prekucat ovo ko'lko se napuco, ono frca od mišića a tanko nešto skroz, kako to
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Real Madrid C.F.
Benzema je danas dao dva dobra pasa i otvaro prostor Baleu i ostalima, bolji ne postoji za ovakav sistem reala 

Zadnja izmjena: JoseMourinho, dana/u 31 avg 2014, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Nakon pauze Atletico ce ga izvaditi pa je red da budete ovako podmazani 
Sent from my MB865 using Tapatalk
Sent from my MB865 using Tapatalk
Vidim ovdje veselo,moji hejtovi su suvisni 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Najgori potez koji ste napravili je prodaja ADMarie a vi kako hocete. U klasiku kao navijac Barcelone znao sam ko nam je konstante belaje pravio. Nije to toliko ni CR7 koliko je ADMaria. + odlazak Alonsa mi samo ostavlja upitnik iznad glave. Nista to niste trebali.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
i laganica barca 1 a mi 10 fantasticno zaista bez rijeci sad ce carlo da nama objasni sta je bilo kako smo dobro stajali na terenu nismo iskoristili svoje sanse i primili nesretno samo 4 gola

-
blaugrana1899
- Kontakt:
SR4 je napisao/la:i laganica barca 1 a mi 10 fantasticno zaista bez rijeci sad ce carlo da nama objasni sta je bilo kako smo dobro stajali na terenu nismo iskoristili svoje sanse i primili nesretno samo 4 gola![]()
i naravno sudija nas pokro :
bice ovo jos puno gore pocetak kraja je ovo al dobro nace karlo iealni 11 tamo da januara taman kad budemo jedno 15 bodova u minusu 
hvala peri na AnheluLvG je napisao/la:Pero vlasnik svemira.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Nije to do njih bilo, to je vracanje za Kroosa.bparena je napisao/la: odlazak Alonsa mi samo ostavlja upitnik iznad glave. Nista to niste trebali.
Kad smo kod Tonia, o ovom sam pisao.
Covjek ne pravi razliku, ako igra cijela ekipa on leti. Medjutim kad ne stima, on ne samo da se uklopi u sivilo ( u ovom slucaju rozilo ), nego nestane skroz ..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
al dobro moramo mi svatit carla covjek ima tradiciju nije nikad pobjedio ozbiljnu ekipu u primeri a nece ni zadugo svaka ozbiljna ekipa kojoj budemo isli u goste bodove krizajete mozda nam se nekad posreci i to je sve
Kladim se da El fenomeno igra umjesto Benzeme bolje bi odigrao i meni nije i dalje jasno,kako taj lik,uvijek igra prvu postavu i rijetko kad bude zamjenjen ili bar ostavljen na klupi,ne govorim samo sad nego i raniji sezona,onaj Higuain je Bog za ovog.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Samo jos da svarim Jamesovu poziciju na terenu. Jbt, sta nekoliko utakmica na SP-u moze uraditi.
Ovo se moralo zavrsiti u prvom poluvremenu. No, Real nije znao iskoristiti cinjenicu da je protivnik u konopcima. Poslije se sve okrenulo. Vjerujem da ce sutra doci taj napadac koji ce makar malo natjerati Benzemu da shvati kako postoji mogucnost da zavrsi na klupi. Sad, tesko je ocekivati da jedan Chicarito to uradi, al' ko zna - sve je moguce.
Treba Real dovesti na posudbu Di Natalea. On bi ovdje 'ladno trpao 20 golova sa ovakvom podrskom.
Ovo se moralo zavrsiti u prvom poluvremenu. No, Real nije znao iskoristiti cinjenicu da je protivnik u konopcima. Poslije se sve okrenulo. Vjerujem da ce sutra doci taj napadac koji ce makar malo natjerati Benzemu da shvati kako postoji mogucnost da zavrsi na klupi. Sad, tesko je ocekivati da jedan Chicarito to uradi, al' ko zna - sve je moguce.
Treba Real dovesti na posudbu Di Natalea. On bi ovdje 'ladno trpao 20 golova sa ovakvom podrskom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Zato sto zavisi od igre ostalih i igre tima kao i vecina igraca. Ronalno, Messi, Ibra donose prevagu kad ide lose ostalih ima rijetko da su sposobni.BadrHari je napisao/la:Nije to do njih bilo, to je vracanje za Kroosa.bparena je napisao/la: odlazak Alonsa mi samo ostavlja upitnik iznad glave. Nista to niste trebali.![]()
Kad smo kod Tonia, o ovom sam pisao.
Covjek ne pravi razliku, ako igra cijela ekipa on leti. Medjutim kad ne stima, on ne samo da se uklopi u sivilo ( u ovom slucaju rozilo ), nego nestane skroz ..
Pa kod reala je valjda do sad postojalo neko nepisano pravilo da u ligi u gostima igra sa najmanje 1 destruktivcem bas zbog tih kontri i ostavljanja prostora iza.
Khedira kakav god da je,trenutno je jedini takav igrac u ekipi i MORAO je startati.
Al je.bat ga sad.
Khedira kakav god da je,trenutno je jedini takav igrac u ekipi i MORAO je startati.
Al je.bat ga sad.
Sretno zmajevi!!
Prvi sam branio Benzemu ovdje ali ovog trenutnog treba u Castillu poslati. Covjeku jednostavno treba dovesti konkurenciju inace je kita. Pa i najbolje partije je pruzao dok je Pipita bio u klubu.
Bale, kad se sagleda sezona nista bolji.
Ovaj trio veceras u sredini ce od svake jace ekipe fasovati. Ne ide i ne ide. Alternative su ti Illarra i Khedira.
Ma sjajno.
Bale, kad se sagleda sezona nista bolji.
Ovaj trio veceras u sredini ce od svake jace ekipe fasovati. Ne ide i ne ide. Alternative su ti Illarra i Khedira.
Ma sjajno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.