Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la JoseMourinho » 31 avg 2014, 23:35

Clutch je napisao/la:Sad će Alonso još ispasti razbijač, tipa Essien nekad..e moji stručnjaci :lol: .
nije tipa esiena, al frajer presjece napada bruku, neznam imal bolji igrac koji cita igra i postavlja se, a to sto jos zna uputit dugu loptu nevjerovatnu i pokretat napad cini ga bas jednim od najbolji na toj poziciji....
grehota je sto ima 33 godine ;)

al kako god vezni red Kroos - Modric, moze samo funkcionisati kad igrate sokera ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 avg 2014, 23:35

Clutch je napisao/la:Sad će Alonso još ispasti razbijač, tipa Essien nekad..e moji stručnjaci :lol: .
Ma nije u tome stvar, vec cinjenica da ce ove sezone Modric morati raditi puno vise u defanzivi, sto znaci da ce se trositi x puta vise negoli prethodne sezone kada je bio najbolji veznjak Reala. Eh, kada se toliko bude trosio u defanzivi, sigurno da nece moci biti jednako dobar u ofanzivi, te "nepostojanjem" zadnjeg veznog gubis bukvalno dva igraca na terenu.

Po meni, ovaj Real bi x puta bolje izgledao sa nekim ko ce cuvati Modricu ledja, ali sa Jamesom na klupi. Eh, tipujem da od ove druge opcije nema nista, a isto tako tipujem da ce Modric biti taj koji ce morati cuvati ledja Kroosu.

No, ako je to vidljivo laicima, vjerujem da je to primijetio i Carlo i da ce uraditi nesto po tom pitanju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 31 avg 2014, 23:37

Mozambik je napisao/la:Odlicno je ovo, Carlo je zijanio ligu znaci.

Sad se okrecemo kup utakmicama :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Prije transfera Alonsa sam napisao na Bayernovoj temi :
schweinsteiger je napisao/la: Transfer bi bio dobar i sto bi Kroos u Realu vjerovatno imao vise defanzivnih zadataka,sto je odlicno za protivnike :D
Pogledajte samo treci gol kako je onaj Zurutuza odsetao od Kroosa i zabio gol i ne znam je li Pepe ili Kroos pokrivao onog sto zabi 4.,meni je djelovalo da je Kroos.

Niko od nas ne zeli umanjiti kvalitet Kroosa,ali taj se ne zna okrenut' svom golu i potrcat kako treba,kad je bajno i on je bajan,a kad krene niz brdo...
Ako se ne dovede zadnji vezni,samo je pitanje kad ce i koga ce Khedira zamijeniti u vezi,Kroosa ili Modrica.
#miasanmia

SR4
Kontakt:

Post Postao/la SR4 » 31 avg 2014, 23:38

Ancelotti warning: "Something has to change and will change" :urnebes: :urnebes: cuvaj se evrope talijan je poludio :urnebes: :urnebes: i jos nesto hamo je bio po meni dobar danas medju boljima tako da nije on krivac za ovaj poraz uopste i pero savjtujemo ti mi sa foruma sportsport ba da nadjes kakvog iz indije onu su najmnogoljudnija drzava bice eurica kao u prici :urnebes:

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 31 avg 2014, 23:39

Monolog je napisao/la:
Ma nije u tome stvar, vec cinjenica da ce ove sezone Modric morati raditi puno vise u defanzivi, sto znaci da ce se trositi x puta vise negoli prethodne sezone kada je bio najbolji veznjak Reala. Eh, kada se toliko bude trosio u defanzivi, sigurno da nece moci biti jednako dobar u ofanzivi, te "nepostojanjem" zadnjeg veznog gubis bukvalno dva igraca na terenu.

Po meni, ovaj Real bi x puta bolje izgledao sa nekim ko ce cuvati Modricu ledja, ali sa Jamesom na klupi. Eh, tipujem da od ove druge opcije nema nista, a isto tako tipujem da ce Modric biti taj koji ce morati cuvati ledja Kroosu.

No, ako je to vidljivo laicima, vjerujem da je to primijetio i Carlo i da ce uraditi nesto po tom pitanju.
Ma ja prije mislim da ce Kroos biti taj holder odnosno Xabijev nasljednik dok ce Luka ostati na istom.
Svakako da ni u jednom slucaju to ne moze funkcionisati.
Khedira bi trebao biti starter, druge nema.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 31 avg 2014, 23:39

SR4 je napisao/la:Ancelotti warning: "Something has to change and will change" :urnebes: :urnebes: cuvaj se evrope talijan je poludio :urnebes: :urnebes: i jos nesto hamo je bio po meni dobar danas medju boljima tako da nije on krivac za ovaj poraz uopste i pero savjtujemo ti mi sa foruma sportsport ba da nadjes kakvog iz indije onu su najmnogoljudnija drzava bice eurica kao u prici :urnebes:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Sad ces vidjet kad se desi obrt u transferu Kagawe :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 31 avg 2014, 23:42

JoseMourinho je napisao/la:
nije tipa esiena, al frajer presjece napada bruku, neznam imal bolji igrac koji cita igra i postavlja se, a to sto jos zna uputit dugu loptu nevjerovatnu i pokretat napad cini ga bas jednim od najbolji na toj poziciji....

al kako god vezni red Kroos - Modric, moze samo funkcionisati kad igrate sokera ;)
Nekad bilo tako, ne razbija on više napade tako uspješno kao što je to nekad radio..

Malo veze ovaj poraz ima sa Alonsom, a puno više sa opuštenosti nakon 2-0 vodsta, nonšalantnost naše odbrane kod prekida, kod 2-2 je domaćin već dobio krila.
Ono što mene najviše iritira je monotonost (nazvaću je tako) ove formacije u kojoj igraš na isti način i kad vodiš 5-0 i kad gubiš 4-2, tj. i kad te ide i kad ne, malo je prostora za neku promjenu..

U svakom slučaju, ne treba praviti dramu, ništa strašno još uvijek.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 31 avg 2014, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

SR4
Kontakt:

Post Postao/la SR4 » 31 avg 2014, 23:42

Dzoni je napisao/la:
SR4 je napisao/la:Ancelotti warning: "Something has to change and will change" :urnebes: :urnebes: cuvaj se evrope talijan je poludio :urnebes: :urnebes: i jos nesto hamo je bio po meni dobar danas medju boljima tako da nije on krivac za ovaj poraz uopste i pero savjtujemo ti mi sa foruma sportsport ba da nadjes kakvog iz indije onu su najmnogoljudnija drzava bice eurica kao u prici :urnebes:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Sad ces vidjet kad se desi obrt u transferu Kagawe :urnebes: :urnebes: :urnebes:
evo carlo kaze samo treba promjenit pristup i bice to dobro uvjek je pristup kod njega problem dok ovi nasi pristupe bice real u velikom zaostatku :urnebes: :urnebes: ma nista kagawa kakav iz indije njih ima najvise :urnebes: :urnebes:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 31 avg 2014, 23:43

Ma, s Benzemom smo osvojili sve sto se moze osvojiti i nekada igrali najbolji fudbal na svijetu...

Sa Jamesom zvanim 80 miliona i kusur, ne mozemo ni jedno, ni drugo :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 31 avg 2014, 23:44

Ma bit ce bolje,jer gore ne moze.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 31 avg 2014, 23:46

Monolog je napisao/la:

Obrnuto je Kroos čuva leđa, Modrić igra kao i dosad. Samo Kroos je to rijetko kad igrao, treba vremena..Isto tako treba vremena i za Jamesa, prerano je još za bilo kakve velike zaključke.

A što se tiče Xabija, znaš kako to ide..Toše kad je umro posto je bog lično, tako i sad kad je Xabi otiš'o, poslije poraza je postao razbijač, i šta sve ne, a ustvari čovjek već drugu sezonu igra na iskustvo i postavlja se i glavni mu je kvalitet sjajna vizija i raspodjela lopti..U odbrani više nije klasični DM kakav je nekad bio, ni blizu.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 31 avg 2014, 23:49

Dobro neko napisa ranije. Carlo je samo trebao odraditi izmjenu Varane-Benzema, gurnut Ramo naprijed i vec si duplo opasniji u napadu.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 avg 2014, 23:50

Ma Kroos je pravi dizelas. Ne moze on nikome cuvati ledja. Nekako mi je normalnije da, ako vec neko mora biti "vodonosa", to bude Modric, jer je pokretljiviji od Kroosa.

Opet ti kazem, nije to u domenu "Xabi je najjaci na dunjaluku, on je razbijac, on je DM Hulk Hogan". Poenta je da je njegovo prisustvo pruzalo Luki da bude "opusteniji". A tu je bio i Di Maria koji je na terenu 5 miliona puta korisniji od ovakvog Jamesa.

Zato se iz ove druge utakmice cini da je Real u biti puno slabiji, a u klub su dosla pojacanja koja su kostala preko 100 miliona Eura. :? Nedopustivo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 31 avg 2014, 23:51

Clutch je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:

Nekad bilo tako, ne razbija on više napade tako uspješno kao što je to nekad radio..

Malo veze ovaj poraz ima sa Alonsom, a puno više sa opuštenosti nakon 2-0 vodsta, nonšalantnost naše odbrane kod prekida, kod 2-2 je domaćin već dobio krila.
Ono što mene najviše iritira je monotonost (nazvaću je tako) ove formacije u kojoj igrač na isti način i kad vodiš 5-0 i kad gubiš 4-2, tj. i kad te ide i kad ne, malo je prostora za neku promjenu..

U svakom slučaju, ne treba praviti dramu, ništa strašno još uvijek.
ma jbg godine stigle, al ponovo je uzimo bruku tih lopti, pravio sitne faulove, bio taj osigurac, ako nista igrac vise kad protivnik krene u akciju a pogotovo i kontru...

neznam po meni uredu kroos moze zamjenit di mariu, al za xabija mora neka zamjena doc, ne mozes ti protiv ozbiljnih ekipa igrat bez zadnjeg veznog to nema sanse, a ni modric ni kroos to ne mogu igrat, cak i khedira koji je najblizi to da igra ipak je i on nesto ofanzivnija tipa igraca...

ovakav sistem moze funkcionisati protiv 70-80% protivnika u spaniji, cak uz ozbiljnost je moglo i veceras protiv sosijedada, al 2 puta igrac iz drugog plana kad utrcava to je greska veznog reda, oni trebaju da ga isprate, tj. veceras kroos/modric al jbg nisu oni taj tip ;)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 31 avg 2014, 23:52

Jbg sad Hames je u istoj situaciji kao Bale prošle sezone. Bit će konstantno na udaru, šta god da se desi bit će precjenjen, 80 miliona **** palac, ljudi ovamo 4 gola primili al eto nek je on kriv. A onda kad u El Clasicu, 1/4, 1/2 finala LP, u finalu kupa nebitno, uvaljat će neki ultra važan gol i onda će odjednom bog postat kao i ovaj poslije finala kupa.

Što se Xabija tiče, nije nikada bio razbijač, ali je bio **** lider i vođa na sredini i sigurno jedan od ključnih igrača u Realu otkad je došao. Uz Ronalda možda i najbitniji, htjeli to sad neki priznat ili ne. Kroos ima sve predispozicije da jednog dana bude kao Xabi, ali budimo realni, nije on taj nivo još. Neko će morat napravit korak naprijed na sredini Reala u uzeti komandu u svoje ruke, inače bi Real mogao imati velikih problema ove sezone.

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 31 avg 2014, 23:52

SR4 je komedija od forumasa. Nije ovo soker i Fifa 14 pa da ide sve ko po loju. Koji od timova iz lige 5 je krenuo u sezonu odlicno. Samo Chelsea. Svi se muce. Real Madrid ce biti prvak Europe i Spanije. Zivi bili pa vidjeli
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 31 avg 2014, 23:55

Monolog je napisao/la:Ma Kroos je pravi dizelas. Ne moze on nikome cuvati ledja. Nekako mi je normalnije da, ako vec neko mora biti "vodonosa", to bude Modric, jer je pokretljiviji od Kroosa.

Opet ti kazem, nije to u domenu "Xabi je najjaci na dunjaluku, on je razbijac, on je DM Hulk Hogan". Poenta je da je njegovo prisustvo pruzalo Luki da bude "opusteniji". A tu je bio i Di Maria koji je na terenu 5 miliona puta korisniji od ovakvog Jamesa.

Zato se iz ove druge utakmice cini da je Real u biti puno slabiji, a u klub su dosla pojacanja koja su kostala preko 100 miliona Eura. :? Nedopustivo.
U pravu si. Nisam znao da je Alonso takav igrac ali juce sam gledao njega posebno sta radi. Fizicki vise nije impresivan ali pravi nevjerovatan balans izmedju sredine i odbrane. Uz to jos dirugije tim prostorom i kako sam mogao primjetiti ulijeva sigurnost na tom prostoru gdje igra i igracima koji se tu nalaze. Fakat nevjerovatan igrac. I to sve nakon jedne tekme.

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 31 avg 2014, 23:56

Ovo polako ali sigurno postaje grozan pdf
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

SR4
Kontakt:

Post Postao/la SR4 » 31 avg 2014, 23:59

normalaba je napisao/la:SR4 je komedija od forumasa. Nije ovo soker i Fifa 14 pa da ide sve ko po loju. Koji od timova iz lige 5 je krenuo u sezonu odlicno. Samo Chelsea. Svi se muce. Real Madrid ce biti prvak Europe i Spanije. Zivi bili pa vidjeli

nek si ti strucnjak a ja eto pojma nemam znas pogledao sam milion utakmica i odma sam rekao da real nema uravnotezenu ekipu a ta tvoja prica kako je pocetak sezone ne stoji jer svima je pocetak i sad nam je utjeha sto ostali kiksaju real je primio 4 gola od tima koji je ispao iz evrope prije 4 dana i koje je tvoje opravdnje treba vremena dok se real probude bice kasno ja iznosim svoje misljenje ne vrijedjam nikoga tako da nema potrebe da me proziva bezveze poz :kafa:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 01 sep 2014, 00:00

Real Madrid nece biti prvak Spanije! Carlo ni sa Dinamom ne bi mogao osvojiti ligu.

Prije cemo odbraniti LP nego osvojiti La Ligu ;)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []