Clutch je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:Clutch je napisao/la:Sad će Alonso još ispasti razbijač, tipa Essien nekad..e moji stručnjaci

.
nije tipa esiena, al frajer presjece napada bruku, neznam imal bolji igrac koji cita igra i postavlja se, a to sto jos zna uputit dugu loptu nevjerovatnu i pokretat napad cini ga bas jednim od najbolji na toj poziciji....
grehota je sto ima 33 godine
al kako god vezni red Kroos - Modric, moze samo funkcionisati kad igrate sokera

Nekad bilo tako, ne razbija on više napade tako uspješno kao što je to nekad radio..
Malo veze ovaj poraz ima sa Alonsom, a puno više sa opuštenosti nakon 2-0 vodsta, nonšalantnost naše odbrane kod prekida, kod 2-2 je domaćin već dobio krila.
Ono što mene najviše iritira je monotonost (nazvaću je tako) ove formacije u kojoj igrač na isti način i kad vodiš 5-0 i kad gubiš 4-2, tj. i kad te ide i kad ne, malo je prostora za neku promjenu..
U svakom slučaju, ne treba praviti dramu, ništa strašno još uvijek.
ma jbg godine stigle, al ponovo je uzimo bruku tih lopti, pravio sitne faulove, bio taj osigurac, ako nista igrac vise kad protivnik krene u akciju a pogotovo i kontru...
neznam po meni uredu kroos moze zamjenit di mariu, al za xabija mora neka zamjena doc, ne mozes ti protiv ozbiljnih ekipa igrat bez zadnjeg veznog to nema sanse, a ni modric ni kroos to ne mogu igrat, cak i khedira koji je najblizi to da igra ipak je i on nesto ofanzivnija tipa igraca...
ovakav sistem moze funkcionisati protiv 70-80% protivnika u spaniji, cak uz ozbiljnost je moglo i veceras protiv sosijedada, al 2 puta igrac iz drugog plana kad utrcava to je greska veznog reda, oni trebaju da ga isprate, tj. veceras kroos/modric al jbg nisu oni taj tip