FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
pobjedasve nemoj zajebavat bolan,pa garantujem ti zivotom,da bi u nasoj ligi 99% igraca ,da pokusaju onako primit u opalit iz prve,jos iz onog ugla,obrukali se.mi od zebe I bekrica nismo imali tako dobrog igraca kvalitetom,a napadackim potencijalom I od prije.
Samo da se frajer spremi u uigra.ja.bi ga volio gledat duze od jedne sezone.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- themaniaks
- Kontakt:
ocito nema ili ih to ne pogadja tolikobojamora je napisao/la:Evo opet nam na bht nisu prikazali obadva nedosuđena penala- Klasična cenzura. Pa zar nema niko iz uprave da protestvuje jer se to stalno dešava.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Treba ekipu odvesti jos malo do Medjugorja ili Mrkonjica,ako se ima ista para u klubu,mislim da bi puno znacilo za nastavak prvenstva.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Nasi izgleda nece da se zamjeraju s levatima.Mi smo osteceni u svakoj tekmi od pocetka sezone ,niko ni rijeci da progovori.bojamora je napisao/la:Evo opet nam na bht nisu prikazali obadva nedosuđena penala- Klasična cenzura. Pa zar nema niko iz uprave da protestvuje jer se to stalno dešava.
Da je neko igrom slucajeva ostecen protiv nas to bi zvonilo na sva zvona.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ko je ono rekao poslije slavije kako smo lose igrali protiv "mrtve" ekipe? a gledaj slavije...
da mi je neko rekao da cemo imati 11 bodova nakon 6 kola i biti udaljeni od prvog mjesta 3 boda, ja bi odmah potpisao. ovo je bolje nego sto sam mislio. i sto je najbitnije, ovde ima napretka u ovom timu. nakon pauze cemo jos bolje izgledati i mogli bi imati finu zalihu bodova nakon jesenje dijela (oko 27-28).
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Re: Odg: FK Željezničar
Po meni je Nedo igrač utakimice protiv Drine.Buu je napisao/la:Pa nije doveden za stvaranje prilike nego za zabijanje. Ima 2 m duel ne može dobiti, ne znam da li ima šuta u okvir gola.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
pobjedesve
- Kontakt:
Ma jarane meni on onim potezom sve reko, moze on imati tehniku ko messi, ali da tebi ko profesionalnom igracu padne na pamet da odande osutas ako imas 2 frajera na petercu koji samo cekaju loptu da zakucaju, onda si ti glup ko tocak. Isto me je tako razocarao armin hodzic kad nije dodao Selimovicu u derbiju, ali on je mlad, lud a ovaj djuturum jbt.barbarez je napisao/la:pobjedasve nemoj zajebavat bolan,pa garantujem ti zivotom,da bi u nasoj ligi 99% igraca ,da pokusaju onako primit u opalit iz prve,jos iz onog ugla,obrukali se.mi od zebe I bekrica nismo imali tako dobrog igraca kvalitetom,a napadackim potencijalom I od prije.
Urade sta? odande nikako nije mogo zabit gol znaci da je corav golman opet bi mu odbranio. Frajer ocigledno nije spreman za citavih 90 min stoga turkovic nek uvijek pocinje, a isto tako i bajic sa njim. A duela je dobio saso mange, doci ce golovi polahko, bitno je da momak grize i da se trudi. Bolje da stvara sanse nego da ih upropastava.Buu je napisao/la: Pa nije doveden za stvaranje prilike nego za zabijanje. Ima 2 m duel ne može dobiti, ne znam da li ima šuta u okvir gola.
Varea je majstor, nek Turković, Bucan ili Tomić urade ono.
a... pehari su tu
Dobar je Nedo, kad vidim da se neko onako trudi i bori za moj klub, ne mogu ga pljuvati nikada.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 01 sep 2014, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ne mogu da vjerujem da još postoji neko ko ne vjeruje u Nedu 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Meni se ovo svidja i zadovoljan sam i jedva cekam Vitez i tekmu
Bajic i Nedo strasan tandem, jedan bez drugog ne mogu, a skupa su ubojiti, napad bio predobar u odnosu na Radnik. Varea majstor teski, al' ako se ne osposobi za 14 dana onda ne vidim kakve fajde od njeg, Nuspahic i Basa nek deru krilo al' sa klupe jer u ovo 4-4-2 nemaju sta trazit jer su ofanzivni previse, a mi moramo igrat sa defanzivnim Bucanom i Memijom, Bajica i Nedu ni slucajno ne dirat, svakako Nedo trci i nazad kolko moze, a Tomic kao i uvijek, Stanica nikad ne pomjerit s beka i to desnog, Kvesic sve bolji Colica otjerat

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
pobjedesve
- Kontakt:
Colic, borac protiv kriminalaEdin TM87 je napisao/la:Meni se ovo svidja i zadovoljan sam i jedva cekam Vitez i tekmuBajic i Nedo strasan tandem, jedan bez drugog ne mogu, a skupa su ubojiti, napad bio predobar u odnosu na Radnik. Varea majstor teski, al' ako se ne osposobi za 14 dana onda ne vidim kakve fajde od njeg, Nuspahic i Basa nek deru krilo al' sa klupe jer u ovo 4-4-2 nemaju sta trazit jer su ofanzivni previse, a mi moramo igrat sa defanzivnim Bucanom i Memijom, Bajica i Nedu ni slucajno ne dirat, svakako Nedo trci i nazad kolko moze, a Tomic kao i uvijek, Stanica nikad ne pomjerit s beka i to desnog, Kvesic sve bolji Colica otjerat
![]()
![]()
a... pehari su tu
ja ne bih čolića otjerao ali je valjda skontao da nije nedodirljiv,ako se Kvesić mogao spremit koliko toliko a imao je duplo goru povredu od njega neka zapne i neka se spremi.Edin TM87 je napisao/la:Meni se ovo svidja i zadovoljan sam i jedva cekam Vitez i tekmuBajic i Nedo strasan tandem, jedan bez drugog ne mogu, a skupa su ubojiti, napad bio predobar u odnosu na Radnik. Varea majstor teski, al' ako se ne osposobi za 14 dana onda ne vidim kakve fajde od njeg, Nuspahic i Basa nek deru krilo al' sa klupe jer u ovo 4-4-2 nemaju sta trazit jer su ofanzivni previse, a mi moramo igrat sa defanzivnim Bucanom i Memijom, Bajica i Nedu ni slucajno ne dirat, svakako Nedo trci i nazad kolko moze, a Tomic kao i uvijek, Stanica nikad ne pomjerit s beka i to desnog, Kvesic sve bolji Colica otjerat
![]()
![]()
Drag mi je Nedo ali teško da če imati mjesta pored Varee i Bajića.
Ma nema se on sta spremat, ako napravi karijeru ko Elvir moze bit sretan, covjek pusi i pije ko stoka, a mi se takvih rijesavamo lagano citaj Jamak Svraka, kod Osima je moglo e nece kod Adzema
Za mene je Turković velika taraba. Može on da leti, ali frajer veze nema. I kao igrač mi se nesvidja ni sekunde.
Varea nije spreman, ali je majstor. Naši ne znaju primiti loptu, a on je prsima sebi spusti na volej i iz mrtvog ugla zamalo da zabije.
Varea nije spreman, ali je majstor. Naši ne znaju primiti loptu, a on je prsima sebi spusti na volej i iz mrtvog ugla zamalo da zabije.
NO PYRO NO PARTY
Čuj Čolića otjerati. Em naše djete, em pravi Željovac, em dobar igrač. Vratiče se on sigurno, ovo je samo trenutna kriza koja se svima dešava.extra je napisao/la:ja ne bih čolića otjerao ali je valjda skontao da nije nedodirljiv,ako se Kvesić mogao spremit koliko toliko a imao je duplo goru povredu od njega neka zapne i neka se spremi.Edin TM87 je napisao/la:Meni se ovo svidja i zadovoljan sam i jedva cekam Vitez i tekmuBajic i Nedo strasan tandem, jedan bez drugog ne mogu, a skupa su ubojiti, napad bio predobar u odnosu na Radnik. Varea majstor teski, al' ako se ne osposobi za 14 dana onda ne vidim kakve fajde od njeg, Nuspahic i Basa nek deru krilo al' sa klupe jer u ovo 4-4-2 nemaju sta trazit jer su ofanzivni previse, a mi moramo igrat sa defanzivnim Bucanom i Memijom, Bajica i Nedu ni slucajno ne dirat, svakako Nedo trci i nazad kolko moze, a Tomic kao i uvijek, Stanica nikad ne pomjerit s beka i to desnog, Kvesic sve bolji Colica otjerat
![]()
![]()
-
pobjedesve
- Kontakt:
Haj mi molim te reci sta je bilo bolje u onoj situaciji da je vrati na peterac ili osutaBuu je napisao/la:Za mene je Turković velika taraba. Može on da leti, ali frajer veze nema. I kao igrač mi se nesvidja ni sekunde.
a... pehari su tu
Dobro ne treba ga otjerati, kupio me suzama protiv Metalurga, al' treba pojacat s radom jer ne smije igrat i pravit kikseve stvarno, vazna je ovo sezona, pogotovo narednih 4-5 tekmibojamora je napisao/la:Čuj Čolića otjerati. Em naše djete, em pravi Željovac, em dobar igrač. Vratiče se on sigurno, ovo je samo trenutna kriza koja se svima dešava.extra je napisao/la:ja ne bih čolića otjerao ali je valjda skontao da nije nedodirljiv,ako se Kvesić mogao spremit koliko toliko a imao je duplo goru povredu od njega neka zapne i neka se spremi.Edin TM87 je napisao/la:Meni se ovo svidja i zadovoljan sam i jedva cekam Vitez i tekmuBajic i Nedo strasan tandem, jedan bez drugog ne mogu, a skupa su ubojiti, napad bio predobar u odnosu na Radnik. Varea majstor teski, al' ako se ne osposobi za 14 dana onda ne vidim kakve fajde od njeg, Nuspahic i Basa nek deru krilo al' sa klupe jer u ovo 4-4-2 nemaju sta trazit jer su ofanzivni previse, a mi moramo igrat sa defanzivnim Bucanom i Memijom, Bajica i Nedu ni slucajno ne dirat, svakako Nedo trci i nazad kolko moze, a Tomic kao i uvijek, Stanica nikad ne pomjerit s beka i to desnog, Kvesic sve bolji Colica otjerat
![]()
![]()
Re: Odg: FK Željezničar
Ti ko da Zelju pratiš od ove sezone. Uradio je najbolju moguću stvar.pobjedesve je napisao/la:Haj mi molim te reci sta je bilo bolje u onoj situaciji da je vrati na peterac ili osutaBuu je napisao/la:Za mene je Turković velika taraba. Može on da leti, ali frajer veze nema. I kao igrač mi se nesvidja ni sekunde.
Varea nije spreman, ali je majstor. Naši ne znaju primiti loptu, a on je prsima sebi spusti na volej i iz mrtvog ugla zamalo da zabije.![]()
NO PYRO NO PARTY
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, dime, mavi, Pact1921 i 42 gosta.