Još jedan dokaz koliko ekipa ovisi o Ronaldu, kakav alonso i kurrci, general je vođa već odavno
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Kakva komedija, sjedim u kafani gledam, rezultat 2:0, prošetam lagano, otpratim djevojku kući, vratim se, kae naslov "kraljevi izgubili na anoeti 4:2"
Još jedan dokaz koliko ekipa ovisi o Ronaldu, kakav alonso i kurrci, general je vođa već odavno
naprijed rejal
Pa Xabi je bio najvažniji igrač Reala već 3-4 sezone. Čovjek je praktično držao vezni red, ostali su samo svojom kvalitetom to nadopunjavali. O njemu je baš sve ovisilo. Samim tim je bio važniji i od Ronalda, jer šta ti se koristi takva gol mašina ako nemaš nekog ko ti pokreće igru. O njemu možemo do sutra.. Čovjek koji ima strašno razumijevanje igre i razmišljanje unaprijed kao nikad nijedan vezni igrač. Jednim proigravanjem u potpunosti mijenja tempo igre. A tu su se on i Di Maria strašno dobro slagali i nadopunjavali.
I naravno da fali, ali fali na taj način, to što @Donnie kaže, kao vođa i lider, te kao kreator, jer Kroos još nema to znanje da kreira kad je u ravnini sa štoperima, kao što je to imao Xabi, ima malo ko, ali Toni je apsolutno kalibar da ga naslijedi jer sa svojom vizijom i pas igrom ne kasni puno za Alonsom.
Samo je potrebno vremena da se on "udomaći" na toj poziciji holdera. Naravno da je potrebno vremena, ne samo njemu, nego i Modriću, jer više nema Xabija i sigurno da mora igrati malo drugačije.
A kod nas je tako da, kad proigra vezni red proigra i sve ostalo. Ja ne sumnjam u tandem Modrić - Kroos, živi bili pa vidjeli.
I naravno da fali, ali fali na taj način, to što @Donnie kaže, kao vođa i lider, te kao kreator, jer Kroos još nema to znanje da kreira kad je u ravnini sa štoperima, kao što je to imao Xabi, ima malo ko, ali Toni je apsolutno kalibar da ga naslijedi jer sa svojom vizijom i pas igrom ne kasni puno za Alonsom.
Samo je potrebno vremena da se on "udomaći" na toj poziciji holdera. Naravno da je potrebno vremena, ne samo njemu, nego i Modriću, jer više nema Xabija i sigurno da mora igrati malo drugačije.
A kod nas je tako da, kad proigra vezni red proigra i sve ostalo. Ja ne sumnjam u tandem Modrić - Kroos, živi bili pa vidjeli.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ja mislim da Khedira moze odigrati tu poziciju zadnjeg veznog jer ako je standardan u jednoj sili kao sto je Njemacka mislim da moze i u Realu 
Koliko razmaženih navijača na jednoj temi. Šta bi bilo da svake sedmice gledate mučenje ekipe za koju navijate? xp
A.F.C. Bournemouth!
Yebo vas Khedira, ne da je jednodimenzionalan igrač, nego mu je ofanzivna igra na razini naših seoskih liga. Fascinira me njegova tupavost kad krene s loptom prema naprijed.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Aj ne pretjeruj živ bio. Unazad 15 godina ekipa nije ovisila o jednom igrači koliko ovisi sada o Ronaldu, i ti ćeš porediti učinak Ronalda za ekipu, i Alonsa. Dakako da je Alonso bio izuzetno bitan, ali reći da je bitniji od kopitara je smiješno.Clutch je napisao/la:Pa Xabi je bio najvažniji igrač Reala već 3-4 sezone. Čovjek je praktično držao vezni red, ostali su samo svojom kvalitetom to nadopunjavali. O njemu je baš sve ovisilo. Samim tim je bio važniji i od Ronalda, jer šta ti se koristi takva gol mašina ako nemaš nekog ko ti pokreće igru. O njemu možemo do sutra.. Čovjek koji ima strašno razumijevanje igre i razmišljanje unaprijed kao nikad nijedan vezni igrač. Jednim proigravanjem u potpunosti mijenja tempo igre. A tu su se on i Di Maria strašno dobro slagali i nadopunjavali.
I ne kontam, odjednom ste zaboravili sve pogreške alonsa, sve loše predaje lopte koje su pokazivale da je čovjek već na zalasku karijere, i da ne može da nastavi da igra na nivou na kojem je bio.
naprijed rejal
Hajde sto je ofanzivno, al sto je i defanzivno ****
Jel taj general igrao nocas ?Sveti je napisao/la:Kakva komedija, sjedim u kafani gledam, rezultat 2:0, prošetam lagano, otpratim djevojku kući, vratim se, kae naslov "kraljevi izgubili na anoeti 4:2"![]()
![]()
Jesu te fascinirala 4 gola od ekipe koja izgubi od eibara i bruka se po evropi ?Clutch je napisao/la:Yebo vas Khedira, ne da je jednodimenzionalan igrač, nego mu je ofanzivna igra na razini naših seoskih liga. Fascinira me njegova tupavost kad krene s loptom prema naprijed.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
kako vidim, nije.sekretar je napisao/la:Jel taj general igrao nocas ?Sveti je napisao/la:Kakva komedija, sjedim u kafani gledam, rezultat 2:0, prošetam lagano, otpratim djevojku kući, vratim se, kae naslov "kraljevi izgubili na anoeti 4:2"![]()
![]()
naprijed rejal
@Sveti
Ne pretjerujem. Obojica su svoje zadatke obavljali vrhunski, s tim da je čitav vezni red Reala ovisio o jednom igraču, a kad ti ne igra vezni red, onda te nema nigdje. Bez Ronalda igra nije patila, samo realizacija, dok bez Xabija jeste.
Ne pretjerujem. Obojica su svoje zadatke obavljali vrhunski, s tim da je čitav vezni red Reala ovisio o jednom igraču, a kad ti ne igra vezni red, onda te nema nigdje. Bez Ronalda igra nije patila, samo realizacija, dok bez Xabija jeste.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Real trenutno bolje nema mora se u ovom igrackom kadru naci neko rijesenje jer Real se vise na toj poziciji pojacavat nece znaci ostaje on ili illaraClutch je napisao/la:Yebo vas Khedira, ne da je jednodimenzionalan igrač, nego mu je ofanzivna igra na razini naših seoskih liga. Fascinira me njegova tupavost kad krene s loptom prema naprijed.
Illarra je za onog tuniskog vola Xabi Alonso
Khedira bi to spriječiosuhi je napisao/la:Jesu te fascinirala 4 gola od ekipe koja izgubi od eibara i bruka se po evropi ?Clutch je napisao/la:Yebo vas Khedira, ne da je jednodimenzionalan igrač, nego mu je ofanzivna igra na razini naših seoskih liga. Fascinira me njegova tupavost kad krene s loptom prema naprijed.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
i ovo je nepobitna cinjenica kad je vaša igra u pitanju...doduše, nije to neka mudrostSveti je napisao/la:Kakva komedija, sjedim u kafani gledam, rezultat 2:0, prošetam lagano, otpratim djevojku kući, vratim se, kae naslov "kraljevi izgubili na anoeti 4:2"![]()
![]()
ali mojne na Alonsa, koji je isto tako bio vrlo bitna karika igre RMa.
Jučer sam rekao da mi je Alonso bio daleko najdraži igrač u realu, ali nemam srca reći da je bio bitniji od Ronalda, čovjeka koji je vadio real iz gowana nebrojeno puta.let3 je napisao/la:i ovo je nepobitna cinjenica kad je vaša igra u pitanju...doduše, nije to neka mudrostSveti je napisao/la:Kakva komedija, sjedim u kafani gledam, rezultat 2:0, prošetam lagano, otpratim djevojku kući, vratim se, kae naslov "kraljevi izgubili na anoeti 4:2"![]()
![]()
Još jedan dokaz koliko ekipa ovisi o Ronaldu, kakav alonso i kurrci, general je vođa već odavnoKopitar bi u 99% ekipa svijeta bio glavni igrac (osim u Barci
)
ali mojne na Alonsa, koji je isto tako bio vrlo bitna karika igre RMa.
naprijed rejal
Pa ima pored sebe Jamesa, Kroosa, Ronalda, Balea i Benzemu + 2 relativno ofanzivna beka. Je li i on to mora biti bas jak u ofanzivi ?Clutch je napisao/la:Yebo vas Khedira, ne da je jednodimenzionalan igrač, nego mu je ofanzivna igra na razini naših seoskih liga. Fascinira me njegova tupavost kad krene s loptom prema naprijed.
Xabi fali da napravi deset faulova za karton, a dobije jedan u nadoknadi zbog prigovora..
ser del barça es el millor que hi ha !
Pa ne mora ali to je jače od njega.Scof1eld je napisao/la:Pa ima pored sebe Jamesa, Kroosa, Ronalda, Balea i Benzemu + 2 relativno ofanzivna beka. Je li i on to mora biti bas jak u ofanzivi ?Clutch je napisao/la:Yebo vas Khedira, ne da je jednodimenzionalan igrač, nego mu je ofanzivna igra na razini naših seoskih liga. Fascinira me njegova tupavost kad krene s loptom prema naprijed.
Xabi fali da napravi deset faulova za karton, a dobije jedan u nadoknadi zbog prigovora..
Da glumi Lahma i dodaje igraču do sebe ništa mu ne bih rekao, jer ima pluća kao 3 Lahma, te je jači od njega u duelu, bio bi odličan za ovaj sistem ali ne može on bez pokušaja kreiranja i izleta u napad gdje redovno pokazuje svu svoju limitiranost.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Clutch uozbilji se. Ronaldo je za isti period u Realu kao i Xabi vec osigurao status top5 igraca kluba ikad.
Plus je ovaj daleko bolji i konstatniji igrac i pretjerivanje je poredititi njegov znacaj s Xabijevim.
Veca laz od one kako je Xavi bitniji za Barcu od Messija.
Plus je ovaj daleko bolji i konstatniji igrac i pretjerivanje je poredititi njegov znacaj s Xabijevim.
Veca laz od one kako je Xavi bitniji za Barcu od Messija.
#carloout #mouvratise #kikserout #faliozil #odogledatifilm
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.