FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dejin gol 100%..nema tu puno filozofije,vec su stizali Jusufbasica,ovaj sa svojim standardnim kreni stani posro se opet na svoj zanat
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
misliš popegocentrik je napisao/la:NAMA TREBA DOBAR HODŽA
Jeste usao u drugom poluvremenu,na kraju nikoga nije osvjezio,svi umorni i igrali i zavrsili...Ulaskom Stojceva nazalost napravio gresku jel smo vratili staru formaciju sa jednim gore i kao takvi nismo bili u stanju sansu da napravimo.crnov je napisao/la: Jel igrao Stojcev veceras?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Brate nisam rekao za gol ništa ali da nas je izvadio jeste i na snimku nema još jedna šansa Travnika isto je odbranio u petercu ušao u šut frajeru što valja valja što je ze **** mater treba i to ali istina je da nas je spasio on i neznanje igrača Travnika ili bolje rečeno nespretnost.hz033 je napisao/la:Daj sekac , skinuo jedan zicer da bi čovjek u nastavku akcije prebacio gol , i odbranio jedan šut, il je možda trebao i taj šut primiti !!!????sekac je napisao/la:Arhitekta @ pogledaj malo ili sam ja lud ili ti ili smo čoravi molim nekog neutralnnog neka kaže koliko je Dejo ovde zicera skinuo ima snimak pa pogledajte molim vas. Više me glava boli što moram ibjeđivati ove što uzmu nekog na zub pa gledaju samo greške a ne vide kad nešto uradi.vedator je napisao/la:
Pogledaj ti malo drugi gol, i njegovo nepotrebno istrčavanje , da je ostao na golu 90 % nebi bilo gola, jer su ovoga levata stigli !
Sarajevo ljubavi moja!
ne znam ccitas li, kazem da je krivica moguca samo u dvojcu ibrakovic ili dzeno... a iznad sam naveo da je dzeno kriv, tak da je jasno ko treba da letialeksandar_veliki je napisao/la:I ja mislim da je Ibrakovic kriv, on se ustvari i vodi kao sef struke. Jbt, daleko najaci igracki kadar imate, ali daleko, i sad vam je kriv Ibrakovic. Jbg, papak iz Doboja, ne moze raja iz carsije biti kriva. Strasno...rammstein je napisao/la:Boze, samo da odjelo ne doceka jutro na klupi FKS
je li moguce da on nije dao ostavku? ODMAH poslije utakmice, da je izasao i rekao "ljudi, ja nisam za ovoga, ja se vracam u OP ili na mejsto pomocnika...
Dinu, Kustu i ostale u upravi NE SMIJEMO prozivati, nije ovo njihov "fah" ovdje su odgovorni samo i samo DZENAN UŠČUPLIĆ I IBRAKOVIĆ... jasno je da ce neko odletiti, jer je ovo puno bodova koje treba nadoknaditi...
Da budem iskren, kada sam vidio pocetnih 11 znao sam da nece na dobro... ali se onome nisam nadao , ni priblizno...

ja nemam nista protiv toga odakle je ko, dzemo je nase dijete pa mu se poserem na njegovo fudbalsko znanje!
ko je trebao dovesti golmana dženo ili ibraković ako je bandović najveći krivacaleksandar_veliki je napisao/la:I ja mislim da je Ibrakovic kriv, on se ustvari i vodi kao sef struke. Jbt, daleko najaci igracki kadar imate, ali daleko, i sad vam je kriv Ibrakovic. Jbg, papak iz Doboja, ne moze raja iz carsije biti kriva. Strasno...rammstein je napisao/la:Boze, samo da odjelo ne doceka jutro na klupi FKS
je li moguce da on nije dao ostavku? ODMAH poslije utakmice, da je izasao i rekao "ljudi, ja nisam za ovoga, ja se vracam u OP ili na mejsto pomocnika...
Dinu, Kustu i ostale u upravi NE SMIJEMO prozivati, nije ovo njihov "fah" ovdje su odgovorni samo i samo DZENAN UŠČUPLIĆ I IBRAKOVIĆ... jasno je da ce neko odletiti, jer je ovo puno bodova koje treba nadoknaditi...
Da budem iskren, kada sam vidio pocetnih 11 znao sam da nece na dobro... ali se onome nisam nadao , ni priblizno...
-
- Kontakt:
Ma moj prijatelju ove godine bi borba za titulu mogla biti nikad neizvjesnija. Zelju nemoj nikad otpisivati, jer Zelji treba samo jedan iskusniji igrac u sredini terena i jos utakmica u nogama da fizicki stasaju za vise od nekih 60 min koliko mogu sada. Velez se ozbiljno namece, Olimpic takodje, ni Borac jos uvijek nije rekao svoje, isto tako ni Sloboda kojoj ce tesko ko moci uzeti bodove na Tusnju. Vidjet cemo sta ko moze, al sam siguran da se titula nece odluciti do pred sami kraj prvenstva.crnov je napisao/la:Ljudi to je sport,eno onaj Real dovede mrtvog Jamesa ili ti ga Hamesa pa kur... prime 4 gola kao od sale a samo on vrijedi vise nego citava suparnicka momcad!
Sarajevo i Siroki su i dalje favoriti uz nas za titulu,ostali ce pomalo kaskati jer nemaju sirinu ,dobro vam je dosao ovaj odmor sad da se malo stabilizirate!
Jel igrao Stojcev veceras?
jao drugog gola , pa gdje krenuo bandovic , dva igraca vec stigla ovog napadaca , a ovaj negdje na penal izasao oca mu ... ne znam zasto bilbiji zamjerite , pa covjek ko rukom davao velkoskom lopte a ovaj vanjske mreze pogadjao ...
Jedan forumas napisa prije nekih satak vremena da ce oni sto su danas najavljivali petarde,6-7 razlike,jer kako ono neke rece mi smo sarajevo sta je problem,da ce poslije tekme prvi trazit smjene,ostavke I tjerat iz kluba.
Svaka ti cast majstore,maksuz sam cekao jednog od njih.imas li bolan obraza ista napisat.
Onaj aldin sto ga ismijavaste danas ,ima vise I obraza I znanja od ovakvih.
Svaka ti cast majstore,maksuz sam cekao jednog od njih.imas li bolan obraza ista napisat.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ma daj Aco trener bez autoriteta i tačka kakav Ibraković, nema tima u ligi koji ne bi svršavao da mu Ibraka dovede šta požele haman(dobro ne svojom lovom) Ibraka kriv što mora igrati Berberović i Dupovac ili umorni Radovac i Cimirot ili Stojčev koji ga ne **** za suhu šljivu je li to Ibraka kriv ili ......aleksandar_veliki je napisao/la:I ja mislim da je Ibrakovic kriv, on se ustvari i vodi kao sef struke. Jbt, daleko najaci igracki kadar imate, ali daleko, i sad vam je kriv Ibrakovic. Jbg, papak iz Doboja, ne moze raja iz carsije biti kriva. Strasno...rammstein je napisao/la:Boze, samo da odjelo ne doceka jutro na klupi FKS
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 01 sep 2014, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
da je stojčev dao onaj gol ko igrač travnika svi bih rekli kakav je ono majstor niko ne bih rekao kriv nurković ono je jednostavno majstorija igrača travnikamravojed je napisao/la:jao drugog gola , pa gdje krenuo bandovic , dva igraca vec stigla ovog napadaca , a ovaj negdje na penal izasao oca mu ... ne znam zasto bilbiji zamjerite , pa covjek ko rukom davao velkoskom lopte a ovaj vanjske mreze pogadjao ...
Ma jedini krivac je Dzeno. Ibrakovic ispred istoka skace, nervira se a Dzeno sjedi na klupi o rovi nos.
1946
- Consigliere
- Kontakt:
Pa, dobro, yebiga.. Iza vas je ipak teska sedmica

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ljubim ja brata ovo je istina.Head je napisao/la:Ma jedini krivac je Dzeno. Ibrakovic ispred istoka skace, nervira se a Dzeno sjedi na klupi o rovi nos.
Sarajevo ljubavi moja!
Odoh gledat south park , ne mogu vise ..
-
- Kontakt:
slazem se to ,oni koji puno ocekuju i kuju igrace u zvijezde brzo i okrenu plocu pa ih odma tjeraju iz kluba ,al takvih je puno ovdje a i na tribini ,nazalost .barbarez je napisao/la:Jedan forumas napisa prije nekih satak vremena da ce oni sto su danas najavljivali petarde,6-7 razlike,jer kako ono neke rece mi smo sarajevo sta je problem,da ce poslije tekme prvi trazit smjene,ostavke I tjerat iz kluba.
Vise me i nije briga ko je kriv. Previse toga sam predurao da bih razmisljao ko je kriv zato sto smo nekako iscupali bod protiv najslabije ekipe u ovoj ligi. Stavljanje kompletne situacije na teret jednom ili dvojici ljudi bi bila fatalna greska. Ovdje su krivi apsolutno svi, jer su nas previse pumpali informacijama o svemu i svacemu pa od toga svaki dan po pet novih vijesti o nama a o ostalim premijerliasima jedva po jedna a nekad ni to. Samim tim stvorili su veliku euforiju i ocekivanja kod navijaca te pritisak kod igraca. Sto se strucnog staba tice ne vidim smisao odmarati najboljeg igraca a taj isti igrac je izvadjen u Gladbachu i nije se istrosio kao recimo Tatko ili Dzemo. Dalje, nerotiranjem se stvorila slika o nedodirljivim u nasoj ekipi pa imamo konstantno situacije gdje nam glave dolaze upravo ti nedodirljivi igraci. Sto se tice igraca, razumijem da je tezak taj prebacaj sa evropskih na domace utakmice medjutim ako imas kvalitet na "foru" ces uzeti ovaj oronuli tim Travnika koje je nabio svako ko je stigao. Na kraju, cestitke tom istom oronulom Travniku i eto neka im mi budemo prekretnica a i oni nama.
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 01 sep 2014, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- TMmanija2012
- Kontakt:
Najgore vi se haman svi nalozili nekakvom setnjom lige..neko trpanje po 5-0,6-0,7-0..a zaborvili da je ovo bosanska liga..zanemarili ste umor vasih igraca..zanemarili ste da poslije uspjesne evrope tesko se vratiti u bosansku realnost..kiks ko kiks,pocetak prvenstva sve se ovo moze nadoknaditi do zime.Mislim da ce ova pauza koja slijedi dobro doci vasim igracima.
aleksandar veliki,po kojoj logici onda dženo dovodi mitrevskog ,kostića koji mu u 7 utakmica odigraju zajedno 60 minuta.Ja mislim da se dženo u sarajevu oko dovođenja igrača pita koliko i ja.
Trenutno korisnika/ca: keli, mnon46, mosarajvosa83, plisek i 53 gosta.