FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Tritolone
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Tritolone » 31 avg 2014, 22:35

J*bo me pas ali ja sam samo vidia da protiv nas ovakvi crveni kartoni se daju, sramota, kao i nasa igra uostalom.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 31 avg 2014, 22:35

Ne razumijem ovog sudiju nikako :twisted:

Ocigledno ide da sjebe Inter. Nevjerovatno. :o Jos od Rocchievih predstava nisam vidio ovako gvno koje namjerno ide da te sjbe...

Solidno drugo poluvrijeme. Nelos rezultat. Odbrana odlicna. Idemo dalje :arrow:

Hernanes u drugom poluvremenu :thumbup:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 31 avg 2014, 22:35

Ne navijam niti za jedan italijanski klub, ali ovom sudiji se sjetim najbližih! :puke:
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 31 avg 2014, 22:35

Opet po starom glavni akter nam sudija...pff **** ti ligu :clap: :thumbup:
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 avg 2014, 22:36

Nije se niti jedna minuta sudačke na kraju igrala.Kakva je*ena smijurija evo ne vjerujem.Je da je igra usrana,ali onakav penal,crveni nigdje veze i onda da 3 minute sudačke u kojoj se nateže tamo s igračima i na kraju prije vremena sudi.Napušite se.

Elki
Kontakt:

Post Postao/la Elki » 31 avg 2014, 22:40

Sjetim se najdrazih ovom sudiji, fali Palacio u napadu pravo, odbrana i Handa :clap:
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..

Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!

C'e_solo_l'Inter
Kontakt:

Post Postao/la C'e_solo_l'Inter » 31 avg 2014, 22:40

Lik je prvo jedva docekao da svira penal, svaki kontakt faul za njih, za ono guranje Icardija svira faul u napadu a s onim crvenim Vidicu :puke: Nije ni pocelo kako treba a vec nam pokazuju sta ce nas cekati citavu sezonu :twisted:

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 31 avg 2014, 22:41

Daleko cemo mi dogurati sa Mazzarijem, daleko.. jos se prodaju jedina dva kreativna igraca u klubu uz Kovacica a dovede zadnji vezni, a o njegovoj retardiranoj formaciji ne vrijedi trositi rijeci..

Sudjenje sam komentarisao na temi Serije A

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 31 avg 2014, 22:43

ova formacija i postavka igre nas guse..

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 31 avg 2014, 22:46

Kad je uso Osvaldo nije uopste lose izgledalo.

Palacio fali ljudi :!: Isto ko da ne znate kolko on znaci ovoj ekipi. Ovo danas je bilo sasvim solidno.

Sto se tice igre necete vi vidjet nesto plaho bolje ni u daljnjem toku prvenstva. Al jaka sredina i jos jaca odbrana predvodjena fantasticnim Vidarom je ono na sto ce se Inter oslanjat. A gore Kova,Hernanes,Palacio i Icardi ce morat odradit svoje uz bekove.

Fakat ne razumijem sta vi ocekujete :?: Inter ovako igra i to je to. Danas nije proslo al ce proc iduci put. Najvaznije je da se odbrana stabilizuje a sve ostalo ce doci...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 31 avg 2014, 22:47

Evo prva utakmica u sezoni i vec su me podsjetili sto sam zamrzio italijansku ligu.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 avg 2014, 22:54

Znači igra prema naprijed je usrana do bola kao i prošle sezone.Presporo,bezidejno,niti jedne uigrane akcije ničeg i da se ne znam tko dovede u ovom sustavu će ista stvar bit.Možda,ali samo možda će se tijekom sezone vidjeti tu napredak pošto se do sada Mazzarri koncentrirao na to da obranu zacementira,a naprijed što bude.Očekivao sam da će stvorit jednu,dvije dobre šanse i da će jedna uć...nije i jbg.Prvo kolo,svakom zasluženo po bod i idemo dalje.

Nego me je*u suci.I opet će reć "gle ovi kukaju sad ovo ono,a igra nikakva",ali jbte jer se mora svaku drugu utakmicu navlačit za protivnika toliko očito.Pa šta ako su loši jer zbog toga ispravno što suci još dodatno otežavaju?!Prošle godine one smijurije sa nedosuđenim penalima tokom cijele sezone,a večeras ovo.Do bola smiješan penal suđen Vidiću...očekuje onda čovjek da će se držat isti kriterij kroz cijelu utakmicu,ali ku*ac...na Icardiju se slična stvar naravno nije sudila.I smiješan crveni i opet se na Vidića namjerio ovaj.I za kraj da totalno usere dojam sudi 3 minute sudačke od čega se nije niti jedna minuta odigrala kako treba nego se ovaj raspravljao sa igračima i nakon 3 minute budala sudi kraj.Mater ti je*em :tokralju: :tokralju:

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 31 avg 2014, 23:14

Prošle sezone smo izgubili hrpu bodova na ovakvim remijima sa slabijim ekipama od sebe (Inter imao najviše remija u ligi). I majmun Mazzari ništa nije naučio iz toga nego nastavlja po svome, tako ćemo i ove sezone imati najviše remija i zbogom CL :x. S ovim trenerom nema napretka, a dok to još i Thohir skonta tad će već bit kasno i još jedna sezona propade. Ne, još 2 sezone propadoše (jer nećemo ni slijedeće godine igrat CL). Pa bože dragi, zar je moguće da smo jedino mi navijači svjesni Mazzarijeve nesposobnosti :roll:. Daj Thohire ili daj otkaz toj budali ili mu dovedi Ibru jer kad imaš Ibru onda ti i ne treba trener jer on sve sam radi.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 avg 2014, 23:22

Biscione je napisao/la:Prošle sezone smo izgubili hrpu bodova na ovakvim remijima sa slabijim ekipama od sebe (Inter imao najviše remija u ligi). I majmun Mazzari ništa nije naučio iz toga nego nastavlja po svome, tako ćemo i ove sezone imati najviše remija i zbogom CL :x.
Glavni problemi

Sa Vidićem,M'Vilom,Medelom Inter bi trebao biti čvrst u obrani,tvrd orah za svakoga...onako kako to Mazzarri voli.Izuzmemo li utakmicu u Frankfurtu u koju se ušlo nevjerojatno nezainteresirano i mlako pripreme su upravo to i pokazale.Ono što je veliki problem je igra u napadu koja je spora,predvidljiva,bez ikakvih novih uigranih akcija...jednostavno loša.Možemo gledati na to iz kuta kako se obranom osvajaju naslovi i rade rezultati i Mazzarri se baš na to odlučio fokusirati ovo ljeto,a ofenzivnu igru će nadograđivati u hodu kako sezona bude odmicala,ali činjenica je kako nakon što je cijelu sezonu odradio u klubu i dalje taj segment debelo šteka.I sad je jasno tu ne pomažu previše niti Hernanes,Kovačić i ostali individualno kvalitetni igrači koji su eventualno uvršteni u sastav.Oni mogu nekim svojim potezom odlučivati susrete čemu se Mazzarri vjerojatno i nada,ali bojim se da je to premalo.I ovo sve pričam za situacije protiv "manjih" ekipa.Sa jačim protivnicima stvar je jasna i tu Inter uvijek ima šanse i prostora nešto iskreirati,prijetiti iz kontre,ali protiv ekipe koja se brani sa 9,10 igrača Inter ima veliki problem probiti taj blok jer jednostavno napadačke akcije još uvijek nisu izgrađene.Uglavnom se sporo kruži s loptom na jedno 30ak metara od protivničkog gola i pokušava se zaprijetiti udarcem iz daljine ili se čeka da Hernanes,Kovačić driblingom nešto naprave ili pak pored nekoliko protivničkih igrača pošalju točan pas za krilo koje utrčava u prostor.Druga opcija je lopta na krilo gdje bočni igraču pokušavaju uputiti neki kvalitetan centaršut za Icardija (koji je obicno okružen najmanje dvojicom stopera) ili eventualno proći igrača pa se odlučiti na centaršut.

Mazzarri je preoprezan trener,uzima premalo rizika tj.uopće ga ne uzima.Zamjene su šablonske i rijetko kada išta promijene.Uvođenje dodatnog napadača u cilju lovljenja rezultata je nepoznat pojam.Igra se sa tri stopera protiv protivnika koji dođe sa jednim napadačem.Čemu?Gubi se opcija u vezi i još je teže probiti organizirani protivnički blok.Zbog svega toga toliko neriješenih ishoda prošle sezone protiv "slabijih" protivnika.Par puta se pokušalo sa promijenom na 4 u obrani i to je opet bilo prekasno,kada su šanse za promijenu rezultata minimalne.Tu je i nedostatak ikakve emocije kod njega,prehladan pristup (jel itko ikad vidio da igrač nakon gola dolazi proslaviti sa Mazzarrijem?),nebulozne izjave sa presica itd.

S obzirom na sve navedeno i na još hrpu bisera oko sastava koji nas vjerojatno čekaju kroz sezonu izboriti LP biti će jako teško.Iako ih vodi Allegri Juventus bi opet trebao biti dobar pošto nije rasipao kadar.Jedino je tu ta moguća zasićenost.Roma sa Garciom će opet biti dobra,skupili su vrlo dobar roster i ne bi bilo iznenađenje da uzmu i naslov.(Jedinu) Šansu vidim u raspadu Napolija koji je lako moguć.Benitez je opet u svom standardnom modeu,krenuo je ludovat i pitanje je koliko će DeLaurentis imati strpljenja s njim.Priželjkivao sam večeras njihovo ispadanje iz LP,a sad se nadam da im se tokom sezone raspad može desiti i u ligi jer očekivati da će se 3.mjesto izboriti samo uz Mazzarrijev rad je u ovom trenutku previše nerealno.No tko zna,možda me čovjek demantira i preko noći postane fleksibilan trener koji shvaća da se nalazi u velikom klubu gdje je ponekad potrebno preuzeti rizik i agresivnim pristupom i napadačkom igrom pokušati izboriti pobjedu umjesto da 90.min.stojiš kraj klupe mrmljajući si u bradu,žvačuči bočice s vodom pokislo čekaš kraj susreta nemajući hrabrosti išta niti pokušati promijeniti.

Prognoza:4.mjesto

Obrazloženje:Nedostatak napadačkog sistema i Mazzarijev preoprezan pristup koštat će Inter popriličan broj bodova u manjim utakmicama i tu će se izgubiti šansa za nešto više.
Vidiš,to ti je to :mrgreen: Nekim čudom je danas uveo 2.napadača i to čak prije 60.minute.Ali jbg,nije prošlo.I Jonathana je prvog trebao vadit,a ne Dodoa dok ulazak Ambrozija nema smisla pošto je prema naprijed nikakav.Nagatomo je bio puno bolja opcija.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 31 avg 2014, 23:46

Nastavljamo gdje smo stali prosle sezone. Kolko sam se radovo, sad mi se vise ne gleda nikako.

Prosto je nevjerovatno koliko ocajno izgledamo u napadu. Sva igra se svodi na to da se doda do Hernanesa i Kovacica i onda ostali igraci pocinju da statiraju. Niko se ne otvara, niko nista ne radi. Icardi se proba negdje zavuc iza odbrane, al obicno ti pasovi prema njemu bivaju presjeceni. Bekovi ko i obicno nista. Jedino sto je dobro je odbrana, al kad su nam i ovi pravili probleme sta ce bit protiv napadacki jace ekipe, ne zelim ni da mislim.

Citavo vrijeme cekam kad ce izbacit onog imbecila Johny-a i on vadi Doda :facepalm: jos uvodi Danila :facepalm: covjek se usro ko grlica, ne zna sta ga je snaslo

I ove sezone pljuvanje po Mazzariju i po njegovoj hebenoj invalidskoj formaciji,jedno 15 remija i borba za 6 mjesto. Osim ako se nesto drasticno ne promijeni u igri i pristupu igraca, a mislim da nece. Jos igramo i u EL, kratka klupa ce nas dobro kostat. Pa jbt kad vidim kako su se danas igraci Milana i Lazija borili za svaku loptu bude me sramota.

I da, na*ebem se matere sudiji
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

C'e_solo_l'Inter
Kontakt:

Post Postao/la C'e_solo_l'Inter » 31 avg 2014, 23:57

Prema Canalu + ponudili smo 25 miliona za Floriana Thauvina iz OM. Iskreno prvi put cujem za ovog igraca i cuj 25 miliona :crazy:

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 01 sep 2014, 00:02

Mislim da Bonaventura dolazi sigurno i drago mi je zbog toga. Dobar je Jack :thumbup:

Eh za drugog nisam siguran ko će bit. Kontao sam Borini al ako dovedu kojim čudom (1% šansi) Thauvina ljubim ih u dupe sve u upravi. Malac je igracina :!:

Al ništa od toga...

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 01 sep 2014, 00:20

Zasto je Kova dobio najnižu ocjenu zar je fakat bio tako loš ? ja ga odigrao na fantasyju
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 01 sep 2014, 00:31

Ove sezone ockujem kao i proslih nekoliko: Gubljenje bodova protiv raznih ekipa koje ce se borit za opstanak ili mozda i ispast ubjedljivo, poraze od ekipa koje ce prekidat crne serije protiv nas, nase crne serije od 7 8 tekm ibez pobjede, 4 boda protiv milana, 3 protiv rome ,4 protiv napolia , ko da gledam jednu ubjedljivu pobjedu protiv juvea i 4-6 mjesto jer ova liga je stvarno preslaba da bi bio ispod toga...
=\_1921_/=

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 sep 2014, 00:33

Bio je los,ali da je najgori bio nema govora.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.