Mozambik je napisao/la:Evo sad sam ti postavio zadnji update Palmeria. Di Marzio se nije oglasio.
Po svemu sudeci je najblize Cityu, jedino Real moze da pokvari taj deal, al to je mozda 5%
Real nece nista pokvariti zato jer je Benzema trazio garancije da ce biti prvi napadac inace nebi produzivao ugovor. Ako bude neko dolazio u Real to ce biti igraci kao sto su Chicharito, Negredo ili losiji koji ce biti skoro pa sigurne rezerve Benzemi.
To sto ti sad govoris ja govorim vec duze vremena. Kao sto si sam rekao Mandzukic je osjetio da nije u prvom planu u zadnjih par mjeseci i odmah je otisao. I Negredo je htio da ode poslje samo pola godine neigranja i to ga je teza povreda izbacila iz ritma ( ne trener koji ga je forsirao do tada ) samo ga klub prvo nije pustio u Atletico a sada ocigledno cekaju da se dogovore sa zamjenom. Cetvorica napadaca takvog kvaliteta je jednostavno previse. Trojica jos moze proci. Ako potpisu Falcaa Dzeko bi trebao da napusti klub kao sto si rekao. Ustvari nije trebao ni potpisivati novi ugovor. Odradio bi ovaj do kraja jos zadnju godinu i bio bi slobodan igrac i mogao bi da bira klub. Juventus, Tottenham, Arsenal, Dortmund koji god bi bio tada aktualan i da bi njemu odgovarao. A ne ovako. Istina je da ga cijene navijaci Citya vise nego svih ovih godina samo nije to njegov
igracki maksimum sigurno. Nadam se da ce zbog teze povrede van Persie-a ipak United uspjeti da ga nagovori da za njih potpise. Da ga Real zeli oni bi ga vec prije doveli zato jer je njemu Real bio svakako prvi izbor. A United i Real svakako nemaju finansijska ogranicenja od FIFE kao sto ih ima City.