Jesi primijetio mozda da su smjesteni na sjeveru?Mirza_Hordas je napisao/la:gubite 1:0 strijelac alimanović......koliko je došlo navijača veleža???? glasnije pjevajte slabo vas čujem![]()
živim pored stadiona pa u pojedinim trenucima čujem pjesmu
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-32538.htm
Vodja vam se popeo na mjesto gdje nije trebao !
Napravite sebi ness slicno, ne kosta puno ! xD
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
Ma nama mostarcima vrijeme ne odgovara,oba su nam tima u nekakvoj krizi,bit ce bolje kad otopli,cuvajte se mostarske skole nogometa

HSK Zrinjski Mostar
Neka se popeo,i nasih momaka je bilo sa njima danas na tribini...ako je iko zasluzio postovanje od nas to je RAFare_Sa je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-32538.htm
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jestel culi sta vam je coek reko.....cuvajte se kad otopliBabilon je napisao/la:Ma nama mostarcima vrijeme ne odgovara,oba su nam tima u nekakvoj krizi,bit ce bolje kad otopli,cuvajte se mostarske skole nogometa![]()
![]()
Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
Najavili ledeno doba idućih 30 godina, donji stesenoRA je napisao/la:Jestel culi sta vam je coek reko.....cuvajte se kad otopliBabilon je napisao/la:Ma nama mostarcima vrijeme ne odgovara,oba su nam tima u nekakvoj krizi,bit ce bolje kad otopli,cuvajte se mostarske skole nogometa![]()
![]()
:D:D:D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- jalehordas
- Kontakt:
pitanje za one koji su bili danas na tekmi da mi odgovore kad dodju veceras
kakav je osjecaj biti njima na svetom kopu
kakav je osjecaj biti njima na svetom kopu
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
Sumnjam da ce ti iko ista odgovoriti. Koga sam god zvao, ljut ko ris. Ovaj put na Rodjene. A bogami, dobro lose trebaju odigrati da se raja naljuti....
Rođeni ko **** protiv Olimpika. **** pizde neznaju po hladnoci ni dva dodavanja odigrati.
Eh raja neznam sta da kazem za igru Rodjeni ako vako nastavimo igrat Sarajevo ce nas mlatnut ko kantu dodjes patis se na minusu i oni odigraju ko barbike neke cccc razorcaran sam totalno.
Samo jedan klub Velež Mostar
jedan od RA je bio s nama u listici momak se isfuro...kaze Zeljo ko Chelsi
omlatite sad pitare i mirna Bosna..
omlatite sad pitare i mirna Bosna..
1921-2011
Evo prica mi jedan kolega,inace navijac Veleza kako je stanje u klubu katastrofalno,kaze kasne igracima place par mjeseci,ne zna se tko vodi klub,govori meni pa sta mislis da su preko noci zaboravili igrat nogomet,prica kako nema zalaganja zbog dugovanja te kako je najveci problem sto Dzafica nisu uspjeli prodat a racunali su na te novce,govori o nekom "tihom " strajku igraca,bgm lose...uvjek se ista sranja događaju oko Veleza.
HSK Zrinjski Mostar
Istina. Jer, kad Mrkva izadje u javnost sa necim, znaci da je dogorilo. A vise volim Mrkvin prst, nego citavoj upravi i njihovim familijama iz temelja.
Ipak, ne treba sad i drvljem i kamenjem, ni na upravu ni na igrace. U poredjenju sa proslim godinama, opet je odlicno.
BATISTUTA GABRIJELE MRKVA JE ZA TEBE PELE !!!
Samo naprijed Admire....
Ipak, ne treba sad i drvljem i kamenjem, ni na upravu ni na igrace. U poredjenju sa proslim godinama, opet je odlicno.
BATISTUTA GABRIJELE MRKVA JE ZA TEBE PELE !!!
Samo naprijed Admire....
Tačno tako.Jučer je bila jadna utakmica da jadnija nemože biti.Imali smo sve uslove i vrlo lošeg protivnika a naši odigraju ko barbike i izgube.Sa ovakvim zalaganjem Sarajevo će nam 3 komada zabiti.Nek ih je stid one raje što su se mrzla jučer da bi im dali podršku.Nije problem izgubiti utakmicu, izgubili smo ih milion, ali onako odigrati....Babilon je napisao/la:Evo prica mi jedan kolega,inace navijac Veleza kako je stanje u klubu katastrofalno,kaze kasne igracima place par mjeseci,ne zna se tko vodi klub,govori meni pa sta mislis da su preko noci zaboravili igrat nogomet,prica kako nema zalaganja zbog dugovanja te kako je najveci problem sto Dzafica nisu uspjeli prodat a racunali su na te novce,govori o nekom "tihom " strajku igraca,bgm lose...uvjek se ista sranja događaju oko Veleza.
Ipak, ima pojedinaca u klubu, koji su stalno uz igrače.
„Svaka čast šefu Ibrakoviću i drugim trenerima, koji razumiju naše probleme. Osim njih, u klubu postoje Tanović, Kajtaz i sekretarica Gabrijela. Ostali, niti dolaze, niti se javljaju, a kamoli da popričaju s nama o situaciji u klubu. Ljudski je da nas pogledaju u oči i kažu šta i kako dalje, a ne da zamajavaju navijače pričama, koje nemaju nikakve vez sa stvarnošću“, bez dlake na jeziku govori Velagić.
„Svaka čast šefu Ibrakoviću i drugim trenerima, koji razumiju naše probleme. Osim njih, u klubu postoje Tanović, Kajtaz i sekretarica Gabrijela. Ostali, niti dolaze, niti se javljaju, a kamoli da popričaju s nama o situaciji u klubu. Ljudski je da nas pogledaju u oči i kažu šta i kako dalje, a ne da zamajavaju navijače pričama, koje nemaju nikakve vez sa stvarnošću“, bez dlake na jeziku govori Velagić.
Losa utakmica , teren tezak za igru i nije se moglo vidjeti bas puno ... ocekivao sam vise od RA ali ima tu stvari za napredka u ovoj ekipi sve ce to doci na svoje 
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Nije to da Mrkva nema pravo kada kaze da su neradnici u upravi ti koji snose dio odgovornosti, ali i Mrkva i svi ostali moraju svatiti da JEDINI nacin da se prebrodi kriza je da Velez ide naprijed.
Svatam ja da nije lako ne primati platu pa igrati - ali tako je skoro svima - ne samo njima, i jedini nacin da se prebrodi to je da se ide naprijed i pobjedjuje. A naravno da treba uprijeti prstom u svakoga ko ne daje svojih 100%, ukljucujuci i one u upravi koji ne rade svoj posao.
Znaci treba nastaviti sa 100% zalaganjem, fanaticnim radom i trudom a u isto vrijeme traziti upravo to isto i od ljudi u upravi.
Pogresno je dozvoliti sebi lose partije jer time igraci stete najvise sebi a najmanje upravi. A kad oni donesu 3 boda - nek onda izadju u medije i kazu - evo dobili smo, svoje smo uradili - ali oni u upravi nisu i to odavno. Tada dobivaju i postovanje a i njihovi problemi se iznose na vidjelo u najboljem svijetlu. Posustati na terenu i dopustiti da se ovaj finansijski pritisak uplice u kvalitetu njihovog fudbala - to je najgora stvar sto mogu sebi dozvoliti.
Svatam ja da nije lako ne primati platu pa igrati - ali tako je skoro svima - ne samo njima, i jedini nacin da se prebrodi to je da se ide naprijed i pobjedjuje. A naravno da treba uprijeti prstom u svakoga ko ne daje svojih 100%, ukljucujuci i one u upravi koji ne rade svoj posao.
Znaci treba nastaviti sa 100% zalaganjem, fanaticnim radom i trudom a u isto vrijeme traziti upravo to isto i od ljudi u upravi.
Pogresno je dozvoliti sebi lose partije jer time igraci stete najvise sebi a najmanje upravi. A kad oni donesu 3 boda - nek onda izadju u medije i kazu - evo dobili smo, svoje smo uradili - ali oni u upravi nisu i to odavno. Tada dobivaju i postovanje a i njihovi problemi se iznose na vidjelo u najboljem svijetlu. Posustati na terenu i dopustiti da se ovaj finansijski pritisak uplice u kvalitetu njihovog fudbala - to je najgora stvar sto mogu sebi dozvoliti.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Potpuno se slazem sa tobom.Jos je najtuznije da se takve stvari ne rijesavaju interno (zar nije moguce dogovoriti sastanak Uprava,trener i igraci,te na njemu sve u miru rjesiti).Ovo je pogresan put.Ne izlazi se u javnost tek tako da bi mediji imali o cemu pisati.I u teskim trenutcima treba misliti na imidz kluba,a ne samo u dobrim.Sta ce misliti navijaci,kako ce reagovati sponzori ? Na zapadu bi igrac za takav nastup u javnosti bio ili zestoko financijski kaznjen ili cak suspendovan.Ali, da li je zaista do svega ovoga moralo doci ? Pitanje je kako dalje, utakmica sa Sarajevom je za par dana,zar se bas sada moralo zakuhati nakon samo 2 kola,a ovo je,navodno VEOMA VAZNO PROLJECE ! Tu nema pameti.MostaracVelezovac je napisao/la:Nije to da Mrkva nema pravo kada kaze da su neradnici u upravi ti koji snose dio odgovornosti, ali i Mrkva i svi ostali moraju svatiti da JEDINI nacin da se prebrodi kriza je da Velez ide naprijed.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
- red_soldier
- Kontakt:
jos malo pa rajvosa hehe subota ima da gori!!!pozz hordama i postenom i kulturnom babylonu!!BICE GUSTO je napisao/la:Potpuno se slazem sa tobom.Jos je najtuznije da se takve stvari ne rijesavaju interno (zar nije moguce dogovoriti sastanak Uprava,trener i igraci,te na njemu sve u miru rjesiti).Ovo je pogresan put.Ne izlazi se u javnost tek tako da bi mediji imali o cemu pisati.I u teskim trenutcima treba misliti na imidz kluba,a ne samo u dobrim.Sta ce misliti navijaci,kako ce reagovati sponzori ? Na zapadu bi igrac za takav nastup u javnosti bio ili zestoko financijski kaznjen ili cak suspendovan.Ali, da li je zaista do svega ovoga moralo doci ? Pitanje je kako dalje, utakmica sa Sarajevom je za par dana,zar se bas sada moralo zakuhati nakon samo 2 kola,a ovo je,navodno VEOMA VAZNO PROLJECE ! Tu nema pameti.MostaracVelezovac je napisao/la:Nije to da Mrkva nema pravo kada kaze da su neradnici u upravi ti koji snose dio odgovornosti, ali i Mrkva i svi ostali moraju svatiti da JEDINI nacin da se prebrodi kriza je da Velez ide naprijed.
Red or death
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.