FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nema.
Čovjek jednostavno ne zna da rotira, niti da vodi utakmicu. Jednostavno se čini k'o da čovjek nema osjećaja i da mu je pozicija pomoćnog trenera vrh karijere.
Odavno je ovo ovako, samo su ga te evropske utakmice na strani iščupale, mada smo umalo i ispali u Norveškoj zahvaljujući nerezonskim izmjenama.
Čovjek jednostavno ne zna da rotira, niti da vodi utakmicu. Jednostavno se čini k'o da čovjek nema osjećaja i da mu je pozicija pomoćnog trenera vrh karijere.
Odavno je ovo ovako, samo su ga te evropske utakmice na strani iščupale, mada smo umalo i ispali u Norveškoj zahvaljujući nerezonskim izmjenama.
Nista braco, ne vrijedi se vise jesti. Bice da smo predodredjeni za patnju. Izgleda da mozemo promijeniti hiljadu trenera i isto toliko igraca a da ne mozemo pobjeci od mentaliteta i psiholoske blokade. Zelim Vam laku noc, jednog dana ce biti bolje. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- molotovljev
Pa valjda je logicno da ih je pripremio, jer kako bi u protivnom od negativnog rezultata na Kosevu, dosli
do pozitivnog na gostovanju.
Steph... ne slazem se sa tvojim poredjenjem Dzene i Adzema. Ovaj drugi je zec, taktika manje-vise, al je zec.
Pa on je nakon remija na Kosevu ( Lovcen ) izjavio i kao to mu je izgovor bio ; Mi smo igrali protiv ekipe
koja je sezonu zavrsila na cetvrtom mjestu u cg ligi. Ma hajde, sta kazes to... Ponizavajuce za renome kluba !
Jesi nekad nesto slicno cuo od Dzene ?
do pozitivnog na gostovanju.
Steph... ne slazem se sa tvojim poredjenjem Dzene i Adzema. Ovaj drugi je zec, taktika manje-vise, al je zec.
Pa on je nakon remija na Kosevu ( Lovcen ) izjavio i kao to mu je izgovor bio ; Mi smo igrali protiv ekipe
koja je sezonu zavrsila na cetvrtom mjestu u cg ligi. Ma hajde, sta kazes to... Ponizavajuce za renome kluba !
Jesi nekad nesto slicno cuo od Dzene ?
F.K.SARAJEVO
Natjer'o si me da potražim šta je tačno izjavio nakon Lovćena, jer se ne sjećam da je to rekao..
Znali smo da je Lovćen jedna iskusna i tvrda ekipa. Nadali smo se da ćemo dati gol i da će se utakmica otvoriti u našu korist, rekao je Adžem i dodao:
Realizacija je malo zakazala. Ne vjerujem da se može ponoviti ovako loša realizacija. Prvo poluvrijeme je završeno rezultatom 0:0, a drugo poluvrijeme ćemo odigrati u Petrovcu.
Adžem je savršen za komparaciju sa Dženanom. Ovaj prvi sa sedmoduplo lošijim timom, sa nikakvim uloženim novcem i sa dosta lošijim rasporedom ima više bodova i što je najvažnije, uči na greškama!
Svaka domaća utakmica Sarajeva ove sezone je bukvalno preslikana. Od šablonskih izmjena do iste formacije i istog načina igre.
Izjava od večeras..
Mislim da nismo odigrali ni blizu onoga što smo se dogovorili prije ove utakmice. Utakmicu smo shvatili olako i otvaranje utakmice nije bilo onako kako treba, primili smo dva naivna gola. Poslije smo se uspjeli vratiti. U drugom poluvremenu smo pokušali napraviti prevagu izmjenama, međutim, nismo uspjeli. Čestitao bih treneru gostujuće ekipe.
Ni gram odgovornosti na sebe, ništa.. I ako je umorni Radovac umjesto večeras više nego solidnog Kostića trebao unijeti živost, onda sam ja konjina..
Znali smo da je Lovćen jedna iskusna i tvrda ekipa. Nadali smo se da ćemo dati gol i da će se utakmica otvoriti u našu korist, rekao je Adžem i dodao:
Realizacija je malo zakazala. Ne vjerujem da se može ponoviti ovako loša realizacija. Prvo poluvrijeme je završeno rezultatom 0:0, a drugo poluvrijeme ćemo odigrati u Petrovcu.
Adžem je savršen za komparaciju sa Dženanom. Ovaj prvi sa sedmoduplo lošijim timom, sa nikakvim uloženim novcem i sa dosta lošijim rasporedom ima više bodova i što je najvažnije, uči na greškama!
Svaka domaća utakmica Sarajeva ove sezone je bukvalno preslikana. Od šablonskih izmjena do iste formacije i istog načina igre.
Izjava od večeras..
Mislim da nismo odigrali ni blizu onoga što smo se dogovorili prije ove utakmice. Utakmicu smo shvatili olako i otvaranje utakmice nije bilo onako kako treba, primili smo dva naivna gola. Poslije smo se uspjeli vratiti. U drugom poluvremenu smo pokušali napraviti prevagu izmjenama, međutim, nismo uspjeli. Čestitao bih treneru gostujuće ekipe.
Ni gram odgovornosti na sebe, ništa.. I ako je umorni Radovac umjesto večeras više nego solidnog Kostića trebao unijeti živost, onda sam ja konjina..
- molotovljev
Ma negdje sam procitao, nisam siguran ali mislim u avazu. Znam samo da sam ostao bez teksta kad sam to
procitao, i vjerujes da mi je bilo krivo pa sam bio u dilemi da provucem to na forum, ali sam odustao, hajde
reko da ne bacam kost.
A Dzeno, pa eto samim tim sto je cestitao treneru Travniku, priznao je na neki nacin da ga je ovaj nadmudrio.
Mislim, Dzeno ce sigurno biti glavna tema u narednim danima.... Sta i kako, vidjecemo.
procitao, i vjerujes da mi je bilo krivo pa sam bio u dilemi da provucem to na forum, ali sam odustao, hajde
reko da ne bacam kost.
A Dzeno, pa eto samim tim sto je cestitao treneru Travniku, priznao je na neki nacin da ga je ovaj nadmudrio.
Mislim, Dzeno ce sigurno biti glavna tema u narednim danima.... Sta i kako, vidjecemo.
F.K.SARAJEVO
- egocentrik
- Kontakt:
mirza - familija i 100 000 navijaca ne valja
šener nije imao 100% ucinak u gostima, ne valja
čala imao tečnu igru, autoritet ali ponekad igrao 4-6-0, ne valja
husref psovao ne valja
jarni ublehas precesto mijenjao igrace ne valja
plisek imao pajdu irfana ne valja ..
dzeno ne rotira igrace ne valja ???
poenta svega je ??? ne valja nam ni Diego Simeone
igraci mogu, to su dokazali, voljni momenat nedostaje, da je nekako uklopiti sve navedene trenere bili bi ko bajern..
PS:
Dzeno rijesi se mahale ko boga te molim, prethodne utakmice smo makar na oko lijepo igrali, stvarali 100% sanse, dominirali terenom, ova veceras me nekako podsjetila na surovu proslost od 2007 pa na dalje.
Na malim utakmicama se osvajaju titule, mi smo "prosuli" 6 bodova protiv realno slabijih ekipa.
Vidjet cemo kako cemo stajati protiv šb, zrinje i komšija
husref psovao ne valja
igraci mogu, to su dokazali, voljni momenat nedostaje, da je nekako uklopiti sve navedene trenere bili bi ko bajern..
PS:
Dzeno rijesi se mahale ko boga te molim, prethodne utakmice smo makar na oko lijepo igrali, stvarali 100% sanse, dominirali terenom, ova veceras me nekako podsjetila na surovu proslost od 2007 pa na dalje.
Na malim utakmicama se osvajaju titule, mi smo "prosuli" 6 bodova protiv realno slabijih ekipa.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Nece mi biti zao sto smo kiksnuli samo ako onaj tupavac sto dvije ne zna sastaviti ode sa klupe i ako povede svog jarana Bandovica sa sobom.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Dzeno, "iskreno" nosi se u pm... Pa koji degenerik vise jbt... Povedi i bilbiju i dzemu sa sobom, a po deju svratite dan poslije...
I August prodje, mi nemamo pobjedu na AFH.
Def da igraci imaju strah od navijaca, da im nije lak igrati.. Bez obzira sto ga ti izboris 15 puta, opsujes mu jednom mater i ono sto si ga izbodrio ne pije vise vodu.. gube nam igraci motivaciju, nisu to seljaci koji su navikli na psovke, jbg manje vise sve su to kulturni momci kao sto su rekli iz UPRAVE da su dovodili igrace s karakterom i koji se znaaju ponasati kako na terenu tako i van njega..
Svi smo svjesni da je Dzeno jedini krivac.. Igracima ne treba mnogo zamjeriti, po meni, jer nisu oni krivi sto nemaju odmor.. nisu to Ronaldo, Messi, Ibrahimovici da pucaju od snage i da igraju svaku utakmicu po 90 min i to svaka 3 dana..OK igraci igraju, al ajde stavi sebe u poziciju da igras 5-6 utakmica svaki 3-4 dana po 90 min, kako da ti ne budes umoran.. ?? Mozes ti imati volju i zelju, al ako nemas svjezinu sve pada u vodu.. Sportista sam, znam o cemu pricam..
Jbg ja kazem, ako ima nesta pozitivno to je da nam se sve ovo sada desava, na pocetku a ne na sredini il pri kraju prvenstva..
Dajte nam pobjedu na AFH!!!!

Def da igraci imaju strah od navijaca, da im nije lak igrati.. Bez obzira sto ga ti izboris 15 puta, opsujes mu jednom mater i ono sto si ga izbodrio ne pije vise vodu.. gube nam igraci motivaciju, nisu to seljaci koji su navikli na psovke, jbg manje vise sve su to kulturni momci kao sto su rekli iz UPRAVE da su dovodili igrace s karakterom i koji se znaaju ponasati kako na terenu tako i van njega..
Svi smo svjesni da je Dzeno jedini krivac.. Igracima ne treba mnogo zamjeriti, po meni, jer nisu oni krivi sto nemaju odmor.. nisu to Ronaldo, Messi, Ibrahimovici da pucaju od snage i da igraju svaku utakmicu po 90 min i to svaka 3 dana..OK igraci igraju, al ajde stavi sebe u poziciju da igras 5-6 utakmica svaki 3-4 dana po 90 min, kako da ti ne budes umoran.. ?? Mozes ti imati volju i zelju, al ako nemas svjezinu sve pada u vodu.. Sportista sam, znam o cemu pricam..
Jbg ja kazem, ako ima nesta pozitivno to je da nam se sve ovo sada desava, na pocetku a ne na sredini il pri kraju prvenstva..
Dajte nam pobjedu na AFH!!!!

Ja ne znam sto se Bilbija uopste forsira na spicu, njegova pozicija u Borcu (dokaz klip na jutubu) je bila sve osim klasicnog napadaca i on je taj igrac koji zna da podvali loptu i zabije iz drugog plana, mislim da ce on odlicno funkcionisat sa Bekicem..damir_82 je napisao/la: Igracki kadar je vise nego dobar za nase okvire (za Evropu svjedoci smo da treba vise i bolje), ali isto tako treba da budemo svjesni da ovdje nema igraca koji donosi prevagu.. Milos je bio taj, u poslednjih par utakmica nije.. Nema tu onog vica, nema borbenosti (sto je najtuznije)... kao da cuva noge.... Said je pravio prevagu, ali na nasu zalost u utakmicama koje on odabere (Levski, Zeljo, Siroki.....)...
Vidi se to i po izmjenama, koje ne donose zeljeni pritisak na protivnicki gol (sve je to sterilno)... Ova ekipa je puna mladih igraca, i budite svjesni da ce Duljevic onakve sanse za par godina rutinski zabijati, da se Cimirot i Radovac nece poigravati na sredini terena i gubiti lopte... Problem je sto Berberovic kao najiskusniji, kod prvog gola nonsalantno gleda kako ga lopta prelijece kod prvog gola, i naravno ne stize vise protivnickog igraca...
Bilbija manjak kvaliteta nadoknadjuje borbenoscu, a golgeterski ucinak kompenzira asistiranjem... Veceras je imao nekoliko pravovremenih lopti u prostor za Krstu i Duljevica koje ovi nisu najbolje iskoristili, i zna Nemanja cesto gurnuti loptu kroz protivnicku odbranu....
Sinoc umalo doslo do tuce između Berberovica i puzigace ljudi ih rastavljali u tunule i svlacionici.
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
Puno teskih rijeci na racun Dzene i igraca. Pustite dusmane neka provociraju,jer ce se oni ubrzo povuci u misije rupe. Pa ljudi mi smo odigrali 10 utakmica i to sve u ritmu cetvrtak-nedjelja. Polako umor je evidentan, samo lagano. Ovo je nasa sezona,samo nije nam trebala prepotencija tipa setnja ligom trpanje protivnika itd.. Mnoge ekipe koje su igrale evropu sad ispastaju u domacem prvenstvu. Celik moramo dobiti,al jednostavno moramo!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Kostić solidan bio, bolji od Radovca čak i Cimirota koji je katastrofično odigrao...Head je napisao/la:Ako je Kostic veceras los bio onda sam ja Katarina Kosaca. Odlicno odigrao, imao jedan slalom gdje je sudija trebao penal da svira.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Možemo analizirati do prekosutra, realno čovjek treba da nađe drugi posao, jer ako hljeba bude tražio u fudbalu ima da crkne od gladi. Samo mi nije jasno kako je naš sportski direktor, koji također prima masnu platu, propustio da dovede pojačanje na golmanskoj poziciji...Arhitekt je napisao/la:Skinuo jedan zicer, na 1:56 lopta ide u njega u ispada mu, nesto sto se cak ni nasem premijerligaskom golmanu nesmije desiti.sekac je napisao/la:Arhitekta @ pogledaj malo ili sam ja lud ili ti ili smo čoravi molim nekog neutralnnog neka kaže koliko je Dejo ovde zicera skinuo ima snimak pa pogledajte molim vas. Više me glava boli što moram ubjeđivati ove što uzmu nekog na zub pa gledaju samo greške a ne vide kad nešto dobrouradi.vedator je napisao/la:
sportski diirektor je zavrsio posao sa dva golmana, bolja od dejana (kao da je to tesko), a to sto ŠSŠ štiti interese jarana je druga prica, i da, Dzeno aminuje igrace, sto se jasno vidjelo u slucaju golmmana...
Jednom je kiks, a pet puta kontinuitet. Dakle, kone su u kontinuiranom padu.Velahalve je napisao/la:Možeš ti pričati šta hoćeš, znaš kolk'o nas briga, uživajte i vi u vašim kiksevima...rammstein je napisao/la:vidim kako dobiju platupile87 je napisao/la:Lazes dobili sui ako ti je to opravdanje sto ste prosuli bodove onda si jadan do bola.
svaki igrac ide kad hoce
![]()
PRvo vam je Zolotic prijetio raskidom, pa onda i ova dvojica![]()
ne, nego dolazi ovdje i pise o nekim tucama i sl.
Pa ja kad bih sad poceo pricati sve sto znam u vezi vas, A NEĆU,nebih se do jutra zaustavio
zato drzte se svog šumarka i uživajte u velikim pobjedama nad drinom i radnikom

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
A **** vas i voda i plata, sta ja imam od toga sto oni nemaju platu, vodu kad mi ne mozemo da dobijemo raspalog Travnika.
Nek nas zaebaju jer vi im dajete povoda, kurcite se nekim petardama prije utakmice. Nikad pameti da dodjete, **** vas kurcenje da vas ****.
Nek nas zaebaju jer vi im dajete povoda, kurcite se nekim petardama prije utakmice. Nikad pameti da dodjete, **** vas kurcenje da vas ****.
1946
Sve si pogodio, od riječi do riječi. I mene je Dupovac jako razočarao, iskreno mislio sam da od njega može nešto biti. Prodati kada dobijemo prvu ozbiljniju ponudu, realno Torlak je za njega Nesta.HzCZ je napisao/la:Vidjećemo nakon pauze, jel do trenera ili umora, ali ono što niko normalan ne može zanemariti je konstantno guranje krampe Bilbije, abeza Deje,starkelje Berberovića i "kapitena" (oj majko) Dupovca. Ivan kako čujem opet među najboljima. Nisam neki optimista naročiti bio, ali sam vjerovao da ćemo uzeti ovo, a izgleda da trebamo biti zadovoljni i sa bodom. Sa nama nikad dosadno.
Jesi pitar al svaka ti čast, kakve petarde kakva čuda,pa ovo je bh liga niko ne odskače toliko kvalitetom da bi se mogo prošetati ligom...Sarajevo ima najbolju ekipu i to je činjenica al to treba fino neko da posloži i opet se ne bi prošetali ligom, već bi vam trebao puni sprint.Head je napisao/la:A **** vas i voda i plata, sta ja imam od toga sto oni nemaju platu, vodu kad mi ne mozemo da dobijemo raspalog Travnika.

-
- Kontakt:
ove sto si nabrojao realno i nisu neki strucnjaci ,uglavnom su bili na klupi sto su bivsi igraaci sarajeva i za mene od ovih sto si nabrojao plišek je jedini imao autoritet .egocentrik je napisao/la:mirza - familija i 100 000 navijaca ne valja
husref psovao ne valja
PS:
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, bhfanatic14, Burberry46, Fouzi1, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], laki23, mnon46, mosarajvosa83, NeSamSafetee, Noke995, Rajvosa4ever, riki46, TETRAPAK, Vanja8, Varijantas8 i 114 gostiju.