Kiša i susnježica, samo 10 000...svi s plaćenom ulaznicom...

Naši dečki odradili su prvi trening, pripreme za novu sezonu su počele!
Kiša i susnježica, samo 10 000...svi s plaćenom ulaznicom...

Naši dečki odradili su prvi trening, pripreme za novu sezonu su počele!
Ono kad se rugas rivalu,a "tvoj" klub je u deset puta goroj situaciji.Samo kod nas,tog ima samo kod nassekretar je napisao/la:...Gayduga...
Dinamo opet u grupnoj fazi nekog europskog takmicenja,svake godine zaradi sto od transfera sto od pobjeda brukuSiamoNoi je napisao/la:Ono kad se rugas rivalu,a "tvoj" klub je u deset puta goroj situaciji.Samo kod nas,tog ima samo kod nassekretar je napisao/la:...Gayduga...
Moj klub nije u deset puta goroj situaciji od Gayduga. Jeste u turbulentnom periodu u upravljackom smislu,ali rezultatski nikako,a i popravit ce se i to.SiamoNoi je napisao/la:Ono kad se rugas rivalu,a "tvoj" klub je u deset puta goroj situaciji.Samo kod nas,tog ima samo kod nassekretar je napisao/la:...Gayduga...
Rožić:Ovo je naš Dinamo,navijači nek si osnuju svoj
arelinho je napisao/la:Dinamo opet u grupnoj fazi nekog europskog takmicenja,svake godine zaradi sto od transfera sto od pobjeda brukuSiamoNoi je napisao/la:Ono kad se rugas rivalu,a "tvoj" klub je u deset puta goroj situaciji.Samo kod nas,tog ima samo kod nassekretar je napisao/la:...Gayduga...
para i on u goroj situaciji![]()
Kojih točno pobjeda?18 utakmica u skupinama europskih kupova (12 u Ligi prvaka, 6 u Europa Ligi)
0 pobjeda
Dva remija
16 poraza
"Uspješnost": 2 od moguća 54 boda ili 3.7 posto
Gol razlika 5:47

Koga zanima Futsal Dinamo? Ovo je tema Dinamo Zagreb. Isto da ja odem ljepiti na pdf Barcelona grb/dres od nekog desetog kluba.SiamoNoi je napisao/la:
Pa otvorite sebi ovdje pdf futsal Dinamo i pisite. Mene boli k za Mamicima i ostalima,ja volim Dinamo. Iskreno nisam najzadovoljniji stanjem u klubu,ali volim Dinamo i imam pravo nadati se da ce biti bolje za 5,10,15 godina. Kad tad. Uostalom svako tezi boljem,pa tako i ja. Ima par godina vec ,od onog snoba Jovanovica,kako javnost proziva ovu sad upravu Dinama da je nelegalna i slicno,ali nikako da je razjebete. Mora da je zakonski sve ok,a da ulica nije dovoljno jaka da otjera Mamica.SiamoNoi je napisao/la:Upravo to...tema je Dinamo Zagreb,a ne GNK Obiteljski.A futsal Dinamo nije nikakav klub otpora nego klub koji će kada aktualna nelegalna uprava napusti Maksimir postati dio Udruge građana nogometnog kluba Dinamo Zagreb.Vidiš onaj Dinamo?Idi tamo to je sad tvoj Dinamo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.