Ako ima neko da ide sa mnom kao obezbjedjenje, i da mi pomogne da ponesem pare kuci.

Inace,dobit cu citavu marku i 67 feninga
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Sta je sad poceo sa tim sranjem!Admiral_TM87 je napisao/la:Ima kaze od onog istog lika sto je javio za vilareal B, kvota 5 ali trebas mu uplatit za informaciju
Kaze sigurno, al puno trazi 50 eura **** gaElmar je napisao/la:Sta je sad poceo sa tim sranjem!Admiral_TM87 je napisao/la:Ima kaze od onog istog lika sto je javio za vilareal B, kvota 5 ali trebas mu uplatit za informaciju
Neutral je napisao/la:Neutral je napisao/la:Orlando Magic-Lakers 1 (1.75, poklon kvota)
Evans više od 20.5 poena (1.85)
Durant više od 30.5 poena (1.85)
Vince Carter više od 15.5 poena (1.85)
Kvota 11, ulog 9, dobitak 99km.![]()
Orlando vodi, a Vince već prošao, cool
Kad je sigurno,nek uplati 20 000 maraka na taj par i uzme 100 000, a ne da trazi 5 eura za kobajagi dojavuAdmiral_TM87 je napisao/la:Kaze sigurno, al puno trazi 50 eura **** gaElmar je napisao/la:Sta je sad poceo sa tim sranjem!Admiral_TM87 je napisao/la:Ima kaze od onog istog lika sto je javio za vilareal B, kvota 5 ali trebas mu uplatit za informaciju
Ima za subotuElmar je napisao/la:Ima li kakvi dojavi od Manie?
Kralju,haj ti njega fino pitaj hoce li on vratiti pare ako padnemo kojim slucajem,pa ces cuti sta ce ti reciAdmiral_TM87 je napisao/la:Pa sigurno je, al za njega uplatice mu 10-ak ljudi i lagano 500evra u dzep, kontas, a ja sto se nerviram radi marseja i hofenhajma nista
neko_iz_mase je napisao/la:Kralju,haj ti njega fino pitaj hoce li on vratiti pare ako padnemo kojim slucajem,pa ces cuti sta ce ti reciAdmiral_TM87 je napisao/la:Pa sigurno je, al za njega uplatice mu 10-ak ljudi i lagano 500evra u dzep, kontas, a ja sto se nerviram radi marseja i hofenhajma nista![]()
Pusti bolan,imao sam ja jarana sto je tako placao te dojave,pa plati dojavu i uplati po 200-300 eura, i onda udara glavom od zid.
Posreci se svakom da pogodi 5 kvotu,ali takvi sto imaju dojave,ne sjede za blogerom,i cekaju da im da neko petaka, nego uzivaju na Havajima, i bjeze od policije ko djavo od krsta, a ne budu dostupni non stop
$eLLa je napisao/la:e jos samo denver i dobijam
Tako je,u mene je jaran tako kupio 2 dojave za 150 eura al jedna je bila kvot 5.50 a druga lafo 30 i on kreten potrosi 150 i na kladu jos uplati 200 km na ta 2 para ja mislim neke lijeve lige,i kaze on meni ne trebam ovo pratit ovo je proslo,kad je vidio da su zijanili pobudalio likAdmir_Sa je napisao/la:Ma kakve crne dojave ljudi, pa svaki drugi blog danas lafo ima dojave. To je jednostavno navlakusha, a ako se ko zaleti i uplati, hajruju neshto.
Mozda fakat nekad procuri neka dojava, al svaki dan da budu dojave, samo budala moze povjerovati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.