FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fcsforever
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fcsforever » 01 sep 2014, 10:33

100% je do Džene..i to iz 2 razloga
1. O taktici i postavci zna onoliko koliko je vidio kod Jarnija...znači hajmo se mi beskrajno dodavati i petom igrati...bez šuta na go protivnika
2. Jaranska veza sa DžB i još 2 igrača koja mu ne da, da realno sagleda stvari i kaže...KLUPA haveri moji.
Sinoć ...uhhh, bez šuta na go...ma bez skoro ijedne šanse.
Vjeeujte, neće još dugo

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 01 sep 2014, 10:51

[youtube][/youtube]
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 sep 2014, 10:55

Pa da, inače nije normalno da 3-4 kola prije kraja prognoziraš titulu, a ekipa ti na prvom mjestu, stvarno je to nenormalna prognoza :hmmmmm:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 01 sep 2014, 11:01

Jel ima gdje snimak meca?

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 01 sep 2014, 11:28

Sto se mene tice ove kikseve mogu oprostiti, jer se mogu donekle pravdati igranjem u Evropi. Sada slijedi pauza i nakon nje ne smije biti kiksa i ne postoji nikakvo opravdanje za iste. Ja i dalje vjerujem u ovu ekipu koja moze i mora do titule!

I Dejan Bandovic je prvi igrac nakom melunovica kojem sam poceo da yebem od do.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 01 sep 2014, 11:56

Kako ste smijesni pojedinci i nasi i manijaci, pa vama se na tekmi FK Sarajevo ili FK Zeljeznicar svaka utakmica bilo poraz,pobjeda ili remi svede na glupu rapravu sa komsijom. Sjebali ste temu totalno molio bih da malo ohladite i vratite se svako na svoju temu.

Uscuplic moju punu pdrsku ima, covjek je neiskusan istina ali je pokazao da moze, sa njiim smo osvojili kup i dosli do playoffa a ovo sada sto se desava nije nije samo njegova greska vec i igraca. Nije Usuplic kriv sto Bilbiji treba 25 sansi da bi pogodio gol, sto Dejan kiksa iz utakmice u utakmicu jer drugog golmana nemamo, sto Dupovac salje pasove koji zavrsavaju kod protivnika itd. Svi imaju svoju krivicu.
Ti si opet šampion !

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 01 sep 2014, 12:08

na kraju krajeva, nemamo poraza u domacim takmicenjima od utakmice protiv celikau prvom kolu proljeca.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 01 sep 2014, 12:09

fcsforever je napisao/la:100% je do Džene..i to iz 2 razloga
1. O taktici i postavci zna onoliko koliko je vidio kod Jarnija...znači hajmo se mi beskrajno dodavati i petom igrati...bez šuta na go protivnika
2. Jaranska veza sa DžB i još 2 igrača koja mu ne da, da realno sagleda stvari i kaže...KLUPA haveri moji.
Sinoć ...uhhh, bez šuta na go...ma bez skoro ijedne šanse.
Vjeeujte, neće još dugo
To stoji, ali zar stvarno ocekujes, (ocekujete) nakon evropskog sna kojeg ste zivjeli i gdje se gajili nade za prolazak dalje pa dozivli sta ste dozivili, ocekujete da ekipa trci i da se bori na ovim nasim pasnjacima?

Jbg, prijatelju, ali nije isto igrati na punom Kosevu, pa onda na praznom Kosevu. Trebat ce odredeni period proci dok igraci svate da su se vratili u nasu realnost.

Nemoj me pogresno svatiti, kod nas u narodu je uvijek bilo bitnije pronaci prvo krivca i na njega sve svaliti, a rijesenje za problem se uvijek po tepih guralo.

Nemojte nikakve tenzije dizati, imate vi sasvim solidnu ekipu koje ce se sigurno boriti za titulu do kraja, posebno kada se uzme cinjenica da su sve ekipe tu negdje, bara, bara.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 01 sep 2014, 12:17

fcsforever je napisao/la:Ložiš rammu bezze a sad priznaješ da su ti proljetos na +5, procjene i postovi bili ćuna neviđena.
Evo đoni mene, jer sam sinoć mislio da će biti trpanje. Greška...prelet jbg dešava se..
I na kraju, jel bila plata..vaš jedan bek..kaže da nije..duguje se juli i avgust. A evo danas je 1 sept.
Ovo sasvim slucajno djeluje da su sretni,zadovoljni i jedinstveni,za razliku od mnogih,a inace su gladni i bez plata,kazu upucene komsije.
bgt.jel kod vas isplacen avgust? jel igdje isplacen avgust? ne lupaj gluposti
[youtube][/youtube]

Btw. nabijete temu glupostima,kur.cevitim ponasanjem isl i onda se pitate sto vas ljudi provociraju,jednostavno ste kao takvi maximalno plodno tlo.
A najgore od svega sto to cita normala raja koja nije ucestvovala u tim prepirkama i kur.cenju,a ovi "mangupi" ne pale forum po 5 dana.
Sarajevo nikad pap.ke nije moglo i kur.cevitu raju,vi djecurlija to ne mozete znati,a vala ni vi koji ste nakon rata postali sarajevo.

P.S.- mi smo nakon new castlea,mislim od radnika dozivili debakl,kao i svaka ekipa u toj situaciji,a jedino ramo,amy i jos par vase djecurlije je imalo mozga najavljivati petarde,ovo je fkt vrlo cesto,a cudo bi bilo da ste oderali travnika. zahvalite se sto su stigli 0:2.
manite se zelje i nasih plata,profurana i nidje veze prica :wave:
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 01 sep 2014, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 01 sep 2014, 12:20

DzoleZeljo je napisao/la:
To stoji, ali zar stvarno ocekujes, (ocekujete) nakon evropskog sna kojeg ste zivjeli i gdje se gajili nade za prolazak dalje pa dozivli sta ste dozivili, ocekujete da ekipa trci i da se bori na ovim nasim pasnjacima?

Jbg, prijatelju, ali nije isto igrati na punom Kosevu, pa onda na praznom Kosevu. Trebat ce odredeni period proci dok igraci svate da su se vratili u nasu realnost.
Ma igras utakmice od 17.07. do 31.08. njih ukupno 10 sa 14-15 igraca.

Sarajevo, Haugesund, Sarajevo, Atina, Banja Luka, Sarajevo, Sarajevo, Bijeljina, Gladbach, Sarajevo...
Svaka TRI dana igras, dajes svoj maximum, ides po pobjedu a toliko putovanja i to poprilicno dalekih.
Ma hajde ba, i ovo su odlicni rezultati sa kojim kapacitetom i kojim tempom se igralo.

Dodjes do limita i psihickog i fizickog, negdje se mora to odraziti.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 01 sep 2014, 12:25

@ Sarajlija TM jel ti dusa na mjestu sad kad si to fino sve objasnio bas mi je drago sto si nam rekao :thumbup:

Nema vama je dusa na mjestu tek onda kad jedan postic na dan bacite, neka ja vas razumijem dodjite vi i cesce ali sa finim i normlanim postovima vas ima par dobrih komsija i ona likusa od cura koji ne podjebavaju, ono ostalo dodje sa jednim ciljem a to je da sto vise zla nanoses drugom :roll: ;)
04.10.2009 !!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 sep 2014, 12:46

simon je napisao/la:Kako ste smijesni pojedinci i nasi i manijaci, pa vama se na tekmi FK Sarajevo ili FK Zeljeznicar svaka utakmica bilo poraz,pobjeda ili remi svede na glupu rapravu sa komsijom. Sjebali ste temu totalno molio bih da malo ohladite i vratite se svako na svoju temu.

Uscuplic moju punu pdrsku ima, covjek je neiskusan istina ali je pokazao da moze, sa njiim smo osvojili kup i dosli do playoffa a ovo sada sto se desava nije nije samo njegova greska vec i igraca. Nije Usuplic kriv sto Bilbiji treba 25 sansi da bi pogodio gol, sto Dejan kiksa iz utakmice u utakmicu jer drugog golmana nemamo, sto Dupovac salje pasove koji zavrsavaju kod protivnika itd. Svi imaju svoju krivicu.
mislim da nisi upravu bilbija fula šanse al taj isti dzeno mu vjeruje i nikad jos nije nikog kritikovao od igraca samo ih hrabri i govori da nemamo ,realzicije ,srece i slicne stvari .pa brate ako ne ide bilbiji ostavi ga na klupi zasto imamo 25 igraca i dzeno je bandovicu vjerovao i nije trazio drugog golmana .imaju dobre i redovne plate ,sve uslove za rad ,extra pripreme imali ,podrsku publike i opet ovako vrcaju ,jednostavno trener je taj koji odgovara za rezultate i za te promasaje i kikseve golmana ,trener uvijek prvi leti neces mjenjati 20 igraca .

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 01 sep 2014, 12:48

blu je napisao/la:Sinoc umalo doslo do tuce između Berberovica i puzigace ljudi ih rastavljali u tunule i svlacionici.
Laž, bio sam u tunelu odmah poslije utakmice i ovo se nije desilo.

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 01 sep 2014, 12:51

Kako ce vam svima Bilbija zacepiti usta na kraju sezone kad bude prvi strijelac lige.
Sarajevo bi mozda trebalo dovesti Stevanovica, on je sada slobodan igrac, pa moze i poslije zadnjeg dana transfera potpisati za nekoga. Moze li Duljevi igrati igdje drugo osim na krilu?
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 sep 2014, 12:51

Nista me ne bi cudilo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 01 sep 2014, 12:53

Steph je napisao/la:
blu je napisao/la:Sinoc umalo doslo do tuce između Berberovica i puzigace ljudi ih rastavljali u tunule i svlacionici.
Laž, bio sam u tunelu odmah poslije utakmice i ovo se nije desilo.
:lol: :lol: :lol: a ne vjerujem kakve lazi odmah postavljaju pa ovo je preslo svaku granicu ljubomore i kompleksa :o :roll:
04.10.2009 !!

bv071
Kontakt:

Post Postao/la bv071 » 01 sep 2014, 12:59

simon je napisao/la:Nije Usuplic kriv sto Bilbiji treba 25 sansi da bi pogodio gol, sto Dejan kiksa iz utakmice u utakmicu jer drugog golmana nemamo, sto Dupovac salje pasove koji zavrsavaju kod protivnika itd. Svi imaju svoju krivicu.
Pa ko je po tebi kriv majke ti? Jesam li ja kriv sto levat ne moze dati gol iz milion prilika, a i dalje je u igri? Jel ja sastavljam prvih 11 ili on? Jel ja mrtvog berberovica forsiram?
Umoran dupovac? Pa sto ne stavi tog makedonca, da vidimo i to cudo. Dzeni se treba zahvaliti, vise srece drugi put i vozdra..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 01 sep 2014, 13:07

fino se u narodu kaze, sam pao sam se ubio tako i mi, silne najave koje su doduse bile opravdane poslije igre u EL, al ne bi bio nikakav problem da je strucni stab samo malo glavu koristio i rotirao igrace !!! ne mozes ti ocekivati od 13 igraca da iznesu 10 tekmi za mjesec i pol dana, i to nam se obilo o glavu, a o tome sam napisao u zadnjih 10 dana nekolicinu postova, a njgore od toga da mi laici to primjetimo !!!

Kostic je primejr igraca koji je morao dobiti vise minuta, al kako ocekivati od momka koji je sinoc korektno odradio svoj posao da napravi prevagu kad nema kontinuitet igara i da mu je sinoc bila prva tekma u timu :?: greska strucnog staba, zasto Kovacevic nije poceo, ili barem ubacen u drugom poluvremenu jer je Radovac kao i vecina njih potrosena !!! pa ako nista pored onih silnih ubacaja i kornera bi bili malo i opasniji !!!

suma sumarum za poraz je kriv strucni stab i on mora odgovarati !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 01 sep 2014, 13:14

collector je napisao/la:fino se u narodu kaze, sam pao sam se ubio tako i mi, silne najave koje su doduse bile opravdane poslije igre u EL, al ne bi bio nikakav problem da je strucni stab samo malo glavu koristio i rotirao igrace !!! ne mozes ti ocekivati od 13 igraca da iznesu 10 tekmi za mjesec i pol dana, i to nam se obilo o glavu, a o tome sam napisao u zadnjih 10 dana nekolicinu postova, a njgore od toga da mi laici to primjetimo !!!

Kostic je primejr igraca koji je morao dobiti vise minuta, al kako ocekivati od momka koji je sinoc korektno odradio svoj posao da napravi prevagu kad nema kontinuitet igara i da mu je sinoc bila prva tekma u timu :?: greska strucnog staba, zasto Kovacevic nije poceo, ili barem ubacen u drugom poluvremenu jer je Radovac kao i vecina njih potrosena !!! pa ako nista pored onih silnih ubacaja i kornera bi bili malo i opasniji !!!

suma sumarum za poraz je kriv strucni stab i on mora odgovarati !!!

Niste izgubili :D
Sa pobjedom protiv Drine imat cete 2 boda manje od Sirokog, to je egal nakon 6 kola.
Rano je za ostavke, Dzeno ima kredit makar do polusezone, na racun osvojeng Kupa i Evrope. A ako ga smijenite Vlado Jagodic je najbolje rjesenje.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 01 sep 2014, 13:14

bulbasor je napisao/la:Kako ce vam svima Bilbija zacepiti usta na kraju sezone kad bude prvi strijelac lige.
Sarajevo bi mozda trebalo dovesti Stevanovica, on je sada slobodan igrac, pa moze i poslije zadnjeg dana transfera potpisati za nekoga. Moze li Duljevi igrati igdje drugo osim na krilu?
stevanović ne bi mogao zaigrati kod nas tek na polusezoni jer savez ima pravilo gdje igrači koji su raskinuli ugovor poslije 2.8 ne mogu bit reg, isti slučaj je bio sa Bilbijom
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: juka55, MrPink, MSOZ101, nedimmmm1337, skoJaa i 47 gostiju.