Rekonstrukcija stadiona u BiH

fukara87
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la fukara87 » 31 avg 2014, 01:43

@wienultras provokator pravi :D , drugovi da se razumijemo ni meni se ne sviđa ova drvena tribina ali boze moj ovo je napravljeno za gostujuce navijace radi sigurnosnih razloga kada budu dolazili manijaci, horde itd, sljedece godine pocinje gradnja Istocne tribine kao na maketi.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 31 avg 2014, 10:29

Ma drug shvatam ja svr, cak me i ne interesuje to oko price da je ovo VIP za rep. Jer kakvi su to VIPovci i ovo im je previse :-D.
Meni je vise probkematicno sto ne vjerijem da ce ovo podnjeti 300 navijaca koji ce navijati, skakati i sl.

Izginut cemo ba :-D:-D :-D
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 avg 2014, 18:23

AdiFKS je napisao/la:Ma drug shvatam ja svr, cak me i ne interesuje to oko price da je ovo VIP za rep. Jer kakvi su to VIPovci i ovo im je previse :-D.
Meni je vise probkematicno sto ne vjerijem da ce ovo podnjeti 300 navijaca koji ce navijati, skakati i sl.

pa onda nemojte skakat,jbti :D :D ...sjedite i pljescite ko tuljani :D :D ...jedino dobro na ovoj drveniji je sto ce je zub vremena dokrajcit...cim prije ti bolje :D :D ....ima ta prica da iduce sezone pocine izgradnja istoka
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

najjacajezenica
Kontakt:

Post Postao/la najjacajezenica » 31 avg 2014, 19:17

htjeli su na grbavicu igrat,pa se sjetili da je cijela drvena,da krov otpada,pa dali nama,iz postovanja prema zelji,mi smo sklepali jedan mali drveni dio,i na njemu ce biti samo vip zvanice iz sarajeva,da se osjecaju ko kod kuce
:clap: :clap: :lol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 avg 2014, 21:27

najjacajezenica je napisao/la:
htjeli su na grbavicu igrat,pa se sjetili da je cijela drvena,da krov otpada,pa dali nama,iz postovanja prema zelji,mi smo sklepali jedan mali drveni dio,i na njemu ce biti samo vip zvanice iz sarajeva,da se osjecaju ko kod kuce
ovo mi promace :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 avg 2014, 21:32

staragarda je napisao/la:
AdiFKS je napisao/la: Meni je vise probkematicno sto ne vjerijem da ce ovo podnjeti 300 navijaca koji ce navijati, skakati i sl.
pa onda nemojte skakat,jbti :D :D ...sjedite i pljescite ko tuljani :D :D
:urnebes:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 31 avg 2014, 23:10

I Borac je imao montažnu tribinicu, pa eno napraviše na kraju finu tribinu za naše standarde.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 01 sep 2014, 02:07

Ona tribinica repkinog kampa u ZE je se ubila za BiH. Savez bi trebao dati uvjet sve i jednom klubu iz PL i prve lige da naprave nesto onako od 1500 sjedista na 2 strane, ili jedno od 3000. Meni je ona tribina boli glava, krov drveni je ekstra estetski. Jos se ona tribina da i prosiriti na vrhu citave tribine napraviti mini stajanje i razne lokale od fan shopa, fast fooda, pubova itd. nesto slicno kao na stadionu Union Berlina. Kod nas nekako sve na silu i s brda, s dola da se sklepa, pa onda debilcine cak ni stolice ne znaju da postave jer ih ofrlje postavljaju bez nacrta. Kako bi tek izveli neki gigantski gradjevinski projekat kao Big Dig ili Panama Canal, naprave 2.5 km tunela koji je kao sto vidim safety hazard i wow, samo cekajmo lancane katastrofe u onom tunelu ali eto barem ima video nadzor (samo da ne bude babin sin kao npr. Rostader ili kako vec), u tom slucaju video nadzor ce da zasteka odma prije udesa, shtash' peh.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 sep 2014, 04:38

Više sam ja učestvovao u gradnji tribine u Banjaluci, nego sam Borac, ;)

U Tuzli je napravljena prelijepa tribina, ovo sa Čevljanovićima im nije bilo potrebno.

Jednostavnija opcija:

slika

anonimni
Kontakt:

Re: Odg: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la anonimni » 01 sep 2014, 06:56

staragarda je napisao/la:
najjacajezenica je napisao/la:
ovo mi promace :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Koji ste vi kompleksasi, strasno :o
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 01 sep 2014, 12:06

BP i kamp;

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 961&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la staragarda » 01 sep 2014, 12:16

Koji ste vi kompleksasi, strasno :o[/quote]

poceli ste opasno smarat sa tim kompleksasima...valjda se nova rijec naucila..sta li...vama svi komplesasi nekakvi...jos neki dan citam na temi sarajeva da i njima to govorite...mislim :roll: :roll: ..raja se malo zeza...zezamo se i na svoj racun za ovu drvenu tribinu...opusti se malo bolan :roll: ...cir ces fasovat

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 sep 2014, 12:18

paletara će malo ljepše izgledat' kad se postave stolice :D glaj svlačionica :cool:

http://****/danas-stize-semafor ... jeva-foto/

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 01 sep 2014, 12:29

Chinaglia je napisao/la:paletara će malo ljepše izgledat' kad se postave stolice :D glaj svlačionica :cool:

http://****/danas-stize-semafor ... jeva-foto/
Fino, fino. Čak se neće ni primijetiti da je paletara. Svlačionica također odlično dotjerana. Baš me zanima kakav li će semafor biti. Nadam se da će i kod nas u Zenici konačno da se dosjete i zamjene onaj iz 1960. :D
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 01 sep 2014, 13:53

Jel se to meni cini ili je paletara u Tuzli stvarno primaknuta prema sjeveru? Kakav debilizam. Trebali su ju staviti tocno na sredinu ili prema jugu da se moze koristit neko vrijeme dok se istok gradi od sjevera prema jugu. Da se vratimo debilizmu. Tu ce bit gostujuci navijaci. Kao prvo, postoji mogucnost da svi oni dodju vlakom i odu zrakom nakon par zapaljenih baklji. Lako za to, valjda nece bit neki debil koji to nece sam shvatit, al navijaci domacih i gostiju ce biti jako blizu i onda slijedi gadjanje bakljama, a u toj situaciji je vrlo moguce da paletara izgori.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 sep 2014, 13:57

nije primaknuta, tačno na sredini tribine je .. al' je široka prilično :D

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 01 sep 2014, 13:58

Signore je napisao/la:Jel se to meni cini ili je paletara u Tuzli stvarno primaknuta prema sjeveru? Kakav debilizam. Trebali su ju staviti tocno na sredinu ili prema jugu da se moze koristit neko vrijeme dok se istok gradi od sjevera prema jugu. Da se vratimo debilizmu. Tu ce bit gostujuci navijaci. Kao prvo, postoji mogucnost da svi oni dodju vlakom i odu zrakom nakon par zapaljenih baklji. Lako za to, valjda nece bit neki debil koji to nece sam shvatit, al navijaci domacih i gostiju ce biti jako blizu i onda slijedi gadjanje bakljama, a u toj situaciji je vrlo moguce da paletara izgori.

Odmah mi na um padne Sučo kad dođe na utakmicu Žepča i stane na onu tribinu ispod pruge : Gledaj Vemblija,Boga ti ljubim :D

slika
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 01 sep 2014, 14:07

Chinaglia je napisao/la:nije primaknuta, tačno na sredini tribine je .. al' je široka prilično :D
Onda slika vara moje oci :mrgreen:

@sanlituncay

Stadion za finale LP :mrgreen:

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 01 sep 2014, 19:06

mrakNL je napisao/la:slika
Ova "paletara" izgleda veoma lijepo. Problem će biti ukoliko padne kiša. Bit će klizavije nego na ledu. Ko je jednom stao na mokru dasku, zna o čemu pričam.

Riješenje je zalijepiti neku gumu ili natkriti tribinu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.