FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Ima li kakav yt video sa tim odlukama sudije večeras?
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Bit ce snimka utakmice sutra.Penal je u 19.,20.min. i pogledat cijelu nadoknadu na kraju gdje je dosudjen crveni i gdje su sudio kraj iako se aktivno nije odigrala niti minuta i pol nadoknade od dodijeljene 3.
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Eto sudija nam kriv što akcije ne znamo stvoriti. Fak jea.
Macari jeb.em ti uvijek i sve!
Macari jeb.em ti uvijek i sve!
Nama je Željo svetinja jedina.
Nije nitko za ovo iskljucivo suce okrivio 

Ne razumijem ovakav komentar. Ocekujem da se Inter svake sezone bori za vrh kako mu i dolikuje a ne ovo. Imamo dosta dobrih igraca da se fino lijepo tecno igra a ne ovako.Mago je napisao/la: Fakat ne razumijem sta vi ocekujeteInter ovako igra i to je to.
Kad vidis kako Sociedad roknu Realu 4 komada, onda se zapitaj sta ocekujes od Intera protiv Torina

Ne stavljam nas vise u elitu, ali vala ovako u ostalim ligama petice ne bi mogli ni deseti zavrsiti.
inace ?
Ovo sinoc je vjerovatno najlosija formacija koju sam gledao da Inter igra
3-4-2-1
Stani:
3 zadnja plus 2 zadnja vezna = 5 defanzivnih igraca skoncentrisani u sredini na malom prostoru se samo dodavali cijelo vrijeme. 2 wing backa koji su po stranama totalno osjeceni i daleko nisu nijednom probili protivnickog igraca a o centarsutima da ne pricam ( Johnatan
)
Kovacic i Hernanes nisu nijednom dobili loptu u prostoru gdje bi mogli nesto kreirati, vec su se vracali u liniju sa ovim DM'ovima po loptu. Nismo nijednom probili onaj prvi bedem njihove odbrane sto su ih cinili vezni igraci.
A i da su imao loptu Kovacic u poziciji da kreiraju nesto, kreirati kome? Icardi sam protiv njihova 3 odbranbena
Totalni promasaj. M Villa i Medel su malo previse u vezi. Po meni je trebao Medel izaci jer je samo pravio faule dok je Villa imao par dobrih citanja igre.
Amaterski Inter, svaka ekipa u Serie A bi mogla sa nama na nulu da igra kad god hoce.

Stani:
3 zadnja plus 2 zadnja vezna = 5 defanzivnih igraca skoncentrisani u sredini na malom prostoru se samo dodavali cijelo vrijeme. 2 wing backa koji su po stranama totalno osjeceni i daleko nisu nijednom probili protivnickog igraca a o centarsutima da ne pricam ( Johnatan

Kovacic i Hernanes nisu nijednom dobili loptu u prostoru gdje bi mogli nesto kreirati, vec su se vracali u liniju sa ovim DM'ovima po loptu. Nismo nijednom probili onaj prvi bedem njihove odbrane sto su ih cinili vezni igraci.
A i da su imao loptu Kovacic u poziciji da kreiraju nesto, kreirati kome? Icardi sam protiv njihova 3 odbranbena

Totalni promasaj. M Villa i Medel su malo previse u vezi. Po meni je trebao Medel izaci jer je samo pravio faule dok je Villa imao par dobrih citanja igre.
Amaterski Inter, svaka ekipa u Serie A bi mogla sa nama na nulu da igra kad god hoce.
inace ?
Normalno da se očekuje borba za vrh. Nisam zbog toga to napisao.JohnLowe je napisao/la:Ne razumijem ovakav komentar. Ocekujem da se Inter svake sezone bori za vrh kako mu i dolikuje a ne ovo. Imamo dosta dobrih igraca da se fino lijepo tecno igra a ne ovako.Mago je napisao/la: Fakat ne razumijem sta vi ocekujeteInter ovako igra i to je to.
Kad vidis kako Sociedad roknu Realu 4 komada, onda se zapitaj sta ocekujes od Intera protiv Torina![]()
Ne stavljam nas vise u elitu, ali vala ovako u ostalim ligama petice ne bi mogli ni deseti zavrsiti.
Kažem da se ne treba očekivati neka lijepa igra. Ono sinoć će biti recept. Odlična odbrana i čvrst vezni red samo što će gore biti Rodrigol pa će to bit dosta konkretnije prema naprijed.
LP je sasvim realna ove sezone ako odbrana bude funkcionisala kao sinoć.
Mazzarrieve ekipe uvijek igraju bolje u drugoj sezoni.
Samo da se dovede još šta danas.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Jedva cekam kad cu vidit leđa Jonathanu majke mi moje pa kakav je ono panj od igraca,i naravno tu je i nas trener sa svojom formacijom 3-5-2 koja je isfurala ili moras imat vrunske bekove za ovu formaciju a ne igrace tipa Nagatomo i Jony
.

Samo jedan klub Velež Mostar
Volio bi da sve ovakve lose, bezidejne, pickaste predstave budu krunisane porazom, muka mi je vise ovih X-eva koji ne tjeraju tuljana na klupi da nesto mijenja.
Lik je ogranicen, bez muda trener i to je najveca blokada ove ekipe.
Nagledat cemo se mi utakmica u kojim ce i Yann i Pitbull dodatno cuvati nas gol a prema naprijed 1-2 igraca ako sta naprave dobro i jest.
Ocekujem minimalno 12 nerjesenih utakmica ove sezone i onda cemo se pitat sto ne igramo LP.
Lik je ogranicen, bez muda trener i to je najveca blokada ove ekipe.
Nagledat cemo se mi utakmica u kojim ce i Yann i Pitbull dodatno cuvati nas gol a prema naprijed 1-2 igraca ako sta naprave dobro i jest.
Ocekujem minimalno 12 nerjesenih utakmica ove sezone i onda cemo se pitat sto ne igramo LP.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Bonaventura zamjena za Guarina

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Andrej je napisao/la:Bonaventura zamjena za Guarina![]()

Usrat ce ovim finisom mercata sve dobro sto su uradili, Ricky i Guaro su bili "najveci problem" ove ekipe i onda ce se yebat Johnyu sve kad bude drzo konce sredine u svojim nogama il kad pogledas na klupu pri negativnom rezultatu i vidis da mozes samo bekove zamjenit jer imas 3-4 ofanzivno orijentisana igraca u ekipi

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Hocemo izvjesnog Florian Thauvina iz Marseja. Ima 21 godinu, proglasen je za najboljeg mladog igraca lige prosle godine i igra na poziciji ofanzivnog veznog. Navnodno smo ponudili 25 mil. Zna li neko nesto vise o igracu, vrijedi li tih para?
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ono sto sam ga ja gledao : igra desno krilo i ulazi okomito ka golu, jer je ljevak, pa cesto suta, trazi poziciju. Ima onaj dribling u mjestu, nesto kao na malom fudbalu, ali jedan na jedan ne znam bas je li toliko prodoran. Dosta voli loptu, nesto slicno kao Menez. Ne znam na kojoj poziciji bi igrao u Interu jer je igrac koji cini trojac iza spica.h1a2s3o je napisao/la:Hocemo izvjesnog Florian Thauvina iz Marseja. Ima 21 godinu, proglasen je za najboljeg mladog igraca lige prosle godine i igra na poziciji ofanzivnog veznog. Navnodno smo ponudili 25 mil. Zna li neko nesto vise o igracu, vrijedi li tih para?
Da li vrijedi ovolike novce tesko je reci. Mlad je i to je velika prednost. Mada igraci njegovog tipa nisu prolazili do sada u Seria A.
Isto tako, ukoliko je bas dobar i bitan igrac za Marseile, tesko da ce ga Bielsa pustiti, tvrdoglav je on.
Zakljucak, po mom misljenju niti smrdi niti mirise.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
normalno da ne vrijedi, a i normalno da nismo ponudili 25 miliona....h1a2s3o je napisao/la:Navnodno smo ponudili 25 mil. Zna li neko nesto vise o igracu, vrijedi li tih para?
Guarin je izgleda zavrsio posao sa Valencijom (posudba sa pravom otkupa)...
fantastičan zadnji dan mercata... rješili smo se Rickya i Guarina, a doći će vjerovatno Bonaventura...

btw. ništa ni od Rolanda

#SuningOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koliko imare sada igraca ofanzivno orijentisanih? 2?3?
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... e=54621388
Tu sam vidio da smo kao ponudili 25 milki. E sad koliko je tacno to je diskutabilno, ali ofanzivni veznjaci nam trebaju tako da sam mislio da bi se trensfer i mogao realizovati.
@masteRofPoker, hvala. Gledao sam izjecke njegove igre. Dosta je brz i toga nama u ekipi fali, ali vecina onih driblinga mu u Italiji ne bi prolazilo.
Tu sam vidio da smo kao ponudili 25 milki. E sad koliko je tacno to je diskutabilno, ali ofanzivni veznjaci nam trebaju tako da sam mislio da bi se trensfer i mogao realizovati.
@masteRofPoker, hvala. Gledao sam izjecke njegove igre. Dosta je brz i toga nama u ekipi fali, ali vecina onih driblinga mu u Italiji ne bi prolazilo.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
tuzlak1987 je napisao/la:Koliko imare sada igraca ofanzivno orijentisanih? 2?3?
Kovacic, Hernanes u vezi. Icardi, Osvaldo i Palacio u napadu. Ocekujem da ce doci dva veznjaka do zavrstetka prelaznog roka.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Red bi bio, duga je sezona ipak, a vi imate i Evropu sigurno nekih 6+2 utakmice ako se ne odlucite da namjerno ispadnete kao sto dosta ekipa uradih1a2s3o je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Koliko imare sada igraca ofanzivno orijentisanih? 2?3?
Kovacic, Hernanes u vezi. Icardi, Osvaldo i Palacio u napadu. Ocekujem da ce doci dva veznjaka do zavrstetka prelaznog roka.

I uz to kup znaci to je 50ak utakmica ipak, ne moze se sa 5-6 igraca izgurat
zaboravio si Jonathanah1a2s3o je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Koliko imare sada igraca ofanzivno orijentisanih? 2?3?

#SuningOUT
Nas Lahm.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.