Illara i Khedira su zadnji vezni igraci... Veratti je nesto kao losija verzija Modricageoxx je napisao/la:Vidim zadovoljan si Ilarrom i Khedirom.Consigliere je napisao/la:Koji ce nam qurac Veratti? Kakav je on tip igraca a da ga nemamo trenutno u ekipi?
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ma kakvi. U sredini s Modricem i Kroosom bi bio idealan. Plus je veliki upgrade u odnosu na Illarru i Khediru.
Marco je spoj alonsa,luke i khedire
Al sanse da ga dovedemo su 0.1%. Jedina opcija je da psg kupi pjanica danas.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Koliko mi je muka od ovog chicharita ne mogu da vjerujem. Ogadi mi se perez. Eno manchester i falcaoa i verratija dovode. Sad ce likovi bit jaci od reala i bayerna i barselone. Ako ne osvoje englesku premier ligu a dovedu i falcaoa i verratija, uz postojeci ovaj sastav, bolje im je da se sami zatvore i zavrse sa premier ligom jer je sramota ne osvojit imajuci u vidu da ni ligu prvaka ne igraju.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Verratti je odlican igrac i ima prostor jos da se razvija. Momku je samo 21 godina. Kupite ga i imate igraca 10 godina koji ce biti worldclass. Osim Mesija i Ronalda cetiri igraca su mi zelja da igraju u Baji, njega, Kokea, Hazarda i Reusa. Zelje su jedno a realnost drugosuhi je napisao/la:Marco je spoj alonsa,luke i khedire![]()
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Veratti ne ide nigdje ,valjda je to kristalno jasno.Kao sto Pjanic ne ide nigdje iz Rome.
Dva ponajvaznija igraca klubova se ne prodaju.Posebno bit etiketirao Verattija koji igra u tako mocnoj sredini koja mu je u stanju dati pare koje pozeli uz to zivot u najljepsem gradu na Svijetu
Ako se kojim slucajem bude prodavao to ce biti astronomska cifra ili neka trampa gdje ce PSG traziti mocnog igraca + pare
Dva ponajvaznija igraca klubova se ne prodaju.Posebno bit etiketirao Verattija koji igra u tako mocnoj sredini koja mu je u stanju dati pare koje pozeli uz to zivot u najljepsem gradu na Svijetu
Ako se kojim slucajem bude prodavao to ce biti astronomska cifra ili neka trampa gdje ce PSG traziti mocnog igraca + pare
- AlfredBorden
- Kontakt:
odlicna dva pojacanja su italijan i meksikanac, pero majstore 
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- Donnie Darko
- Kontakt:
kad ga nisu htjeli ukljuciti u transfer za di mariju, kada su psg-u trebali novci, valjda je jasno da ga nece ni prodat zadnji dan prelaznog roka. a nije da imaju razlog ili da nemaju novaca.
Junajted ima puno dubljih problema od igrackog kadra. Ne mogu se sa doktora Fergija presaltati na prosjecne trenere.DeeWa je napisao/la:Koliko mi je muka od ovog chicharita ne mogu da vjerujem. Ogadi mi se perez. Eno manchester i falcaoa i verratija dovode. Sad ce likovi bit jaci od reala i bayerna i barselone. Ako ne osvoje englesku premier ligu a dovedu i falcaoa i verratija, uz postojeci ovaj sastav, bolje im je da se sami zatvore i zavrse sa premier ligom jer je sramota ne osvojit imajuci u vidu da ni ligu prvaka ne igraju.
Cicarito je fenomenalan izbor. Lik ima njusku za gol isto Inzagi. Gdje lopta tu i on. Tehnika je grozna, ali realizacija fenomenalna. Nije na njemu da dribla i izvodi karafeke vec da trpa otpatke koje ostavljaju Ronaldo, Bejl i drugi.
Cica je super momak i odlican igrac. Vjerovatno korisniji od truta.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Hernandez ce ovu jeftinu posudbu sam isplatit , prvo tako gledati.
Dolazi kao "free transfer" na 1 sezonu.
Ako se dokaze , moze dobiti garantovani ugovor.
Vise od bekapa Carlo nije zelio , bekapa je dobio.
Dobrog bez lopte u nogama (sto je plus kad igras sa Ronaldom i ostalim) sa dobrim utrcavanjima u prazan prostor.
Ko zna , mozda nas pozitivno iznenadi
negativno tesko jer je svakako low risk , high reward transfer.
Dobrog bez lopte u nogama (sto je plus kad igras sa Ronaldom i ostalim) sa dobrim utrcavanjima u prazan prostor.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
To i jeste pozitivno.Raul_64 je napisao/la:Hernandez ce ovu jeftinu posudbu sam isplatit , prvo tako gledati.
Treba im napadac koji u glavi ima jedino kako dati gol, bez da razmislja o posjedu lopte, fintiranju, driblanju, sudjelovanju u igri.... Ima Real i previse takvih igraca.
[youtube][/youtube]
Momka samo treba pogoditi i lopta ce nekako uci u gol. Samo on i Inzagi mogu postizati ovakve golove. Nafakasi, njuskatori!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Hernandez je najbolji back up napadač na svijetu. Naravno da će nam dobro doći, posebno zbog toga što kupi otpatke ala Pippo, i ima osjećaj za gol, što nama i treba. Pored ovoliko tehničara nama svaki napadač koji želi loptu u nogama bi bio samo višak, ništa drugo.
Benzema će svoj posao u Ligi Prvaka opet uraditi besprijekorno, dok će u Primeri u slučajevima kurcobolje biti uredno zamijenjen za ovu lisicu. Bravo Carlo.
Benzema će svoj posao u Ligi Prvaka opet uraditi besprijekorno, dok će u Primeri u slučajevima kurcobolje biti uredno zamijenjen za ovu lisicu. Bravo Carlo.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- AlfredBorden
- Kontakt:
hajd ti to dokazi mozambiku npr, nema sanse
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Dobili ste strasnog igraca za backup, jos u okruzenju Ronalda, Balea, Rodrigueza mali ce da trpa samo tako..
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best
Izbacit ce on Benza iz prve kad-tad.Ne moze biti gori od njega taman da sebi kamencice ubaci u kope.
Ja sam prezadovoljan.
I naravno,volio bih Verattia ali ne po svaku cijenu.
Ja sam prezadovoljan.
Sretno zmajevi!!
Pa dobro @Mozambik ti je tipičan primjer razmaženog neracionalnog Madridiste kojima je za svaki problem riješenje novo 50+ miliona vrijedno pojačanjeAlfredBorden je napisao/la:hajd ti to dokazi mozambiku npr, nema sanse
Nema potrebe za bilo kakvim dokazivanjem, vrijeme će samo sve pokazati. Prošle godine su na pljuvanje dobili Decimu, ove godine će Primeru i minimalno finale Lige Prvaka. Dosta.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Benzemu moze i Fred izbacit iz prve.MARCELO je napisao/la:Izbacit ce on Benza iz prve kad-tad.Ne moze biti gori od njega taman da sebi kamencice ubaci u kope.
Ja sam prezadovoljan.
Vidjet cemo na kraju sezone.
Za protivnike imamo najjaci Bayern i najjaci Chelsea ikad. Barca nam je nabila komplekse tako da ih ne mozemo pobjediti ni kad ih vodi yebeni Tata Martino. Atleti nije nista slabiji nego prosle sezone, mozda cak i jaci dok se vrati Cholo.
Svi se pojacali samo Real oslabio, i onda me neko ubjeđuje da cemo uzeti neki trofej.
Kad nismo donijeli bodove sa Aneote, kako cemo donijeti sa San Mamesa, El Madrigala ili Mestalle?
Za protivnike imamo najjaci Bayern i najjaci Chelsea ikad. Barca nam je nabila komplekse tako da ih ne mozemo pobjediti ni kad ih vodi yebeni Tata Martino. Atleti nije nista slabiji nego prosle sezone, mozda cak i jaci dok se vrati Cholo.
Svi se pojacali samo Real oslabio, i onda me neko ubjeđuje da cemo uzeti neki trofej.
Kad nismo donijeli bodove sa Aneote, kako cemo donijeti sa San Mamesa, El Madrigala ili Mestalle?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.