Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

samirr
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la samirr » 01 sep 2014, 16:35

koja sisulja :D
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 01 sep 2014, 16:48

Dajte slike, jbo ga led. :lol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 sep 2014, 16:49

I ja sam cuo jutros za to, moze link u PP. :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 sep 2014, 16:50

The Fappening :urnebes: Puma šalji ljudima albume, i torrent je već dostupan :mrgreen:

Sad trebe krenule po društvenim mrežama objavljivati toples slike kao znak solidarnosti sa JLaw :rol:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 01 sep 2014, 16:56

reds_forever je napisao/la:
Unknown Genius je napisao/la:Napokon došlo vrijeme kad nedjelju neću mrziti zbog ponedjeljka, nakon 12 godina školovanja. :lolno:
Ne smije ih covjek zezat kad znam koji me belaj ocekuje od oktobra...
Bar znaš u šta se upuštaš, meni će ovo sad sve biti novo... Još je prva godina najteža.
Marsal je napisao/la:
Unknown Genius je napisao/la:Napokon došlo vrijeme kad nedjelju neću mrziti zbog ponedjeljka, nakon 12 godina školovanja. :lolno:
Zato kad ti počnu rokovi mrzit ćeš sam sebe.
To otprilike znam i sam, ali bar će nedjelje od sad biti ljepše. :mrgreen:
Consigliere je napisao/la:
Unknown Genius je napisao/la:Fizički: jedi koliko možeš sad, vidjet ćeš kako je u domu sa njihovom hranom. Ja sam za dvije sedmice provedene tamo smršao 4 kile. :crazy:
Psihički: uh, nema odvikavanja, kad te žene tamo safataju, pogotovo u domu... :P
Kojem domu?
Dvije sedmice sam proveo na Bjelavama.

A sad ćemo i Dex i ja u Nedžarićima valjda biti. :)
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 01 sep 2014, 17:15

Đe su ba te slike ?? :grin: :-?
FORZA MARŠAL !!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 sep 2014, 17:19

Katniss, :thumbdown:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 01 sep 2014, 17:20

rio_Ferdy88 je napisao/la:JLaw ništa posebno :mrgreen:
Nemaš ti blage. :kafa:
rio_Ferdy88 je napisao/la:The Fappening :urnebes: Puma šalji ljudima albume, i torrent je već dostupan :mrgreen:

Sad trebe krenule po društvenim mrežama objavljivati toples slike kao znak solidarnosti sa JLaw :rol:
#leakforJLaw :rol:
Sad mi je još draža majke mi. Onom liku treba kakav spomenik dignuti. :mrgreen:

Evo da ja pomognem kad neće @rio. Ukucajte na torrentu magičnu boldovanu riječ :mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

masteRofPoker
Kontakt:

Chat

Post Postao/la masteRofPoker » 01 sep 2014, 17:23

@genije druze, vidim da ides u nedzarice. proveo sam tamo 3 godine. mali savjet, bjezi od drustva prvu godinu i drugu i sve dok mozes bjezi. :D
zasto ti ovo kazem? u domu se upozna bruka raje, svi te negdje zovu, vamo karte, vamo neke drustvene igre, vamo play, vamo pijanka teska, vamo pijanka sa djevojkama niskog morala, na svega druze.
ja sam se odupirao skoro do kraja druge za te neke stvari i fax je isao odlicno, a onda sam posustao pred sejtanom, :D
jos jedan koristan savjet, nadi cimere sa teskim faxom koji imaju uciti puno, znaci odmah i tebi dode moral da ucis.
sto se tice hrane, srednja zalost, ali dobro dode da se ustedi dzeparac. trci medu prvima u red i bice dobro.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: masteRofPoker, dana/u 01 sep 2014, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 01 sep 2014, 17:23

Marsal je napisao/la:
miki_92 je napisao/la: ma nece,
prebaci se u I don't give a fuck mode i sve 5 :mrgreen:
Evo septembar, imam 6 do uslova, ja tek jučer počeo učit i spremat. :salut: Kad sam shvatio gdje sam s gradivom dobio napad panike i otiš'o se sinoć nalit. Danas sam već prihvatio bolnu istinu da sam popušlić.
isti sam ti
samo sto sam se ja jos ranije oprostio od uslova, nekad u julu
i obnova je za ljude :rol:

daj neko nek salje i meni te linkove u PP, samo sam uspio jutros na brzinu vidjeti Kate :mrgreen:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 01 sep 2014, 17:29

Sta se to dijeli, hocu i ja. :mrgreen:
Marksizam u skole!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 01 sep 2014, 17:35

Ye'o majku ja gore napisa, ali izgleda slabo se čita. :mrgreen:

Ukucate The Fappening na torrentu i opleti, znači ne možeš promašiti nikako. :lol:

Al' sise u Uptonice, tačno ko moja glava. :rol:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 01 sep 2014, 17:46

masteRofPoker je napisao/la:@genije druze, vidim da ides u nedzarice. proveo sam tamo 3 godine. mali savjet, bjezi od drustva prvu godinu i drugu i sve dok mozes bjezi. :D
zasto ti ovo kazem? u domu se upozna bruka raje, svi te negdje zovu, vamo karte, vamo neke drustvene igre, vamo play, vamo pijanka teska, vamo pijanka sa djevojkama niskog morala, na svega druze.
ja sam se odupirao skoro do kraja druge za te neke stvari i fax je isao odlicno, a onda sam posustao pred sejtanom, :D
jos jedan koristan savjet, nadi cimere sa teskim faxom koji imaju uciti puno, znaci odmah i tebi dode moral da ucis.
sto se tice hrane, srednja zalost, ali dobro dode da se ustedi dzeparac. trci medu prvima u red i bice dobro.

Ma znam da ima svega, vidio sam kad sam bio. Ujutro do 5 harmonika mi svirala u sobi, pun stol alkohola, vutre, jbt nemaš gdje sjesti koliko mi je raje znalo biti u sobi. :rol:
Jednu noć me budi neki lik, prošla ponoć, možda oko 2 sata bilo, traži ove moje cimere da sa Bjelava idu u Pofaliće kupovati travu. :D

Sreća ja sam veliki vjernik, ne pijem, ne pušim niti bilo šta slično, a našao sam i slične cimere. Nadam se da ima tamo mjesto da se može klanjati, ustvari čuo sam da ima, ali to su mi rekli tek zadnji dan mog boravka...

Svi smo na ETF-u, svi prva godina, znači morat ćemo svi podjednako se truditi. Dobro će to biti, možemo i pomagati jedni drugima.

Samo je za hranu kritično, oni makaroni svaki dan fakat smoriše čovjeka. :mrgreen:

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 01 sep 2014, 17:56

Unknown Genius je napisao/la:
masteRofPoker je napisao/la:@genije druze, vidim da ides u nedzarice. proveo sam tamo 3 godine. mali savjet, bjezi od drustva prvu godinu i drugu i sve dok mozes bjezi. :D

Ma znam da ima svega, vidio sam kad sam bio. Ujutro do 5 harmonika mi svirala u sobi, pun stol alkohola, vutre, jbt nemaš gdje sjesti koliko mi je raje znalo biti u sobi. :rol:
Jednu noć me budi neki lik, prošla ponoć, možda oko 2 sata bilo, traži ove moje cimere da sa Bjelava idu u Pofaliće kupovati travu. :D

Sreća ja sam veliki vjernik, ne pijem, ne pušim niti bilo šta slično, a našao sam i slične cimere. Nadam se da ima tamo mjesto da se može klanjati, ustvari čuo sam da ima, ali to su mi rekli tek zadnji dan mog boravka...

Svi smo na ETF-u, svi prva godina, znači morat ćemo svi podjednako se truditi. Dobro će to biti, možemo i pomagati jedni drugima.

Samo je za hranu kritično, oni makaroni svaki dan fakat smoriše čovjeka. :mrgreen:
Auu pa gdje si buduci kolega. :). Evo ja zavrsavam etf, jos master rad, neka masAllah, ceka te puno rada, ali samo zasuci rukave. Ima mjesta za klanjati, uci se i ezan, dole kod citaone ima mesdzid, bar je bio ako ga nisu gdje premjestili. Samo sabura i knjige se fataj. :)

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 01 sep 2014, 18:02

Au, pa sad imam koga pitati ako gdje zaškripi, taman vas dvojica sa foruma i više pomoći mi i ne treba. :D

Svaka tebi čast. :bow:
Kojim prosjekom si završavao te tri godine, ako nije tajna?

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 01 sep 2014, 18:07

Ma slobodno pitaj mada se sada to sve nekako pomalo mijenja.
Prve 3 godine cini mi se 7.5, ovako nekako, mrsko mi sada traziti diplomu. A master pojma nemam vjeruj. Nisam ja to nikada ganjao. Polozim, odradim usmeni i upisi ocjenu. Samo sam
dva puta tokom skolovanja trazio da odgovaram za vecu i to je to. Jedini mi je cilj bio da imam sto manje 6, eto to mi bilo nesto mrsko. :)

steelcity
Kontakt:

Post Postao/la steelcity » 01 sep 2014, 18:07

Pa koelga, nisam ni znao da ima još ETF-ovaca brucoša na forumu.
I to još onih koji idu u dom :D

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 01 sep 2014, 18:16

masteRofPoker je napisao/la:Ma slobodno pitaj mada se sada to sve nekako pomalo mijenja.
Prve 3 godine cini mi se 7.5, ovako nekako, mrsko mi sada traziti diplomu. A master pojma nemam vjeruj. Nisam ja to nikada ganjao. Polozim, odradim usmeni i upisi ocjenu. Samo sam
dva puta tokom skolovanja trazio da odgovaram za vecu i to je to. Jedini mi je cilj bio da imam sto manje 6, eto to mi bilo nesto mrsko. :)

Mogu oni mijenjati koliko hoće, kad ti imaš znanje.

Svaka čast fakat, kad vidim koliko ih ne prođe samo prvu godinu... Meni je cilj nagurati bar na 8.0, onako iz ove perspektive gledano, ali zavisi sve kako me krene, mogu na kraju i za prolaz Boga moliti. :mrgreen:
steelcity je napisao/la: Pa koelga, nisam ni znao da ima još ETF-ovaca brucoša na forumu.
Pa što se ne javiš. :D U kojem si ti domu, koji smjer?

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 01 sep 2014, 18:23

Lijepo je imati cilj da ganjas prosjek, moze valjati kasnije zbog nekih stipendija, ali nemoj da ti to postane opterecenje. Uci, trudi se, kontaj stvari, trpaj se u projekte da ti budes onaj koji ce povuci grupu, e to ti je bitno, jos ako te ocjena nagradi za trud, onda odlicno.

steelcity
Kontakt:

Post Postao/la steelcity » 01 sep 2014, 18:23

masteRofPoker je napisao/la:Ma slobodno pitaj mada se sada to sve nekako pomalo mijenja.

Mogu oni mijenjati koliko hoće, kad ti imaš znanje.

Svaka čast fakat, kad vidim koliko ih ne prođe samo prvu godinu... Meni je cilj nagurati bar na 8.0, onako iz ove perspektive gledano, ali zavisi sve kako me krene, mogu na kraju i za prolaz Boga moliti. :mrgreen:
steelcity je napisao/la: Pa koelga, nisam ni znao da ima još ETF-ovaca brucoša na forumu.
Pa što se ne javiš. :D U kojem si ti domu, koji smjer?
Nedžarići, a smjer RI :)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []