FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 01 sep 2014, 13:23

champions1921 je napisao/la:Jali ova tribina vip loza ili tribina predvidjena za goste?
za repku je VIP loža :urnebes: poslije za gostujuće navijače

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 01 sep 2014, 13:27

Chinaglia je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Jali ova tribina vip loza ili tribina predvidjena za goste?
za repku je VIP loža :urnebes: poslije za gostujuće navijače
Rasklimace nju i vipovci a ne gostujuci navijaci :mrgreen:
BUDI ŽELJO !!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 sep 2014, 13:34

vizuelno ce i ova paletara super da izgleda..istok je do sad bio ruglo sad ce i on bar na tv-u lijepo da izgleda...eh sad koliko ce biti efektna vidjet cemo hahahaa...i ja sam skeptican prilicno :mrgreen:

sve u svemu, ja sam zadovoljan jer u periodu ovakve i ovolike krize mi konstantno sminkamo stadion, svlacionice i doradjujemo nesto..velike su to investicije na ovom vaktu

ps ovaj clanak treba sto prije kopirati i na fb stranicu i Slobode i Fukara i svugdje gdje se moze ..nema veze sto tuzlanski nije autor :P
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 01 sep 2014, 13:38

Večeras do ponoći je prijelazni rok u Engleskoj. Pa da Azmir, Bog mu zdravlja dao, opet iznenadi i kupi neko veliko ime iz Championshipa. Inšallah.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 sep 2014, 13:40

Caeruleus je napisao/la:Večeras do ponoći je prijelazni rok u Engleskoj. Pa da Azmir, Bog mu zdravlja dao, opet iznenadi i kupi neko veliko ime iz Championshipa. Inšallah.
Dosadan si blago receno,ne zelim grublje da se izrazim.. ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 01 sep 2014, 13:56

Ovaj haman zavrsio smjenu..
Koliko ljepse Tusanj izgleda kad se samo skloni onaj krs sa istoka. Jos da prefarbaju kapije i srede WC te ulaz :tokralju:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 01 sep 2014, 14:02

Pa dobro, izgleda lijepo. Postavljaju se stolice na montažnu. Sređene svačionice (novi namještaj) i tako to

pj88
Kontakt:

Post Postao/la pj88 » 01 sep 2014, 14:37

sudeci prema konstrukciji koju prave iznad svlacionica semafor nece biti nista veci od onog sr.anja sto je koristeno u dosadasnjim utakmicama :facepalm:

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 01 sep 2014, 15:42

zanima me a nisam nigdje procitao, jel bila kazna za bakljadu protiv sirokog?

znam da je azmir najavio delegatu prije utakmice za bakljadu u 23min pa mozda nije bilo kazne?
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 01 sep 2014, 16:21

Prolazim dns pored stadiona i fino napreduju radovi. Sto se tice one drvene tribine izgleda da ce na njoj biti kamere za prenos utakmice jer ima jedan dio namjenjen za kamere , sto se tice one kostrukcije za semafor jako je mala ne znam hoce li semafor biti tih dimenzija ili ce se na to nakaciti veliki semafor .... sve u svemu ne izgleda lose ugl je bolje nego prije :thumbup:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 sep 2014, 17:17

ovih 14 dana pauze i naredna utakmica protiv Radnika bi mogli determinirati ovu polusezonu i okrenuti je u jednom sasvim drugom pozitivnom pravcu...

vrlo je bitno u ovih 14 dana podignuti nivo fizicke spreme igraca koji je ispod zadovoljavajuceg nivoa i nadam se da ce Denis raditi na tome..takodjer oporavit ce se neki igraci, a spominje se i 1-2 pojacanja + papiri za Anicica koji bi trebali da nas unaprijede u igri prema naprijed gdje smo objektivno tanki i gdje nemamo pravog organizatora igre..vidjet cemo ko ce i da li ce nas uopce neko pojacati..

nakon tih 14 dana slijedi gostovanje mozda najlosijoj ekipi u ligi gdje su bod/ovi imeprativ jer 3b iz Bijeljine znace pun stadion i zaradu naredno kolo, plus pozitivan sok za ekipu pred nesto laksi period utakmica..nadam se da ce i Denis shvatiti znacaj naredne tekme i skladno tome spremiti tim
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 01 sep 2014, 17:30

dosada je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Paletara ce biti bolja od 80% tribina u BiH :mrgreen:
Pa nije valjda ono tribina za gostujuce navijace??? Srusit ce se ono kad mi dodjemo i kad ga Bajic zabije sa ivice 16 m, za hladan tuš na Tušnju i veliku radost na paletari :D. Joj tribne :D :D :D . A steta, Tusanj ima sve predispozicije da bude dobar stadion, al nema se para da se napravi sve kao ova nova natkrivena tribina...
ja ba,eto vidi Fulham ,vi i sad i nasa Sloboda ima drvenariju,tribinu treba nazvati Paletarna dolina-paletara ,a to za taj neki go ,tog bajća ,spremite se vi da budete dobro nagazeni,mi vama pripremamo specijalni docek ,i na terenu i na tribini ,imate ugođaj ko kod kuce ....hahahahahahah :urnebes:
Ma daj ba nemoj zajebavat :D . Pa nama doceke priredjuju svi. Ne dolazi Zeljo u goste svaki dan. :D :D :D

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 01 sep 2014, 17:38

A ti doceci na tribini su mi najsmjesniji :D
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 01 sep 2014, 17:44

Vi se džaba brinete za tribinu, i vas će svakako vratiti, samo je pitanje odakle da li ispred stadiona ili negdje u putu :D ovu će tribinicu isprobati možda jedino mostarci i komšije iz Gradačca. A od marta iduće godine, vjerovatno samo Leške

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 01 sep 2014, 17:45

Coraco je napisao/la:Vi se džaba brinete za tribinu, i vas će svakako vratiti, samo je pitanje odakle da li ispred stadiona ili negdje u putu :D ovu će tribinicu isprobati možda jedino mostarci i komšije iz Gradačca. A od marta iduće godine, vjerovatno samo Leške
Ahahaahah :D ma daj ba puno gledas filmove :D ! Kad su to manijake vratili ??? :D :D :D

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 01 sep 2014, 17:48

Coraco je napisao/la:Vi se džaba brinete za tribinu, i vas će svakako vratiti, samo je pitanje odakle da li ispred stadiona ili negdje u putu :D ovu će tribinicu isprobati možda jedino mostarci i komšije iz Gradačca. A od marta iduće godine, vjerovatno samo Leške
Ahahaahah :D ma daj ba puno gledas filmove :D ! Kad su to manijake vratili ??? :D :D :D
pa tebe nece sigurno jer ces kod kuce tipkati na ovom istom forumu za vrijeme utakmice :D

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 01 sep 2014, 17:49

Budimo realni. Ovo je najviše što će se izgraditi na Tušnju u narednih 5 godina. Nakon jedne natkrivene tribine i ovo je super. Stadion će ostati ovakav narednih 10-15 godina.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 01 sep 2014, 17:50

HeavensWonder je napisao/la:Budimo realni. Ovo je najviše što će se izgraditi na Tušnju u narednih 5 godina. Nakon jedne natkrivene tribine i ovo je super. Stadion će ostati ovakav narednih 10-15 godina.
prije 2 god smo molili boga da se makar sjever napravi....ovako smo dobili sjever + istok.......kapacitet stadiona 10 000 taman....samo budala moze biti nezadovoljna i traziti vise

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 01 sep 2014, 17:52

Pirke_TM87 je napisao/la:hahaahah :D ma daj ba puno gledas filmove :D ! Kad su to manijake vratili ??? :D :D :D
Jbg vaši u subotu tješe one s kamenjara kako ne vraćaju samo njih, da to nije majorizacija :urnebes:

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 01 sep 2014, 17:53

KrojcicaHills je napisao/la:
pa tebe nece sigurno jer ces kod kuce tipkati na ovom istom forumu za vrijeme utakmice :D
Ahahaahahahahah :tralala: :tralala: :tralala: ako si ti taj tip navijaca, sto to prebacujes na druge :D budi ponosan na svoju tastaturu, monitor i to je to :D :D. Ja ne kazem da cu biti tu, ali isto tako i ne odbacujem tu mogucnost :D :D ! Neka to bude moja licna stvar :beba:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.