Direktni krivac je trener sinoć Bilbija igrao iza špica bio je najbolji u drugom poluvremenu stavlja ga na špica frajer propade ko žeton najlošiji ko je kriv????? Odbrano mamu vam **** ispade Dejo najgori a Noyer bi sa ovakvom odbranom 3-4 primao atek rotiranje i odmaranje igrača i forsiranje pojedinih jarana samo trener je kriv ako hoče raditi neka radi nama ovakav Berberović ne može igrati niti Dupovac apogotovo da bude kapiten.bv071 je napisao/la:Pa ko je po tebi kriv majke ti? Jesam li ja kriv sto levat ne moze dati gol iz milion prilika, a i dalje je u igri? Jel ja sastavljam prvih 11 ili on? Jel ja mrtvog berberovica forsiram?simon je napisao/la:Nije Usuplic kriv sto Bilbiji treba 25 sansi da bi pogodio gol, sto Dejan kiksa iz utakmice u utakmicu jer drugog golmana nemamo, sto Dupovac salje pasove koji zavrsavaju kod protivnika itd. Svi imaju svoju krivicu.
Umoran dupovac? Pa sto ne stavi tog makedonca, da vidimo i to cudo. Dzeni se treba zahvaliti, vise srece drugi put i vozdra..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
vrijeme je i bilo sve bez fdokaza banuj pa i mene istog i temka če se odvijati u pravom smjeru bravo Aco!Ramo brate nek te je opomenuo jesmo i laprdali brate neka sad nam jebu sve od do nek nas zajebaju i treba jer su nam naš SŠ i igrači to priuštili nisu krivi padobranci nažalost !Ne loži se brate trebaš mi ovde molim te.aleksandar_veliki je napisao/la:Buba je banovan jer iznosi gnusne lazi na forumu...
Sarajevo ljubavi moja!
Istina je da imamo najbolju ekipu u našoj ligi, da smo organizacijski u samom vrhu, da uprava radi dobar posao, da nema lola i varalica u i oko kluba ali navijači/simpatizeri se definitivno moraju malo spustiti na zemlju, mi smo pred utakmicu sa Travnikom prepotentniji nego Chelsea protiv engleskog trećeligaša. Trebamo otjerati trenera bez poraza u ligi plus još par prvotimaca koji su nam doveli Borussiju na Koševo? Čovjek preuzme ekipu u jeku sezone, osvoji kup, bude vrlo blizu titule, dođe do play-offa i odmah noga? Ne ide to tako, ne ide u jednoj ozbiljnoj ekipi. Ova uprava je uradila jedini ispravan potez a to je taj hitan sastanak i novčane sankcije, sve više od toga bi bilo previše. Mi smo igrali teške europske utakmice i uz pobjedu protiv Drine opet smo u vrhu, a konsolidovat ćemo se i proraditi nakon ove pauze, ja sam uvjeren! I ne mogu da se ne ibretim sa kakvim ja seljačinama dijelim tribinu, sa ljudima kojima je 80% vokabulara za biiiip, sa ljudima koji su fudbalsko "znanje" sticali po seoskim pašnjacima pa su se nekako dovukli do Sarajeva, nažalost. Još jednom FUJ!
Nije problem zviždati, ali onakve bljuvotine govoriti igračima tima za koji navijaš je dno dna, to može biti samo neka antisarajevska furka. Ima nas što smo pratili ovo Sarajevo i protiv Budučnosti u kopu od 40-50 ljudi iznad ulaza, što smo se talili pa nosili igračima kopačke, što smo prošli ovu državu uzduž i poprijeko da bi gledali i pobjede i poraze i ko zna šta već ne pa se ne ponašamo kao da im mi platu u džep stavljamo. Izvinjavam se na dužem postu al' više mi se popelo na neku stvar 10 propalih šabana sa istoka i sjevera koji kvare užitak gledanja utakmice čitavoj tribini. Biće sve ovo u redu drugovi, nema sekirancije 
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
-
suarez000000
- Kontakt:
Samo ne znam sto dolaze strumfovi ovdje da provociraju,a imaju gomilu problema boze sacuvaj
Ma brate, znam koliko može ova ekipa, imaju ogroman potencijal, ali imaju nesto u glavi sto im je trener ubacio i to ih kkoči.. to je taktika Jarnija, koja se svodi na beskonačno davljenje lopte i ubijanje protivnika psihicki pa ako sta uleti... to je kod Jarnija jos i funkcionisalo dobro jer je imao u odbrani vuleta i tatomirovica pa se nije vidio sav raskošni antitalenat Dupovca... sada kada je Tatko na stoperu a glupi Berberovic na BEKU, pa nema niko da krpi ublehaseve ispade onda svaku tekmu primimo gol, hladno...sekac je napisao/la:vrijeme je i bilo sve bez fdokaza banuj pa i mene istog i temka če se odvijati u pravom smjeru bravo Aco!Ramo brate nek te je opomenuo jesmo i laprdali brate neka sad nam jebu sve od do nek nas zajebaju i treba jer su nam naš SŠ i igrači to priuštili nisu krivi padobranci nažalost !Ne loži se brate trebaš mi ovde molim te.aleksandar_veliki je napisao/la:Buba je banovan jer iznosi gnusne lazi na forumu...
Hocemo iskreno? Sinoc je travnih zasluzio da pobjedi. Imali su u srugom jako dobrih kombinacija, iznosenja lopti i nekoliko vrlo dobrih prilika. Oni kad se otvore, mi uzmemo loptu i u mjesto da krene juriš prema golu, lopta dodje do radovca ili cimirota i mozes ici spavati, jer carine loptu...
U prvom je to sa Kostićem islo mnogo bolje a sve visoke lopte na sredini Kostic je pokupio ... imao je SAMO JEDNO lose dodavanje kad je lopta preko noge mu otisla, sto nije njegova krivica....
A onda udje Radovac i ubije nam igru, izgubi desetak lopti...
Dzeno eksperimentise, rad neke gluposti .... sa 4-4-2 kojim smo im dali 2 gola, vraca na 4-2-3-1 i mi nemamo za 50 minuta NI JEDNE JEDINE PRILIKE!
kakav je skor bio jarnija kad je otjeran ?
aleksandar_veliki je napisao/la:Buba je banovan jer iznosi gnusne lazi na forumu...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Nije bitan skor,koliko mučna i bezidejna igra , Jarni je sve 0-0 igro . Nije imao nekih strašnih poraza.mravojed je napisao/la:kakav je skor bio jarnija kad je otjeran ?
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Sve tačno brate i onda ovde počnu pametovati protiv Bilbije a čovjek zavaljen van tako a tek što Kostića izbaci ovo če Dženu koštati klupe a nas živaca ovo ponašanje slabo rotiranje izd.....rammstein je napisao/la:Ma brate, znam koliko može ova ekipa, imaju ogroman potencijal, ali imaju nesto u glavi sto im je trener ubacio i to ih kkoči.. to je taktika Jarnija, koja se svodi na beskonačno davljenje lopte i ubijanje protivnika psihicki pa ako sta uleti... to je kod Jarnija jos i funkcionisalo dobro jer je imao u odbrani vuleta i tatomirovica pa se nije vidio sav raskošni antitalenat Dupovca... sada kada je Tatko na stoperu a glupi Berberovic na BEKU, pa nema niko da krpi ublehaseve ispade onda svaku tekmu primimo gol, hladno...sekac je napisao/la:vrijeme je i bilo sve bez fdokaza banuj pa i mene istog i temka če se odvijati u pravom smjeru bravo Aco!Ramo brate nek te je opomenuo jesmo i laprdali brate neka sad nam jebu sve od do nek nas zajebaju i treba jer su nam naš SŠ i igrači to priuštili nisu krivi padobranci nažalost !Ne loži se brate trebaš mi ovde molim te.aleksandar_veliki je napisao/la:Buba je banovan jer iznosi gnusne lazi na forumu...
Hocemo iskreno? Sinoc je travnih zasluzio da pobjedi. Imali su u srugom jako dobrih kombinacija, iznosenja lopti i nekoliko vrlo dobrih prilika. Oni kad se otvore, mi uzmemo loptu i u mjesto da krene juriš prema golu, lopta dodje do radovca ili cimirota i mozes ici spavati, jer carine loptu...
U prvom je to sa Kostićem islo mnogo bolje a sve visoke lopte na sredini Kostic je pokupio ... imao je SAMO JEDNO lose dodavanje kad je lopta preko noge mu otisla, sto nije njegova krivica....
A onda udje Radovac i ubije nam igru, izgubi desetak lopti...
Dzeno eksperimentise, rad neke gluposti .... sa 4-4-2 kojim smo im dali 2 gola, vraca na 4-2-3-1 i mi nemamo za 50 minuta NI JEDNE JEDINE PRILIKE!
Sarajevo ljubavi moja!
- Evolution87
- Kontakt:
Tako je predCjednicesonpenn je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/predsj ... /140901086
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Na zalost sve ono sto sam vec rekao. Umjesto dubinskih lopti, mi idemo u sirinu i usporavamo napade. Odbrana je problem a ne napad osim sto Nemanja ne moze biti spic.
Nista ne znaci pricati ko je najbolji ako to ne pokazes na terenu. Alergican sam na price da cemo se prosetati ligom i ostale nebuloze o duploj kruni. Umjesto prica treba vrijedno raditi, ispravljati nedostatke i ici tekmu po tekmu.
Nista ne znaci pricati ko je najbolji ako to ne pokazes na terenu. Alergican sam na price da cemo se prosetati ligom i ostale nebuloze o duploj kruni. Umjesto prica treba vrijedno raditi, ispravljati nedostatke i ici tekmu po tekmu.
- tarikhordas
- Kontakt:
Do koliko radi odjel za clanstvo radnim danima a koliko vikendom (subotom)? Koliko trebam cekati da budu gotove nova clanska i godisnja ? Sta penzioneri trebaju donijeti od dokumentacije i sta im je sve potrebno da izvade godisnju?
hvala.
hvala.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
To je to brate.bordograd je napisao/la:Istina je da imamo najbolju ekipu u našoj ligi, da smo organizacijski u samom vrhu, da uprava radi dobar posao, da nema lola i varalica u i oko kluba ali navijači/simpatizeri se definitivno moraju malo spustiti na zemlju, mi smo pred utakmicu sa Travnikom prepotentniji nego Chelsea protiv engleskog trećeligaša. Trebamo otjerati trenera bez poraza u ligi plus još par prvotimaca koji su nam doveli Borussiju na Koševo? Čovjek preuzme ekipu u jeku sezone, osvoji kup, bude vrlo blizu titule, dođe do play-offa i odmah noga? Ne ide to tako, ne ide u jednoj ozbiljnoj ekipi. Ova uprava je uradila jedini ispravan potez a to je taj hitan sastanak i novčane sankcije, sve više od toga bi bilo previše. Mi smo igrali teške europske utakmice i uz pobjedu protiv Drine opet smo u vrhu, a konsolidovat ćemo se i proraditi nakon ove pauze, ja sam uvjeren! I ne mogu da se ne ibretim sa kakvim ja seljačinama dijelim tribinu, sa ljudima kojima je 80% vokabulara za biiiip, sa ljudima koji su fudbalsko "znanje" sticali po seoskim pašnjacima pa su se nekako dovukli do Sarajeva, nažalost. Još jednom FUJ!Nije problem zviždati, ali onakve bljuvotine govoriti igračima tima za koji navijaš je dno dna, to može biti samo neka antisarajevska furka. Ima nas što smo pratili ovo Sarajevo i protiv Budučnosti u kopu od 40-50 ljudi iznad ulaza, što smo se talili pa nosili igračima kopačke, što smo prošli ovu državu uzduž i poprijeko da bi gledali i pobjede i poraze i ko zna šta već ne pa se ne ponašamo kao da im mi platu u džep stavljamo. Izvinjavam se na dužem postu al' više mi se popelo na neku stvar 10 propalih šabana sa istoka i sjevera koji kvare užitak gledanja utakmice čitavoj tribini. Biće sve ovo u redu drugovi, nema sekirancije
Sad će mnogi reći, pa iznerviram se. Nerviram se i ja ali ne mogu igraču kluba za koji navijam govoriti pogrdne riječi. Ne kontam ljude koji nakon tri minute utakmice već spominju i roditelje i djecu, sramota.
Tačno mi se sinoć ogadio istok, ne znam kakva je situracija na srugim tibinama, ali ozbiljno razmišljam da pređem na zapad. Kakva je tamo situacija?
Čitam sad ovaj naslov "..Cimirot među prvima stigao na okupljanje reprezentacije...", pa mi ono baš drago. Drago mi zbog njeg jer je svojim igrama zaslužio poziv, još da ga opravda.
Ali opet razmišljam, taman da se u ovom periodu pauze igrači malo odmore, ali za njeg nema odmora. Mnogo bi njemu, ali i nama, značilo da dobije priliku da zaigra i da pokaže ono što zna, ali to će ga dodatno isrpiti a nama je prijeko potreban.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 01 sep 2014, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
Sve dok je na golu nesigurni Bandović koji našu odbranu pravi još nesigurnijom i paničnijom nego i jeste,dok je glavni napadač Bilbija a Berberovića ikako u timu, dajmo šansu mlađim i bržim,nema nama nekog selameta ni u premijer ligi a kamoli u a.b.d. evropskoj nekad.Dosta se spomenutim gledalo kroz prste valja ih kažnjavati ili tjerati.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Jel ima kakve sanse da se ovaj Travancic opameti? Mi smo mala sredina i nemamo mu za ponuditi bas nesto posebno bar sto se tice izlazak i opijanja, jel ima neko blizak njemu da ga pita kakav je s glavom, jel dosao pameti 
hilmo je napisao/la:To je to brate.bordograd je napisao/la:Istina je da imamo najbolju ekipu u našoj ligi, da smo organizacijski u samom vrhu, da uprava radi dobar posao, da nema lola i varalica u i oko kluba ali navijači/simpatizeri se definitivno moraju malo spustiti na zemlju, mi smo pred utakmicu sa Travnikom prepotentniji nego Chelsea protiv engleskog trećeligaša. Trebamo otjerati trenera bez poraza u ligi plus još par prvotimaca koji su nam doveli Borussiju na Koševo? Čovjek preuzme ekipu u jeku sezone, osvoji kup, bude vrlo blizu titule, dođe do play-offa i odmah noga? Ne ide to tako, ne ide u jednoj ozbiljnoj ekipi. Ova uprava je uradila jedini ispravan potez a to je taj hitan sastanak i novčane sankcije, sve više od toga bi bilo previše. Mi smo igrali teške europske utakmice i uz pobjedu protiv Drine opet smo u vrhu, a konsolidovat ćemo se i proraditi nakon ove pauze, ja sam uvjeren! I ne mogu da se ne ibretim sa kakvim ja seljačinama dijelim tribinu, sa ljudima kojima je 80% vokabulara za biiiip, sa ljudima koji su fudbalsko "znanje" sticali po seoskim pašnjacima pa su se nekako dovukli do Sarajeva, nažalost. Još jednom FUJ!Nije problem zviždati, ali onakve bljuvotine govoriti igračima tima za koji navijaš je dno dna, to može biti samo neka antisarajevska furka. Ima nas što smo pratili ovo Sarajevo i protiv Budučnosti u kopu od 40-50 ljudi iznad ulaza, što smo se talili pa nosili igračima kopačke, što smo prošli ovu državu uzduž i poprijeko da bi gledali i pobjede i poraze i ko zna šta već ne pa se ne ponašamo kao da im mi platu u džep stavljamo. Izvinjavam se na dužem postu al' više mi se popelo na neku stvar 10 propalih šabana sa istoka i sjevera koji kvare užitak gledanja utakmice čitavoj tribini. Biće sve ovo u redu drugovi, nema sekirancije
Sad će mnogi reći, pa iznerviram se. Nerviram se i ja ali ne mogu igraču kluba za koji navijam govoriti pogrdne riječi. Ne kontam ljude koji nakon tri minute utakmice već spominju i roditelje i djecu, sramota.
Tačno mi se sinoć ogadio istok, ne znam kakva je situracija na srugim tibinama, ali ozbiljno razmišljam da pređem na zapad. Kakva je tamo situacija?
Čitam sad ovaj naslov "..Cimirot među prvima stigao na okupljanje reprezentacije...", pa mi ono baš drago. Drago mi zbog njeg jer je svojim igrama zaslužio poziv, još da ga opravda.
Ali opet razmišljam, taman da se u ovom periodu pauze igrači malo odmore, ali za njeg nema odmora. Mnogo bi njemu, ali i nama, značilo da dobije priliku da zaigra i da pokaže ono što zna, ali to će ga dodatno isrpiti a nama je prijeko potreban. Pa zar mi nemamo na svakoj poziciji bar dva da nekažem tri zamjenska kvalitetna igrača?![]()
@tarikhordas
http://fanshop.fcsarajevo.ba/page/50" onclick="window.open(this.href);return false;
našao bi Trava pivu i u TeheranuBrezovac je napisao/la:Jel ima kakve sanse da se ovaj Travancic opameti? Mi smo mala sredina i nemamo mu za ponuditi bas nesto posebno bar sto se tice izlazak i opijanja, jel ima neko blizak njemu da ga pita kakav je s glavom, jel dosao pameti
Kad se sve sabere nama je opet ići na Koševo učlanjivati kako sebe pa i druge jer cilj je više članova,bodriti Sarajevo gdje god da igra i najvažnije neskidati glave kad malo podbace nego tražiti najbolje moguće riješenje.
F.C.Sarajevo 
-
fcsforever
- Kontakt:
Hajmo vi koji ste stalno na Koševu, recite koliko ste puta vidjeli ( u zadnjih godinu dana) malog Handžića na terenu...pa bar, 10 min???
Otkud "vizionaru" Dženi ideja da ga uvede protiv Borusije....ko je ovdje lud , molim vas. Kod rezultata 5-0 (čini mi se) on još više otvara tekmu sa golobradim djetetom koje ne zna jel pošlo ili došlo. Npr, danas mu je između ostalog i ovo uprava spomenula. Taj idiotsko mahalski potez vrijedan svake osude. Kad je već takav vizionar što ne zamjemi 2 najslabije karike na terenu..Dejo i Džemo. Al jok, to su mu haveri a Deju brani ko da mu je brat rođeni. Eeee, danas je dobro dobio po ušima...i drago mi je pravo
Otkud "vizionaru" Dženi ideja da ga uvede protiv Borusije....ko je ovdje lud , molim vas. Kod rezultata 5-0 (čini mi se) on još više otvara tekmu sa golobradim djetetom koje ne zna jel pošlo ili došlo. Npr, danas mu je između ostalog i ovo uprava spomenula. Taj idiotsko mahalski potez vrijedan svake osude. Kad je već takav vizionar što ne zamjemi 2 najslabije karike na terenu..Dejo i Džemo. Al jok, to su mu haveri a Deju brani ko da mu je brat rođeni. Eeee, danas je dobro dobio po ušima...i drago mi je pravo
Pa gdje je to on trenutno?rammstein je napisao/la:našao bi Trava pivu i u TeheranuBrezovac je napisao/la:Jel ima kakve sanse da se ovaj Travancic opameti? Mi smo mala sredina i nemamo mu za ponuditi bas nesto posebno bar sto se tice izlazak i opijanja, jel ima neko blizak njemu da ga pita kakav je s glavom, jel dosao pameti
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 33 gosta.