Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 31 avg 2014, 17:29

strpi se sad ce Lumia 925 na prodaju, samo da ovi klepe iz telecoma, uskoro ce to, bas kao za Lumia 920

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 31 avg 2014, 18:40

Sveti je napisao/la:prodaje li ko kakvu lumijicu 920 slučajno? :mrgreen:
:mrgreen:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 31 avg 2014, 20:38

Sveti je napisao/la:prodaje li ko kakvu lumijicu 920 slučajno? :mrgreen:
moze li 1020 ? :mrgreen:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 31 avg 2014, 22:29

Može za trista :mrgreen:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
naprijed rejal

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 01 sep 2014, 12:25

@anonimni druze, opet trebam tvoju pomoc :D posto si upoznat da sam izradjen za onaj Nexus, sad upitah onog istog lika koji prodaje (i tad je prodavao) Xperiu Z, i upitah ga za zamjenu i doplatu uz moj HTC, kaze da moze, i da mu ostavim broj moba pa da se dogovorimo..pise da je extra ocuvan, bez tragova koristenja itd, cijeni ga 410 KM...e koliko je realno da mu nadoplatim za taj telefon, da vidim s tobom prije nego mu dam broj ? :)

Po specifikacijama mi se cini da je strasan telefon, jaci od Nexusa: 5" displej, 2GB rama, quad 1.5GHz, 16GB memorije + utor za sd, 13.1 kamera, mogucnost update-a na kitkat (samo ne znam jel mu "mana" sto je TFT displej, posto vidim da je u ovih novijih vecinom LCD, pa nesto IPS HD itd :D )...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la JoseMourinho » 01 sep 2014, 16:18

Papastathopoulos je napisao/la:@anonimni druze, opet trebam tvoju pomoc :D posto si upoznat da sam izradjen za onaj Nexus, sad upitah onog istog lika koji prodaje (i tad je prodavao) Xperiu Z, i upitah ga za zamjenu i doplatu uz moj HTC, kaze da moze, i da mu ostavim broj moba pa da se dogovorimo..pise da je extra ocuvan, bez tragova koristenja itd, cijeni ga 410 KM...e koliko je realno da mu nadoplatim za taj telefon, da vidim s tobom prije nego mu dam broj ? :)

Po specifikacijama mi se cini da je strasan telefon, jaci od Nexusa: 5" displej, 2GB rama, quad 1.5GHz, 16GB memorije + utor za sd, 13.1 kamera, mogucnost update-a na kitkat (samo ne znam jel mu "mana" sto je TFT displej, posto vidim da je u ovih novijih vecinom LCD, pa nesto IPS HD itd :D )...
Ova xperia z se čini bas strasna bar po specifikacija, od tvog htc-a klasa iznad...
Vidi po piku koliko se tvoj krece, pa mu onda doplati razliku, ja vidim od 300-350 da se taj tvoj kreće, kad bi dogovorio da mu petobanku doplatis odradi bi je.ben poso ;)

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 01 sep 2014, 16:19

Problem s tvojim mobitelom je što mu je dobra cijena, al' slaba potražnja :mrgreen: Možda ti se ne isplati, al' mu daj 120-150 KM max., više sumnjam da je isplativo, ako ne mogneš, prodaj svoj telefon, pa kasnije za pare uzmi Xperiu :D

Oko tih displaya se ne razumijem, pa ne bih komentarisao to, al' ne može biti baš loš display jer je to ipak nekad bio flagship...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 01 sep 2014, 16:50

JoseMourinho je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:@anonimni druze, opet trebam tvoju pomoc :D posto si upoznat da sam izradjen za onaj Nexus, sad upitah onog istog lika koji prodaje (i tad je prodavao) Xperiu Z, i upitah ga za zamjenu i doplatu uz moj HTC, kaze da moze, i da mu ostavim broj moba pa da se dogovorimo..pise da je extra ocuvan, bez tragova koristenja itd, cijeni ga 410 KM...e koliko je realno da mu nadoplatim za taj telefon, da vidim s tobom prije nego mu dam broj ? :)

Ova xperia z se čini bas strasna bar po specifikacija, od tvog htc-a klasa iznad...
Vidi po piku koliko se tvoj krece, pa mu onda doplati razliku, ja vidim od 300-350 da se taj tvoj kreće, kad bi dogovorio da mu petobanku doplatis odradi bi je.ben poso ;)
Ma strasan telefon jbt, sad ga bas uporedjivao s Nexusom, jaci u dosta stvari...samo sumnjam jaro da bi on pristao za 50 nadoplate, ja bi iskreno i sa stojom bio zadovoljan..
anonimni je napisao/la:Problem s tvojim mobitelom je što mu je dobra cijena, al' slaba potražnja :mrgreen: Možda ti se ne isplati, al' mu daj 120-150 KM max., više sumnjam da je isplativo, ako ne mogneš, prodaj svoj telefon, pa kasnije za pare uzmi Xperiu :D

Oko tih displaya se ne razumijem, pa ne bih komentarisao to, al' ne može biti baš loš display jer je to ipak nekad bio flagship...
A onaj Nexus je cijenio 350 pa mi je trazio 90 nadoplate, mogu misliti koliko ce sad traziti :roll: al blizu mi otici, provjeriti jel sve kako je navedeno u oglasu, a bas mi se svidja telefon...valjda nece lik pohasiti pa traziti neku mahnitu svotu, ja cu se malo cjenkati pa da vidim oko 100-120, puno mi 150 jbm..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 01 sep 2014, 16:53

Svi gledaju da budu dobri u ovim zamjenama, zato sam i rekao dosta vise nego @ Mourinho, puno bi lakse bilo poslovati da se tako gleda vrijednost, ali je kod nas sve propalo, pa i trgovina :D Ako prodjes tako kako ocekujes, super si prosao, zovni ti tog covjeka sto prije i dogovori se s njim, pa javi hoces li se konacno rijesiti tog HTC-a :mrgreen:

Kapiten Blue Traina

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 01 sep 2014, 17:52

LG, G2.

Može li neko malo više o ovom telefonu (pogotovo ako imate lična iskustva sa istim) ?

Koliko je prihvatljivo to što su osnovna dugmad na pozadini tel. a ne sa strane kao i obično ?
Kamera je vidim odlična kao i snimanje.

Baterija ? Dual-sim ? I je li stvarno ovo best-buy za cijenu od 600km ?
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 01 sep 2014, 18:20

NeverGiveUp je napisao/la:LG, G2.

Može li neko malo više o ovom telefonu (pogotovo ako imate lična iskustva sa istim) ?

Koliko je prihvatljivo to što su osnovna dugmad na pozadini tel. a ne sa strane kao i obično ?

Tu tipku iza nemaš potrebe ni koristiti.

Ako taj telefon nećeš uzeti samo zbog te tipke :roll:
Ili ako neko uzima taj telefon samo zbog te tipke što je drugačiji od ostalih opet :roll:

Uglavom preporuke od mene za taj mobitel :D

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 01 sep 2014, 18:24

Ima potrebu jer se pomocu nje otvara meni za otkljucavanje (ili pomocu onog knock code, tj. 2 "udarca" u ekran :D )

Odlican telefon, dobre karakteristike, solidna baterija i nije dual-sim (bar ja takvog ovdje nisam vidio), ako ti ne smeta neprosirivost memorije, uzmi ga...

Kapiten Blue Traina

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 01 sep 2014, 18:28

anonimni je napisao/la:Ima potrebu jer se pomocu nje otvara meni za otkljucavanje (ili pomocu onog knock code, tj. 2 "udarca" u ekran :D )

Odlican telefon, dobre karakteristike, solidna baterija i nije dual-sim (bar ja takvog ovdje nisam vidio), ako ti ne smeta neprosirivost memorije, uzmi ga...
Pa zato i kažem, da je ne mora koristiti, a usput i kad drži telefon u ruci, svejedno mu prst tu i treba biti, tako da mu može i poslužiti ta tipka. Ne vidim neku razliku između te tipke bila ona na strani, sa vrha ili sa leđa. :D

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 01 sep 2014, 18:30

Ma k'o da je bitno, ja sam vazda s Home tipkom to radio, a sad kako sam postavio S View cover kod sebe ne trebam ni to, samo otvorim telefon i homescreen se sam otvori :mrgreen:

Kapiten Blue Traina

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 01 sep 2014, 18:32

nemam iskustva ali kazu da je ispocetka malo neobicno, ali kad se covjek navikne da je cak i bolje

inace ja planiram nekad iduce godine uzeti lg g3 kad mu padne cijena :D

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 01 sep 2014, 18:35

Kod mene vec treci mjesec,neces pogrijesiti ni secunde,uredjaj je space shuttle,vrijedi svake marke.
Toplo preporucujem :thumbup: .
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 01 sep 2014, 18:36

BelminM23 je napisao/la:

Tu tipku iza nemaš potrebe ni koristiti.

Ako taj telefon nećeš uzeti samo zbog te tipke :roll:
Ili ako neko uzima taj telefon samo zbog te tipke što je drugačiji od ostalih opet :roll:

Uglavom preporuke od mene za taj mobitel :D

Ma jock bola, pa ne uzimam ga radi tipke jbt.

Hvala vam na odgovorima, čini mi se pravo zanimljiv telefon.
Nisam do sada bio korisnik smart-phone telefona ali s obzirom da sam krenuo raditi posao koji pomalo utiče i na psihu :urnebes: treba mi ovakvo nešto radi lakšeg ubijanja vremena :)

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 01 sep 2014, 18:42

NeverGiveUp je napisao/la:Nisam do sada bio korisnik smart-phone telefona ali s obzirom da sam krenuo raditi posao koji pomalo utiče i na psihu :urnebes: treba mi ovakvo nešto radi lakšeg ubijanja vremena :)
100 % odlična investicija, isti sam :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 01 sep 2014, 18:45

Hvala ljudovi, uzimam definitivno.

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 01 sep 2014, 18:47

posto portir garant :mrgreen:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: 313 i 87 gostiju.