Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
strpi se sad ce Lumia 925 na prodaju, samo da ovi klepe iz telecoma, uskoro ce to, bas kao za Lumia 920
Sveti je napisao/la:prodaje li ko kakvu lumijicu 920 slučajno?

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
moze li 1020 ?Sveti je napisao/la:prodaje li ko kakvu lumijicu 920 slučajno?

- Papastathopoulos
- Kontakt:
@anonimni druze, opet trebam tvoju pomoc
posto si upoznat da sam izradjen za onaj Nexus, sad upitah onog istog lika koji prodaje (i tad je prodavao) Xperiu Z, i upitah ga za zamjenu i doplatu uz moj HTC, kaze da moze, i da mu ostavim broj moba pa da se dogovorimo..pise da je extra ocuvan, bez tragova koristenja itd, cijeni ga 410 KM...e koliko je realno da mu nadoplatim za taj telefon, da vidim s tobom prije nego mu dam broj ? 
Po specifikacijama mi se cini da je strasan telefon, jaci od Nexusa: 5" displej, 2GB rama, quad 1.5GHz, 16GB memorije + utor za sd, 13.1 kamera, mogucnost update-a na kitkat (samo ne znam jel mu "mana" sto je TFT displej, posto vidim da je u ovih novijih vecinom LCD, pa nesto IPS HD itd
)...

Po specifikacijama mi se cini da je strasan telefon, jaci od Nexusa: 5" displej, 2GB rama, quad 1.5GHz, 16GB memorije + utor za sd, 13.1 kamera, mogucnost update-a na kitkat (samo ne znam jel mu "mana" sto je TFT displej, posto vidim da je u ovih novijih vecinom LCD, pa nesto IPS HD itd

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ova xperia z se čini bas strasna bar po specifikacija, od tvog htc-a klasa iznad...Papastathopoulos je napisao/la:@anonimni druze, opet trebam tvoju pomocposto si upoznat da sam izradjen za onaj Nexus, sad upitah onog istog lika koji prodaje (i tad je prodavao) Xperiu Z, i upitah ga za zamjenu i doplatu uz moj HTC, kaze da moze, i da mu ostavim broj moba pa da se dogovorimo..pise da je extra ocuvan, bez tragova koristenja itd, cijeni ga 410 KM...e koliko je realno da mu nadoplatim za taj telefon, da vidim s tobom prije nego mu dam broj ?
Po specifikacijama mi se cini da je strasan telefon, jaci od Nexusa: 5" displej, 2GB rama, quad 1.5GHz, 16GB memorije + utor za sd, 13.1 kamera, mogucnost update-a na kitkat (samo ne znam jel mu "mana" sto je TFT displej, posto vidim da je u ovih novijih vecinom LCD, pa nesto IPS HD itd)...
Vidi po piku koliko se tvoj krece, pa mu onda doplati razliku, ja vidim od 300-350 da se taj tvoj kreće, kad bi dogovorio da mu petobanku doplatis odradi bi je.ben poso

Problem s tvojim mobitelom je što mu je dobra cijena, al' slaba potražnja
Možda ti se ne isplati, al' mu daj 120-150 KM max., više sumnjam da je isplativo, ako ne mogneš, prodaj svoj telefon, pa kasnije za pare uzmi Xperiu
Oko tih displaya se ne razumijem, pa ne bih komentarisao to, al' ne može biti baš loš display jer je to ipak nekad bio flagship...

Oko tih displaya se ne razumijem, pa ne bih komentarisao to, al' ne može biti baš loš display jer je to ipak nekad bio flagship...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma strasan telefon jbt, sad ga bas uporedjivao s Nexusom, jaci u dosta stvari...samo sumnjam jaro da bi on pristao za 50 nadoplate, ja bi iskreno i sa stojom bio zadovoljan..JoseMourinho je napisao/la:Ova xperia z se čini bas strasna bar po specifikacija, od tvog htc-a klasa iznad...Papastathopoulos je napisao/la:@anonimni druze, opet trebam tvoju pomocposto si upoznat da sam izradjen za onaj Nexus, sad upitah onog istog lika koji prodaje (i tad je prodavao) Xperiu Z, i upitah ga za zamjenu i doplatu uz moj HTC, kaze da moze, i da mu ostavim broj moba pa da se dogovorimo..pise da je extra ocuvan, bez tragova koristenja itd, cijeni ga 410 KM...e koliko je realno da mu nadoplatim za taj telefon, da vidim s tobom prije nego mu dam broj ?
Po specifikacijama mi se cini da je strasan telefon, jaci od Nexusa: 5" displej, 2GB rama, quad 1.5GHz, 16GB memorije + utor za sd, 13.1 kamera, mogucnost update-a na kitkat (samo ne znam jel mu "mana" sto je TFT displej, posto vidim da je u ovih novijih vecinom LCD, pa nesto IPS HD itd)...
Vidi po piku koliko se tvoj krece, pa mu onda doplati razliku, ja vidim od 300-350 da se taj tvoj kreće, kad bi dogovorio da mu petobanku doplatis odradi bi je.ben poso
A onaj Nexus je cijenio 350 pa mi je trazio 90 nadoplate, mogu misliti koliko ce sad trazitianonimni je napisao/la:Problem s tvojim mobitelom je što mu je dobra cijena, al' slaba potražnjaMožda ti se ne isplati, al' mu daj 120-150 KM max., više sumnjam da je isplativo, ako ne mogneš, prodaj svoj telefon, pa kasnije za pare uzmi Xperiu
![]()

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Svi gledaju da budu dobri u ovim zamjenama, zato sam i rekao dosta vise nego @ Mourinho, puno bi lakse bilo poslovati da se tako gleda vrijednost, ali je kod nas sve propalo, pa i trgovina
Ako prodjes tako kako ocekujes, super si prosao, zovni ti tog covjeka sto prije i dogovori se s njim, pa javi hoces li se konacno rijesiti tog HTC-a 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- NeverGiveUp
- Kontakt:
LG, G2.
Može li neko malo više o ovom telefonu (pogotovo ako imate lična iskustva sa istim) ?
Koliko je prihvatljivo to što su osnovna dugmad na pozadini tel. a ne sa strane kao i obično ?
Kamera je vidim odlična kao i snimanje.
Baterija ? Dual-sim ? I je li stvarno ovo best-buy za cijenu od 600km ?
Može li neko malo više o ovom telefonu (pogotovo ako imate lična iskustva sa istim) ?
Koliko je prihvatljivo to što su osnovna dugmad na pozadini tel. a ne sa strane kao i obično ?
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Tu tipku iza nemaš potrebe ni koristiti.NeverGiveUp je napisao/la:LG, G2.
Ako taj telefon nećeš uzeti samo zbog te tipke

Ili ako neko uzima taj telefon samo zbog te tipke što je drugačiji od ostalih opet

Uglavom preporuke od mene za taj mobitel

Ima potrebu jer se pomocu nje otvara meni za otkljucavanje (ili pomocu onog knock code, tj. 2 "udarca" u ekran
)
Odlican telefon, dobre karakteristike, solidna baterija i nije dual-sim (bar ja takvog ovdje nisam vidio), ako ti ne smeta neprosirivost memorije, uzmi ga...

Odlican telefon, dobre karakteristike, solidna baterija i nije dual-sim (bar ja takvog ovdje nisam vidio), ako ti ne smeta neprosirivost memorije, uzmi ga...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Pa zato i kažem, da je ne mora koristiti, a usput i kad drži telefon u ruci, svejedno mu prst tu i treba biti, tako da mu može i poslužiti ta tipka. Ne vidim neku razliku između te tipke bila ona na strani, sa vrha ili sa leđa.anonimni je napisao/la:Ima potrebu jer se pomocu nje otvara meni za otkljucavanje (ili pomocu onog knock code, tj. 2 "udarca" u ekran)

Ma k'o da je bitno, ja sam vazda s Home tipkom to radio, a sad kako sam postavio S View cover kod sebe ne trebam ni to, samo otvorim telefon i homescreen se sam otvori 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
nemam iskustva ali kazu da je ispocetka malo neobicno, ali kad se covjek navikne da je cak i bolje
inace ja planiram nekad iduce godine uzeti lg g3 kad mu padne cijena
inace ja planiram nekad iduce godine uzeti lg g3 kad mu padne cijena

Kod mene vec treci mjesec,neces pogrijesiti ni secunde,uredjaj je space shuttle,vrijedi svake marke.NeverGiveUp je napisao/la:LG, G2.
Toplo preporucujem

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- NeverGiveUp
- Kontakt:
BelminM23 je napisao/la:Tu tipku iza nemaš potrebe ni koristiti.NeverGiveUp je napisao/la:LG, G2.
Ako taj telefon nećeš uzeti samo zbog te tipke![]()
Ili ako neko uzima taj telefon samo zbog te tipke što je drugačiji od ostalih opet![]()
Uglavom preporuke od mene za taj mobitel
Ma jock bola, pa ne uzimam ga radi tipke jbt.
Hvala vam na odgovorima, čini mi se pravo zanimljiv telefon.
Nisam do sada bio korisnik smart-phone telefona ali s obzirom da sam krenuo raditi posao koji pomalo utiče i na psihu

100 % odlična investicija, isti samNeverGiveUp je napisao/la:Nisam do sada bio korisnik smart-phone telefona ali s obzirom da sam krenuo raditi posao koji pomalo utiče i na psihutreba mi ovakvo nešto radi lakšeg ubijanja vremena

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Hvala ljudovi, uzimam definitivno.
- AlfredBorden
- Kontakt: