Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Mozda i najbolji napadac za rezerve trenutno. Zaista to tako mislim jer sam vec navikao ne Hernandeza i prirastao mi je srcu tako da mi nije bas drago vidjeti ga da ide iz Uniteda. Ali dobro, ako mora onda nek` je to Real, ima tu neka tajna veza, sigurno.
Covjek ima zavrsnicu i kretanje u kaznenom koje ostavlja bez daha. S loptom on je nula, pa ne zna je cak ni voditi pravo ali ga zato, kako rece @Valencia mislim gore, treba samo pogoditi loptom, nekad imam osjecaj da on i ne zeli dati gol ali jednostavno se balun od njega i na silu odbija u mrezu. Sa ofanzivnim redom koji ima Real takav napadac je po meni pun pogodak.
Pojedincima smeta sto on nije atraktivan dovoljno ali ce vam sigurno te ideje izbiti iz glave kada zaigra. Cupat ce zivce kada god primi loptu dalje od gola to je sigurno ali ce oduseviti igrom u kaznenom prostoru kada mu god lopta tu dodje.
Covjek ima zavrsnicu i kretanje u kaznenom koje ostavlja bez daha. S loptom on je nula, pa ne zna je cak ni voditi pravo ali ga zato, kako rece @Valencia mislim gore, treba samo pogoditi loptom, nekad imam osjecaj da on i ne zeli dati gol ali jednostavno se balun od njega i na silu odbija u mrezu. Sa ofanzivnim redom koji ima Real takav napadac je po meni pun pogodak.
Pojedincima smeta sto on nije atraktivan dovoljno ali ce vam sigurno te ideje izbiti iz glave kada zaigra. Cupat ce zivce kada god primi loptu dalje od gola to je sigurno ali ce oduseviti igrom u kaznenom prostoru kada mu god lopta tu dodje.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!

nama Falcao vama Chica svi sretni i zadovoljni
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Ne morate se nas bojati, mi cemo izvoditi neke takticke karafeke.Mozambik je napisao/la:Vidjet cemo na kraju sezone.
Za protivnike imamo najjaci Bayern i najjaci Chelsea ikad. Barca nam je nabila komplekse tako da ih ne mozemo pobjediti ni kad ih vodi yebeni Tata Martino. Atleti nije nista slabiji nego prosle sezone, mozda cak i jaci dok se vrati Cholo.
Svi se pojacali samo Real oslabio, i onda me neko ubjeđuje da cemo uzeti neki trofej.
Kad nismo donijeli bodove sa Aneote, kako cemo donijeti sa San Mamesa, El Madrigala ili Mestalle?
dobro vam je pojacanje cicarito,al ako u zadnji tren ne dovedete nekog bogovskog zadnjeg veznog,nema nista od vas
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- AlfredBorden
- Kontakt:
sta cekate, saljte mailove peri i carlu, oni ocito nemaju pojmaRasputin je napisao/la:Benzemu moze i Fred izbacit iz prve.MARCELO je napisao/la:Izbacit ce on Benza iz prve kad-tad.Ne moze biti gori od njega taman da sebi kamencice ubaci u kope.
Ja sam prezadovoljan.
I naravno,volio bih Verattia ali ne po svaku cijenu.
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Ta se ti ljutis odmaAlfredBorden je napisao/la:sta cekate, saljte mailove peri i carlu, oni ocito nemaju pojmaRasputin je napisao/la:Benzemu moze i Fred izbacit iz prve.MARCELO je napisao/la:Izbacit ce on Benza iz prve kad-tad.Ne moze biti gori od njega taman da sebi kamencice ubaci u kope.
Ja sam prezadovoljan.
I naravno,volio bih Verattia ali ne po svaku cijenu.
Realno,Benzu je minute uzimao cak i Pipita,onakav kakav je bio pri kraju karijere u Realu...
Vjerovatno ce se i nastaviti takva tradicija.Jedan ce startati a drugi ulaziti u zadnjih pola sata,a sve mi se cini da ce kroz malo vremena Benz da ulazi,osim ako sad ne proradi.Prpa radi cuda.
Sretno zmajevi!!
nikako mi se ovaj transfer ne svidja al dobro sad sta je tu je,cicarito zelim ti srecu u realu da zabijes puno golova, a i tesko da mozes biti losiji od magicne devetke!!

I tako lik ni kriv ni duzan se može pohvaliti da je igrao u Realu i Mančesteru
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott
Čičarito FTW!!!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Butragueño: In principle, no more players will be presented. 
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Halo pandure ti redovniji od mene Realovom pdf... Idi na pdf Jedinstva i tamo smarajPoliceman je napisao/la:Butragueño: In principle, no more players will be presented.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Pisi propala sezonaMozambik je napisao/la:Vidjet cemo na kraju sezone.
Za protivnike imamo najjaci Bayern i najjaci Chelsea ikad. Barca nam je nabila komplekse tako da ih ne mozemo pobjediti ni kad ih vodi yebeni Tata Martino. Atleti nije nista slabiji nego prosle sezone, mozda cak i jaci dok se vrati Cholo.
Svi se pojacali samo Real oslabio, i onda me neko ubjeđuje da cemo uzeti neki trofej.
Kad nismo donijeli bodove sa Aneote, kako cemo donijeti sa San Mamesa, El Madrigala ili Mestalle?
Hajde Pero daj bar Gustava 
Atletiko se bolje pojacao od nas
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ajde Benzema sad poludi,otjeraj hernandeza na kraj klupe i budi nas najefikasniji igrac 
mislim da od gustava nema nista, jer real je ispunio broj igraca van EU tako da od tog nema nista nije se atletiko bolje pojacao, vec ja bi rekao pametnije mi smo ovaj prelazni rok zabrljali maksimalno,emir18 je napisao/la:Hajde Pero daj bar Gustava
kakav downgrade u odnosu na proslu godinu,xabi jos uvijek > krosa, narkicu hames moze pertle vezati samo
Deadline Day
Klubovi kupuju, prodaju, navijaci se nerviraju, a Real Madrid nista.
Imamo najjačih prvih 11 na svijetu.Klupa jest malo kratka,al ono jbg.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Consigliere
- Kontakt:
Dos'o nam je napadac iz Uniteda jutros!Mozambik je napisao/la:Deadline Day
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Makar Verrattia, onda bi nekako prebolio Tigra 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.