FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
-
mistermagoo
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Neki nekontaju da je Pep doveden da bi experimentiso i napravio sasvim novu ekipu sa novim stilom igre, a ne da igra kao prosli 10 godina. Nebi ga inace Sammer i KHR ovako podrzavali.
1:1 odlicno, idemo dalje.
1:1 odlicno, idemo dalje.
Schickeria München
Pep je tu da bude avangarda i on to i jest. On je tu da Bayern igrom i taktikom dobije prepoznatljivost i da uvijek ide korak dalje, a ne da reciklira uspjesne epizode iz istorije.
Ja iskreno ne shvatam ljude koji to ne vide...
Ja iskreno ne shvatam ljude koji to ne vide...
Green posuđen HSV-u, i po isteku posudbe dobija ugovor kod nas na 2 godine. 
Odlican posao. Jest kod nas mirno sto ae tice transfera. Kod engleza gori:-) a bas je zanimljivo pratiti.orionFCB je napisao/la:Green posuđen HSV-u, i po isteku posudbe dobija ugovor kod nas na 2 godine.
Za mene posudba Greena u HSV nije dobra... Hamburg nema atmosferu za razvoj mladih igrača, svaka 2-3 mjeseca novi trener, koškanje na treningu, atmosfera u timu ravna nuli a još neće igrati svaku utakmicu...
Bolje da su ga dali kakvom top klubu u cvajti ili slabijem timu u Bundes makar bi bilo sigurno da će igrati svaku utakmicu ...
Bolje da su ga dali kakvom top klubu u cvajti ili slabijem timu u Bundes makar bi bilo sigurno da će igrati svaku utakmicu ...
- anton 1983
- Kontakt:
Uz sva ostala sranja, za koje znamo da su problemi, sad se još istiću njih 3. Dante, Shaq i Gotze.
Dante je problem jer polagano ga moramo stavljati u drugi red zbog Benatie i Badstubera, pogotovo ako se pokaže da će Badstuber moči fizički izdržati napore koji su potrebni da bude igrač Bayerna. Kod Dantea će biti problem što će on zbog manje igara biti nezadovoljan pa će tražiti transfer te neće htjeti preuzeti ulogu kakvu je imao Buyten - uvijek spreman da bude na raspolaganju, a presretan što može nositi dres Bayerna - Dante ipak ima "samo" 30 let pa ziher misli da još ima puno toga da pokaže nogometnom puku.
Shaqiri je ipak cijelo ovo ljeto bio u mislima daleko od Bayerna - ja mu to nemrem zamjeriti jer se radilo na njegovoj prodaji da bi ga na kraju sjebali. Nije niti čudo što je sad dečko malo sjeban i što nije koncentriran. Treba će vremena prije nego dođe sebi i prihvati činjenicu koju nije htio prihvatiti, a to je da ostaje u Bayernu. Tek kad to prihvati, moći ćemo od njega tražiti fenomenalne partije.
I onda imamo Gotzea...
Njegov problem je usko povezan sa Shaqirijem - kada Gotez ne bi bio "taj švaba" mislim da bi se njih dvojica borili za jedno mjesto u ekipi tj. da bi jedan drugome bili konkurencija. No pošto to nije slučaj no matter what Gotze ima prednost.
I sad pazite - Gotze prošle godine 1800 min na terenu, a Shaq samo 780 - nije statistika ovdje ni tolko bitna nego da je Gotze igrao cca 12 tekmi više. Kako bi taj Shaq odigrao sezonu kada bi igrao toliko koliko se Gotzeu dalo minuta? Znači kad računaš na njega i mećeš ga unutra bez obzira na to kak je odigro prethodnu tekmu. Danas je situacija takva, aha odigro si loše protiv Schalke (nema veze kaj su i Gotze i Muller također bili kriminalni) i to je bila tvoja prilika, sad više nemreš dobiti šansu. I sad mi očekujemo da bu Shaq nekaj pokazo! Ma bu **** - pokazo bu jedino ak bu puno igro i to je to. Kakvi su to igrači koji odigraju samo 8-10 tekmi godišnje i svaku odigraju na visokom nivou? Sad bu se neko našalio i reko Pizarro i tjero bu me da velim, ne glup biti jer točno znate o čem pričam.
Kolko god taj Shaq bio lošiji od Gotzea, ja tog Shaqa za razliku od Gotzea na terenu vidim!!! To je ono kaj mene kod Gotzea KOLJE trenutno!
Ja ne znam jel to do mene ili kaj. Znam da Gotze nije u formi i da je mlad i da je igro SP i da nije spreman itd - sve te realne stvari ja prihvaćam. No ono kaj ne prihvačam je to kaj sve više vjerujem u to da sam se ja sjebo u procjeni kakav je on igrač. Ja sam imao totalno drugačiju viziju njega - otprilike on je igrač koji "zeme loptu i z njom nekaj napravi". Sad u Bayernu ja to ne vidim - ja vidim igrača koji bejži od lopte ko od kuge. Morti sam ja sebe preveslao i zabrijao da je on drugačiji tip igrača nego kaj je.
Da bi me bolje razmeli - kada Robben i Ribery nisu bili u formi, obojica su tražili lopte, s njom nekaj probali, no nisu uspjeli, korak preveč , šut 20 metara od gola, dribling svaki zapne i tak - no igrali su isti nogomet samo je izvedba bila lošija!
Sad ja gledam Gotzea i smatro sam da je on igrač koji isto voli loptu, pokuša zdribljat, organizirat neš - PONAŠA SE KAO SHAQ - kad ono Gotze služi ko martinela koji se po terenu gega? WTF! To nije loša forma, već totalno drugačiji igrač za kakvog sam ja smatro da je...
Recite vi meni ko je tu lud?!?!?
Dante je problem jer polagano ga moramo stavljati u drugi red zbog Benatie i Badstubera, pogotovo ako se pokaže da će Badstuber moči fizički izdržati napore koji su potrebni da bude igrač Bayerna. Kod Dantea će biti problem što će on zbog manje igara biti nezadovoljan pa će tražiti transfer te neće htjeti preuzeti ulogu kakvu je imao Buyten - uvijek spreman da bude na raspolaganju, a presretan što može nositi dres Bayerna - Dante ipak ima "samo" 30 let pa ziher misli da još ima puno toga da pokaže nogometnom puku.
Shaqiri je ipak cijelo ovo ljeto bio u mislima daleko od Bayerna - ja mu to nemrem zamjeriti jer se radilo na njegovoj prodaji da bi ga na kraju sjebali. Nije niti čudo što je sad dečko malo sjeban i što nije koncentriran. Treba će vremena prije nego dođe sebi i prihvati činjenicu koju nije htio prihvatiti, a to je da ostaje u Bayernu. Tek kad to prihvati, moći ćemo od njega tražiti fenomenalne partije.
I onda imamo Gotzea...
Njegov problem je usko povezan sa Shaqirijem - kada Gotez ne bi bio "taj švaba" mislim da bi se njih dvojica borili za jedno mjesto u ekipi tj. da bi jedan drugome bili konkurencija. No pošto to nije slučaj no matter what Gotze ima prednost.
I sad pazite - Gotze prošle godine 1800 min na terenu, a Shaq samo 780 - nije statistika ovdje ni tolko bitna nego da je Gotze igrao cca 12 tekmi više. Kako bi taj Shaq odigrao sezonu kada bi igrao toliko koliko se Gotzeu dalo minuta? Znači kad računaš na njega i mećeš ga unutra bez obzira na to kak je odigro prethodnu tekmu. Danas je situacija takva, aha odigro si loše protiv Schalke (nema veze kaj su i Gotze i Muller također bili kriminalni) i to je bila tvoja prilika, sad više nemreš dobiti šansu. I sad mi očekujemo da bu Shaq nekaj pokazo! Ma bu **** - pokazo bu jedino ak bu puno igro i to je to. Kakvi su to igrači koji odigraju samo 8-10 tekmi godišnje i svaku odigraju na visokom nivou? Sad bu se neko našalio i reko Pizarro i tjero bu me da velim, ne glup biti jer točno znate o čem pričam.
Kolko god taj Shaq bio lošiji od Gotzea, ja tog Shaqa za razliku od Gotzea na terenu vidim!!! To je ono kaj mene kod Gotzea KOLJE trenutno!
Ja ne znam jel to do mene ili kaj. Znam da Gotze nije u formi i da je mlad i da je igro SP i da nije spreman itd - sve te realne stvari ja prihvaćam. No ono kaj ne prihvačam je to kaj sve više vjerujem u to da sam se ja sjebo u procjeni kakav je on igrač. Ja sam imao totalno drugačiju viziju njega - otprilike on je igrač koji "zeme loptu i z njom nekaj napravi". Sad u Bayernu ja to ne vidim - ja vidim igrača koji bejži od lopte ko od kuge. Morti sam ja sebe preveslao i zabrijao da je on drugačiji tip igrača nego kaj je.
Da bi me bolje razmeli - kada Robben i Ribery nisu bili u formi, obojica su tražili lopte, s njom nekaj probali, no nisu uspjeli, korak preveč , šut 20 metara od gola, dribling svaki zapne i tak - no igrali su isti nogomet samo je izvedba bila lošija!
Sad ja gledam Gotzea i smatro sam da je on igrač koji isto voli loptu, pokuša zdribljat, organizirat neš - PONAŠA SE KAO SHAQ - kad ono Gotze služi ko martinela koji se po terenu gega? WTF! To nije loša forma, već totalno drugačiji igrač za kakvog sam ja smatro da je...
Recite vi meni ko je tu lud?!?!?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
-
Bundesliga
- Kontakt:
@ Anton
Svemu tome sto si rekao o Gotzeu treba dodati i cinjenicu da koliko god je onaj gol u finalu protiv Argentine bio dobar za Njemacku toliko je los po Bayern, a zasto? Pa Gotze je dobio epitet nacionalnog heroja sto i jeste, ali mu je taj gol dodatni podstrek da ne radi nista na terenu, jer kao misli sta mi moze ko. No i pored tog gola on je los vec dugi vremenski period, nadam se da ce nas demantirati ali on je igrom los kao i Shaqiri ako ne i losiji.
Svemu tome sto si rekao o Gotzeu treba dodati i cinjenicu da koliko god je onaj gol u finalu protiv Argentine bio dobar za Njemacku toliko je los po Bayern, a zasto? Pa Gotze je dobio epitet nacionalnog heroja sto i jeste, ali mu je taj gol dodatni podstrek da ne radi nista na terenu, jer kao misli sta mi moze ko. No i pored tog gola on je los vec dugi vremenski period, nadam se da ce nas demantirati ali on je igrom los kao i Shaqiri ako ne i losiji.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Götze se mora malo vise uozbiljit ako misli nesto napravit. Ni strpljenje u vezi njega nece biti vjecno. Ja ipak mislim da ce on eksplodirat i pokazat sto zna, iako svaka sljedeca izvedba ne govori tako.
Njega samo Pep treba da stavi na pravo mjesto. A ne na sva mjesta kao do sad.edotabako je napisao/la:Götze se mora malo vise uozbiljit ako misli nesto napravit. Ni strpljenje u vezi njega nece biti vjecno. Ja ipak mislim da ce on eksplodirat i pokazat sto zna, iako svaka sljedeca izvedba ne govori tako.
- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Omerbavarac je napisao/la:
![]()
omerbeze sto se tice ovog kurta ocel on biti uvrsten medju ove seniore ili...ide umladi pogod na jos kaljenja
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- Omerbavarac
- Kontakt:
Najvjerovatnije ide u drugu ekipu Bayerna gdje ce se jos malo kaliti a vremenom ce on doci i do prve ekipe.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ovi Francuzi su stvarno postali "poglupi" što se tiče reprezentacije... Nakon Blattera i Deschamp počeo da prijeti u vezi Riberya i opraštanja od repke. Navodno će ga pozvati a ako se ne odazove ima ban ... Ja nezz tačno kako ova procedura opraštanja-pozivanja funkcioniše ali Francuzi su izgleda pravo zapeli oko njegovog igranja...
Zar im treba još jedan nezadovoljan igrač u reprezentaciji koji će igrati sa nekakvim duplim aršinima a tamam se riješili Nasrija...
Zar im treba još jedan nezadovoljan igrač u reprezentaciji koji će igrati sa nekakvim duplim aršinima a tamam se riješili Nasrija...
A gdje si to vidio? I šta kao prema tom izvoru hoće da ga natjeraju da igra za reprezentaciju ili šta? Gdje si to opšte vidio, pročitao???thulkazal je napisao/la:Ovi Francuzi su stvarno postali "poglupi" što se tiče reprezentacije... Nakon Blattera i Deschamp počeo da prijeti u vezi Riberya i opraštanja od repke. Navodno će ga pozvati a ako se ne odazove ima ban ... Ja nezz tačno kako ova procedura opraštanja-pozivanja funkcioniše ali Francuzi su izgleda pravo zapeli oko njegovog igranja...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
A dobro moguće da je novinarska patka i izvrtanje Deshampove izjave ... Vidio sam na tz.de još su oni stavili provokativan naslov...effe_sa je napisao/la: A gdje si to vidio? I šta kao prema tom izvoru hoće da ga natjeraju da igra za reprezentaciju ili šta? Gdje si to opšte vidio, pročitao???
Opet Blatter na izvlačenju grupa za LP je faktički rekao da povlačnje Riberya je neshvatljivo i da on ne može odlučiti da li hoće ili ne da igra za reprezentaciju ali ajd nisam ga shvatao ozbiljno... Ali sad i Deshamp izjavio da ako pozove igrača on mora doći pa tako i Ribery...
Ma vjerovatno glupost, jer ne mogu ga natjerat da igra za reprezentaciju.....thulkazal je napisao/la:
Opet Blatter na izvlačenju grupa za LP je faktički rekao da povlačnje Riberya je neshvatljivo i da on ne može odlučiti da li hoće ili ne da igra za reprezentaciju ali ajd nisam ga shvatao ozbiljno... Ali sad i Deshamp izjavio da ako pozove igrača on mora doći pa tako i Ribery...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
A nisam ja dobro upoznat sa tom procedurom i zato sam gore i pitao kako to ide kad igrač ne želi tj. oprostio se od repke jer glupo je da neko nekoga tjera ... Uostalom Francuze u neku ruku mogu i razumiti jer nemaju dostojnu zamjenu za Riberya ali ovo je očajno ...effe_sa je napisao/la: Ma vjerovatno glupost, jer ne mogu ga natjerat da igra za reprezentaciju.....
Prema onome što znam i što je poznato mogu oni biti mutavi i uputiti poziv, igrač se mora odazvati ili suspenzija ide ...
Malo sam sada gledao taj tekst na tz-u i baš vidim da su Francuzi poludili, ali zbog EP u svojoj državi, pa hoće sada baš da im svi najbolji igrači igraju. Pa sada bi to bila specifična situacija, po pravilima FIFA-e i UEFA-e bi se morao odazvat (bio bi jedinstven slučaj da selektor šalje poziv igraču koji se oprostio od reprezentacijethulkazal je napisao/la:
A nisam ja dobro upoznat sa tom procedurom i zato sam gore i pitao kako to ide kad igrač ne želi tj. oprostio se od repke jer glupo je da neko nekoga tjera ... Uostalom Francuze u neku ruku mogu i razumiti jer nemaju dostojnu zamjenu za Riberya ali ovo je očajno ...
Prema onome što znam i što je poznato mogu oni biti mutavi i uputiti poziv, igrač se mora odazvati ili suspenzija ide ...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ionako nije omiljen zbog Rabije (Zahije) u Francuskoj a i raznih drugi stvari
... To bi ga učinilo još omraženijim ...
Kako god ne bi valjalo radi samog igrača povlačenje po sudu a i mediji jedva čekaju da se raspišu ... Valjda ovi Francuzi pokažu kakvo dostojanstvo ...
Edit: gore sam mislio na Platinija a ne Blattera, oko tih izjava ...
Kako god ne bi valjalo radi samog igrača povlačenje po sudu a i mediji jedva čekaju da se raspišu ... Valjda ovi Francuzi pokažu kakvo dostojanstvo ...
Edit: gore sam mislio na Platinija a ne Blattera, oko tih izjava ...
Napokon se zavrsio i ovaj prelazni rok. Nasu politiku dovodjenja igraca bih podijelio na dva dijela, igrace koje je dovela uprava i igrace koje je doveo Pep.
Prvi su doveli Lewu sto je fenomenalan posao i veliki upgrade ali nisam nesto siguran da je to bas igrac koji preferira Pep i da ga je bas zelio. Ali eto kad je djaba onda moze. Takodje mislim isto i za Rodea.
Pep je trazio Benatiu, Bernata, Rejnu i Xabija sto mu je uprava i omogucila. Nisam siguran da bi doveli Benatiu da nismo imali ove ovolik povrede a Xabija bi, jer za ove novce i taj kvalitet se nije smjela propustiti prilika.
Transfer mladoh Sinana Kurta isto tako pogodak.
Odlasci su manje vise ocekivani i dobro odradjeni osim mozda Kroosa jer da je ostao nas prelazni rok bi dobio ocjenu 10. Ovako izmedju 9 i 10.
Prvi su doveli Lewu sto je fenomenalan posao i veliki upgrade ali nisam nesto siguran da je to bas igrac koji preferira Pep i da ga je bas zelio. Ali eto kad je djaba onda moze. Takodje mislim isto i za Rodea.
Pep je trazio Benatiu, Bernata, Rejnu i Xabija sto mu je uprava i omogucila. Nisam siguran da bi doveli Benatiu da nismo imali ove ovolik povrede a Xabija bi, jer za ove novce i taj kvalitet se nije smjela propustiti prilika.
Transfer mladoh Sinana Kurta isto tako pogodak.
Odlasci su manje vise ocekivani i dobro odradjeni osim mozda Kroosa jer da je ostao nas prelazni rok bi dobio ocjenu 10. Ovako izmedju 9 i 10.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.