FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- invincible1921
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
U takom manjku ofanzive po meni ni ovja Biambiany sto ode milan ne bi bio los, recimo ja bi pokusao dovest Ibarba iz Kaljaria za neku razumnu cijenu naravno po meni sasvim pristojan igrac
=\_1921_/=
Kontam da sigurno imaju nekog asa, jer ne bi tek tako pustili Alveraza i Guarina i ostavili nas na samo dvojici ofanzivnih veznjaka. Pa nisu valjda toliko blentavi
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
- invincible1921
- Kontakt:
nista me ne bi iznenadiloh1a2s3o je napisao/la:Kontam da sigurno imaju nekog asa, jer ne bi tek tako pustili Alveraza i Guarina i ostavili nas na samo dvojici ofanzivnih veznjaka. Pa nisu valjda toliko blentavi
=\_1921_/=
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto vas zafrka Southampton. Vratili Taidera sa posudbe..
Razlog: "Nije se prilagodio klubu, nije ono sto su oni ocekivali da ce ispuniti i ponistavaju posudbu"

Razlog: "Nije se prilagodio klubu, nije ono sto su oni ocekivali da ce ispuniti i ponistavaju posudbu"
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: F.C. Internazionale Milano
Otišao je taider u sassuolo 

Po meni je samo greška ta prodaja Ricky-ja. On je jedini kreativac na klupi, dosta je polivalentan i uvijek može unijeti prevagu kada uđe s klupe (kako bi nam dobro sinoć došao da smo ga imali). Ajd da smo barem dobili pare za njega nego ništa (1 mil. sada kada nam treba).
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ma jok, ceka se Isco.Jericho je napisao/la:čeka se prodaja Guarina da se kupi Bonaventura![]()
![]()

Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Odbijena ponuda Valencie, cini se da Guaro ostaje...
Parma i Verona napadaju Bonaventuru
Borini na korak od QPR-a.
Jedino ako nemaju nekog za koga mediji nemaju pojma, ovako sve manje i vremena i opcija imamo...
@Siamo.. i ti pratis na FIF-u situaciju

Parma i Verona napadaju Bonaventuru

Borini na korak od QPR-a.
Jedino ako nemaju nekog za koga mediji nemaju pojma, ovako sve manje i vremena i opcija imamo...

@Siamo.. i ti pratis na FIF-u situaciju

Prati se,prati...Thorin je napisao/la:@Siamo.. i ti pratis na FIF-u situaciju

Izgleda da bi Thauvin i mogao biti taj BOOM za kraj mercata..
To bi bio transfer ala Kovačić.
Atalanta blizu Papu Gomeza, kojeg je htio Strama u Interu.. To znaci da Bonaventura pakuje kofere.
To bi bio transfer ala Kovačić.
Atalanta blizu Papu Gomeza, kojeg je htio Strama u Interu.. To znaci da Bonaventura pakuje kofere.
Izgleda je nas mercato gotov,Guarin vjerovatno ostaje.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
-
- Kontakt:
Samo ne kontam koji smo klinac poslali Rickyja i Bottu na posudbu?Nisu se valjda uzdali samo u prodaju Guarina? Sta li je ET htjeo postici sa onom pricom o dovodjenju zvijezde u Inter ili da ce do 23:00 Inter potpisati jos jednog igraca? Prvi dio merkata odlican, ovaj drugi je malo reci katastrofa.
Kako **** odradjen Mercato, Branca bi bio ponosan 

[youtube][/youtube]

Bio sam siguran da cemo dovest barem nekog za ofenzivu, a ono goli qurac. Prodaja Alvareza je ogromna greska, potez koji je unistio mercato totalno, on je ovoj momcadi potrebniji nego Guarin koji igra preko one stvari i otvoreno zeli u Juventus.
Ni potez posudbe Botte mi nije jasan, totalno retardirano, nedo Bog da se ozljedio Palacio onda smo **** jeza i svaka utakmica ce bit kao ona jucerasnja.
Ni potez posudbe Botte mi nije jasan, totalno retardirano, nedo Bog da se ozljedio Palacio onda smo **** jeza i svaka utakmica ce bit kao ona jucerasnja.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
-
- Kontakt:
Postoji jos mogucnost da dovedemo Bonaventuru.
- L'Avvocato
- Kontakt:
SiamoNoi je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Another Frustrating EncounterVidic gets a one-match ban
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.