Samo od uefe toliko?dr.van nostrand je napisao/la:
Sluzbeno je objavljeno da su stigle pare od UEFA-e, od prethodne sezone klub zaradio 21,4 miliona eura.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Samo od uefe toliko?dr.van nostrand je napisao/la:
Sluzbeno je objavljeno da su stigle pare od UEFA-e, od prethodne sezone klub zaradio 21,4 miliona eura.
JestRK Gradacac je napisao/la:Samo od uefe toliko?dr.van nostrand je napisao/la:
Smijesno aa?? Crknite dusmani, znam da boli i to presao za smijesnih 750.000 E jedan od najboljih golmana u Eredivisie. Hvala na pojacanju, a dan poslije ga trazio Manchester ali tamo bi grijao klupu a momak hoce da BRANI zato i prelazi kod nas, a plus i dao je rijec a nije lijepo prekrsit rijecdr.van nostrand je napisao/la:
Jedna pomalo smijesna vijest, Vermeer izgleda prelazi u Rotterdam i to kod Feyenoorda.
U Ajaxu je nezadovoljan, izgubio poziciju na golu, pokusal ose naci nesto vani ali izgleda njemu po mjeri jedini Feyenoord. Ne znam koliko ce platiti za njega jer je pod ugovorom.
Koji ce tamo![]()
Hebo te zivot ovaj Maxwell se jos slepa za Ibrom.Puma je napisao/la:Ajax dobio PSG-a , Barcu i APOEL-a, sto znaci Ibrahimovic, Suarez, WD Wiel i Maxwell vracaju na "mjesto zlocina".
Vidjeces sam kakvo je pojacanje.RK Gradacac je napisao/la: Smijesno aa?? Crknite dusmani, znam da boli i to presao za smijesnih 750.000 E jedan od najboljih golmana u Eredivisie. Hvala na pojacanju, a dan poslije ga trazio Manchester ali tamo bi grijao klupu a momak hoce da BRANI zato i prelazi kod nas, a plus i dao je rijec a nije lijepo prekrsit rijec![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.