Željooooo je napisao/la:Hare,ja ne pratim i nisam svjestan koji je to kriterij po kojem je on naš najbolji veznjak poslije Pjanića,al odgovori mi argumentovano,ako znaš šta to znači ?
Kad igrac godinama bude jedan od najboljih igraca u svom timu koji eto slucajno opet godinama igra u pa opet slucajno u jednoj od najboljih liga svijeta.Ti pored svega toga trazis argumentaciju
I da,da opet ne zajozis da nije pruzao igre kakve su se ocekivale,argumentacija koju ti izricito trazis je opet napisan u mom predzadnjem postu
Nego koja je tvoja argumentacija da jedan takav igrac po tvom ne bude fakticki uopste pozvan u repku.
Mi to k'o fol Njemacka,provjerene lavove imamo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Goalgetter je napisao/la:Da ide po zeljama forumasa, videci kako tjeraju svakog reprezentativca, ostali bi izgleda samo Begovic, Pjanic i Dzeko. Svakog bi otjerali.
Poceli su sa Sejom, uskoro ocekujem i tjeranje Vede iz repke.
Ni ta trojica nisu sigurna kad su forumasi u pitanju
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
Goalgetter je napisao/la:Da ide po zeljama forumasa, videci kako tjeraju svakog reprezentativca, ostali bi izgleda samo Begovic, Pjanic i Dzeko. Svakog bi otjerali.
Poceli su sa Sejom, uskoro ocekujem i tjeranje Vede iz repke.
Misliš da bi Džeko ostao ? Sumnjam druže,sumnjam....
Rusilac je napisao/la:Smijesno je reci da Salihovic nema mjesta u reprezentaciji.I to govori kakvi smo mi ljudi i kakve kriterije imamo i kakve gluposti smo u stanju lupiti.
Salihovic je najbolji nas veznjak poslije Pjanica.Bolji je od Medunjanina,Susica,Prcica za citavu klasu,od Susica za tri.
Na zalost,opet ce morati zrtvovati sebe na neprirodnoj poziciji,kao i kroz citavu reprezentativnu karijeru a raznorazni strucnjaci ce mu se na tome zahvaliti na ovakav nacin
Po kojem to kriteriju je Salihović naš drugi najbolji veznjak?,po formi? po igrama za repku ? zadnju dobru partiju za reprezentaciju je pružio prije 5 godina i Medunjanin i Prcic su bolji trenutno od njega,kao i Vrancic..
Po kvalitetu,po karijeri,po cijenu,po ligi u kojoj je dugo godina ime koje se respektuje,pa ako hoces i po reprezentativnoj karijeri je dao vise od ovih nabrojanih igraca.
Uporedi njih svu trojicu zajedno,njihove karijere,njihove cijene,njihovu popularnost u fudbalskom svijetu sa njim neces dobiti tu klasu.I od Vrancica je bolji za klasu,sad za sad.
Smanjite malo dozivljaje.
Salihovic je zadnju utakmicu odigrao 20 minuta kada mu je propao transfer u Hull. Mogao bi da pocne od pocetka ovu utakmicu protiv Wolfsburga a za Bicakcica se zna naravno.
Željooooo je napisao/la:Hare,ja ne pratim i nisam svjestan koji je to kriterij po kojem je on naš najbolji veznjak poslije Pjanića,al odgovori mi argumentovano,ako znaš šta to znači ?
Kad igrac godinama bude jedan od najboljih igraca u svom timu koji eto slucajno opet godinama igra u pa opet slucajno u jednoj od najboljih liga svijeta.Ti pored svega toga trazis argumentaciju
I da,da opet ne zajozis da nije pruzao igre kakve su se ocekivale,argumentacija koju ti izricito trazis je opet napisan u mom predzadnjem postu
Nego koja je tvoja argumentacija da jedan takav igrac po tvom ne bude fakticki uopste pozvan u repku.
Mi to k'o fol Njemacka,provjerene lavove imamo.
slazem se, sejo je dosta za ove godine dao repki i gledaj cuda 2-3 puta je samo tokom svi ovi godina odigrao na svojoj poziciji u vezi, vecinom je zrtvovan za ekipu i pokrivao je tog lijevog beka jer je borben, nesto sto mu svakako nije prirodna pozicija! da se ja pitam sejo bi meni igrao uz besica na zadnjem veznom u formaciji 4-2-3-1 ali da je on taj sa slobodom da ide naprijed dok bi muha odradjivao veliki dio posla defanzivno! normalno sve to kad se kolasinac vrati i pokrije lijevog beka! do tad bi sejo idalje trbao pokrivat lijevog beka jer jednostavno nemamo druge solucije u nedostatku kolasinca a sejo i lulic kad zajedno igraju po toj lijevoj strani dobro kombinuju prema naprijed a bogami i zatvore prema nazad!
Kao sto sam i napisao Salihovic je ocekivano starter danas. Sada mi jos manje jasno zasto momak nije mogao igrati protiv jednog Kipra Cuj nije standardan a nije igrao jednu ipo utakmicu od pocetka jer ga klub nije zelio prodati u Hull. Drugu je odigrao 20 minuta a trecu vec statrer. I po cemu to dugogodisnji starter Hoffenhema ne igra standarno za svoj klub ??
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 sep 2014, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ko sto rece Safet, da moze, rijesio bi se nekih igraca u reprezentaciji, a jasno ko dan da je medju njima i Sejo. Ta ce nam iskusni igrac sa 29 koji moze igrati lijevog beka, lijevo krilo i zadnjeg veznog, te igra u Bundesligi.
Goalgetter je napisao/la:Ko sto rece Safet, da moze, rijesio bi se nekih igraca u reprezentaciji, a jasno ko dan da je medju njima i Sejo. Ta ce nam iskusni igrac sa 29 koji moze igrati lijevog beka, lijevo krilo i zadnjeg veznog, te igra u Bundesligi.
Goalgetter je napisao/la:Ko sto rece Safet, da moze, rijesio bi se nekih igraca u reprezentaciji, a jasno ko dan da je medju njima i Sejo. Ta ce nam iskusni igrac sa 29 koji moze igrati lijevog beka, lijevo krilo i zadnjeg veznog, te igra u Bundesligi.
Igra u losoj ligi za los klub i nije standaran.
Mada, realno, Sejo je zadnjih utakmica jako los u repci, ili je povrijedjen, ili lose odigra, ali covjece kad nemamo boljeg, ne vidim zasto ga Safet pegla po klupi, a ubacuje bolide umjesto njega.
Igra u losoj ligi za los klub i nije standaran.
Mada, realno, Sejo je zadnjih utakmica jako los u repci, ili je povrijedjen, ili lose odigra, ali covjece kad nemamo boljeg, ne vidim zasto ga Safet pegla po klupi, a ubacuje bolide umjesto njega.
ja kad god sam ga gledao za Hoff prosle sezone zapitam se jel to taj igrac drasticna razlika u rep. je nekako smotan i truntav ne znam na kojoj bi poziciji mogao dati maksimum
zgembo89 je napisao/la:
ja kad god sam ga gledao za Hoff prosle sezone zapitam se jel to taj igrac drasticna razlika u rep. je nekako smotan i truntav ne znam na kojoj bi poziciji mogao dati maksimum
Na Lulicevoj ( krilo ) to i danas igra. A ako je Lulic u formi onda na beku bar dok nema Kolasinca. Jasno ko dan. Mada kod Papeta se nikad ne zna njemu je i Lulic bek.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 sep 2014, 15:01, ukupno mijenjano 2 puta.