Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Samo sam htio naglasit' koliko su ti igrači sretniji u dresu Man Utd-a, što se može i na slici jasno vidjet'. 
I opet sa salama koje samo dole prolaze
.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Hahahah, kako sam stare mi znao ko će se prvi upecat' na ovo, sviju mi.madridist je napisao/la:I opet sa salama koje samo dole prolaze.
To samo vihri iza ćoše i čeka.
Sve pohvale @Raul. 
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:Samo sam htio naglasit' koliko su ti igrači sretniji u dresu Man Utd-a, što se može i na slici jasno vidjet'.
Na slikama u dresu Reala su na nekim komercijalnim(prisilnim) davanjima autograma, umjesto da orgijaju oni drze marker u ruci.
Cuj Guarin
Ajde neka ga
Ajde neka ga
geoxx je napisao/la:Sve pohvale @Raul.
Pero usrao sve dovodjenjem Hamesa al sta ces,kad Benzema moze imati 7-8 miliona moze i DI Maria i nije tacno da je on trazio 10 nego 6
,bilo je na Marci kad njegov otac kaze da mu nikada nisu ponudili 6 miliona,na sta smo spali da dovodimo Otpatke iz Intera 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trazio je 6 , a dobio u Unitedu 10 + mil.emir18 je napisao/la:Pero usrao sve dovodjenjem Hamesa al sta ces,kad Benzema moze imati 7-8 miliona moze i DI Maria i nije tacno da je on trazio 10 nego 6,bilo je na Marci kad njegov otac kaze da mu nikada nisu ponudili 6 miliona,na sta smo spali da dovodimo Otpatke iz Intera
Ne budi naivan
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
@Raul
Svaka čast. Precizno, odmjereno i bez puno pametovanja nakon samo 2 odigrana kola. Imaš strpljena i to mi se najviše svidjelo jer i ja slično razmišljam.
Spomenuo si jače utakmice, pa me zanima šta misliš da li trojka Luka, Khedira, Kroos može biti na nivou Luka, Alonso, Di Maria? To je jedina stvar oko koje sam nekako skeptičan jer su ta 3 igrača prošle sezone bili perfect fit za ovaj Carlov sistem, pa se bojim da 2 Arijevca neće dosegnuti taj nivo..
Toniju previđam sjajnu karijeru u Realu, ali upravo na poziciji holdera (naravno pod uslovom da igramo ovaj Carlov sistem u godinama koje slijede) iz razloga jer zaista dosta podsjeća na Xabija sa svojim stilom igre. Na poziciji lijevog/desnog pivota mi ga je mrsko vidjeti jer nema dovoljnu motoriku za tu poziciju. Moje mišljenje.
Što se tiče Primere, imamo širinu za titulu, i smatram da smo veliki favoriti za osvajanje.
Svaka čast. Precizno, odmjereno i bez puno pametovanja nakon samo 2 odigrana kola. Imaš strpljena i to mi se najviše svidjelo jer i ja slično razmišljam.
Spomenuo si jače utakmice, pa me zanima šta misliš da li trojka Luka, Khedira, Kroos može biti na nivou Luka, Alonso, Di Maria? To je jedina stvar oko koje sam nekako skeptičan jer su ta 3 igrača prošle sezone bili perfect fit za ovaj Carlov sistem, pa se bojim da 2 Arijevca neće dosegnuti taj nivo..
Toniju previđam sjajnu karijeru u Realu, ali upravo na poziciji holdera (naravno pod uslovom da igramo ovaj Carlov sistem u godinama koje slijede) iz razloga jer zaista dosta podsjeća na Xabija sa svojim stilom igre. Na poziciji lijevog/desnog pivota mi ga je mrsko vidjeti jer nema dovoljnu motoriku za tu poziciju. Moje mišljenje.
Što se tiče Primere, imamo širinu za titulu, i smatram da smo veliki favoriti za osvajanje.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kaze da bi radio na drugaciji nacin da je predsjednik. 100% je u pravu. Posserem se na tu politiku gdje se ekonomski profit stavlja ispred uspjeha kluba.Ronaldo : ' Yo tengo mi opinión muy clara, pero no puedo decir siempre lo que pienso. Si no, mañana sería la portada del periódico y no quiero. Pero si yo mandara, igual no lo habría hecho así. Pero si el presidente piensa que lo mejor para el equipo es fichar los jugadores que fichó y dejar salir a otros, hay que respetar y apoyar sus decisiones", dijo durante un acto organizado en el Circuito del Jarama por la firma de relojería Tag Heuer.
11 godina - 7 trofeja.
Razumijem ovu generaciju Barce gdje ne treba zamjeriti nikome zbog nedostatka trofeja ali Barca je bila u kriznom periodu do 2006. Sta se tad ubralo? Jbene pare od Beckhamovih dresova i marketinga. Ne treba ni napominjati koliko je taj potez unazadio Real.
Eo' sam naletio na zanimljivu sliku na nekom portalu:

Jer ko yebe skolu. Ko yebe Matu, Negreda, Garciju. Platicemo za Hamesa 80 i za Benzemu 35.
Luka,toni ,khedira su bolja kombinacija od luke alonsa di marie u teoriji,samo to treba uigrati.
Prosle godine si imao situaciju kad luka i xabi ostaju uvijek nazad,a di mariji je data potpuna sloboda prema naprijed. Daj mu loptu i on ode driblati. Ova 2 su osiguravali kontre u slucaju izgubljene lopte. Xabiu je trebala ispomoc koliko god bio dobar,sam nije mogao sve pokriti.
Luka toni i khedira su kompaktiniji ,toni i khedira su vec uigrani u repki, i jako se dobro nadopunjuju,jer toni je isto bolji kad moze ici vise naprijed jer ima sve,i sut i pas u prostor . khedira ko khedira trci 120min. U tom triu bi luak trebao glumiti svajnija i ostajati vise nazad ,dok ce ova 2 imati vecu slobodu prema naprijed. Naravno tu su moguce rotacije ,da khedira ostane nekad,toni nekad itd. Mda mi je nekako najprirodnije da luka ostaje jer je on navikao kroz karijeru biti tu oko centra i diktirati tempo.
Prosle godine si imao situaciju kad luka i xabi ostaju uvijek nazad,a di mariji je data potpuna sloboda prema naprijed. Daj mu loptu i on ode driblati. Ova 2 su osiguravali kontre u slucaju izgubljene lopte. Xabiu je trebala ispomoc koliko god bio dobar,sam nije mogao sve pokriti.
Luka toni i khedira su kompaktiniji ,toni i khedira su vec uigrani u repki, i jako se dobro nadopunjuju,jer toni je isto bolji kad moze ici vise naprijed jer ima sve,i sut i pas u prostor . khedira ko khedira trci 120min. U tom triu bi luak trebao glumiti svajnija i ostajati vise nazad ,dok ce ova 2 imati vecu slobodu prema naprijed. Naravno tu su moguce rotacije ,da khedira ostane nekad,toni nekad itd. Mda mi je nekako najprirodnije da luka ostaje jer je on navikao kroz karijeru biti tu oko centra i diktirati tempo.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Dobio jer je Man.Utd trebao neko toop pojacanje da umiri navijaceRaul_64 je napisao/la:Trazio je 6 , a dobio u Unitedu 10 + mil.emir18 je napisao/la:Pero usrao sve dovodjenjem Hamesa al sta ces,kad Benzema moze imati 7-8 miliona moze i DI Maria i nije tacno da je on trazio 10 nego 6,bilo je na Marci kad njegov otac kaze da mu nikada nisu ponudili 6 miliona,na sta smo spali da dovodimo Otpatke iz Intera
Ne budi naivan
http://www.marca.com/2014/08/28/en/foot ... 40117.html" onclick="window.open(this.href);return false;
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Sve bi mi ostalo na domenu pretpostavke , trebamo ih vidjeti na djelu.Clutch je napisao/la:@Raul
Ono sto iz ovog ugla djeluje da bi imali manje te okomitosti koju je Angel donosio iz drugog reda
al da bi imali jos vise takticke odgovornosti i defanzivne pokrivenosti sa ovim trivoteom
U slucaju njih trojice bi neki od napadaca trebali vise suradjivati sa ostatkom ekipe , prije svega Benzema.
Ali i Bale je igrao svoje najbolje partije kao medio punta(u Tottenhamu) i sa ovako fixnom trojkom iza ledja bi mogao cesce ulazit u sredinu(gdje je taj prostor uzimao Angel a sada je slobodan)
Ustvari Gareth i James su idealan profil s ovom trojkom da provode podjednak broj vremena u sredini i na krilu.
Vidjeli smo slicnu trojku (Xabi in , Khedira out) protiv Atletika na Bernabeu
i nisu dozvolili nijednu priliku iz otvorene igre za rojoblancose sto je impresivno
mozda djelovali sterilno u napadu al svako izgleda protiv Atletika
dodas da Khedira ima cescu naviku da ide naprijed i pravi visak za razliku od Xabia.
Opet kazem , sve pretpostavke al cemo ubrzo saznati , meni na papiru djeluje pozitivno.
Svakako.Clutch je napisao/la:Toniju previđam sjajnu karijeru u Realu, ali upravo na poziciji holdera (naravno pod uslovom da igramo ovaj Carlov sistem u godinama koje slijede) iz razloga jer zaista dosta podsjeća na Xabija sa svojim stilom igre. Na poziciji lijevog/desnog pivota mi ga je mrsko vidjeti jer nema dovoljnu motoriku za tu poziciju.
On je projekt Xabiovog nasljednika.
Mada u ovoj formaciji njegova pozicija i pozicija Khedira je varljiva , gdje bi potonji cesto isao naprijed dok bi Toni ostajao pozadi i dirigovao napadom.
A svakako ce cesto igrati sa Iscom ili Jamesom , gdje ce biti cisti holdem.
Lagano breClutch je napisao/la:Što se tiče Primere, imamo širinu za titulu, i smatram da smo veliki favoriti za osvajanje.
To kaze njegov otac.emir18 je napisao/la:Dobio jer je Man.Utd trebao neko toop pojacanje da umiri navijace
http://www.marca.com/2014/08/28/en/foot" onclick="window.open(this.href);return false; ... 40117.html
Ono sto znamo je da je dobio 10 mil. u Unitedu , sve ostalo su spekulacije
to da bi prihvatio Madridova 4 mil. manje(koja su po mnogim vjerodostojnim insajderima i nudjena) je nategnuto.
uuu nece ovo lec peri nikako,njegov najbolji igrac kritikuje transfere koje je odradiogeoxx je napisao/la:Kaze da bi radio na drugaciji nacin da je predsjednik. 100% je u pravu. Posserem se na tu politiku gdje se ekonomski profit stavlja ispred uspjeha kluba.Ronaldo : ' Yo tengo mi opinión muy clara, pero no puedo decir siempre lo que pienso. Si no, mañana sería la portada del periódico y no quiero. Pero si yo mandara, igual no lo habría hecho así. Pero si el presidente piensa que lo mejor para el equipo es fichar los jugadores que fichó y dejar salir a otros, hay que respetar y apoyar sus decisiones", dijo durante un acto organizado en el Circuito del Jarama por la firma de relojería Tag Heuer.
11 godina - 7 trofeja.
Razumijem ovu generaciju Barce gdje ne treba zamjeriti nikome zbog nedostatka trofeja ali Barca je bila u kriznom periodu do 2006. Sta se tad ubralo? Jbene pare od Beckhamovih dresova i marketinga. Ne treba ni napominjati koliko je taj potez unazadio Real.
Eo' sam naletio na zanimljivu sliku na nekom portalu:
![]()
Jer ko yebe skolu. Ko yebe Matu, Negreda, Garciju. Platicemo za Hamesa 80 i za Benzemu 35.
jos ako dovede ovog guarina ,pa gdje njega izvuce iz naftalina ,lik je propo ko kauc
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Ma to su Carlovi transferi, javna je tajna da je Carlo blokirao Tigrov transfer.
Nece doci Guarin , nema potrebnog pasosa.
I bolje sta ce namo on ili Gustavo-Verratti ili niko.
pa zar si stvarno mislio da ce preotet arapima najboljeg igraca poslije ibreemir18 je napisao/la:I bolje sta ce namo on ili Gustavo-Verratti ili niko.
to niko nije ni spominjo u medijima samo onaj lenbias nesto provaljivo se ,glumio jedinog pravog insajdera @OfficialAgent ,prizivo transfer a ono nidje veze
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!

https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hph ... 0964_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.