FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Icardi u Romi za 90 miliona.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Prodati Ranka Samira Kovu Guarina Palacia i Icardia i dovesti par elitnih pojacanja koja se stalno povezuju sa nama prethodne dvije godine i imamo fenomenalan roster, naravno najvecem treneru svih vremena dati dozivotni ugovor, uz molbu da nikada i ne pomisli da igramo neku drugu formaciju, nego da moraju biti 3 u odbrani jer imamo toliko uspjeha sa takvom taktikom,a da ne pricam o tome koliko je samo lijepo gledati nase utakmice..
Predsjednice klanjam ti se
jos kad bi Brancu vratio, gdje bi nam kraj bio..
Predsjednice klanjam ti se

Steta, ostade brukica igraca na trzistu koje smo mogli zavrshiti... Insigne, Konopjanka, Ibarbo...
Amar Osim selektor BiH
Ostao je i veliki Zdravko Kuzmanovic u nasim redovimaBeppe je napisao/la:Steta, ostade brukica igraca na trzistu koje smo mogli zavrshiti... Insigne, Konopjanka, Ibarbo...

http://i.imgur.com/Ype4VRe.gif.Beppe je napisao/la:Kazu Roki hoce popravni, nije imao prostora da se dokaze!
Hajde Tohire, bombarduj nas...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
INTER U ZADNJI ČAS DOVEO NAPADAČA.BORINI POTPISAO.ENGLEZIMA 35m.Puma je napisao/la:Icardi u Romi za 90 miliona.
hahahahahaPupi04 je napisao/la:http://i.imgur.com/Ype4VRe.gif.Beppe je napisao/la:Kazu Roki hoce popravni, nije imao prostora da se dokaze!
Hajde Tohire, bombarduj nas...
Amar Osim selektor BiH
Srećom pa barem Guaro ostade, ne dao Bog da su uspjeli i njega utopit morali bi gledati Johnny-ja na CMF-u. Samo da nisu prodali Ricky-ja ovo bi bio odličan mercato po meni. Ricky je mogao igrati Palaciovu poziciju SS-a (i sve ostale u veznom gdje zatreba, fin kreativac). Samo im je bitno da se obrće pa makar i na gore.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Chelsea nam nudio Salaha, nasi odbili jer ovaj izgleda mora u vojsku
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
WTF?Sad više ne znam tko trola,a tko ozbiljno piše 

- Interista02
- Kontakt:
Haha (y)
Treba ovo gledati sa pozitivne strane jer sada možemo dovoditi slobodne igrače, a Ermin Zec je još uvijek bez kluba
Treba ovo gledati sa pozitivne strane jer sada možemo dovoditi slobodne igrače, a Ermin Zec je još uvijek bez kluba

Razocaravajuci zavrsetak mercata.. Imali smo Borinija i Bonaventuru dogovorene ali nismo uspjeli prodati Guarina.. Dakle, sad se krpi do zime i nadaj se da ce Palacio biti zdrav i u formi..
Pa brate on i jeste razlog sto nikoga ne dovedosmo.Biscione je napisao/la:Srećom pa barem Guaro ostade, ne dao Bog da su uspjeli i njega utopit morali bi gledati Johnny-ja na CMF-u.
Amar Osim selektor BiH
De nek mi neko potvrdi, jel oficijelno zatvoren mercato u Italiji? Znači, više nikod nećemo dovest do zime jel? Ako je sve riješeno da idem film gledat 

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Tako sky veli, kazu jos da smo odbili i ogrmonu ponudu Barcelona za Kovacica
Meni jedino žao što Rolando nije došao jer je zaslužio prošle sezone da mu se otkupi ugovor.Ali eto nije se uspjelo riješiti i Campagnara...
Negdje sam procito da je otiso u Everton za 10mil..ako je istina malo je previse za igraca sa zadnjom godinom ugovora, a i nije u najboljem odnosu sa klubom..nasi ne bi nikad dali te pareSiamoNoi je napisao/la:Meni jedino žao što Rolando nije došao jer je zaslužio prošle sezone da mu se otkupi ugovor.Ali eto nije se uspjelo riješiti i Campagnara...
Kako su oni zamislili igrat EL, ligu, i kup sa 3 napadaca u rosteru, meni to nikaako nije jasno. Treba se molit Bogu da nas ozljede zaobiđu, jer ako se jedan slomi ceka nas ono isto od prosle sezone kad je Palacio igra sam u napadu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
@arminz
Imao ga je Ausilio dogovorenog za 3m
Pošto je odbijao sve druge ponude cijelo ljeto i želio samo Inter.
Igrat će se nekako do zime.Ima Bonazzoli,ima Puscas vrijeme je i da oni dobiju ozbiljnu priliku.
Imao ga je Ausilio dogovorenog za 3m

Igrat će se nekako do zime.Ima Bonazzoli,ima Puscas vrijeme je i da oni dobiju ozbiljnu priliku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.