Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ja sam se bojao se da ce Arsenal pomoci Realu da dovede Radamela, ali desilo se nesto jos puno gore. Pomogli su Unitedu a sebi natovarili jos jednog polovnjaka.
Pa stvarno ne kontam, sta je onom ciganu?
Da mi neko postavi njegovu glavu na pola metra ispred mene, pljuvao bi ga sigurno 3-4 sata. Stari uhljup!
Pa stvarno ne kontam, sta je onom ciganu?
Da mi neko postavi njegovu glavu na pola metra ispred mene, pljuvao bi ga sigurno 3-4 sata. Stari uhljup!
Podrska Vodji, gledo bi te dozivotno na klupi...izvini sto sam danas bio malo ljut...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Propao transfer Welbecka
Re: $: Arsenal
Zar mi imamo konkurenciju za 4. mjesto????Mozambik je napisao/la:Kakav zavrsetak transfer roka velikog vođe. Direktnom konkurentu za 4.mjesto uzeo igraca
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
MrParanoic
- Kontakt:
J lud zbunjenog
joj majkemi ne znam kako sad da se osjecam, u jednu ruku lose zbog dolaska polovnjaka, al u drugu ruku bolji je neg sanogo
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Jbt imas citavu sezonu da razmisljas o pojacanjima i jos citav transfer rok da to sve realizujes i njima treba jos par sati produzivanja da zavrse transfer i to ni manje ni vise Denija Welbeka..
Znaci profa odbio dva puta ludog Maria i za iste pare doveo Welbecka,Wengerovaca rodjaci
Znaci profa odbio dva puta ludog Maria i za iste pare doveo Welbecka,Wengerovaca rodjaci
Liverpool nudio 10 miliona za Artetu, Wenger odbio.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Re: $: Arsenal
Valjda vam je United, nakon potrosenih 200 miliona, konkurent.Gunner4 je napisao/la:Zar mi imamo konkurenciju za 4. mjesto????Mozambik je napisao/la:Kakav zavrsetak transfer roka velikog vođe. Direktnom konkurentu za 4.mjesto uzeo igraca
Ustvari bio je, dok profa nije povukao odlucujuci potez.
ebo mater kad vama u inat Welbeck pročepi ko Sturridge 
Clutch-Ne lozi raju prijedlog je bio trade Lucas-Arteta
Clutch-Ne lozi raju prijedlog je bio trade Lucas-Arteta
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Clutch je napisao/la:Liverpool nudio 10 miliona za Artetu, Wenger odbio.
#Voajeroljupci na respiratorima.
bega_afc je napisao/la:Podrska Vodji, gledo bi te dozivotno na klupi...izvini sto sam danas bio malo ljut...
Nadoci ce i ostalima dok ih huja popusti.
1. Welbeck je bolji od Balotelia
2. Arsenal ce biti ispred Uniteda na kraju sezone
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
haahahahahahahah 
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Reports suggest #Welbeck's #Arsenal deal will be done by 1am... Surely that's two hours too late? #GoalTZ http://www.goal.com/en/live-up...=HP_HN_1" onclick="window.open(this.href);return false; …
: u 2 će biti gotovo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije on los toliko, samo mu je dosta visoka nekako plata. 400k mjesecno. 4,8 mil funti to dodje + bonusi..
Veca je mana sto nema DM kvalitetnog u ekipi i sto fali stoper. A to se moglo lako odraditi: Nastasic + Kondogbia/Schneidlerin. Mislim da su svi manje vise bili dostupni..
Veca je mana sto nema DM kvalitetnog u ekipi i sto fali stoper. A to se moglo lako odraditi: Nastasic + Kondogbia/Schneidlerin. Mislim da su svi manje vise bili dostupni..
- frankqqqqq
- Kontakt:
Sta vam je jadan vam bog pa nismo Adilovica doveli pa da se zalimo ovoliko. Welbz jeste engleski panj, no nije los za nas sistem. Brz je, visok je a i sjecam se da je u unitedu prosle sezone briljirao na poziciji napadaca. Ne treba ga osudjivati dok ne odigra par utakmica, dajte momku vremena.
Puna podrska vodji do januara, ako tu ne dovede stopera i dmfa on je zavrsio sa mnom.
Puna podrska vodji do januara, ako tu ne dovede stopera i dmfa on je zavrsio sa mnom.
Koji je meni qrc pa ja čekam ovdje sa vama ko da je naš igrač u pitanju
Selamim vas sve redom, hvala na lijepo drustvu i vjerujte da su me suze najmanje 3 puta oblile radi vas

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Slažem se,obično pojedu ono što su zasrali,čovjek donese dva trofeja za 3 mjeseca,odmah guzica zinula,u vezi Welbecka imam dobar osjećaj da bi mogao biti pun pogodak.Greivis je napisao/la:bega_afc je napisao/la:Podrska Vodji, gledo bi te dozivotno na klupi...izvini sto sam danas bio malo ljut...![]()
Nadoci ce i ostalima dok ih huja popusti.![]()
1. Welbeck je bolji od Balotelia
2. Arsenal ce biti ispred Uniteda na kraju sezone
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Arsenal
Koliko se ja sjećam na whoscoredu sam čito članak da welbeck zabija 2 od 3 clear cut šanse (tako nešto)=ubica, tako da možete biti zadovoljni poboljšanjem u napadu pogotovo u odnosu na onaj direk za kablovsku 
I usput se.rete itekako ko da vam je došao Lazar Popović, po čemu je bony npr. bolji od njeg?
I usput se.rete itekako ko da vam je došao Lazar Popović, po čemu je bony npr. bolji od njeg?
Zadnja izmjena: JoseMourinho, dana/u 02 sep 2014, 01:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.