Anime, manga
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Anime, manga
Sakura se umislila da je neki važan faktor u team 7. Kishi je malo pretjerao sa ovim dijeljenjem očiju, malo Obito, pa Madara, pa opet Kakashi, pa odmah Susanoo, previše.
Sakura je jako beskorisna.
Naruto je previše dobar, treba šamar opaliti Sasukeu. Tobirama i Saratobi su hokages sa najboljim karakterom, a i Hashirama, ozbiljan je kada treba biti ozbiljan, no ja preferiram Tobiramu koji nema dlake na jeziku.
Sakura je jako beskorisna.
Naruto je previše dobar, treba šamar opaliti Sasukeu. Tobirama i Saratobi su hokages sa najboljim karakterom, a i Hashirama, ozbiljan je kada treba biti ozbiljan, no ja preferiram Tobiramu koji nema dlake na jeziku.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
druga sezona ATTACK ON TITAN-a bi po pravilu trebala izaci 2015-te,mnogo brze nego ocekivano,anime se nalazi u pred-produkciji..
Nego cita li ko od vas mange? i koje ?

Zapustio sam sve zbog One Pieca, toliko sam se navukao. Upravo završi sa Marineford arcom, i ono je jednostavno vrh-vrhova shounen žanra (poslije Chimera Ant arca iz HxH 2011). Nevjerovatno kako šou može biti konstantan 250-300 epizoda. Valjda New World neće podbacit. Gledat cu da "sustignem" do kraja godine.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
-
- Kontakt:
I upravo to je jedini razlog što ga ja ne smijem nastaviti! Prekinuo nekada davno, nakupilo se u međuvremenu, pa kontam ako sada opet krenem nećeš ništa drugo uspjeti upratiti a iskreno mi se gleda nešto tako jednostavno i EPIC kao što je OP!AjsKjub je napisao/la:Zapustio sam sve zbog One Pieca, toliko sam se navukao. Upravo završi sa Marineford arcom, i ono je jednostavno vrh-vrhova shounen žanra (poslije Chimera Ant arca iz HxH 2011). Nevjerovatno kako šou može biti konstantan 250-300 epizoda. Valjda New World neće podbacit. Gledat cu da "sustignem" do kraja godine.

Sve prije marinforda je zajebancija. Sad kad Rufi uleti 9000 milja ispod mora sa hakijom. Jedina moja zamjerka u timeskipu je što Robin nema šiške (Dragan je ošiš'o **** sina svog).AjsKjub je napisao/la:Zapustio sam sve zbog One Pieca, toliko sam se navukao. Upravo završi sa Marineford arcom, i ono je jednostavno vrh-vrhova shounen žanra (poslije Chimera Ant arca iz HxH 2011). Nevjerovatno kako šou može biti konstantan 250-300 epizoda. Valjda New World neće podbacit. Gledat cu da "sustignem" do kraja godine.
Meni se ipak više svidja post-timeskip Robin, ono, nema onu nosinu više a i na tenu su joj poradili malo.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
AjsKjub je napisao/la:Meni se ipak više svidja post-timeskip Robin, ono, nema onu nosinu više a i na tenu su joj poradili malo.
Svi su bolji za klasu sada, samo što bih volio da Robin ima šiške

Ja sam prije 3-4 dana pregledao do kraja, sad planiram čitati mangu. Prije sam gledao po 15 epizoda dnevno, uništavao se, a sad čekam nedjelju, 3 sata ujutro

U međuvremenu Sakura misli da je na nivou Sasuke-a i Naruta, 

-
- Kontakt:
Da je hoće 'ukinuti' kishimoto, niko sretniji od mene, ide mi na onu stvar još od početka... def. najomraženiji karakter pored uchiha mlađeg... Žao mi samo itachi-a radi kakve pe.derčine od brata se je žrtvovao. Pu.Neutral je napisao/la:U međuvremenu Sakura misli da je na nivou Sasuke-a i Naruta,
Kako je dobra nova epizoda Naruta.
Orochimaru,
Stvarno je Naruto najbolji anime, koliko emocija, kako dobra muzika, priča, koliko ima samo poruka za ljude o svemu pomalo. Anime sa mnogo poruka, a ne samo radi zabave.
Usput, manga me šokirala,
Orochimaru,

Stvarno je Naruto najbolji anime, koliko emocija, kako dobra muzika, priča, koliko ima samo poruka za ljude o svemu pomalo. Anime sa mnogo poruka, a ne samo radi zabave.
Usput, manga me šokirala,
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ACHTUNG! ACHTUNG!
[youtube][/youtube]
Za sve ljubitelje originalne postave Digimona i originalne prve sezone koju su predvodili Taichi Tai Yagami i Agumon jedna odlična vijest.
Naime iduće godine se navršava 15 godina od premijernog prikazivanja prve sezone (1999) i ljudi iz TOEI-a su odlučili za petnaestogodišnjicu obnoviti originalne Digimone u novim nastavcima, nove avanture srednjoškolca Taichija i njegove ekipe. Joooooj jooooj joooooj to se čeka. Proljeće 2015-te!!!
http://www.escapistmagazine.com/forums/ ... es-in-2015
http://www.otakuusamagazine.com/LatestN ... -5831.aspx
[youtube][/youtube]
samo ova muzika na startu je bila dovoljna da trnci prodju kroz mene i da se prisjetim dana kada sam u ovo trosio slobodno vrijeme kao malo dijete
[youtube][/youtube]
Za sve ljubitelje originalne postave Digimona i originalne prve sezone koju su predvodili Taichi Tai Yagami i Agumon jedna odlična vijest.
Naime iduće godine se navršava 15 godina od premijernog prikazivanja prve sezone (1999) i ljudi iz TOEI-a su odlučili za petnaestogodišnjicu obnoviti originalne Digimone u novim nastavcima, nove avanture srednjoškolca Taichija i njegove ekipe. Joooooj jooooj joooooj to se čeka. Proljeće 2015-te!!!
http://www.escapistmagazine.com/forums/ ... es-in-2015
http://www.otakuusamagazine.com/LatestN ... -5831.aspx
[youtube][/youtube]
samo ova muzika na startu je bila dovoljna da trnci prodju kroz mene i da se prisjetim dana kada sam u ovo trosio slobodno vrijeme kao malo dijete

Odlična vijest, japanska verzija je odlična, no nekako mi je njemačka bolja, valjda što sam sve to gledao na RTL2.
Prije si čekao dan za jednu epizodu, vikendom ih nije bilo, a danas je sve dostupno na internetu.
Prije si čekao dan za jednu epizodu, vikendom ih nije bilo, a danas je sve dostupno na internetu.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Jel' ko gledao Ranmu, to mi je bila najdraza serija kad sam bio mali, prvi put gole sise u crtanom vidio 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Naravno,
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Super anime. Ali Inuyasha, koji je to samo anime bio. Nešto slično Monster Rancher, serious animes.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Super anime. Ali Inuyasha, koji je to samo anime bio. Nešto slično Monster Rancher, serious animes.
[youtube][/youtube]

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
E bravo za monster rancher, nisam se nikako mogao sjetit kako se zove, RTL 2 je tada zaista imao strašne crtane
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Monster Rancher je bio šokantan.
Ako se sjećaš ovoga, onda znaš što to pišem:
Sjetio sam se još jednog anime-a, Jeanne die Kamikaze Diebin, 
Ako se sjećaš ovoga, onda znaš što to pišem:

[youtube][/youtube]

aaaah yebote pa više od godine poslije završetka prve sezonexinxee je napisao/la:druga sezona ATTACK ON TITAN-a bi po pravilu trebala izaci 2015-te,mnogo brze nego ocekivano,anime se nalazi u pred-produkciji..

btw. gledao bih one piece, odakle da počnem?
i btw. ako neko nije gledao full metal alchemist brotherhood neka to obavezno učini. Plakao sam na kraju

naprijed rejal
Pa od pocetka.
Kad se vec vracate 10-15 godina unazad pogledajte FLCL
Kad se vec vracate 10-15 godina unazad pogledajte FLCL
NO PYRO NO PARTY
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 11 gostiju.