Safet Sušić - Pape

sanlituncay
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la sanlituncay » 01 sep 2014, 20:40

Samo ne znam koga će sad optuživat kad nema Spahe,za sve glupe golove koje ćemo primiti u narednim kvalifikacija,uskoro očekujem novog kabadahiju :kafa:
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 01 sep 2014, 23:44

Rusilac je napisao/la: Hajde bolan,kako te nije sramota.Imas li dokaze za to svoje lupetanje,smijes li to reci javno pred svjedocima?
Smijes lupati skriven iza anonimnosti.
Kamp je odabran zbog pritiska i straha od bijesne javnosti.Tvom idolu i njegovim poslodavcima gori pod nogama.
druze smanji dozivljaj... ja ovo u javnosti pricam pred svjedocima.. cak ti mogu reci da imam informacije iz prve ruke, ali dobro ko si ti da ja tebi bilo sta dokazujem.. osim toga, na lupanje samo ogranicen covjek reaguje,pogotovo na lupanje nekog anonimusa iza tastature koji po tvom misljenju nema pojma...

pritisak javnosti?? gdje ti zivis?? javnost u BiH bezrezervno podrzava selektora izuzev nekoliko novinara i manjine po forumima, a u to ces se uvjerit' prvo u tuzli, pa onda i u zenici kad gotovo cijeli stadion bude skandirao selektorovo ime.... javnost je protiv 'klana' od kojeg je samo dzeko ostao, a ne protiv strucnog staba.... ovaj drugi dio (tvoj idol) samo pokazuje koliko pratis i citas postove... cak je hahape morao da odreaguje...
a o tome da nekome gori pod nogama bih bas volio procitati neki dokaz... cak bi i nekoliko indicija bilo dovoljno... ali dokaza i indicija, a ne necega sto si ti nacuo u mahali...

na kraju krajeva prvobitni post je kritika selektora, ali obzirom da si covjek iz prvog pasusa, razumljiva je tvoja reakcija....

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 01 sep 2014, 23:47

amho je napisao/la:
Rusilac je napisao/la: Hajde bolan,kako te nije sramota.Imas li dokaze za to svoje lupetanje,smijes li to reci javno pred svjedocima?
Kamp je odabran zbog pritiska i straha od bijesne javnosti.Tvom idolu i njegovim poslodavcima gori pod nogama.
pritisak javnosti?? gdje ti zivis?? javnost u BiH bezrezervno podrzava selektora izuzev nekoliko novinara i manjine po forumima, a u to ces se uvjerit' prvo u tuzli, pa onda i u zenici kad gotovo cijeli stadion bude skandirao selektorovo ime....
U Tuzli kad bi dosla vaterpolo rep. oni bi podrzali jednostavno ljudi su kulturni nema to veze sa desavanjima u rep. selektorom i igracima

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 sep 2014, 23:48

Goalgetter je napisao/la:Nije im Pape koliko znam ni prije branio da napustaju hotel, tako ce da bude i vjerovatno ovaj put, pored toga sto je kamp zatvorenog tipa, sumnjam da ce pred noc igraci ostajati u njemu. ;)
Ma znam, zayebajem se. Najtužnije je to što im on to dopušta ili je dopuštao, možda su sad pooštreni kriteriji povodom preseljenja u kamp ali čisto sumnjam.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 02 sep 2014, 00:19

amho je napisao/la:
druze smanji dozivljaj... ja ovo u javnosti pricam pred svjedocima.. cak ti mogu reci da imam informacije iz prve ruke, ali dobro ko si ti da ja tebi bilo sta dokazujem.. osim toga, na lupanje samo ogranicen covjek reaguje,pogotovo na lupanje nekog anonimusa iza tastature koji po tvom misljenju nema pojma...

pritisak javnosti?? gdje ti zivis?? javnost u BiH bezrezervno podrzava selektora izuzev nekoliko novinara i manjine po forumima, a u to ces se uvjerit' prvo u tuzli, pa onda i u zenici kad gotovo cijeli stadion bude skandirao selektorovo ime.... javnost je protiv 'klana' od kojeg je samo dzeko ostao, a ne protiv strucnog staba.... ovaj drugi dio (tvoj idol) samo pokazuje koliko pratis i citas postove... cak je hahape morao da odreaguje...
a o tome da nekome gori pod nogama bih bas volio procitati neki dokaz... cak bi i nekoliko indicija bilo dovoljno... ali dokaza i indicija, a ne necega sto si ti nacuo u mahali...

na kraju krajeva prvobitni post je kritika selektora, ali obzirom da si covjek iz prvog pasusa, razumljiva je tvoja reakcija....
Sve si rekao sa ovim da javnost bezrezervno podrzava selektora i da je protiv "klana"kako ti kazes.Ti si neki spiner na zadatku ili maksum koji nema veze sa realnoscu.
Ovdje ce nasa daljna komunikacija stati,nema smisla.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 02 sep 2014, 00:51

Head je napisao/la:Pa vecinom su igrace dovukli drugi. Jedino su Avdija i Dzeko dosli svojim autom.
Sta Dzeko vozi?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 02 sep 2014, 00:55

Consigliere je napisao/la:
Head je napisao/la:Pa vecinom su igrace dovukli drugi. Jedino su Avdija i Dzeko dosli svojim autom.
Sta Dzeko vozi?
Golf VI sportski

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 02 sep 2014, 10:33

sanlituncay je napisao/la:Samo ne znam koga će sad optuživat kad nema Spahe,za sve glupe golove koje ćemo primiti u narednim kvalifikacija,uskoro očekujem novog kabadahiju :kafa:
Realno jedini kabadahija ove repke bio i ostao jeste Safet Susic.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 02 sep 2014, 11:08

Consigliere je napisao/la:Sta Dzeko vozi?
Yugo, 65A crni kabrio

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 02 sep 2014, 13:48

Evo kaze priuceni da vec zna sastav koji ce izvesti protiv Kipra :facepalm:
Kazem ja,covjek je proracunat i uvijek prije skuje plan,odnosno napravi kompromis izmedju interesa javnosti,svojih i bratovih.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 sep 2014, 13:51

Rusilac je napisao/la:Evo kaze priuceni da vec zna sastav koji ce izvesti protiv Kipra :facepalm:
Kazem ja,covjek je proracunat i uvijek prije skuje plan,odnosno napravi kompromis izmedju interesa javnosti,svojih i bratovih.
gdje je izjavio :?: a realno svi mi znamo 8-9 igraca koji ce poceti utakmicu

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 02 sep 2014, 13:55

bordobijeli je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Evo kaze priuceni da vec zna sastav koji ce izvesti protiv Kipra :facepalm:
gdje je izjavio :?: a realno svi mi znamo 8-9 igraca koji ce poceti utakmicu
Na repka.....

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 02 sep 2014, 13:57

Ako je Pape kabadahija, Spahić je monstrum.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 sep 2014, 13:58

- Imamo problema da zamijenimo igrače koji su se povukli, no kada je konkretno riječ u odbrani, mi imamo tri stopera, imamo i Bešića i Hadžića koji mogu igrati i na stoperu. Odsustvo igrača će se osjetiti samo ako ih njihovi nasljednici ne zamijene adekvatno. Neminovno je da pojedini igrači u poznijim godinama se nekada povuku iz reprezentacije, a u fudbalu je tako, da ako sutra pobijedimo Kipar sa tri ili četiri razlike, niko više neće spominjati igrače kojih više nema u reprezentaciji. – smatra Pape.
:facepalm:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 02 sep 2014, 14:05

Goalgetter je napisao/la:
- Imamo problema da zamijenimo igrače koji su se povukli, no kada je konkretno riječ u odbrani, mi imamo tri stopera, imamo i Bešića i Hadžića koji mogu igrati i na stoperu. Odsustvo igrača će se osjetiti samo ako ih njihovi nasljednici ne zamijene adekvatno. Neminovno je da pojedini igrači u poznijim godinama se nekada povuku iz reprezentacije, a u fudbalu je tako, da ako sutra pobijedimo Kipar sa tri ili četiri razlike, niko više neće spominjati igrače kojih više nema u reprezentaciji. – smatra Pape.
:lol: :lol:
Covjek se nikad nece promijenit,Hadzic ce biti sta god bude trebalo,samo mora dobiti minutazu.To je najvaznije,ko do sada nije shvatio sta su prioriteti priucenog nece nikada.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 02 sep 2014, 14:07

bordobijeli je napisao/la: gdje je izjavio :?: a realno svi mi znamo 8-9 igraca koji ce poceti utakmicu
Tacno :

1. GK - Begović - 100%

2. DR Mujdža (kada je zdrav) - 90% - Vršajević - 10%
3. DL Salihović (Kolašinac kada ozdravi) - 99% - Lulić 1%
4. DC Bičakčić - 100%
5. DC ? (Šunjić vjerovatno 80% - )

6. DMC Bešić - 99% (Cimirot 1%)

7. CM - Pjanić - 100 %
8. AMRC - Hajrović 99% - 1% Tino
11. AMLC - Lulić - 90% - Višća 8% - Zakarić 1% - Tino 1%

10. AMC ili FC zavisno od taktike ??? : Ibišević , Prcić. Sušić ...

9. SC Dzeko - 100%

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 02 sep 2014, 14:08

Covjek se bruka sa ovim Hadzicem neizmjerno.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 02 sep 2014, 14:11

Rusilac je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
:lol: :lol:
Covjek se nikad nece promijenit,Hadzic ce biti sta god bude trebalo,samo mora dobiti minutazu.To je najvaznije,ko do sada nije shvatio sta su prioriteti priucenog nece nikada.
Kako da se rijesimo ovog seljaka sa nase klupe? To je nevjerovatno...Svugdje lopovluk postoji al ovaj u nas je nevidjen ! Odlazi lopove za dobrobit Reprezentacije :!: :!: :!:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 02 sep 2014, 14:19

Mozda ga nisu dobro prenjeli , rekao je da imamo 3 stopera sto je jako malo s obzirom na njihov kvalitet Bičakčić, Šunjić i Vranješ , možda je mislio da i Bešić i Hadžić mogu za nedaj Bože odigrati tu poziciju ako se neko u toku tekme povrijedi.... Bešić ima iskustva več je i igrao štopera u karijeri , a Hadžić igra u Šturmu defanzivnog veznog što je ipak bliska pozicija štoperu.
Eh sad drugo je što nas 99,99 % misli da Hadžić nije opravdao poziv u reprezentaciju , ali iskreno govoreći čovjek igra konstantno u prvoj postavi Šturma koji ipak ima veći rejting od bilo kojeg kluba iz naše lige... ali opet nesmije biti pozvan ispred Vrančića, Arslanagića (koji nisu još sredili papire)
Da se mene pita prije bih zovnuo Radovca npr. išak ima 18 godina , možda od njega bude igrač , a mali ima potencijala a možda bi mu poziv dalo više motiva.....

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 02 sep 2014, 14:27

Kobe Bryant je napisao/la: Eh sad drugo je što nas 99,99 % misli da Hadžić nije opravdao poziv u reprezentaciju , ali iskreno govoreći čovjek igra konstantno u prvoj postavi Šturma koji ipak ima veći rejting od bilo kojeg kluba iz naše lige... ali opet nesmije biti pozvan ispred Vrančića, Arslanagića (koji nisu još sredili papire)
Problem Hadzica je sto nema kvalitet za reprezentaciju, neovisno u njegovom klubu, nema ga nikako i nimalo. Neko to uvidi odmah, a nekome treba godinu dana za to ili vise. Ubijedjen sam da ga necemo vise gledati do godine, toliko pile-strategu u prosjeku treba da skonta neke stvari.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.