Cleveland Cavaliers

Raul_64
Kontakt:

Re: Cleveland Cavaliers

Post Postao/la Raul_64 » 20 avg 2009, 15:03

Po meni su San Antonio glavni favoriti,ako "trojka" bude zdrava plus Richard Jeferson,Mc Dyes,Ratliff,Blair i starosjedioci Mason,Finley,Boner,Hil... imaju dobar roster i pregršt iskustva 8-)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 20 avg 2009, 15:06

Melo15 je napisao/la:
LeBronJamesKing je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Ako se htjeo provocirat trebao si reči maxs. konferncisko finale objektivni 8-)

a valjda nije htio provocirati a i ne moze toliko ne objektivnosti iznijeti za jedan post dosta mu je sto je mogao i pomisliti a kamoli napisati da LBJ23KING nije najbolji igrac na svijetu , tako da se onda moro izvuci bar na kavse i ako je to ispravno napisao minimalno je da ce osvojiti isto tako maksimalno je da ce osvojiti posto se to zna sigurno da ce kavsi ove godine osvojiti titulu, e sada sto je covjek ljubomoran na LBJ a opet sto je isti bolji od doticnog igraca , kojeg bi on volio da je najbolji to je neka druga stvar i nije za raspravu jer to je jednostavno ljubomora...
neznam samo zasto taj "najbolji igrac svijeta" nije ove sezone osvojio titulu :o :o :o
ove mozda osvoji zbog Shaq-a.....al to je jedina sto ce je i osvojiti dok ne ode u neki jaci klub kao sto su Lakersi :lol: :lol: :lol:

ne znas ti to pa hajd... ali da ti pokusam objasniti ,

najvise na dunjaluku bi volio da kavsi ne osvoje titulu jer bi onda i dalje mislio da sav nba nije nastiman , za predproslu godinu sam rekao da ce boston uzeti za proslu da ce LAL jer treba kobiju staroj babi dati sta a ove godine to sigurno ide Jamesu , i ako sam proslih godina na ovom istom forumu pisao da ce kavsi osvojiti, zapravo nadao sam se da hoce , znao sam da je vakat da sta i kobiju daju pa tako su mu predprosle sezone dali mvp nagradu i ako je nije zasluzio a prosle Jamesu i ako je i Wade bio rame uz rame ali eto ...

nadam se da si bar malo razumio, ustvari se nadam da nisi pa da jos koju godinu uzivas u nba kao sto sam ja do prosle...
U ime Gospodara...

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 20 avg 2009, 20:58

Melo15 je napisao/la:

a valjda nije htio provocirati a i ne moze toliko ne objektivnosti iznijeti za jedan post dosta mu je sto je mogao i pomisliti a kamoli napisati da LBJ23KING nije najbolji igrac na svijetu , tako da se onda moro izvuci bar na kavse i ako je to ispravno napisao minimalno je da ce osvojiti isto tako maksimalno je da ce osvojiti posto se to zna sigurno da ce kavsi ove godine osvojiti titulu, e sada sto je covjek ljubomoran na LBJ a opet sto je isti bolji od doticnog igraca , kojeg bi on volio da je najbolji to je neka druga stvar i nije za raspravu jer to je jednostavno ljubomora...
neznam samo zasto taj "najbolji igrac svijeta" nije ove sezone osvojio titulu :o :o :o
ove mozda osvoji zbog Shaq-a.....al to je jedina sto ce je i osvojiti dok ne ode u neki jaci klub kao sto su Lakersi :lol: :lol: :lol:

ne znas ti to pa hajd... ali da ti pokusam objasniti ,

najvise na dunjaluku bi volio da kavsi ne osvoje titulu jer bi onda i dalje mislio da sav nba nije nastiman , za predproslu godinu sam rekao da ce boston uzeti za proslu da ce LAL jer treba kobiju staroj babi dati sta a ove godine to sigurno ide Jamesu , i ako sam proslih godina na ovom istom forumu pisao da ce kavsi osvojiti, zapravo nadao sam se da hoce , znao sam da je vakat da sta i kobiju daju pa tako su mu predprosle sezone dali mvp nagradu i ako je nije zasluzio a prosle Jamesu i ako je i Wade bio rame uz rame ali eto ...

nadam se da si bar malo razumio, ustvari se nadam da nisi pa da jos koju godinu uzivas u nba kao sto sam ja do prosle...
znaci onda kad se vi jos vise "napalite" kad Cavsi osvoje titulu.....onda cete da se PRAVO ohladite....jer je Melo onda na redu...... :) :)
ako je nastimano.....mada ja mislim da ce NAZALOST finale biti isto kao i ove godine :( :(
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Brcak
Kontakt:

Post Postao/la Brcak » 22 okt 2009, 11:58

Raul_64 je napisao/la:Po meni su San Antonio glavni favoriti,ako "trojka" bude zdrava plus Richard Jeferson,Mc Dyes,Ratliff,Blair i starosjedioci Mason,Finley,Boner,Hil... imaju dobar roster i pregršt iskustva 8-)
Dobri su samo je problem u 1 petorci koja je stalno desetkovana povredama i ako mene pitas imam osjecaj da su nakon 4 titule zasiceni i nemauju vise te "vatre" u igri jer inace nebi dozvolili Lakers-ima da ih sa jednom zvijezdom(Kobe) i ostalim "srednjacima" dominiraju zadnje 2 godine..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 dec 2009, 15:55

Izgubiše od Dallasa iako Dirk nije igrao. Svašta, ove sezone su dosta slabiji od one prošlogodišnje.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 23 dec 2009, 17:39

Neutral je napisao/la:Izgubiše od Dallasa iako Dirk nije igrao. Svašta, ove sezone su dosta slabiji od one prošlogodišnje.
Ali bolje će proći nego lani vidjet ćete
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

vajza_fcbm
Kontakt:

Post Postao/la vajza_fcbm » 01 jan 2010, 21:29

Cleveland Cavaliers ce doci do finala ali tesko osvojiti, shaq je glavni 33
Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 feb 2010, 03:03

Šta se ovo dešava. Sramotno odigrana 2\4, a i kako je počela 4\4 izgubiti ćete je isto kao i drugu. Ne mogu da vjerujem, da me je neko upitao ko će sigurno dobiti , rekao bih Cavsi, a ovako vas slabašni Hornetsi dobijaju i to bez Paula.

Ali hajde dobro, 7:44 do kraja je.

Edit:

3:37 do kraja Cavsi vode +6, zanimljivih 3 minute, bilo je svačega tu. Hajde valjda će pobijediti, ali ova utakmica je specifična.

Onaj West smotan LOL, kako izgubi loptu od Collinsa kada se lomi utakmica, +4 samo za Cavse.

Zahvalite Jamesu ako dobijete, čovjek je zvijer.

Jao Jamesa, jao , jao , jao, kako ubaci poen i dodatno, ali poslije toga tricu a istek vremena za napad bio.

Čestitam na pobijedi, gadna utakmicu ;)

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 24 feb 2010, 11:33

Izvukli su se sinoć, sad se opet očekuje serija Cavsa. Sljedeće dvije utakmice su gostovanja kod Bostona i Toronta
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 27 feb 2010, 16:13

Ted Mosby je napisao/la:Izvukli su se sinoć, sad se opet očekuje serija Cavsa. Sljedeće dvije utakmice su gostovanja kod Bostona i Toronta

pobjede i protiv jednih i drugih i sada se nastavlja ta serija i to samo pobijedam dao prstena za KINGa.
U ime Gospodara...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 mar 2010, 01:41

Gube kod kuće od Pistonsa sa 42-22 :o

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 06 mar 2010, 09:24

Neutral je napisao/la:Gube kod kuće od Pistonsa sa 42-22 :o
ja ali zato oni imau najboljeg igraca koji je ikada igrao kosarku, skace ko centar asistira kao play daje poena kao najbolji bek suter i ima blokada kao Howard.
e to je ta razlika.
U ime Gospodara...

Steve Nash
Kontakt:

Post Postao/la Steve Nash » 07 mar 2010, 00:51

ja ali zato oni imau najboljeg igraca koji je ikada igrao kosarku, skace ko centar asistira kao play daje poena kao najbolji bek suter i ima blokada kao Howard.
e to je ta razlika.
:roll: :roll: si čuo recimo za Jordana,Magica ili Birda :roll: ili Jabbara ili Hakeem-a :roll:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 mar 2010, 00:54

Oni su dobili tu utakmicu, jeste teško, ali su je ipak dobili. Cavsi mi ne izgledaju tako dominantni kao prošle sezone, a teško da se onakva sezona može ponoviti.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 07 mar 2010, 00:55

e to je ta razlika.
budimo realni, ko sto kaze moj frend. james jos nije ni do koljena mnogima.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 07 mar 2010, 14:37

Sinoć poraz no bez Shaqa i Jamesa, dobro se ostatak ekipe držao a i Jamesu je ipak potreban odmor, već sljedeću utakmicu a to je San Antonio kući od njega se očekuje 30-tak koševa, i 10-tak skokova i asistencija
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 08 mar 2010, 14:50

Wolverine je napisao/la:
e to je ta razlika.
budimo realni, ko sto kaze moj frend. james jos nije ni do koljena mnogima.
budimo realni, ko sto kaze tvoj frend, ovdje je vecina forumasa culo nekada za nekog kosarkasa i sad ga iz neke ljubomore sto ne moze porediti trebnutno aktivne igrace sa KINGom prodaje maglu ovim mladim forumasima da su tamo neki igraci bili nepobjedivi, ali nema to veze cinjenice govore za sebe.

a da zaboravio sam nesto, ono sto bi adnan rekao nije bitna statistika bitno je samo to sto i kada Kobve da poene a sve ostalo i svi ostali nisu bitni...
go23 king titula dolazi na pravo mjesto.
U ime Gospodara...

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 08 mar 2010, 14:59

vidi se da nisi gledao mnoge kosarkase, kojima james jos nije ni do koljena. ja nisam tada pratio nba, ali sam pogledao brdo starih utakmica, vidio brdo magicnih poteza. to sto si ti fan lebrona i mislis da prije nije bilo takvih igraca, e pa varas se.

Steve Nash
Kontakt:

Post Postao/la Steve Nash » 08 mar 2010, 21:28

molim te nisam live gledao tekme,ali kao i wolvie pogledao sam brdo snimki.Za razliku od LEBronovog silovanja u kojem mu pomažu sudci ovim igračima sudci nisu pomagali bili su ravnopravni s drugi igračima.

klokan
Kontakt:

Post Postao/la klokan » 09 mar 2010, 19:33

Dovoljno je da pogledate samo utakmice LeBrona ove sezone da vidite koji je to kralj, i njegova dostignuca govore sama za sebe. Jedino što mu fali da bi se mogo uspoređivat s najboljima jeste titula koja bi trebala sjest ove sezone a kad probije led bit ce to još jedna dinastija

Odgovori

Natrag na “Cleveland Cavaliers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.