FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 02 sep 2014, 08:49

GangEvil je napisao/la:slika

Nije los sastav,e sad haj znaj u kakvom je stanju Bekic i Kalasi. :idea: Nisu igrali dugo,sigurno da nisu u nekoj takmicarskoj formi.Mislim da sa njima dvojicom treba postepeno ubacivanje u igru,i davati im sansu zadnjih pola sata,dok maksimalno uđu u takmicarsku formu.Mislim da ce oni tek na proljece,kad prođu pripreme sa ekipom biti u top formi,ovako jako tesko.
Sto se tice Kovacevica njega treba isprobati na stoperskoj poziciji sa Tatkom,ali sad i nije bas najbolje vrijeme za eksprimentisanje,jer smo vec do sad dosta kikasli.Treba sad iskoristiti pauzu,i na prijateljskim tekmama naci najbolje resenje,imamo jako velik i sirok igracki kadar,i pokusati to sve uigrati.

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 02 sep 2014, 08:53

Kazu "U svakom zlu ima nesto dobro" tako i ovoj krizi koja nas je definitivno zadesila ima nesto dobro. A ponajvise je dobro sto su navijaci splasnuli,kad god navijaci i ocekivanja splasnu Sarajevo i igra dobro i ima rezultate,cim navijaci od Sarajeva naprave galaktikose sve pada u vodu. Ljut jesam,pomali i neki revolt u meni se desio,svasta u covjeku se pokrene nakon onakve utakmice kao sa Travnikom,ali NIKAD ali vjeruje te NIKAD sebi nebi dopustio onako gnusno psovanje igracima,u onoj citavoj zbrci poslije utakmice ja sam stao i gledam ljude oko sebe u godinama i mladje pa tu psuje toliko gnusno da sam ja igrac vjeruj te mi zadavio bi ga. Onda ja stanem i sebi kazem necu da budem kao oni nec da budem onaj papak,seljak,necu necije dijete da vrijedzam,necije majke oceve itd.

Vracamo se na igru koja je bila bezidejna i vidilo se da su igraci umorni i od velike zelje za pobjedom pocne taj strah i onda padas i gubis se. Nisam ljubitelj da se mjenjaju treneri iskreno sam se nadao da je Uscuplic taj koji ce ostati kod nas na duze staze ali iskreno nema on jos "muda" niti znanja da vodi Sarajevo.

Mislim da mu je protiv Celika zadnja sansa pa da mi je brat rodjeni na klupi a ne moze dobiti mjesec dana nikoga ma mrs sa klupe.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 02 sep 2014, 10:15

amypitar je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:Al kad pročitah, "Duljević će možda biti igrač.."
Sekac, poselami havera, sve zna čovjek..!!!!
E vala baš. :urnebes:
Marjan i Jagodić rekoše, jedan od najveci posleratnih talenata u BiH.Znam da ce sad,reci jedno je biti talenat,a drugo postati igrac,toliko je talenata propalo bla,bla....Dulja je vec sad NE TALENAT,vec igracina iako mu je samo 20 godina. ;)
Rece marijan u 15min da je borusija nidje veze,pa onda rece u 30min da su vrh evropskog fudbala,a vladi jagodicu ste prvi vi sve od do spominjali kad je sazivao igrace u mladu repku bez vasih. Relevantni su u pm,obojica.

A sta to duljevic ima u svojoj karijeri da spomene,da se izdvoji od ostalih,kad je takva igracina?Talenat jeste,igracina ce vjerovatno biti,ali nije jos sigurno.A koliko i procitah,to je i napisano tako,ne pise nigdje da je krampa. A posto su vama i svi ostali vanserijski igraci,kako onda ne derete sve redom,zapitajte se malo? Ili je to mozda ipak malo drugacije.

Ono sto je sigurno,da poentu price niste skontali obojica,ali od vas takvih se to i ocekuje vjerovatno

@xbox- konacno neko ko razmislja,takvi trebaju biti navijaci i zelje i sarajeva,aferim :thumbup:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 02 sep 2014, 10:36

Jel se to ti petljas u poso Marjanu a onda i jagodic :o :o u. Nisu oni relevantni , ti si nama relevantan :o :o . Lik koji izjavi da ce Duljevic "mozda" biti igrac , ne zasluzuje nista vise od zahebancije na svoj racun. A to koliko je postigo u karijeri..pa malo samo prokontaj koliko mu je godina i gdje je bio prije FKS. Njegovo tek pocinje...nije on od onih koji moraju po Iranu "pokazivati znanje...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 02 sep 2014, 10:42

fcsforever je napisao/la:Jel se to ti petljas u poso Marjanu a onda i jagodic :o :o u. Nisu oni relevantni , ti si nama relevantan :o :o . Lik koji izjavi da ce Duljevic "mozda" biti igrac , ne zasluzuje nista vise od zahebancije na svoj racun. A to koliko je postigo u karijeri..pa malo samo prokontaj koliko mu je godina i gdje je bio prije FKS. Njegovo tek pocinje...nije on od onih koji moraju po Iranu "pokazivati znanje...
Vidi nesto,nemam potrebe nista pisati,ti si sam sve fino rekao. Prvo pises "koliko je postigao",pa onda sam sebe demantujes "njegovo tek pocinje",e i ja kazem da bi njegovo tek moglo poceti. A ako mu je najveci uspjeh u karijeri sto je dosao kod vas,a i ja smatram da jeste,onda to nije igracina,vec neko ko bi mogao biti igracina.Al ti misli slobodno da je on bosanski ronaldo jer ti je tako lakse skontati...

A Marijana slucajno znam jako dobro i znam njegove "navike",da tako kazem,pa ga samim tim ne uzimam za ozbiljno dugi niz godina. A da je bio dobar komentator kad se tek pojavio jeste,sad je samo...pitar i jos svasta,vjeruj mi,ali relevantan izvor nije. osim onoga,koliko je cija tetka carapa isplela prije x godina :lol: :lol: :lol:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 02 sep 2014, 10:45

SarajlijaTM je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:Jel se to ti petljas u poso Marjanu a onda i jagodic :o :o u. Nisu oni relevantni , ti si nama relevantan :o :o . Lik koji izjavi da ce Duljevic "mozda" biti igrac , ne zasluzuje nista vise od zahebancije na svoj racun. A to koliko je postigo u karijeri..pa malo samo prokontaj koliko mu je godina i gdje je bio prije FKS. Njegovo tek pocinje...nije on od onih koji moraju po Iranu "pokazivati znanje...
Vidi nesto,nemam potrebe nista pisati,ti si sam sve fino rekao. Prvo pises "koliko je postigao",pa onda sam sebe demantujes "njegovo tek pocinje",e i ja kazem da bi njegovo tek moglo poceti. A ako mu je najveci uspjeh u karijeri sto je dosao kod vas,a i ja smatram da jeste,onda to nije igracina,vec neko ko bi mogao biti igracina.Al ti misli slobodno da je on bosanski ronaldo jer ti je tako lakse skontati...

A Marijana slucajno znam jako dobro i znam njegove "navike",da tako kazem,pa ga samim tim ne uzimam za ozbiljno dugi niz godina. A da je bio dobar komentator kad se tek pojavio jeste,sad je samo...pitar i jos svasta,vjeruj mi,ali relevantan izvor nije. osim onoga,koliko je cija tetka carapa isplela prije x godina :lol: :lol: :lol:
ahahah e ne vjerujem kome si ti nasao pričati o marijanu :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

PS. A VAMA JE VALJAO DO LEVSKOG do kad ste se nadali da je "vaš" :)

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 02 sep 2014, 10:47

Ako ovaj lik ima ikakve vez s marijanom,uz malo pregledanje njegovih vidjenja na forumu samo se moze potkrijepiti ovo sto tvrdim

Edit: A pitaj ga ko ga je prvi provalio za koga navija u plbih,dok jos nije htio reci za koga navija,navodno

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 02 sep 2014, 10:50

znas Makija ...fino...fino jel i bete olesio za petobu ili stoju pa ispaljivanje za Bg ;)
znam ga malo bolje ali eto da ne granamo
nbisam sam sebe demantovo ali ako igrac pokazuje sada "ono sto pokazuje" kako ti ili bilo ko moze reci da ce mozda biti igrac.Mozda ne daj Boze kakve teske povrede ..pa ok..ali ako bude sve kako treba AkoBogda , bice to zvijer od igraca , uz pravilan rad sa njim. Tvoje misljenje je tvoje...dopusti u votazi i da drugi znaju "nesto"
Malo glumis filozofa , sta li ...sa uvim sitnim ujedanjima al libo me taki...nisi vrijedan da bi ulazio previse u diskusiju. Al na kraju...Boga ti sto ces ti ovdje ...jel nam i ti ko i tvoji aldini otvaras oci ?????

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 02 sep 2014, 10:51

SarajlijaTM je napisao/la:Ako ovaj lik ima ikakve vez s marijanom,uz malo pregledanje njegovih vidjenja na forumu samo se moze potkrijepiti ovo sto tvrdim
jarane,, prvo se prosipaš na temi PL Općenito, pa sad i ovdje neke stvari piššeš koje nemaju veze sa pameti :)
Neka bolan, polako, jutro je, nisi se naspavao, kafica i to...
Duljevic je trenutno najveci potencijal sto se krilnih igraca tice u21, i jedan od dva-tri najbolja igraca sarajeva. Za momka od 20 godina to je VRH i to je ODLICNO.
U ekipi kakvu ima sarajevo (Po imenima) to nije ni malo lahko, realno

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 02 sep 2014, 10:54

rammstein je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Ako ovaj lik ima ikakve vez s marijanom,uz malo pregledanje njegovih vidjenja na forumu samo se moze potkrijepiti ovo sto tvrdim
jarane,, prvo se prosipaš na temi PL Općenito, pa sad i ovdje neke stvari piššeš koje nemaju veze sa pameti :)
Neka bolan, polako, jutro je, nisi se naspavao, kafica i to...
Duljevic je trenutno najveci potencijal sto se krilnih igraca tice u21, i jedan od dva-tri najbolja igraca sarajeva. Za momka od 20 godina to je VRH i to je ODLICNO.
U ekipi kakvu ima sarajevo (Po imenima) to nije ni malo lahko, realno
stipu levata...zna Makija...provalio ga da je pitar :o :o
Boze sacuvaj ..ne do Bog nikome :roll: :roll:
a rammo , mozda je ovo Maki , glavom i bradom ???

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 02 sep 2014, 10:56

gde se miševi, gde ste aligatori, krokodili, akomulatori, jel tako šefe? Tako je Saki :mrgreen:

necemo o tome, imamo mi nas klub, koji raste iz dana u dan, nadam se da ce i ekipa početi pratiti taj trend, to je trenutno jedini problem u klubu a poznavajuci ljude koji ga vode i to ce biti u perfektnom stanjU!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 02 sep 2014, 11:04

fcsforever je napisao/la:znas Makija ...fino...fino jel i bete olesio za petobu ili stoju pa ispaljivanje za Bg ;)
znam ga malo bolje ali eto da ne granamo
nbisam sam sebe demantovo ali ako igrac pokazuje sada "ono sto pokazuje" kako ti ili bilo ko moze reci da ce mozda biti igrac.Mozda ne daj Boze kakve teske povrede ..pa ok..ali ako bude sve kako treba AkoBogda , bice to zvijer od igraca , uz pravilan rad sa njim. Tvoje misljenje je tvoje...dopusti u votazi i da drugi znaju "nesto"
Malo glumis filozofa , sta li ...sa uvim sitnim ujedanjima al libo me taki...nisi vrijedan da bi ulazio previse u diskusiju. Al na kraju...Boga ti sto ces ti ovdje ...jel nam i ti ko i tvoji aldini otvaras oci ?????
Ma ne moze tebi 5x jutro oci otvoriti,tako da to niko ni ne pokusava,ni tebi ni slicnima.

A to za ispaljivanje,malo sam vise "namazanijih" u zivotu vidio,da bi me neko ispalio za stoju,a i da uspije,mogao bi samo jednom.ali to nisu bile samo stoje i petobe. A osim racuna za struju,vodu i ostale komunalije,veci dio je trebao otici u dzepove ekipi sa "brzim cvikama" u 7 ujutru. Nego da ne duljimo pricu,ja se ovdje iskljucujem o marijanu,a ti prestani sam sebe demantovati,haj' cao :wave:

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 02 sep 2014, 11:07

e ebg kad vidim formaciju bez Velkoskog hoce mi nesta biti... svasta narode...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 02 sep 2014, 11:09

Samo umjesto nemanje stavis milosa, a na mjesto milosa krste i to je to :thumbup:

Samo da poselamim @ rammu naseg brata pravog, naravno i sekac, fcs, collectora, hilmu, miky i druge da ih sad ne nabrajam koji su tu aktivini malo vise :D
04.10.2009 !!

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 02 sep 2014, 11:11

ovo mi se svidja , kako bi ferceralo...to niko ne moze znati..ali trebalo bi se bar probati

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 sep 2014, 11:29

BeSha1992 je napisao/la:
e ebg kad vidim formaciju bez Velkoskog hoce mi nesta biti... svasta narode...
Ni ja bas ne mogu zamisliti postavu bez Velkoskog a jos manje da neko u prvu stavlja Bekica koji jos nije ni poceo trenirari kako treba.
Ali i neke druge kombinacije definitivno treba probati.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 sep 2014, 13:39

Ja mogu zamisliti postavu bez njega na krilu,definitivno igrac manje na krilnoj poziciji ,s obzirom koliko vec dugo ga izbacuju sa pozicije spica zaboravio je i golove da zabija,prije Travnika neznam ni kad je dao gol

Ova ekipa mora da igra samo 4-4-2 ta formacija nam je donosila rezultat kako na kraju sezone tako i sada kad god smo je igrali.Sa ovom 4-2-3-1 nista nemamo prema naprijed, a i prema nazad smo truba.Neznam onda ni sto smo mjenjali Jarnija ako cemo isto igrati,cak sta vise kod Jarnija smo na ovoj formaciji bar imali sigurnu i cvrstu defanzivu i nismo golove primali tako lahko bilo je na nulu pa boze moj,ovako je igramo a neznamo je do kraja sprovesti u dijelo ,ustvari nikako se ne snalazimo sa njom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 02 sep 2014, 13:57

4-2-3-1 se po ko zna koji put pokazala pogrešnom! Ljupko je za dva treninga postavio 4-4-2 formaciju raspitivao se za Bilbiju zvao Vojvodinu, a Miloša je znao od ranije tako da ovoj ekipi 4-4-2 najviše odgovara sa tom formacijom smo prošli kroz Mostar,BL,u Grčkoj. Bilbija povučeniji špic, Krste najistureniji i Miloš lijevo.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 02 sep 2014, 13:58

GameFKS je napisao/la:4-2-3-1 se po ko zna koji put pokazala pogrešnom! Ljupko je za dva treninga postavio 4-4-2 formaciju raspitivao se za Bilbiju zvao Vojvodinu, a Miloša je znao od ranije tako da ovoj ekipi 4-4-2 najviše odgovara sa tom formacijom smo prošli kroz Mostar,BL,u Grčkoj. Bilbija povučeniji špic, Krste najistureniji i Miloš lijevo.
Tacno ovako... :salut: :salut:

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 02 sep 2014, 14:07

Dženo je tvrdoglav kod formacije pogotovo sa kad ganjaš rezultat vadi solidnog Kostića gura Radovca koji ne može nema snage, i vraća na 4-2-3-1 a ganja rezultat i igra sa jednim špicem?!? Njega klupe može koštati tvrdoglavost i ne rotiranje igrača. Kažu Mitrevski slab u duelu zato ne igra pa kad ga pogledaš lik je rasplodni bik za Dupovca koji kad se gradi kao da bombe padaju. Kostić sasvim solidno poluvrijeme dao je fin pas za Krstu kad je sudija mahao offside. Malo se daje šansi Kovačeviću . Također griješi i kod Džeme na desnom beku koji je ko trudnica, ali kako stvari stoje ni Kalasi ni Barić ga neće moć izbacit jer Dženo ga gotivi kao i Deju a o njemu je sve rečeno.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, benko21 i 27 gostiju.