ma ja mislim da je najmanji problem koju cemo formaciju igrati ,mislim da je problem u glavi igraca a u posljednji par utakmica i umor a mislim da dzeno nema ideju kako da to promjeni pa stalno stavla istu formaciju i iste igrace a poslije prica nema relizacije ,srece i slicno .nama treba trener koji ce uci u glave igraca i koji ce vladati ekipom .fcsforever je napisao/la:Tacno ovako...GameFKS je napisao/la:4-2-3-1 se po ko zna koji put pokazala pogrešnom! Ljupko je za dva treninga postavio 4-4-2 formaciju raspitivao se za Bilbiju zvao Vojvodinu, a Miloša je znao od ranije tako da ovoj ekipi 4-4-2 najviše odgovara sa tom formacijom smo prošli kroz Mostar,BL,u Grčkoj. Bilbija povučeniji špic, Krste najistureniji i Miloš lijevo.![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Posto se često pojavljuju sastavi da i ja napragim svoj:) možda nije slika al eto može se procitati
Velkoski(Bilbija)
Stojcev,Radovac, Duljevic,
Kovačević, Cimirot,
Puzigaća, Dupovac, Tatko,Dzemica.
Bandović
Znači uvijek bi mi kovačević igrao jer imam neki osjecaj dq je on taj zadnii vezni po našoj mjeri. Lik zna prenijeti loptu na protivnocku polovinu i to dosta brzo, ima dug koraki čvrstinu i mislim da bi sa cimijem u tandemu strasqn bio.
Okic, Lasta kao zamjena za Stojceva i Duljevica. Bilbija bi mi bio klupa dok se ne popravi, Kad bekic uđe u formu Bilbija onda da bude zamjena na poluspicu. Kovačevića i cimirota bi mogao mjenjati Kostić ili bih u situaciji ubacivanja drugog napadača poclacio radovca nazad.
Puzi ilu protić zavisno sa kim igramo ali mi se Puzi svidja više kao igrac. Umjesto Dzeme Kalasi ikad uđe u formu i kad vidimo valja li. Ako bi imali ptiliku da steknemo neou prednost i u kupu bar jednu utakmicu protiv nekog slabijeg Plakalo bi išao među stative kao i Mitrevski na stoperu.
Velkoski(Bilbija)
Stojcev,Radovac, Duljevic,
Kovačević, Cimirot,
Puzigaća, Dupovac, Tatko,Dzemica.
Bandović
Znači uvijek bi mi kovačević igrao jer imam neki osjecaj dq je on taj zadnii vezni po našoj mjeri. Lik zna prenijeti loptu na protivnocku polovinu i to dosta brzo, ima dug koraki čvrstinu i mislim da bi sa cimijem u tandemu strasqn bio.
Okic, Lasta kao zamjena za Stojceva i Duljevica. Bilbija bi mi bio klupa dok se ne popravi, Kad bekic uđe u formu Bilbija onda da bude zamjena na poluspicu. Kovačevića i cimirota bi mogao mjenjati Kostić ili bih u situaciji ubacivanja drugog napadača poclacio radovca nazad.
Puzi ilu protić zavisno sa kim igramo ali mi se Puzi svidja više kao igrac. Umjesto Dzeme Kalasi ikad uđe u formu i kad vidimo valja li. Ako bi imali ptiliku da steknemo neou prednost i u kupu bar jednu utakmicu protiv nekog slabijeg Plakalo bi išao među stative kao i Mitrevski na stoperu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- moustapha
- Kontakt:
-
fcsforever
- Kontakt:
Ma ko ga hebe više. Ako mu se isplati tvrdoglavost..u roku mjesec dana , opet će se ganjati sa djecom po koševu, za milju maraka. Čuo je svog ptedsjednika kluba, čuo je svog direktora...i čuo je i navijače. Do njega je..!!!
- Evolution87
- Kontakt:
nisu ljudi roboti normalno da ce se opustiti uz vopi 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Re: Odg: FK Sarajevo
Aaa što ova može popitimoustapha je napisao/la:To su pive od ove trebe pored njih.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
fcsforever
- Kontakt:
zvjerko, zahebo si se žestoko, bili u karantinu, do sad provjereno 200 puta
ali hvala ti što brineš
ali hvala ti što brineš
-
fcsforever
- Kontakt:
Pa što lažeš ..jel to opet otvaranje očiju
-
fcsforever
- Kontakt:
tačno, šta će kad imaju gutu u šlajpeku
Pošutat' iz Kluba sve redom.
Kažu loša nam odbrana, pa i ne bila.
Kažu loša nam odbrana, pa i ne bila.
Ma naravno, ali opet trebaju da znaju kad to rade.Evolution87 je napisao/la:nisu ljudi roboti normalno da ce se opustiti uz vopi
Ako je to bilo pred utakmicu, i ostavilo je traga na pojedincima, a posle utakmice se najvise okrivljuje trener onda on treba da se potrudi da se takve stvari smanje na minimum.
Cugo bi vala i ja da sam na Puricevom mjestu a vala i zavidim mu. Treniras pomalo,idi kuci,idi u kafanu,radi sta hoces,kad dodje utakmice idi na tribine niko ti ne sere sto si lose igrao,plata redovna,boli ga k.urac,uzivaj kad mozes,ljepota od zivota
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne lazem, eto ispravio sam se, konto sam da je 29 bio u subotu... Izvini...fcsforever je napisao/la:Pa što lažeš ..jel to opet otvaranje očiju
Opustali se nakon Borusije da budu spremni za Travnik, vjerovatno su i sinoc se negdje opustali nakon Travnika pa cu potraziti...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
bordobijeli
- Kontakt:
upravu simiky_hz je napisao/la:Cugo bi vala i ja da sam na Puricevom mjestu a vala i zavidim mu. Treniras pomalo,idi kuci,idi u kafanu,radi sta hoces,kad dodje utakmice idi na tribine niko ti ne sere sto si lose igrao,plata redovna,boli ga k.urac,uzivaj kad mozes,ljepota od zivota
Meni nisu jasni ovi strucnjaci sto konstantno pljuju Puzigacu a trpaju ovog mrtvog Protica u prvi tim. Puzigaca ti najbolji strijelac ekipe jbt al ne valja on nama, ovaj Protic ovo par puta sto je usao s klupe isto da je pao s marsa, totalno nespreman lik, jedino sto je uradio je bila ona jedna asistencija, o zalaganju i trkackim sposobnostima u najmanju ruku bio je za šamara. Evidentno je da Milos nije u formi, treba promjeniti formaciju, napraviti par izmjena i malo vise trke bez lopte sigurno bi dosli bolji rezultati.
⭐ 1966/67 ⭐ 1984/85 ⭐ 1998/99 ⭐ 2006/07 ⭐ 2014/15 ⭐ 2018/19
Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.
Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.
-
kraljlavova
- Kontakt:
Ovoj ekipi sarajeva treba samo dobar strucnjak i niko vise
Ovoj ekipi trenutno samo treba malo odmora i svjezine.
Da rotira sve igrače bilo bi i svježine i svega i kad koristi formaciju sa jednim špicem koja je patila i Jarnija sad i njega počinje patit.hilmo je napisao/la:Ovoj ekipi trenutno samo treba malo odmora i svjezine.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Ide sad pravo zgusnut raspored kako sam ja racunao nekih 7 utakmica u nekih 20-tak dana,i vec od prve utakmice nakon pauze ide tri sedmice ritma srijeda-subota.Ako nam trener bude tvrdoglav jednako kako je sada,tek cemo se za glavu fatati.hilmo je napisao/la:Ovoj ekipi trenutno samo treba malo odmora i svjezine.
Jedino dobro u ovome svemu je bio taj jucerasnji satanak sa upravom kontam to ce malo osvjestiti strucni stab
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.