BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Hoce prasac na Hrasnicu 

-
- Kontakt:
po ovim izjavama igraca i selektora cinim se da se opet vraca onaj pravi duh zajednistva u ekipu sto nas je krasilo ,treba dobiti kipra i još poboljsati atmosferu ,meno se jako svidja ovo dosad nadam se da ce mo i na terenu to pokazati . bravo pape bravo dzeko

Po slikama ne vidim šta fali hotelskom smještaju? Cijeli centar je u rangu hotela sa četiri zvjezdice. Ništa bolje sobe nisu u kampovima drugih reprezentacija. Ovako imaju sve u sklopu centra. Ne moraju se na trening truckat autobusom. Pred utakmicu su za dvije minute na stadionu. Većina ekipa bi poželila takve uvjete.Head je napisao/la:Mislio je na hotelski smjestaj.
Jedini problem što nema dernečenja do duboko u noć po klubovima. Ali profesionalci su. Ne izlaze tijekom priprema ni u svojim klubovima. Tako da ne vidim u čemu je problem? Krajnje je vrijeme da se reprezentativne pripreme prestanu tretirati kao odmor od klupskih obveza i izlet u domovinu. To je posao, kao i onaj u klubu. Kad odrade utakmice, neka se svi pokupe kolektivno i posjete sva najbolja mjesta za izlaske u zemlji. Niko im neće reči ama baš ništa. Kad se radi, onda nek se radi. A kad se posao završi, zabava do mile volje. Takav način razmišljanja nam je uvijek nedostajao. Nadam se da se sada to promijenilo.
Igrači trebaju shvatiti da su sada, nakon plasmana na SP, pod većom pažnjom javnosti nego ikada prije. Od njih se očekuje maksimalan profesionalizam i respekt prema dresu. Jednostavno javnost više ne smatra da smo neka poluprofesionalna reprezentacija, bez perspektive i zbog toga su očekivanja veća, kako na terenu, tako i van njega.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
nešto nisam upratio za Vrančića nije sredio sportsko državljanstvo ili?
Kakvi uslovi,kakav teren
Nekoristenje ovog centra do sada je bila prava blasfemija
Vrhunski,evropski,perfektno.A i nikakvi vremenski uslovi ne mogu poremetiti treninge,ako je bas toliko kisa i blato uvijek se moze preci na teren sa vjestackom travom.
Mada mi ovaj prirodni teren izgleda toliko dobar skoro kao i teren na Bilinom polju
Konacno.

Nekoristenje ovog centra do sada je bila prava blasfemija

Vrhunski,evropski,perfektno.A i nikakvi vremenski uslovi ne mogu poremetiti treninge,ako je bas toliko kisa i blato uvijek se moze preci na teren sa vjestackom travom.
Mada mi ovaj prirodni teren izgleda toliko dobar skoro kao i teren na Bilinom polju

Konacno.
Uradio je sve što je do njega, sad se čeka.zmaj348 je napisao/la:nešto nisam upratio za Vrančića nije sredio sportsko državljanstvo ili?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nemoj suhve navlacit svega ti.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Nakon dugo vremena, evo me ponovo sa vama.....al nazalost momci, imam osjecaj da cemo izgubiti od kipra s 0-1, utakmica ce da bude kao ona protiv slovacke kod kuce prosle godine, znaci prvo poluvrijeme 0-0, a posle neka frljoka ovih grka i gotovo
![]()
![]()
![]()
![]()
nazalost......
Da si ostao tamo gdje si i bio,mozemo i bez tebe,vjeruj mi

- Probisvjet
- Kontakt:

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ne znam kakva je situacija sa ovim zgradama u Tuzli, ali u Zenici gore sa onih zgrada kad se gleda, isto ko da si u Loži na Bernabeu.Probisvjet je napisao/la:![]()

samo je.be te što sa strane gledaš utakmicu.

Napokon sam dočekao da gledam okupljanje reprezentativaca bez klošara iz Dubrovnika.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
i Ibrika...Virtu4l je napisao/la:Napokon sam dočekao da gledam okupljanje reprezentativaca bez klošara iz Dubrovnika.
Lijepo ih je pogledati što jest jest

Jos da docekamo da gledamo okupljanje bez Avdije,Tina,Hadzica,Dujkovica,Vranjesa i njihovog selektora priucenog gdje ce nam kraj biti.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nadam se i ja da cu jednom docekati okupljanje bez Avdije i Hadzica. 

+1Goalgetter je napisao/la:Nadam se i ja da cu jednom docekati okupljanje bez Avdije i Hadzica.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ja sam čekao 10 godina, a ti bi preko noći?Goalgetter je napisao/la:Nadam se i ja da cu jednom docekati okupljanje bez Avdije i Hadzica.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A ja okupljanje bez Safeta.Goalgetter je napisao/la:Nadam se i ja da cu jednom docekati okupljanje bez Avdije i Hadzica.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
za Hadžića razumijem nije čojk ni za oštrit koljiće i vezat paradajz, al Avdija brate mili nakon onog slavlja na SP kad je ljubio grb zaslužuje vala da dođe na okupljanje, a tužno je što kad se Mujdža povrijedi mi nemamo boljeg beka.Goalgetter je napisao/la:Nadam se i ja da cu jednom docekati okupljanje bez Avdije i Hadzica.
Jedino ako se pojavi još jedno vrhunsko krilo i bek i približne zamjene za iste, onda Avdije nećemo gledati, a Hadžić mislim da ide van kada dođe VrančićVirtu4l je napisao/la:Ja sam čekao 10 godina, a ti bi preko noći?Goalgetter je napisao/la:Nadam se i ja da cu jednom docekati okupljanje bez Avdije i Hadzica.

- Goalgetter
- Kontakt:
Spaha je makar znao pruziti odlicno utakmice, sto se za ovu dvojicu i ne moze bas reci.Virtu4l je napisao/la:Ja sam čekao 10 godina, a ti bi preko noći?Goalgetter je napisao/la:Nadam se i ja da cu jednom docekati okupljanje bez Avdije i Hadzica.

Licno nemam nista protiv momaka, pogotovo Anela, ali interes reprezentacije je u pitanju, tu se ne spustam na neku emotivnu bazu, kao patriotizam i slicno. I ja bih ljubio grb kad zabijem gol, ali ko mi je kriv sto nemam kvalitet da upanem u repku.

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 02 sep 2014, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Postoji već bar po 2 bolja igrača na tim pozicijama od Avdije i Hadžića.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!