Pa jedno pitanje hoce li Turci mlatnuti Ukrajinu.

Hvala unaprijed.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sinoć u 2. četvrtini zabi trojku, proslava k'o da je zabio za pobjedu u finalu OIPuma je napisao/la:Ma Llull je meni najodvratniji. Sinoc nakon svaog poteza neki urlici, gestikulacije, rek'o bi covjek da je u rangu Duranta a ne da je rijec o vjecnoj rezervi Reala i reprezentacije.
on i Rudy dva ubjedljivo najodvratnija igraca u evropskoj kosarci za menePuma je napisao/la:Ma Llull je meni najodvratniji. Sinoc nakon svaog poteza neki urlici, gestikulacije, rek'o bi covjek da je u rangu Duranta a ne da je rijec o vjecnoj rezervi Reala i reprezentacije.
njego skoro pa jedino gotivim kod spanacaVasa Ladacki je napisao/la:Zato je Čačo Rodrigez košarkaški genije. Ploditelj.
interesantno ali to je tako kod većine... svi ga poštuju i volenerminh74 je napisao/la:njego skoro pa jedino gotivim kod spanacaVasa Ladacki je napisao/la:Zato je Čačo Rodrigez košarkaški genije. Ploditelj.
Turci jasta a SAD tesko da ce bas toliko nafilovat NZ ali ocekuj da ce obje ekipe ubacit pun rac koseva (osim ako se novozelandjanima ne smrznu ruke) ugl 20+ za amere.amypitar je napisao/la:Znam da ovo nije kladionica pa se izvinjavam sto bjezim od teme,ali vidim da ovde ima dosta strucnjaka za kosarku.
Pa jedno pitanje hoce li Turci mlatnuti Ukrajinu.Mogu li Ameri dati vise od 110 koseva.
![]()
Hvala unaprijed.
zato sto je gospodin kad igra pravi madjionicar lopte mu imaju oci nema ciganski mentalitet ko ostali spanci hajmo vrsiti pritisak covjek je pravi sportas..DANTES je napisao/la:interesantno ali to je tako kod većine... svi ga poštuju i volenerminh74 je napisao/la:njego skoro pa jedino gotivim kod spanacaVasa Ladacki je napisao/la:Zato je Čačo Rodrigez košarkaški genije. Ploditelj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.