Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

anell
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la anell » 02 sep 2014, 12:23

suhi je napisao/la:Na 4 ofanzivne pozicije imate 12 igraca :tokralju: :tokralju: :tokralju:

1 desnog beka,i 1 rezervu za stopera i desnog beka :tokralju: :tokralju:
Debushy i Bellerin su desni bekovi, a tu može i Chambers igrati, e za štopera je već kritično :D
Pld W D L
38 26 12 0

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 02 sep 2014, 12:25

Hae, malo pozitive više, kad skontaš da se Wengerov miljenik Walcott vraća znači da ide Santi na klupu a ozil će napokon na svoju prirodnu poziciju jer će Alexis igrati lijevo a Danny će zaigrati špica nadam se već od sljedeće utakmice.

Drugo, 3 štopera, preciznije 2 jer Chambers je cover i za beka i za štopera, 2 lijeva beka od kojih je jedan non stop u bolnici (Gibbs), nemamo zadnjeg veznog. Problemi, problemi, problemi. U januaru se mora kupovati dobro, inače će upitan biti završetak u top 4.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 sep 2014, 12:35

Kad crna mamba proradi ko jedna sinoc u @Vedinoj ruci :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 02 sep 2014, 12:43

gaston je napisao/la:Kad crna mamba proradi ko jedna sinoc u @Vedinoj ruci :mrgreen:
:lol: :lol:

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 02 sep 2014, 12:44

Ne prozivajte Vedu stavice vam ga, a do to necete ni osjetiti :kafa:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 02 sep 2014, 12:45

Desole je napisao/la:Ne prozivajte Vedu stavice vam ga, a do to necete ni osjetiti :kafa:
:urnebes: :rol:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 02 sep 2014, 12:46

ma pusite ga welbecku ba. :mrgreen:

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 02 sep 2014, 12:51

Mislim da je za to i ostao Coqelin taj moze igrati sta god zatreba u ekipi. Zadnji vezni, krilo, oba beka, stopera... moze biti krilni centar u kosarci, vaterpolo golman, ako se kreci koja prostorija na Emiratesu... Koks sve pokriva.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 02 sep 2014, 12:53

QUARTERBACK je napisao/la:ma pusite ga welbecku ba. :mrgreen:
Makni taj avatar ,Welbeck je kralj,on ide za avatara :D
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 02 sep 2014, 12:56

Desole je napisao/la:Ne prozivajte Vedu stavice vam ga, a do to necete ni osjetiti :kafa:
Ja s malom, tam vam, akcija...hajde kaze ubaci...i ja odma ubacim oba centa... :D

Nakon prespavane noci, i dalje neki levatski osjecaj...nadam se da su znali sta rade i da ce momak opravdat svaki milion jednim golom, to bi bilo onako pristojno za prvu sezonu...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 02 sep 2014, 15:22

Bili smo udaljeni 2 transfera od ozbiljne borbe za titulu,a mi smo doveli Welbecka. MUDRO!
A.F.C. Bournemouth!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 sep 2014, 16:03

Sve dok nama Ozil igra na lijevom krilu, mi hajra necemo imati.. Imas sada a i imao je i prije dosta igraca na krilnim pozicijama, i on ih stavlja na klupu da bi mu ozil i cazorla igrali u prvih 11.. a ta dva igraca jedino znaju da odigraju kad igraju na ofanzivnom veznom..
Wenger je ugusio Ozila, a realno kad gledamo on ima jos stosta da nam pokaze samo ako ga prof stavi da igra na onu poziciju koja mu najvise odgovara..

A sto se Welbacka tice, hmmm... Niko kao DUDU, jedini igrac poslije Anrija i Berkampa koji je znao da da gol.. e sada, ja to ne vidim u Welbacku tako da on za mene i nije neko pojacanje za ekipu, vec samo neki dodatni igrac u rosteru kojeg je Wenger nazor doveo eto samo da dovede jednog igraca.. takav osjecaj imam.. al ajde, Man city sljedeca i nadam se da necemo ovaj put seticu dobiti :hmmmmm: :hmmmmm:

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 02 sep 2014, 16:04

Szsz
Deb - Kos - Mert - Monr
Flamini
Ramsey
Sanchez Ozil Ox
Welbeck

Protiv Citya.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 02 sep 2014, 16:11

QUARTERBACK je napisao/la:Szsz
Deb - Kos - Mert - Monr
Flamini
Ramsey
Sanchez Ozil Ox
Welbeck

Protiv Citya.
Pa valjda se i gibbs vrati,a i Arteta je blizu poveatka,i zna se da ce igrati,ako bude spreman,a i Cayorla kod Wengera mora biti u prvih 11,tako da je mala vjerovatnoca da ce ovakav tim izvesti ;)

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 02 sep 2014, 16:20

sanchez je bio odličan na lijevoj strani protiv leicestera pa nek on počne lijevo,ox desno makar bi ga zalijepio za klupu,lik nije u stanju pošteni šut uputiti prema golu,ramsey je katastrofa ove sezone,osim tekme s cityem ovo je koma od njega osim golova,hrpa netočnih dodavanja i totalna neodgovornost u igri

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 02 sep 2014, 16:23

Seaman je napisao/la:sanchez je bio odličan na lijevoj strani protiv leicestera pa nek on počne lijevo,ox desno makar bi ga zalijepio za klupu,lik nije u stanju pošteni šut uputiti prema golu,ramsey je katastrofa ove sezone,osim tekme s cityem ovo je koma od njega osim golova,hrpa netočnih dodavanja i totalna neodgovornost u igri
Mi se samo mozemo nadati da ce Ramiz podici nivo igre,ako to ne uradi ili nedaj boze povrijedi se mi smo u totalnom qurcu, ;)

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 sep 2014, 16:25

Seaman je napisao/la:sanchez je bio odličan na lijevoj strani protiv leicestera pa nek on počne lijevo,ox desno makar bi ga zalijepio za klupu,lik nije u stanju pošteni šut uputiti prema golu,ramsey je katastrofa ove sezone,osim tekme s cityem ovo je koma od njega osim golova,hrpa netočnih dodavanja i totalna neodgovornost u igri
OX ima daleko najbolji udarac u Arsenalu.. Odnosno imao, i on je ispao iz forme jos od one povrede protiv Vile prosle godine

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 02 sep 2014, 16:27

Zip je napisao/la:
OX ima daleko najbolji udarac u Arsenalu.. Odnosno imao, i on je ispao iz forme jos od one povrede protiv Vile prosle godine
ima udarac koji ide svugdje samo ondje gdje bi trebao neide,najbolji udarac i završnicu ima podolski,samo što je u ostalim elementima teška 0,pozicioniranje majko mila,najbolje se vidjelo protiv leicestera kad je ušao :lol:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 sep 2014, 16:36

Seaman je napisao/la:
Zip je napisao/la:
ima udarac koji ide svugdje samo ondje gdje bi trebao neide,najbolji udarac i završnicu ima podolski,samo što je u ostalim elementima teška 0,pozicioniranje majko mila,najbolje se vidjelo protiv leicestera kad je ušao :lol:
Ja ne vidim vise Podolskog u ekipi Arsenala.. :D Umjesto koga da igra? Prvu sigurno nece moci ako ovako bude igrao kao do sada.. Ako udje u neko formu, bujrum :kafa:
I kad skontas da takvog igraca imas na klupi, a da ti je odbrana suplja, da nemas nikoga :facepalm:

gunner14
Kontakt:

Post Postao/la gunner14 » 02 sep 2014, 17:10

Ma samo da Campbelu pruzi barem po 20 minuta da se momak pokaze i da vidimo da li je dorastao Engleskoj ligi a ne da ga uvodi uvijek zadnjih 5 minuta on primi jednom loptu i sudija vec svira kraj. Mislim da je on najbolje rjesenje za tu desnu stranu ako Alexis bude igrao lijevo.. Alexis,Campbel i Walcot su po meni desna krila pa me bas zanima koga ce prebaciti na lijevu stranu nije valjda da cemo opet tu gledati Cazorlu i Ozila.. Eh kad bi i Coquelina stavio na zadnjeg veznog da vidimo kako bi se tu snasao jer ne moze gori biti od Artete i Flaminija al ipak mislim da po Wengeru Artetu iz prvih 11 ne moze izbaciti ni Pirlo da nam dodje.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.