Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soccerfan
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la soccerfan » 02 sep 2014, 16:55

Kada se biralo kome ce ici kapitenska ja sam uvijek govorio da bi trebala ili Edinu ili Asmiru ali u biti uvijek sam se nadao da ce je Edin dobiti. Edin je tip igraca koji je jako zahvalan i zbig te kapitenske Edin ce uciniti sve u svojoj moci da dostojno predstavu svoju domovinu. Traka mu je kao neka motivacija da daje 110% a ja ni jednog naseg igraca, pa ni Begovica, nisam cuo da je izjavio da Dzeko ne zasluzuje istu. Ovo je samo pocetak nove ere Edina u repki i ja mislim da je pocetak odlican. :) :clap: :clap:

I Edin je upravu fakat na kraju intervjua. Nema potrebe da se u pricu o Edinu iuvlace njegov otac, majka, sestra, djevojka. To je ok za tamo neki Express, Gloriju ali u sportskim novinama ima se sa svim dovoljno napisati o Edinu kao sportasu i dobrom covjeku a da se ne spominje bilo ko drugi. :cool:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 02 sep 2014, 16:59

Evo, dobili smo kapitena koji konačno govori za medije, odlazak Spahića već daje pozitivne rezultate. Nadamo se da su ironično aplaudiranje publici, djetinjastvi tweetovi i ostale stvari koje mu ne priliče prošlost i da će se ponašati u skladu sa svojom pozicijom ali i svojim renomeom.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 sep 2014, 17:04

DukeOfWellington je napisao/la:Evo, dobili smo kapitena koji konačno govori za medije, odlazak Spahića već daje pozitivne rezultate. Nadamo se da su ironično aplaudiranje publici, djetinjastvi tweetovi i ostale stvari koje mu ne priliče prošlost i da će se ponašati u skladu sa svojom pozicijom ali i svojim renomeom.
Tebe bas pogodilo ono "HAHAHAHAHAHA" zbog Unitedovog poraza?

Bosanac si, znas da je nama sprdancija u krvi. Pa mi se zayebavamo i na vlastiti racun. Izmedju sebe imamo pizdarije koje niko drugi ne razumije.

Al' eto, vjerovatno i ja imam problema sa, kako ti ono nazva - provincijalizmom, pa stoga ove stvari uopce ne gledam kroz "Sramota, ovo nije trebao uraditi" naocare. :mrgreen:

Usput, ovako se postavljaju jasna pravila (ovo se odnosi na Edinovu izjavu za nase medije). Svaka cast.

Samo da Ligata ne preuzme neku bitniju ulogu glede ovih izjava. To bi bio najgori moguci potez.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 sep 2014, 17:06

Da, nakon Svjetskog gdje je šutio kao i većina, ;)

Lijepa izjava, no naši novinari bi sve uradili za klik. Spominjali su mu oca i to sa razlogom, napravili su čisti šou u reprezentaciji koja predstavlja našu zemlju.

Treba sada stati na loptu, početi ispočetka i bez gluposti u i oko reprezentacije, počevši od igrača.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 02 sep 2014, 17:09

Monolog je napisao/la: Tebe bas pogodilo ono "HAHAHAHAHAHA" zbog Unitedovog poraza?

Bosanac si, znas da je nama sprdancija u krvi. Pa mi se zayebavamo i na vlastiti racun. Izmedju sebe imamo pizdarije koje niko drugi ne razumije.

Al' eto, vjerovatno i ja imam problema sa, kako ti ono nazva - provincijalizmom, pa stoga ove stvari uopce ne gledam kroz "Sramota, ovo nije trebao uraditi" naocare. :mrgreen:

Usput, ovako se postavljaju jasna pravila (ovo se odnosi na Edinovu izjavu za nase medije). Svaka cast.
To šta radimo ti, ja i ostale ličnosti koje u javnom životu ne predstavljaju bitan faktor je jedna stvar. Edin Džeko, najbolji igrač reprezentacije i kapiten iste ne može sebi dopustiti da se ponaša kao ti ili ja.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 sep 2014, 17:15

Ma moze. Pa Charles Barkley je najveci lajavac na dunjaluku. Koliko je bio dobar na terenu (a bio je predobar), isto tako je volio bocnuti rivale svojim izjavama. Uostalom, frajer je poznat po tome kako je svoju baku htio prijaviti za curling reprezentaciju prosto iz razloga sto dobro brise prasinu. :mrgreen:

Hocu da kazem da je to sve normalno. Vidis kako se zayebava Gary Lineker. Kad je ozbiljno - ozbiljno je, kada neka situacija iziskuje malo vise zajebancije - eh, to se mora iskoristiti na najbolji nacin. :D

Edin nije vrijedjao; nije koristio vulgaran rjecnik, nije omalovazavao igrace Uniteda, nije ih nazvao ovako ili onako. Jedno "kulturno" HAHAHAHAHAHHAHA sto je sigurno pomislio (da ne kazem napisao ili rekao) svako ko prati fudbal i zna sta predstavlja jedan Manchester United.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 02 sep 2014, 17:24

Monolog je napisao/la:Ma moze. Pa Charles Barkley je najveci lajavac na dunjaluku. Koliko je bio dobar na terenu (a bio je predobar), isto tako je volio bocnuti rivale svojim izjavama. Uostalom, frajer je poznat po tome kako je svoju baku htio prijaviti za curling reprezentaciju prosto iz razloga sto dobro brise prasinu. :mrgreen:

Hocu da kazem da je to sve normalno. Vidis kako se zayebava Gary Lineker. Kad je ozbiljno - ozbiljno je, kada neka situacija iziskuje malo vise zajebancije - eh, to se mora iskoristiti na najbolji nacin. :D

Edin nije vrijedjao; nije koristio vulgaran rjecnik, nije omalovazavao igrace Uniteda, nije ih nazvao ovako ili onako. Jedno "kulturno" HAHAHAHAHAHHAHA sto je sigurno pomislio (da ne kazem napisao ili rekao) svako ko prati fudbal i zna sta predstavlja jedan Manchester United.
Pitanje je da li Džeko želi da bude okarakterisan kao lajavac. Barkleyu to očito ne smeta, a kad bi neko Džeku tako okarakterisao onda bi se opet potegnula priča o miševima. Meni ne bi bilo drago da mi kapiten reprezentacije bude neko formata Barkley ili sličan tome. Barkley nema tu hipoteku, on je u svojoj državi samo jedan od igrača, naš ekvivalent mu je prosječan igrač Travnika. Edin Džeko u ovoj državi predstavlja puno više nego Barkley u svojoj i nema taj kredit da se ponaša na taj način. Dobro, ima kredit, ali ako će svakim svojim potezom dupetom da zalupi vrata onima koji su došli na utakmicu protiv Egipta, onima koji misle da je loše igrao na SP, navijačima Uniteda i sutra ko zna kome, onda se bojim da to neće izaći na dobro. Da li treba da sutra kaže 'mrzim Lukavac' da bi i ti rekao e sad je dosta, ili ti neki od ranijih primjera treba biti škola?

A Charles Barkley... Ništa, priča stoji, nisam obratio pažnju :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 sep 2014, 17:30

Ti sad Barkley uporedi sa Varupom :crazy: . Barkley je ipak mnogo vise Amerikancima nego jedan Varupa nama (usput, koliko ono ima Varupa?). :mrgreen:

Ides u krajnost. Jedna ovakva izjava ga ne cini lajavcem. Hocu da ti kazem da je sasvim uobicajeno u svijetu sporta da se rivalitet sa terena prenese i na fejs ili tviter. Ali, da je u granicama normale. Ovo je normala.

Zamisli da je ovo trajalo k'o pizdarija izmedju Benayouna i Bartona (nebitno ko podrzava koga u onoj politicko-gramatickoj diskusiji). Tek tad bismo mogli govoriti o necemu vecem. Ovako, sa ovom kratkom "izjavom" je to bilo mnogo blaze nego sto ti zelis predstaviti. I siguran sam da ti to toliko ne smeta. :mrgreen:

Normalno da nece izjavljivati takve stvari; sigurno to ni ne misli. Eto, ti odjednom dodjes od HAHAHAHAHA pa do "Mrzim Lukavac". Isto kad bih ja sad tebi rekao - znas kad smo brali kruske kod Visnjicke. Joj, sigurno cemo za 20 godina biti ubice.

E ti i tvoje necitanje. :P Koji drugi Barkley bi bio u pitanju? :P

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 02 sep 2014, 17:38

DukeOfWellington je napisao/la:A Charles Barkley...
:rol:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 02 sep 2014, 17:39

Ko se zadnji smije, najsladje se smije. Uvijek bilo i ostat ce tako.

Mogao bi Zmaj (ne Ramiz nego Dzeko) da na kraju sezone pregleda svoje twitove i da se iznenadi. Prerano je se smijati Unitedu. Za to treba bas imati mu.da, a da na kraju ne ispadnes smijesan upravo ti koji se smijes.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 02 sep 2014, 17:39

Ma nisam mislio uopšte na njega, gledam Vueltu, mislio sam na jednog twitter lajavca koji se ne zove ni blizu kao on :D Eto, pomenuo si ga kasnije.

Ne smeta mi zato što me se ne tiče, nisu mi njih dvojica kapiteni reprezentacije, njima nek se bave oni kojih se to tiče. I opet kažem da nisu u svojim državama bitni kao Džeko kod nas. Potez mu je bio nepromišljen, garantujem ti da nikad više to neće napravit'. Al se bojim da će napravit neku novu glupost jer reaguje instiktivno.

Htio sam da kažem dok ne kaže nešto što tebi smeta ti ćeš smatrati da je uredu sve što on radi. Ja nisam dobio čuveni aplauz u Insbruku ali sam odma reagovao ovdje. Ti možeš predstavljati to na način da ja pričam o tome kao navijač Uniteda ali jasno je da sam na ovom forumu odavno pokazao svoju principijelnost oko mnogih stvari tako da to jednostavno ne stoji.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 sep 2014, 17:40

Jadno da ce nam ovakav covjek bit kapiten. Pokazao je da je nesportski seljak, krkan i kompleksas sa onim komentarom o Unitedu. Znaci ni jedan jedini igrac Citya, Liverpoola ili drugog kluba nije pisnuo. Znaci igraci poput Ricahrdsa, Harta, Gerrarda, Flanagana i tako dalje, ljudi koji su odrasli u tim klubovima i sigurno mrze United. A on krkan sa Balkana mora nesto glumit. Fuj. Hajde da igra za neki veliki klub, a ne Arapsku igracku koja ima isto titula kao Sheffield Wednesday i manje od Sunderlanda. Uz to ne mogu napunit stadion u pola utakmica.

Neka te je stid, Edine. Nikad ti neces bit pravi kapiten, Emir je jedini istinski kapiten ove reprezentacije. :bih: Isto tako, ako ce i za repku onako lako izlazit iz utakmice kao za City (kad ga onaj lik malo ogrebao po nozi), onda nam je jadna majka. Mi smo navikli da kapiten rizikuje svoj zivot na terenu, a ne da nam je neki baletan vodja.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 02 sep 2014, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 sep 2014, 17:40

:rol: :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 02 sep 2014, 17:41

Clutch je napisao/la:
Ja sam cijelo vrijeme mislio, vjerovao ili ne, na Joeya Bartona :facepalm:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 02 sep 2014, 17:47

DukeOfWellington je napisao/la:
Clutch je napisao/la:
Ja sam cijelo vrijeme mislio, vjerovao ili ne, na Joeya Bartona :facepalm:
Vjerujem da ni sam ne znaš kako ti je to pošlo za rukom, odnosno mozgom :lol: .

Ali neka, pošteno si me nasmijao što jest' jest' :mrgreen: . Varupa :P
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 02 sep 2014, 17:49

Znam, gledam Vueltu i nerviram se zbog Froomea, čitam što želim da pročitam, ne ono što piše.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 02 sep 2014, 17:53

DukeOfWellington je napisao/la:Znam, gledam Vueltu i nerviram se zbog Froomea, čitam što želim da pročitam, ne ono što piše.
Yebg, desi se svakom.

@Cartmane

Nije ti lijepo tim riječima da oslovljavaš ovog čovjeka, pa makar i troll bio u pitanju..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 02 sep 2014, 18:00

United je zasluzio da mu se svi smiju.Taj klub je smijesan i ima puno igrackog skarta.Sve je to funkcionisalo dok su tu bili Ferguson i Webb,od kad nema njih pokazuje se stvarni kvalitet te ekipe.
A i vi ste zapjenili bogami ko da vam je Old Trafford pod prozorima a ne da ga nikad ocima niste vidjeli.
Kad je nesto smijesno,smijesno je.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 sep 2014, 18:03

Rusilac je napisao/la:United je zasluzio da mu se svi smiju.Taj klub je smijesan i ima puno igrackog skarta.Sve je to funkcionisalo dok su tu bili Ferguson i Webb,od kad nema njih pokazuje se stvarni kvalitet te ekipe.
A i vi ste zapjenili bogami ko da vam je Old Trafford pod prozorima a ne da ga nikad ocima niste vidjeli.
Kad je nesto smijesno,smijesno je.
Neka se smiju klosari sa foruma, novinari i ko vec ne. Smijem se i ja. Ali on kao sportas mora respektovat svoje rivale. To je jasno svim igracima u citavoj ligi ocito, ali njemu ne. Seljak. Sreca mu pa nema likova poput Nevillea i Keanea vise u Unitedu. Ne bi se smijao tako sljedeci put, jedan bivsi igrac Citya to vrlo dobro zna. Upisite Haland i Keane na google i sve ce biti jasno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 02 sep 2014, 18:05

Zanimljivo da samo navijači Uniteda s ovog foruma usuđuju onaj potez Edina. :wave:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Sport90 i 18 gostiju.